- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
Mátrix alá tudna valaki x96 airhez remote.confot.
-
kikinda2
tag
Akinek 7.1 mindent dekódoló házmozi erősítője van attól szeretném megkérdezni, hogy a hangtovábbítás engedélyezése esetén, nála is csak akkor ad ki a Coreelec 9.2.7 helyes audio hangot a HDMI-n keresztül, ha a hanglejátszás eszköze nem HDMI, hanem HDMI multi ch. PCM?
-
castiels
addikt
-
Persze tudom hogy nálad nem volt ilyen probléma. Csak mivel írtad hogy a hűtés nem az igazi,ezért gondoltam rá hogy nálam az lehetett a gond. Igazaból,csak ha már szó esett róla ,kíváncsi vagyok nekem mennyire melegszik a box. Eddig nem volt gond vele,egyszer fagyott ki amióta megvan,és pontos okát annak sem tudom :)
-
-
Sziasztok! Olvasgattam a topikot és látom melegedés miatt hűtést raktok a boxokra. Nekem egy x96 van volt hogy nem rég ,egy 4k film alatt megállt. Eléggé meleg volt a teteje,lehet nekem is kellene kezdeni valamit vele. Hol nézitek a hőfokot? Mennyi ami még jó? 70c alatt?Köszönöm a választ
-
kzolee216
senior tag
Sziasztok!
Van 1 Beelink GT King-em, ami egy ideje már a szekrényben porosodott. Nem a gyári rendszer volt rajta, régebben valamit elállíthattam, mert az Android rendszerrel is csak a ki, bekapcsolás működik a gyári távirányítóval. Tudtok esetleg segíteni, hogy hol találhatom ennek a config fájlját, hogy vissza tudjam varázsolni a gyári távirányító beállításait? Nem tudom már régen mit csinálhattam, de valszeg belenyúlhattam a gyári Nand-ba.
Köszi. Már visszatelepítettem a gyári szoftvert, sajnos azzal is csak a be, kikapcs működik.
-
gyűrű
addikt
-
mexel
veterán
A legutolsó, nem matrix CE-t melyik volt? 9.2.6 vagy 9.2.7? Vagy még nightly is van ezekből?
-
Zamma
őstag
Beelink GT-King Pro
van a németeknél raktáron
160 dolcsiért szállítással együtt
[link] -
Joshi
titán
válasz
SunMount3r #85271 üzenetére
Akkor most honnan érdemes megrendelni az Ugoos AM6 Plus lejátszót?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
®abstract® #85270 üzenetére
Semmi, látom tényleg nincs rakatáron.
Zamma: Azt hiszem ez volt az, amit én is láttam.
-
Zamma
őstag
#85246 Ebben tud valaki segíteni? Köszi!
-
Zamma
őstag
UGOOS AM6 Plus 4/32
Geekbuying - németországból - 170$
[link] -
kutga
félisten
válasz
®abstract® #85265 üzenetére
Egyelőre nem.
-
kutga
félisten
válasz
®abstract® #85263 üzenetére
4*4*0.5 cm kb. Csak lazán tettem fel, két ram modult is lefed.
-
kutga
félisten
Akit esetleg érdekel, hazaérve szétszedtem a dobozt, és meglepődve tapasztaltam, hogy sikerült úgy összecsavarozni, hogy a thermal pad csak az egyik sarkával érintette a vaslapot, nem csoda, hogy 70 fokokat mutatott, ekkora felületen nem tudta átadni a hőt.
A 'gyári' hűtést így gyorsan kikaptam, az új bordát kis pasztával felhelyeztem. Ahhoz hogy vissza tudjam pattintani a hátlapot, le kellett faragni róla a régi tartó bakokat, épp annyira, hogy a helyére feszítse a bordát.
Ezzel jó 10-15 fokkal csökkent a hőmérséklet, most futtatok egy 4k filmet és még mindig 60 fok alatt van.
-
Joshi
titán
válasz
SunMount3r #85257 üzenetére
Azt megköszönöm.
-
Joshi
titán
válasz
SunMount3r #85248 üzenetére
"Ugoos AM6 Plus= 50K"
Légyszi linkeld hogy hol lehet ennyiért kapni. -
aicon
senior tag
válasz
SunMount3r #85253 üzenetére
odroid n2+-om van, 40 C max amit eddig elért melegben, biztos ugyanarról beszélünk?
"Odroid N2+ / 4GB, táppal, házzal, 16GB Android-os eMMC-vel= 32K"
hol van ennyiért? még vennék párat -
blakey
titán
Csak annyira amennyire egy lapka PC esetében. Tehát ezeknél a mókolás az, hogy te rakod össze, olyat választasz ami tetszik stb. Olyan mókolás mint egyes olcsó boxok esetében, olyan valóban nem kell.
Ilyen a Vim3 Pro, borda mindenképp ajánlott/kell, alul is van egy hűtési lehetőség (azt nem csináltam meg) és a bordára még ventilátor is szerelhető.#85253 SunMount3r
2 éve nem használok Androidot, semmi szükségem rá, akkor feltettem az akkori legutolsót, ott jött az OTA frissítési lehetőség illetve USB-ről, SD-ről, valamint a Play store is működött, mindent úgy használtam mint egy normális droidon. Amúgy minek neked droid? CE alatt is megy pl. a Youtube 4K HDR, tökéletes az fps-váltás. Médialejátszásra hibátlan.Az Odroid N2+ "bordával" szerelt, minek akarsz még ventilátort is?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
blakey #85250 üzenetére
Most nem keresek rá, lehet régebbi cikk volt, ott írták (ezért is volt a kérdőjel). És azt is, hogy gond volt a PlayStore-al és ezért a helyett már csak az Aptoide van előtelepítve a FW-ben. Ez utóbbi azóta megoldódott?
Odroidnál figyelj, mert kb. minden alkatrészt meg kell venned, hogy képes legyen arra amire-> Szerintem felsoroltam mindent ami kell, vagy kihagytam valamit? (A hűtésen kívül, de azt írtam).
+ aicon: N2+ ra nem kell mokolni a hutest-> Ezt hogy érted? Az N2+-al ha jól látom nem jár együtt még hűtő borda sem alapból, úgyhogy a S922X procira biztosan kell valami. A hivatalos oldalon meg egyedül ezt a ventilátort találtam, ami jó az N2+-hoz. ???
-
aicon
senior tag
válasz
SunMount3r #85248 üzenetére
N2+ ra nem kell mokolni a hutest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Macska topik
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 13400F , RTX 2080 Super , 32GB RAM , 1TB NVME
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D PC! RTX 5070 Ti / B850 WIFI/ 32GB DDR5 / 2TB SSD/360 AIO - Beszámítás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest