Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Akkor látod ha lejátszás közben előcsalogatod az infópanelt vagy bármit amit megnéznél, mögötte röcögni fog a kép, illetve ha tudod, hogy milyen a GUI S905-ön akkor ott is láthatod, hogy nem annyira folyamatos. Ha nem teszed bele akkor úgyis a felhasználók megcsinálják, nekem van előre mentett advancedsettings-em mert az SQL adatbázis is be van állítva.
-
mexel
veterán
Valaki még tesztelni Vorke z6+ dual-t? Fentebb leírtam mi változott vagy készült. Elvileg kész a telepítő, még pár teszt az első után is és utána tudom küldeni.
-
spgabor
aktív tag
válasz
DoItYourself #48891 üzenetére
Tényleg elírtam. Bocsi.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Valaki tud letolteni Baidu-ról? Sajna sehogy sem tudtam regelni eddig....ez a firmware kellene nekem.Hupsz, ruszkik megoldottak. Alfawise Z1 4PDA fórum.
-
mexel
veterán
Még valami: Vorke-nál (912) érdemes a dirty hack-et megcsinálni? Az biztosan kell?
Mert akkor megcsinálom gyorsan. Utolsó Nightly van fent. -
mexel
veterán
válasz
DroiDMester #48887 üzenetére
Remélem ma meglesz. A vfd conf megvan, a távhoz kellene config, de megcsinálom gyorsan, a magicsee-e jó csak a hangerőt kell átírnom. ( szerk: a táv conf már meg is van, kész az is)
Biztonsg kedvéért első tesztekre olyan vállalkozzon akinek van usb kábele és ha valami nem lenne jó akkor újratudja írni a gyárit. Elvileg jónak kell lennie hacsak nem teljesen más ( klón) belsővel van szerelve a Vorke, de azt nem hiszem.
Keef-lee: jarvis, de én felraktam ezeket az addonokat és mennek azt hiszem. Majd kipróbálom. Pl moviesharkra és tsai-ra gondolsz?
Sajnos a krypton-os kodin meg a filmlejátszás nem megy normálisan.
-
spgabor
aktív tag
válasz
slecht #48838 üzenetére
Szia,
a következő bordáim vannak, amik esetleg méretben megfelelők lehetnek a két box hűtésére. Valószínűleg egyik sem fér el a házban faragás nélkül. A H96-on ez nem is zavarna, mert azt már megfaragtam, mivel a két plusz usb-nek kialakítottam lyukakat a házon. De az X92-nek viszont túl szép a teteje szétcseszni.
Az egyik képen amúgy van egy nagy headpipe-os hűtő is, aminek a hőcsöveit a korábban írt módon fel tudnám használni külső hűtésre..
Szóval ezek vannak:egyik, masik, harmadik, negyedik.
Hővezető ragasztót kellene vennem valami jó fajtát, mert ami van otthon, az szerintem már rég beszáradt sajnos.
-
Engem érdekelne! mikor tudnád feltenni valahová!
-
mexel
veterán
Na nem csak a droidkészült el Vorke z6+ hoz hanem egy komplett dualos rendszer is, a legújabb CE nightlyval.
Ha van érdeklődő rá aki tesztelné ( akinek van usb kábele ha valami nem stimmelne) akkor csinálok egy nagyon egyszerű telepítőt ami egyben felrakja a droidot a CE-vel együtt. Minden beállítva ami kell, kijelző is, igaz a táv még csak a magicse-e van benne, de keresek ilyen tanix remote confot valahol.
Szóval ha Vorke Z6+ ra érdekel a dual rendszer valakit, írjon. Akkor csinálok telepítőt, ha nem akkor félreteszem.Ha megvan valakinek a távirányító conf-ja a vorke-hz (tanixhoz) linkelné? Nem találom pedig megvolt.
-
mexel
veterán
Kaptam kölcsönbe egy Vorke Z6+ t hogy rakjam kicsit rendbe
Az android rendszer kész, ha valakinek kell majd felteszek egy TWRP mentést róla. Kodi helyett beállított SPMC, pár szokásos beállítás hogy a videók jók legyenek, MXplayer pro, ami szerintem a legjobban játszik mindent most a droidokon. Új Youtube mert a gyári ahogy láttam max full hd-ig ment.
Úgy van megcsinálva hogy reset után is újból beállít kb mindent ( pl marad a deinterlacing, nr2 kikapcsolás, az animációk nullán hogy az egyész rendszer gyorsabban reagáljon, progik megmaradnak, spmc is beállítva települ stb. ( egyedül az mxplayer beállítások vesznek el resetkor de az kb alapon is jó nagyjából. Marad a nyelv, az időzóna is stb csak a főképernyőn kell a fő laphoz a Youtub-ot és SPMC-t hozzáadni a kettő nagy ikonhoz a kis menü gombbal. Ennyi csak ami nem áll vissza resetkor.) -
mexel
veterán
Miracast kérdésemre senki sem tud semmit? !k videót át lehet vinni ? Mert nagyon pixelesedik
Vagy CE alatt van ilyen vezetéknélküli fájlátviteli ( videó-kép) lehetőség droidos vagy ios telefonról? -
mpo
veterán
válasz
ORCA58 #48879 üzenetére
A kérés továbbra is fennáll.
Tévén nem volt ilyen gondom, de inkább PC-n beraktam a megnézendő videók közé a YT-on és a tévén már csak arra kellett navigálni az app-ban.
A Minix Androidján le-föl görgette a találatokat, de balra nem tudtam navigálni.
Megpróbálom direktbe az URL-t, hátha installálni tudom így.
Jó szórakozást és kellemes ünnepeket. -
freeknight
őstag
válasz
Csicsóka #48862 üzenetére
Köszi, végülis ezt a Tanix TX3 Max-ot választottam, elég sok review is volt róla youtube-on, ahogy láttam, semmi problémája már alap rendszeren sem a dts-el, de borzasztó egyszerűen fel lehet rá varázsolni a LibreELEC-t is.
Cseh raktárból remélem jövő év elején ide is ér -
ORCA58
addikt
Most nem tudom kipróbálni, mert be lett csomagolva, mivel karácsonyi ajándék a csalásnak.
Viszont már vásárlás előtt tudtam, hogy valamilyen billentyű lesz hozzá.
A Smart tv-ken is szenvedés a távirányítóval bármit megkeresni a neten, ettől még úgy vélem, nem használhatatlanok. -
Laza...
addikt
válasz
DroiDMester #48869 üzenetére
-
Martin Eden
tag
válasz
Gee777 #48874 üzenetére
Hát van egy (vagyis kettő) nem ajánlott MagicSee N5-öm, egy X96-om meg egy Beelink Mini MXIII II-m, papíron mind S905x 2 GB rammal, de a legelső procija elég kétséges. Kettőn már CE van, egyen még Libre, acestream mindegyiken van, illetve mindegyik Androidján is próbáltam már. Mondjuk én elég ritkán nézek stream-et, mostanában csak a spanyol kupameccsek alatt párszor, de még akkor sem mindig acestream-et választottam, volt hogy csak valami bein sport iptv-stream-et kerestem épp (szerencsére van minden magyar sportadóm full hd-ban).
-
Kroni1
veterán
válasz
Pelican #48873 üzenetére
Köszi! Közben feltettem korábbi irások alapján a system tools-t, és azzal lett MC, így végül SSH-n sikerült is beállítani az openVDF-et, és végre megy a kijelző!
Nekem a GB-vel még nem volt gondom, a Geek-ről jött meg most a Vorke Z6+, és az is rendben. Szerintem gyorsabban szállítanak ezek általában mint ali, én azért szeretem. Ellenben alin rengetegszer lehet belefutni rettentő gagyiba, vagy hamisítványba még alapból olcsó termék esetén is, és volt már h nem sikerült, vagy csak nyögvenyelősen sikerült a pénzvissza..
-
Gee777
csendes tag
válasz
Martin Eden #48865 üzenetére
Koszonom szepen a segitseget, megkerdezhetem hogy te milyen boxot hasznalsz?
En most egy X96 max-en gondolkodom 2GB+16Gb-n, ez szerintem mar eleg lesz arra amire szeretnem hasznalni. -
mexel
veterán
válasz
DroiDMester #48869 üzenetére
V0213-as már lehet hogy az új fájlrendszerű. Meg tudnád nézni hogy csicsóka leírása szeint ssh alól le lehet-e menteni a systemet pl?
Sajno 905W-n a 0213-as már az új rendszert takarja, de nem tudom a 905X-nél mi lehet a helyzet. Ez miatt nem rendelnék egy boxot hogy megnézzem -
válasz
Laza... #48863 üzenetére
melyikre gondolsz?
de akkor itt van mind2ő!
M8S_PRO+_NHG47L_20171124.183803.V0928.img
M8S_PRO+-ota-20180806.102424.V0213.zip
közben meglett a friss img is M8S_PRO+20180806.img
-
Kroni1
veterán
válasz
slecht #48819 üzenetére
Láma kérdés: Most próbálkozom én is a vdf.conf fálj-al, átneveztem a nekem kellőt, ezt hogy lehet legegyszerűbben rámásolni a box-ra?!
Nekem egy kulső 8GB-os SD-n van a CE, az eMMC-n rajtahagytam az androidot. Az SD kártyán nincs olyan mappám hogy configfiles, gondolom ezek máshol lesznek. SSH-n nem vagyok túl tapasztalt, de ha elmondja valaki, hogy tudom telepiteni az MC-t, akkor azzal már talán ellavírozok..
Vagy egyszerűbb a hálózati elérés vagy a box-on fájlkezelővel? Nem vágom, hogy érem el legegyszerűbben a rendszermappákat, a CE fájlkezelőjében nem látok ilyesmit..
DroiDMester (#48858): igazad van, ali-t én nem is szoktam nézegetni, GB-n és Geekbuyingon nézegettem tegnap, ott nem találtam rendes árban 905X-et, szinte mindegyikre 905W-t irt... De én is gondolkodtam egy ilyesmin a hálóba a kisebb tvre. Féláron van a 912-höz képest, akinek nem kell 4K, vagy második boxnak szerintem ennyiért tényleg jó!
-
mexel
veterán
válasz
DroiDMester #48861 üzenetére
Azért ne kapd fel a vizet, nem azt mondtam hogy mind rossz hanem ebből volt egy hibás széria és a teljes tájékoztatáshoz ha ajánljuk valakinek akkor érdemes elmondani.
Azt is hozzátettem hogy egyik kedvenc boxom, és én is rendelnék ennyiért szívesen és ajánlanám is bárkinek.
Főleg hogy még a 928-as vab fent mert ez azt jelenti itt még nem tették be az új idióta fájlrendszert.
A 928 egy jó firm volt és a box is egy igen jó darab szerintem, ezért az árért meg pláne.
Plusz még valami: ha valakinek kell optikai kimenet az ne rendeljen mert az nincs rajta.Szóval nyugi.
-
Martin Eden
tag
válasz
Gee777 #48860 üzenetére
Erre egy S905w box is elég lehet, Kodi és LE/CE nem is feltétlen indokolt, persze ezek alatt is megy az acestream, de ahogy tapasztaltam, még Android alatt is meglepően jól megy egy sima Acestream engine telepítés után, meg akár a böngészőből megnyitott Ace linkekkel, pl. az arenavision csatornák. Kevés seed esetén még talán jobban is futott Android alatt a stream, mint CE alatt ugyanaz.
Android esetén kellhet a 2 giga RAM, CE alá szerintem egy is elég lehet.
Kodi alá kell az acestream engine (ez igazából még inkább oprendszer szinten települ Android és Libreelec/CoreElec alatt is), aztán Kodin belül kell egy Plexus addon, ami meghívja a linket, illetve valamilyen sport jellegű addon, ami tartalmazza/gyűjti a linkeket (pl. Sparkle, Joker Sport, Sportdevil, Avezy (arenavision)) vagy még biztos van rengeteg. -
Laza...
addikt
válasz
DroiDMester #48861 üzenetére
Feltehetnéd ezt a romot valahova, vagy a letöltési linkjét megoszthatnád
-
Csicsóka
őstag
válasz
freeknight #48856 üzenetére
Droid téren nem vagyok illetékes, fogalmam sincs hogy áll a dts hanggal. Első dolgom hogy letúrom a boxaimról, mert én nem akarok TV-n netet böngészni. Minden másra pedig sokkal jobb a CE. Ott biztosan nincs gond a dts-el és szinte minden video formátumot tökéletesen lejátszik. KODI maga a lejátszó, természetesen a rádugott külső tárolóról is lejátszik bármit, nem csak hálózatról.
S905W is jó lehet, igény kérdése. Csak 4K-ban gyengébb az X-től. A linkelt Tanix egy kedvelt, jó tipus, a másik nem fordult még meg itt, ezért az rizikósabb. Olvass vissza vagy 2000 hsz-t és képbe kerülsz rendesen. -
Most mondtam hogy innen ettől az eladótól vettem egy 1/8 ast és egy 2/16.ost is mind 2 re eMMC re tettem a CE.t és simán vissza tettem utána USB Burning Tool-al a gyári IMG -t rá, és köszönik szépen TÖKÉLETESEN működnek!
gyárilag 20171124.183803.V0928 volt rajtuk,
és én is ezt tettem rá vissza CE után, majd ezután a legfrissebb OTA.zip et (M8S_PRO+-ota-20180806.102424.V0213.zip) -
Gee777
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek tanacsot kerni olyan valakitol aki tapasztaltabb a temaban mint en. Szeretnek online sport csatornakat nezni acestream-en keresztul, leginkabb full hd felbontasban, ehhez keresek box-ot.
Elvileg a kodihoz van olyan addon vagy plugin amivel lehet kezelni az acestream-eket.
Szokta valaki ilyesmire hasznalni a box-at?
Elore is koszonom a segitseget.
Udv Gee -
mexel
veterán
válasz
DroiDMester #48858 üzenetére
Azért tudod hogy ez a mecool ( én nagyon szeretem félreértés ne essék) volt az a típus amiben volt hibás emmc és sok volt ami tégla lett és nem lehetett vele mit kezdeni. ( találkoztam olyannal, és sajnos most egy más típussal is ami feltehetőleg azt a hibás emmc-t tartalmazza mert ugyanaz a tünet- frissítés után tégla, és nem lehet visszahozni. Szemre írható, reagál, csak nem működik
)
De remélhetőleg már kifutott az a széria.
Ennyiért nagyon megéri, kár hogy én az aliról nem szoktam vásárolni.
Mondjuk simán ajánlanám én is de ezt érdemes közölni azzal akinek ajánljuk.
Kérdés vajon az új rendszer van már rajta ami 905W mecoolon is? -
válasz
Kroni1 #48857 üzenetére
No azé ne túlozzunk! Most vettem az elmúlt hónapban 4.db VALÓDI S905X et!
Tessék itt van PL egy NAGYON AJÁNLOTT típus => MECOOL M8S Pro Plus 2/16.Giga 36.Dolcsi és 10.nap alatt megérkezett! se áfa se vám nem volt rá, és 10.nap alatt megérkezett, szóval kár lenne gyengébb 905W.t venni helyette, az S912. valóban jobb választás, de azok tényleg közel 2X ennyibe kerülnek!
De ha elég a 1/8.Gigás S905X akkor Potom 25.Dolcsiért van szintén nagyon ajánlott típus!
-
Kroni1
veterán
válasz
freeknight #48856 üzenetére
Hosszutávra leginkább a S912 ajánlott, márcsak a Gbit lan miatt is. 4K-hoz az kelleni fog sajnos egyre inkább. Igaz ezek 60$ körüliek, ha biztosan nincs rá szükség akkor szerintem a 905W is jó lehet, 905X-et egyre kevésbé kapni már ami tényleg az, de nincs is akkora a különbség ha csak 1080p a cél..
-
freeknight
őstag
válasz
Csicsóka #48853 üzenetére
Elolvastam az összefoglalót, most inkább több a kérdőjel
Tehát ezek a lejátszók is képtelenek normálisan lejátszani a dts formátumú hangot alap rendszer alatt?
CoreELEC, LibreElec csak kodi használatára van kihegyezve, vagy van benne média lejátszó, amivel tudok pendrive-ról is lejátszani közvetlenül?S905W processzor is elegendő az én céljaimhoz? Az összefoglalóban nagyon az S905X-et ajánljátok, de ezek a boxok inkább 50 dollár körül mennek.
Ez a box is jó lehet? Esetleg az előző Amlogic változata, ez főleg azért tetszik, mert nagyon aprócska.
-
mexel
veterán
Erre valaki tud valamit? Fontos lenne.
Felmerült ismét a Magicsee: az N4-re megcsináltam egy igen jó dual rendszert, ezzel teljesen jól használható a készülék. Sajnos N5-re nem jó, de N4-ekre igen. Ha valakit érdekel írjon és átküldöm. Gyakorlatilag egy egész normális box lett így belőle.
-
Csicsóka
őstag
válasz
freeknight #48850 üzenetére
Ez a box Rockchip. Inkább Amlogic-ot keress. Itt kicsit visszaolvasva találsz pár favoritot, amit előszeretettel választ a nép. Olvasd el az összefoglalót, abban sok okosság, és ajánlott típus lesz. Inkább azt írom hogy mi az amit mindenképp kerülj el, ez a Magicsee N4 vagy N5. Ezek kamu hamisítványok.
-
tkomlosi
aktív tag
sziasztok,
használja valaki az Estuary MOD V2 skin-t LE és CE alatt is?
Nekem vannak bizonyos funkciók, amelyek LE alatt működnek CE alatt pedig nem.köszi.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Nyaraló tv okosítására kellene egy media player, egy ilyesmi jó lehet?
Amit tudnia kéne: 64 gigás pendriveról fullhd mkv filmek lejátszása akadozás nélkül, dts hanggal is, és tudjon váltogatni hangsávok és feliratsávok között probléma nélkül. Esetleg youtube 1080p 60 fps videók lejátszása.
Ha ez a dobozka nem jó, mit ajánlatok helyette? A sok media player box között teljesen elveszettnek érzem magam.
-
Csicsóka
őstag
-
spgabor
aktív tag
válasz
slecht #48838 üzenetére
Akkor egyféle megoldáson gondolkodtunk. Lehetőleg ventillátor nélkül szeretném üzemeltetni, hogy ne legyen zajos, mozgó alkatrész. Amit linkeltél bordákat, ilyeneket kutattam ki tegnap este a hűtőbordás dobozomból. Találtam kb 10-15 darabot, ami megfelelő lehet méretben.
Sőt, még az is eszembe jutott, hogy egy pici bordára egy headpipe-ot ráforrasztok, a headpipe-ot egy lyukon kivezetem a házból és arra teszek egy szellősebb és esztétikusabb bordát.
lassan nekiállok kísérletezni. Ha esetleg te is jutottál valamire, akkor ha megosztanád, megköszönném. Én is így teszek. Ha gondolod lefotózom a saját lehetséges bordáim és feltöltöm ide. -
sziku69
őstag
A samba megosztás engedélyezve volt. Már nem tudom mit állíthattam el. Illetve talán újraindíthattam a boxot. Mindenesetre a samba megosztású hálózati tárolókat nem látta a box. Csak egy CE teljes alaphelyzetbe állítás segített. Ez mitől lehet? Minden más eszköz látta a sambás meghajtókat.
Illetve még egy kérdés. Ha lannal kapcsolódom (1gbit) a hálózatra, viszont beállítom a wifit is, annak van jelentősége? Vagy akkor felesleges a wifit használni?
CE nightly van fenn. -
mexel
veterán
Sziasztok! Egy nagy kérdés merült fel itt pár teszt alatt. Az egyik droidos és az talán fontosabb, a másik LE/CE.
A vezetéknélküli átvitel, PL Miracasrt érdekel. Kép simán átmegy (igaz nem minden telefonnal sikerül csatlakozni) de a vidóknál gond van. Iphone-os 4K-s videókat akartak tükrözni, de a tv-n szétesett, pixeles a kép- ( a boxS905x és S905D, nem ez a gond)
Ugyanarról a telefonról a Sony 4k-s tv-re simán tűélesen átmegya film, nem a telefon a szűlk keresztmetszet.
Az lenne a kérdés: droid alatt miracastot próbáltunk, van rá mód hogya 4K átmenjen tökéletesen, vagy akár LE/CE alá lehet ilyen tükrözést csinálni?
Valakinek kariajándék lenne egy box, de csak ez miatt vennék szinte.
Talán valaki tudja a választ azonnal, pl hogy nem fog működni, vagy hogy igen mert akkor állok csak neki.
Szóval a kérdés: miért pixelesedik és akadozik a 4k videó miracaston keresztül?
Esetleg a boxok wifije kevés ehhez? -
zsolee73
tag
válasz
DoItYourself #48837 üzenetére
Köszi!
-
alien0903
tag
Sziasztok!
Tanix TX3 mini esetén arra esetleg van tipp, hogy a DTS hangot miért nem adja ki hdmi-n, a dolby kimegy, de a dts nem? Van valami plusz beállítás, esetleg addon? A kábel tuti jó! Próbáltam CE, LE és Android alatt is. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
zsolee73 #48836 üzenetére
Ennek a CE-hez nincs köze, inkább a Kodihoz.
Telepítsd fel a Library Auto Update kiegészítőt, abban beállíthatod milyen időközönként frissítse és tisztítsa a médiatárat automatikusan. Ehhez persze nem kell kikapcsolni a boxot, úgy tud jól működni. -
zsolee73
tag
Sziasztok,
CE alatt nem lehet valahogy beállítani, hogy indításkor ne csak frissítse, hanem tisztítsa is a médiatárat? -
peestike
senior tag
Androidon a fényerő állítás a boxokon nem megy alapból, vagy a magicsee n5 droidja ebben is béna?
Az a bajom, hogy alapban nekem sok, kevesebb kellene. Amikor a fényerőre nyomok, akkor csak egy szürke téglalap jelenik meg, állítási lehetőség nincs. Amlogic tool csak felfele megy, 0-ról minuszba nem lehet húzni. Más alkalmazást meg nem ismerek, ami tudná állítani. -
mpo
veterán
válasz
ORCA58 #48822 üzenetére
A CE+Kodit használom (köszönet blakey-nek), egyedül a smartyoutube-bal tennék egy próbát Androidon, hátha jobb felbontás van.
Az a nagy kérésem, hogy az eredeti távval
[kép]
próbáld ki Androidon a Chromeban a Google keresést és menj rá a találatokra.
Ha sikerül írd meg.
Valószínű, hogy én bénáskodtam, mert annak kisebb az esélye, hogy használhatatlan távirányítót ad hozzá a Minix. Örülnék, ha így lenne.Ha neked sem sikerül, akkor az itthon 47-50e Ft között forgalmazott Minix Neo U9-H lebutított távval, azoknak nem ajánlott, akik csak Androidot használnának és nem akarnak CE+Kodit illetve nem szeretnének még pluszban távirányítót (vagy azt helyettesítő eszközt) venni.
