- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
kisdani
csendes tag
Olyan progit keresek ami rögzíti a hívásokat, eddig ami 2dbot találtam ott nem lehet normálisan hallani a másik félt,mert nagyon csendes állítani meg nem lehet rajta
Előre is köszönöm a tippeket!
-
kisdani
csendes tag
Sziasztok!
Olyan appként ami a gyári vodás romba is volt, amivel a teló netjét tudom a gépen használni ,ha rákötöm.
Meg szintén a gyárihoz hasonló toolbar kéne amiben a wifit és a fényt stb tudom reklám mentesen állítani.
Kössszi! -
kisdani
csendes tag
Eddig mindig jelzet a yahoo mail minden egyes yahoo-s levél érkezése esetén. Elviekben nem állítottam el semmit, de most semmit nem jelez . Ötlet mi lehet a gond?Valaki esetleg szintén használja ezt és volt már ilyen gondja?
-
kisdani
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13455 üzenetére
Megvettem az általad ajánlottat de ahhoz nem találom a magyar nyelvű hangot
-
kisdani
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13452 üzenetére
Köszi, elsőnek kezdem az ingyenessel aztán ha tényleg nem jó akkor veszem is az általad ajánlottat!
-
kisdani
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #13433 üzenetére
Van amelyik ezek közül ingyenes?
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest