- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
A legtöbb navi app tud koordináták alapján navigálni. De amire te akarod használni arra nem alkalmas se telefon, se autós, se túra GPS. Hívj földmérőt!
-
Apuka12
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Röhögnöm kell, hogy ezt egy telefonnal akarod megoldani. A földmérők néhány cm-es pontossággal dolgoznak a telod meg +- 10 méterrel.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
werszomjas
üzenetére
Szerintem ezt mindegyik használható navi tudja, pl. Google és a Locus amik nálam fent vannak.
-
petipetya
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
Gyári Google Maps. Kerestem egy koordinátát a neten és működik. Ezt pl. másold be a Maps-be: 47.42374 19.23323
-
Kingfisher1
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Ez nem nemtudás! Hanem Google szabvány, hogy nincs benne.
Persze azért Te rakhatsz rá! -
válasz
werszomjas
üzenetére
,,Droidra keresnék valami programot, amivel
a telefon beszélgetést rögzíteni tudom.,,
Próbáld ki a AllCallRecordert, a SE X8-on tökéletesen működik. Nem kell semmit nyomogatni, automatikusan indul, nem csipog percenként, nagyon diszkrét. Root se kell hozzá, marketről ingyen letöltheted. -
VD
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Bár rég volt ez téma, akkor még a 2.1 volt a legfrissebb droid verzió. De a hívás rögzítése a legtöbb esetben tilos (országonként eltérő a jogi szabályozás), így a gyártok lekorlátozzák ennek a lehetőségét a készülékekben. Root nélkül szinte esélytelen (de még ugysem biztos) hogy találsz normális appot ami tudná ezt a funkciót.

Most néztem meg a marketen a hívás rögzítő programokat és szinte az összesnél ott az apróbetűs megjegyzés, hogy "recording both side of the call is not avaliable on every device".
-
dokee78
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Keress rá a Marketen a "record,recorder" szavakra.
Nekem ajánltak itt korábban egy jót,de nem emlékszem már.
-
canniball
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a település beírása helyett bepipálom, hogy (talán) geolocation, ekkor bedob egy ablakot, ahol engedhetem a programnak, hogy use wireless connection vagy mi.
ennél értelmesebben nem tudtam megfogalmazni... -
RootRulez
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Beautiful Widget?

-
sssz
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
ilyen színes, kék színű ikonokat a status barban csak custom rom-mal tudsz elérni , gyárival nem tudtommal. illetve rootolt telefon kell hozzá.
ha csak simán ilyen battery ikont szeretnél a statusbarba arra itt a battery status bar
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
-
schmo07
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
okostárcsázó (azaz keres névben és számban is): Dialer One
(ja és magyar ékezeteket is ismer, abban is keres)naptár ügyben nincs ötletem (már hogy egész lapos , közvetlenül irható legyen)
-
thesound
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
a másodikra a Youlu adressbook: https://market.android.com/details?id=com.youlu&feature=search_result
-
petipetya
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
A market-ben sms unread count néven találod meg ezt a progit. Habár a képen csak az sms-t szemléltetik, de 3 dolgot tudsz egyszerre kipakolni vele a képernyőre:
- sms
- gmail
- hívások
Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ennél értelmesebben nem tudtam megfogalmazni...