De Minix A3 Air mouse vagy Minix A2 Lite távirányítóval is forgalmazzák máshol.
[link]Én sem szeretném böngészésre használni (a tévét, mobilt, laptopot sem szoktam, arra desktop való), de egy app telepítése is akadályokba ütközik így Androidon, legalábbis nekem.
Leírás meg sajnos nincs. -
kenand
veterán
Igen, nekem is feltűnt, hogy TX3 Max van odaírva (még a bluetooth is stimmel), de a 905x akkor is megint nagy hazugság.
Novemberben volt az Android nélküli 100 USD alatt volt (de az nem olyan izgalmas)
Balatoni házikóba még el is tudnám, képzelni (nappal úgy sem nézünk semmit, max este sötétben), Egymagában elintézné a dolgot és a hang is mehetne bt hangszóróra. -
Multibit
nagyúr
válasz
vargalex #48792 üzenetére
Kivettem a whitelistből a két utolsót (720x576 50fps, 720x480 59.94fps). Ezzel helyreállt a filmek képaránya. Köszönöm!
Viszont így előjött egy olyan gond, hogy az NTSC remuxok (MPEG2, 720x480, 29.97fps) esetén lejátszás közben, random módon fps-t vált a film. Négy remuxot vizsgáltam. Ezekből három 59.94, egy pedig 29.97 fps-sel indul (ez következetes). Egy időután a 29.97-en indult film 30 fps-re vált. A másik háromból az egyik 30 fps-re, a másik 60 fps-re vált, a harmadik valamiért stabilan tartja az 59.94 fps-t. A filmek újraindítás után mindig az eredetileg írt képkocka sűrűséggel indulnak. -
kenand
veterán
válasz
DoItYourself #48795 üzenetére
De úgy tűnik ez is Kamu 905x !, a SOC képen 1200Mhz és P281 azaz 905w
-
ORCA58
addikt
"Ha nem tudok, akkor gyárilag használhatatlan a Minix Neo U9-H"
Ez így nem teljesen igaz. Azért lehet légegérrel kapni, de akinek az nem kell, mint nekem az nélküle is megveheti. Azon ne csodálkozz, hogy nálunk az olcsóbb (légegér nélküli) kiszerelést favorizálják.Eszembe sem jutna ilyen vagy hasonló távval böngészni. Sőt sok egyéb vezérlésre sem alkalmasak. A főmenüvel, kodival videó lejátszóval elboldogul.
Az első volt egy vezeték nélküli billentyű + egér beizzítása. -
-
slecht
aktív tag
válasz
blakey #48818 üzenetére
Köszi, most akartam megcsinálni neki. De CE alatt a Configfiles-ba másolja.
Itt a link máshonnan: [vfd.conf], és ezt csak másold be. Át van nevezve. -
slecht
aktív tag
válasz
Imi1981 #48814 üzenetére
Szerintem már fut az addon, azért tudsz belépni a beállításokba, de újra futtatni már nem tudod. Próbáld meg Martin Eden kolléga által írt lépéseket követni. Ha így sem megy akkor le kell törölni az addon-t, majd újra felrakni.
Még annyi, hogy CE alatt a Configfiles mappába kell másolni az átnevezett vfd.conf-ot.Kroni1, neked sikerült?
-
Imi1981
veterán
válasz
Martin Eden #48815 üzenetére
Őszintén még letölteni sem tudom! Magicsee n5 configuration kéne de letöltési lehetőség nincs (vagy én nem találtam). Angolul nem tudok úgyhogy inkább nem szenvedek vele. Azért kösz!
-
Martin Eden
tag
válasz
Imi1981 #48814 üzenetére
Követted a leírást és megvolt az 1.-3. lépés is?
A boxodnak megfelelő config letöltése innen:
https://github.com/arthur-liberman/vfd-configurations
Átnevezés vfd.conf-ra és bemásolása a /storage/.config alá, aztán jöhet az openvfd addon telepítés, majd reboot.
Futtatnod nem is kell, az marad szürke. -
ztsoft
őstag
válasz
BullZeye #48752 üzenetére
Szia!
Nálam is hasonló a helyzet, S912, 3/32-es box-on. A Nightly 2018.12.13 és a 2018.12.18.-ai is hasonlóan viselkedik. A Yello - Toy lemeze van meg mka-ban (2,75 GB), az előadók, albumok (csak üres könyvtár Toy néven), zeneszámok alatt nem is jelenik meg, csak a fájlok vagy a fájlkezelőből lehet indítani (az mka-t könyvtárként kezeli, és a fejezet címek alapján jelennek meg az egyes számok). Az első szám lejátszásával nincs gondja, de a szám váltásnál már kifagy a Kodi, semmire nem reagál.
A Netdata szerint ilyenkor 50 %-ig emelkedik a CPU használat és az iowait is, majd szép lassan csökken mind a kettő 25 - 30 %-ig.
A Kodi ~30 mp után újraindul magától.
-
Csicsóka
őstag
válasz
headhunter #48809 üzenetére
Miért nem a CE repoból telepíted az inputstream adaptive-t?
Ami ott van tutira működik. -
Csicsóka
őstag
Ócó Rockchip RK3328 dobozka. Nagy kár, hogy az USB3 semmit sem ér a 100-as LAN miatt.
-
denko
senior tag
Sziasztok,
végre megjött a vorke )
Az a kérdésem hogy miután sd kártyára varázsoltam az utolsó Core Ecelet, hogy tudom azt be-bootolni legegyszerűbben, változtatni hogy éppen hol legyek? -
magickonfig
tag
Végre megjött a Mecool m8w Pro L dobozkám!
Wifi -vel nem nagyon akar működni, felismeri az összes hálózatot rá is kapcsolódik, de valamiért folyton connection errort jelez ha használni szeretném a netet (youtube, google play, stb..)
Esetleg mit javasoltok?
Vagy lehet hibásan kaptam meg a készüléket? -
Keef_Lee
senior tag
Nem tudom, hogy jobb-e, de az volt a cél, hogy alternatív forkkal kísérletezzek, hogy eredeti talonban megmaradjon.
Meg mivel kiírta a store, hogy nem kompatibilis az eszközzel, ezért eleve kétséges volt.
Egyébként annál, ami rajta volt simábban használja a cpu-t a rendszerinfója szerint.
(1Giga van csak)
Itt nézelődjetek érdekességképpen.kmarci25
Tudod, hogy nem mindenki olyan mint a fórum nagyérdeműje."Jaj Linux sd kártyán, eddig csak windows egérrel!!!"
-
Elemental
addikt
CE nightly. Radio kieg. Akarmit akarok csinálni, kedvencekből csatornát indítani, rákeresni csatornára, network_error hibaüzenet és semmit nem csinál. Pedig tegnap ez ment, halgattam rádiót. Van ötletetek?
-
Keef_Lee
senior tag
Egész jó lett, a mygica lett feltéve. Kryptonos fork. Igaz csak 17.0 van benne, de azt pont tudja, ami most kell. Viszont a droidja nagyon bugos, szívesen venném, ha ajánlanátok valami memória tisztítót, ami észrevétlenül pucolná nekik a dolgokat. Most futkározik minden a háttérben és ugye ő ezt nem látja a bekapcsolás után, ezért nem vár, hanem rányom a kodira, aztán a masina meg újraindul.
(maradt az eredeti kodi egyelőre, de kivettem a főmenűből és helyette a mygica indul nekik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- További aktív témák...
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- ! ASUS ROG STRIX GAMER SZÁMÍTÓGÉP ! (RTX 3080, Ryzen 9 5900x, 32GB Ram, 2TB SSD) Beszámítás! (24)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest