Hirdetés

Aktív témák

• atillaahun

veterán

válasz Rosep #14284 üzenetére

Elméletileg ADB Tools-al (amit a PC-re telepítesz, vagy lehet elég ha csak felmásolsz) bele lehet nyúlni a telóba, ha Recovery módban indítod, és a megfelelő parancsot begépelve a parancssorba (ha rákeresel arra, hogy ADB parancsok biztos, meglesz mi a törlés) kitörölni a /data/system/batterystats.bin-t.
    Szerintem az akksikalibráló appok se csinálnak többet, bár egyiket se használtam még. És ez az egész folyamatot érdemes 100%-os töltöttségi állapotban csinálni.
    Olyan appok meg szvsz nem fogsz találni, ami rendszer alól root nélkül tud törölni, vagy ha mégis akkor az kérdéses, hogy tényleg csinál-e valamit.

Meg ugye van még a saját Recovery telepítős módszer is, amiben kicsit kényelmesebben egy gombnyomással ki lehet adni a batterystats törlését, de azt hiszem az ugyanúgy garivesztős téma, mint a root-olás. Már ha emiatt aggódsz.

Vaagy némelyik program nem véglegesen, csak következő újraindításig root-ol, de nem tudom, hogy garancia szempontjából ennek mennyire marad nyoma.

Aktív témák