Hirdetés
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
spiritex
üzenetére
Egyrészt az zavart, hogy szinte mindenki nevében kijelentetted, miszerint a csúszka nem jó megoldás - de lehet, hogy csak én dramatizáltam túl.
Másrészt nem írtam hogy két kézzel, így nem tudtam elképzelni a dolgot. Viszont két kézzel nekem csak a mutatóujjammal megy a feloldás, ami szintén nem jutott eszembe mivel azzal sosem birizgálom a kijelzőt. -
hodostamas
addikt
válasz
spiritex
üzenetére
ez igazából azért is lett így kitalálva, hogy ha hívnak, és már aktív a kijelző, ne tudd véletlen felvenni, se letenni. mert ha csak egy gomb van, óvatlan mozdulat és érzékelt a kijelző. így meg tényleg olyan mozdulatot kell tenned az érintő kijelzőn, ami nagy bizonyossággal egyezik az akaratoddal

elfelejtette:
gondolom nem veszik számításba már a rezisztív kijelzőket, mert ugye azoknál nincs közelség érzékelő
-
TRob1
veterán
válasz
spiritex
üzenetére
Másik totyikba már válaszoltam, de ide is írom (ez az én véleményem):
"Számodra idegesítő (persze nem vagy egyedül ezzel), számomra viszont kiváló. Az első alkalomtól kezdve simán, egyszerűen (zökkenőmentesen) tudom használni (1 kézzel!)
Nem is tettem kísérletet sosem a lecserélésére, mivel tetszik." -
válasz
spiritex
üzenetére
Nyugi, engem is zavar, de azért nem lehetetlen egy kézzel elhúzni

Tekintve, hogy nincs rá normális program - bár most az EZanswer-t tesztelem épp - kénytelen az ember megszokni. Érthető módon egyik program sem nyúl bele a rendszer alapjaiba, csak egy "fóliát" húz az alap hívásképernyőre, ráadásul szemmel látható késéssel, ami vagy működik vagy nem.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.15
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Másrészt nem írtam hogy két kézzel, így nem tudtam elképzelni a dolgot. Viszont két kézzel nekem csak a mutatóujjammal megy a feloldás, ami szintén nem jutott eszembe mivel azzal sosem birizgálom a kijelzőt.