- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Tudtok esetleg valami Slidesharkhoz hasonló programot androidra?
Ezzel ipaden tökéletesen lehet ppt-ket nézni, semmi sem csúszik el, a mozgások is látszódnak rendesen (tehát ha több dolog úszik be a képre, nem az utolsó állapot látszódik csak)
Köszi előre is, nagy segítség lenne
(Vagy esetleg valami módszer is jó lenne, hogy pdf-be mivel lehet úgy konvertálni, hogy minden állapot meglegyen külön oldalon, mert office ahogy exportál, a mozgó dolgok kitakarják a lényeget)
-
Bdanyy
addikt
Arra van esetleg valami PC-s szoftver, ami a telefonról a fotókat videókat napi bontásban különböző mappákban menti le? Mint pl PC Suite. Átláthatóbb mint csak ömlesztve, kézzel viszont elég macerás utólag rendezgetni.
-
Bdanyy
addikt
Milyen portrait módban játszható játékokat ismertek?
Pl peggle, block breaker 3, doodle god stb
Pegglet pl nem is ismertem volna sosem ha iosen nem játszottam volna vele, elég sok cucc nincsen fent a marketen, a cut the rope is csúszott ha jól rémlik.
-
Bdanyy
addikt
Milyen office progit ajánlotok, ami _jól_ jeleníti meg a ppt-ket? Thinkfree-nél a háttér fekete lesz a fehér helyett, így a felirat olvashatatlan. Documents to go rengeteg kis fekete négyzetet tesz a slidera. A gyári quickoffice pedig összevissza egymásrateszi a feliratokat illetve van amiket hibásan jelenít meg pl gyökjel stb.
Van még valami amivel esetleg sikerélményem lehet?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van egy kis senses gondom és nem tudom hol kérdezzem meg mert kb minden HTC topicjában feltehetném.
Desire S-sel beregisztráltam, majd mielőtt kipróbáltam volna a honlapon sikerült elfelejtenem a jelszavam
Kértem újat, így be tudtam már lépni de se csörgetni se pozíciót lekérni nem tudtam. Gondoltam a jelszóval lesz a baja, így a telefonon eltávolítottam a senses felhasználót és újra hozzá akartam adni, amire ezt kaptam: your phone was unable to connect to htc sense.
Újraindítás után is megpróbáltam párszor, majd végül másik emaillel beregisztráltam újra. Ezzel már működik a honlapon is, viszont a visszaigazolóemailben lévő linket hiába nyitottam meg, azt írja hogy érvénytelen
Attól tartok ha resetelem a telót akkor megint nem fogok tudni belépni és regelhetek megint.
Nálatok működik rendesen?
-
Bdanyy
addikt
hello!
ha neten marketba belepik latszodik meg a regi telom amit eladtam. hogyan tudom eltuntetni onnan?
kodzi elore is
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #13535 üzenetére
Ha ez nem oldható meg, van olyan kamera app, ahol napi bontásban külön mappára be lehet állítani a mentést? Szintén s60on alapból így van, elég jól átlátható hogy nincsene hatalmas mappák
Ok gépen lehet rendezgetni később is de telón kényelmesebb látni ha már így van alapból.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van valami olyan progi, amivel ki lehet menteni a fotókat dátum szerint naponta lebontva automatikusan ha mondjuk megnyitom a progit és a telefon a wifin van? Pl nokianál meg s60-as samsungnál van az image store nevű progi a pc stuidohoz/pc suitehoz, ami lement minden videót meg fotót dátum szerint. Ilyen kéne androidra, ha létezik
Köszi előre is.
-
Bdanyy
addikt
Ha tudtok esetleg honlapot ahol van vala lista jó játékokról, azt légyszi linkeljétek be
Én egyet ismerek [link]
De biztos vannak ezenkívül is jók
-
Bdanyy
addikt
Ezek a widgetek lapoznak szépen, mint a senses?
Létezik valami netlimiter szerű app, amivel meg lehet nézni mennyire maradna a teló használható a havi netforgalom átlépés utána sebességcsökkentéssel?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Légyszi ajánljatok pár jó játékot, nem vagyok otthon játék témában és tőlem kértek tanácsot.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Egy iblueverhez hasonló progit keresek androidra. Bluetooth dun kapcsolaton keresztül szeretném az i8910 netjét osztani Bladenek. Wifin hiába oszton i8910-ről a blade nem látja (laptop meg más telefon tud pedig csatlakozni és működik rendesen).
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest