Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
blakey #47896 üzenetére
Ahogy nézem fórumtárs képeit, ez jó szedett-vedett készülék, mert még a WiFi modul is CDtech izé, amiről semmi infó nem található.
Forrasztásokról nem is beszélve.
De 1+ van, hogy 2 pontos rögzítésű hűtőborda felrakható, a mostani gagyi lap helyett.(#47899) DroiDMester
Meg van CPU sorszáma? -Nincs
4K 60fps-es kétlem, hogy működik, max. felkonvertált anyag fut ennyivel.
Töltsd le valódi 4K demókat, s azzal teszteld. -
válasz
blakey #47896 üzenetére
Az lehet, de akkor is S905X van benne, és a 4K videók se 30.FPS.el mentek rajta(ce alatt nálam rendesen ment 60.al) szóval ez hülyeség hogy hamis 905x lenne!
Az elképzelhető hogy vissza van fogva az soc órajele és nem 1,5GHz en megy hanem csak 1,2.őn mint a W.s kistesójé.(de akkor meg CE.alatt rendesen kéne mennie teljes értékű 905X ként)
Vagy talán a 8.bites DDR3. RAM, ami a pcb.ről kiderül, bár nemtudom a többi 905X nél milyen RAM.ok vannak.
-
Dolphine
addikt
válasz
blakey #47896 üzenetére
Átmeneti megoldásként a Harmony távirányítónál mikor a Minixet használtam, akkor átváltottam a TV gombkiosztására, akkor működött a Play és a Pause. Most közvetlenül van összekötve a box és a TV, így működik a CEC. Viszont a közeljövőben a box és a TV közé még be lesz iktatva egy erősítő. Akkor is működni fog vajon a CEC?
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester #47895 üzenetére
Minden lejátszási tulajdonsága inkább az S905W-hez hasonlít és egyáltalán nem olyan, mint ahogy az S905X-nél megszokható, teljesen idegenszerűen viselkedik S905X létére, tehát olyasmi mint a kamu Beelink GT1 3GB-os boxok, mert ugye abból is nagyon sok van.
-
-
cof
veterán
Egész jó árban is van most, 26.99$. [MAGICSEE N4]
-
mexel
veterán
Elkészült egy Dual rendszer Magicsee N4-re ( N5-re is jó lesz , a kijelző kérdéses)
Egy teljesen másik droid van rajta, beállítva, telepítve a szükséges alkalmazásokkal. ( jó 4k Youtube, SPMC a kodi helyett, MXplayer, reklámblokkoló, egy jó böngésző. AFR bekapcsolható - alapból kikapcsoltam)
Az emmc-n van a Coreelec is.
Alapból a CE indul, egy appal lehet átlépni a droidba. Ha droidban akarunk maradni az sem gond, ha kikapcsoluk akkor alvóba megy el és azonal a droid indul bekapcsoláskor. Innen vagyegy telepített reboot appal, vagy a kikapcsoló gomb hosszan nyomásával bootolhatunk át a Coreelecbe.
CE-ből a Nightly van fent, de könnyen frissíthető lesz, majd azt is leírom hogyan..Az biztos hogy a gyárihoz képest teljesen más lesz, gyors a CE és a droid is, mintha nem is ugyanaz a box lenne. Így már használható.
Akinek van ilyen box és szeretne tesztelni romot, írjon privit legyen szíves, hamarosan megcsinálom a telepítés leírását ( egszerű lesz, ssh-n kell majd. Köszönet Csicsókának a reboot addonért és a mentés-telepítés segítségért, megygőzött már az ssh használatáról is - többek között
)
-
zoltanz
nagyúr
Armbian-ról írok, szépen megy egy S912-vel, (X92 box) egy C2D 2x1,8GHz rendszerrel lehet egy szinten. (pontosan nehéz megmondani mert a karácsonyi időszak miatt elég hullámzó az internet) Youtube videó 1080p: 50% hajtja a CPU-t.
Annyi negatívat tudok elmondani, hogy pár órás használat közben egyszer lefagyott újra kellett indítani.HDMI-vel okés a hang is, de az analóg nem akar működni (pedig a jelszínt grafikus visszajelzője szerint minden rendben, mozog), sem BT-s hangszórót nem tudok hozzáadni.
Ezt a pulseaudio-t ha levenném Alsa-val nem menne? -
kispistax
tag
Rendeltem ma egy Alfawise Z1-et Gearbestről, már csak 3+32 GB EU volt, a 16GB elfogyott. Délután jött a Dps sms, hogy 2-5 munkanapon belül nemzetközi csomagot kézbesítenek. Létezik, hogy ilyen hamar megkapom Kínából? Egy gyors kérdésem lenne, rosszabb vagy gyengébb a Kodi Android alól? Soha nem volt még Boxom. Csak olvastam, hogy inkább a LibreELEC / CoreELEC verziót használják az emberek. Fontos lenne, hogy szépen menjenek a filmek, esetleg a zenék is, persze ha már van szép Androidos program kínálat, akkor az sem hátrány.
-
-
cof
veterán
válasz
blakey #47835 üzenetére
Kipróbáltam most én is, S905 box-on, valóban nem rossz, bár az overscan-el gondom van. Hiába kalibrálom a képet, újraindítás után nem jegyzi meg a beállítást, ráadásul beállítások alól inaktív a képernyő kalibrálás gomb, csak videó közben tudom kalibrálni, majd alkalmazom minden médiára, addig jó míg újra nem indítom. Sajna a TV csak 720p-t tud, 1080-nál nem támogatott üzemmód. Néztem a guisettings.xml-t de semmi info overscan-ről, mint LE-nél:
<overscan>
<left>68</left>
<top>17</top>
<right>1212</right>
<bottom>702</bottom>
</overscan>Nekem ez lenne az ideális beállítás, régi LCD TV DVI-D bemenet, ezen nincs semmi beállítás.
Más: ffmpeg telepítés megoldható valahogy?
Beni2360: Ez egy ősrégi TV [link]
-
Directors
senior tag
válasz
blakey #47873 üzenetére
Megtaláltam azt a SSID-t ami valójában jó lenne. Megpróbálok rá csatlakozni és még a jelszót sem tudom beírni mert egyből írja hogy "operation aborted" , vagy betudom írni a jelszót és írja hogy "Network error, alá pedig "operation aborted". Nincs benne semmi speckó karakter és ékezet sem a jelszóba. Csak kis és nagy betű, illetve számok.
Érdekes mert ha az androidot indítom el akkor ott egyből csatlakozik a netre és működik is. Meg a házban található összes eszköz hibamentesen üzemel. Telefonok laptopok.(Nem akarom elhinni hogy kifog rajtam egy ilyen "tégla". Egy csomó telefonnal megbírkóztam már de ez...
-
rooney8
aktív tag
válasz
Martin Eden #47871 üzenetére
azért köszi
-
Directors
senior tag
válasz
Directors #47849 üzenetére
Újratettem az egészet. Egyszerűen nem akar a wifire csatlakozni. Ha megadom a jelszót errort ír rá.
Meg olyan wifiket hoz elő ami nincs is. Az enyémnek a nevében benne van az is hogy TP-LINK. Erre a Kodiban csatlakozáskor olyanok jönnek fel hogy TP-DINK meg TP%LINKW. Természetesen egyikre sem csatlakozik. -
stigma
addikt
válasz
Beni2360 #47826 üzenetére
LE-ből 8..3.1 januári verzióm van, a sorozat címe amit néz 720p-s.
Video
ID : 1
Format : MPEG-4 Visual
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : V_MPEG4/ISO/ASP
Codec ID/Info : Advanced Simple Profile
Duration : 56 min 59 s
Width : 1 270 pixels
Height : 710 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 50.000 FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bitsHa jól néztem és olvastam a fórumot akkor az S905X-es boxra a sima S905-ös Coreelec verziókat szedjem le ugye?
-
rooney8
aktív tag
válasz
Martin Eden #47866 üzenetére
ki van pipálva a Force initial EPG grab at start-up is és a Periodically save EPG to disk-hez is be van írva 1
a hiányzó közszolgálati csatornák pedig olyanok, hogy ha indítok egy új scan-t, akkor random van hogy megtalálja azokat, aztán kikapcsolásig mennek is, majd következő indításnál már nem lehet megnyitni a csatornákat, csak a listában benne vannak. aztán van, hogy scan-nél meg sem találja. de ezt áthidaltam a mindigtv kiegészítővel, szóval ha nagyon kell, akkor ott tudom nézni
-
Martin Eden
tag
válasz
rooney8 #47862 üzenetére
A tvheadend epg grabber fülén állíts be egy értéket, hogy időnként mentse az adatokat (Periodically save EPG to disk), de valószínűleg neked az is elég, ha ezt bekapcsolod:
✓ Force initial EPG grab at start-up.A hiányzó csatornákat meg lehet be tudod úgy hozni, ha kézzel adsz hozzá mux-ot a hiányzó frekvenciával.
-
junkpod
veterán
A CoreElec-nek nincs olyan webnyilvanos tárolója mint a LibreElec-nek volt? Ott ugye forrásként megadtam a Kodi fajlkezeloben az elérést és saját kedvem szerint letöltöttem ha frissíteni akartam.
-
Beni2360
félisten
válasz
Mezga Aladár #47861 üzenetére
Én pedig szeretem a jó húslevest sok zöldséggel. De szerintem már válaszoltak ebben a témában. És nekem is van még ext.fat LE rendszerem.
-
rooney8
aktív tag
kicsit off kérdés, de szerintem boxhoz kapcsolódik, szóval itt teszem fel.
adott egy Mecool KI PRO, digi dtb-c rákötve, CE-val használom és azon fut a tvheadend. azon már túltettem magam, hogy a közszolgálati csatornákat nem hozza be, viszont egy olyan problémám is lenne, hogy hosszabb kikapcsolás után az EPG elég hiányosan tölt be és amíg valamelyik csatornát el nem indítom, addig marad is ilyen hiányos az EPG. miután elindítok egy csatornát, akkor szépen elkezdeni be/letölteni a többi csatorna műsorait is és pár másodperc alatt végez is. elég idegesítő, hogy mindig el kell először indítanom egy csatornát, hogy teljesen betöltse az összes csatorna összes műsorát. erre van valami ötletetek? -
Csicsóka
őstag
aml_autoscript-el neked nem kell foglalkozni, mert azt csak az eredeti CE használja, azt is csak 1x, amikor fogpiszkálva van. Oleg dual rendszere nem így működik! Ezzel még csak véletlenül se írd felül az övét, mert NEM egyforma. Tegnap küldtem neked pont a forrásukat, nézd meg mennyire különböznek.
-
mexel
veterán
válasz
ztsoft #47854 üzenetére
Köszi! Akkor kb úgy néz ki nem csinál mást jelenleg mint amit írtam, illetve kifelejtettem az aml_autoscriptet is.
Gyakorlatilag csak ezeket írja felül, a többi majd a következő boot-nál történik. Illetve remélemCsicsóka: köszönöm, megnyugtattál. Bíztam benne hogy így müxik.
-
Csicsóka
őstag
A system, kernel mindig cserélődik, a dtb nem mindig, csak ha lényeges változás van a kernelben, és hozzá fordul a build környezetben a dtb. Ezen kívül semmi mással nem kell foglalkoznod. egyszerűen kimásolod a .tar fájlból és oda másolod ahová neked kell. Ezzel megvan oldva a frissítésed.
-
ztsoft
őstag
Szia!
Csináltam egy képet a frissítési folyamat végéről, ahol látható, miket frissített (mindezt a mostani Nightly-n csináltam, újra frissítettem a 2.-ait).
Az Ext4-es frissítés miatt már én is nézegettem, most ismét átnéztem a kibontott "boot.img"-t, a frissítésre vonatkozó részét, de mást nem találtam, mint a képen is látható.
-
Dolphine
addikt
-
Directors
senior tag
-
mexel
veterán
válasz
blakey #47846 üzenetére
Itt is vannak páran akik tudják ezt szerintem, megvárom a választ
Ott nehéz lenne előlről kifejteni mit miért kérdezek.
Végül is nem atombomba lesz ez ha valami nem sikerül, max újra kell tenni egy CE-t, nem a világvége. Én már sokszor frissítettem így, eddig nem volt semmi gond, ezért kérdezem meg hogy van-e valami más is. -
mexel
veterán
válasz
vargalex #47840 üzenetére
Azért kérdezem, mert tulajdonképpen az érdekel hogy egy frissítéskor akkor elvileg csak felülírja az említett fájlokat? ( system, kernel és dtb) A többihez elvileg nem nyúl a következő indulásig.
Miért fontos nekem? Ha a pendrive-on amin a rendszer van én manuálisan cserélem ezeket a fájlokat ugyanazt érem el mint a frissítéssel? A DUAL rendszer miatt lenne érdekes ez.
Vagy van-e valami akár átmeneti fájl is telepítve frissítéskor, hogy ezeknek a fájloknak a cseréje után az első indításkor írjon felül pár dolgot a .config-ban vagy .kodi-ban, vagy egyszer ellenőrizzen-e, stb.
Azért érdekel hogy simán ezeknek a cseréjével " manuálisan" meg tudom-e oldani a frissítést, ez fontos lenne. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Hogy a csudában tudok filmek között keresgélni CE alatt?
-
kmarci25
veterán
Nem vagyok hozzáértő, csak júzer, így csak a saját tapasztalatomat írom. Mikor frissített, akkor az első induláskor ellenőrzi az addonokat, azaz megjelenik egy felirat, hogy ellenőrzi a kompatibilitást. Ennél egyszer nekem "beakadt", táp ki-be módszerrel újraindítottam, működött.
Nem sokszor, talán 2-3-szor hagytam auto frissítésen, akkor nem volt gondom.Mostanában nem engedem frissíteni, hanem mikor olvasom, hogy van egy új verzió, amiben nincsenek hibák, és időm is van, akkor nekiesek, de nem frissítek, hanem egy új kártyára kiírok egy tiszta image-et, és elölről kezdem. Bő egy óra (de inkább fél) alatt be tudok állítani mindent, forrásokat, addonokat, és ha az működik, akkor jó, ha meg valami gond lenne, akkor ott a korábbi belakott rendszer. Csak ki kell cserélni a kártyákat és megy. Nekem így a legegyszerűbb.
-
mexel
veterán
Egy kérdés a hozzáértőktől: CE frissítéskor, amikor auto módban frissít, mit ír gelül a rendszer?
Van egy kernel, egy system és a dtb fájl. Ezeket nyilván felülírja az újnak megfelelőre azaz ezeket "kicseréli"
Ilyenkor megnézi az addonokat és beállításokat is, vagy azt csak az induláskor ellenőrzi, vagy nem is ellenőriz? Ezek általában megfelelnek az új verziónak? ( tehát magát a belakott rendszert értem ezalatt, a .kodi és .config stb mappákban található dolgokat) -
cof
veterán
válasz
Mi a baj a Libreelec-el? Szerintem S905, S905X-re a legjobb választás a 8.2.3.1, ha nincs szükség HBO GO-ra meg Netflix-re. Atomstabil, nálam már régóta megy. Persze majd kipróbálom én is a CE-t ha lesz már végre végleges Kodi Leia. Mondjuk én nem is vagyok az a kísérletezgető típus, ami jól működik nem piszkáljuk.
-
dugesz77
őstag
Mecool M8S PRO W 2/16 S905W most viszont nem rossz áron 26,99$-ért elhozható angol táppal.
blakey: igaz a Tanix-ot benéztem.
-
stigma
addikt
válasz
Hi, hát 5 után érek haza, utána megnézem és leírom.
Kb a boxra a rendszer 3-4 hónapja tettem fel, a Coreelec akkor nekem instabil volt még mikor telepíteni akartam.
Ugyanez a sorozat egy másik boxon (Beelin GT1 Ultimate & 912 - Coreelec) tökéletesen fut, igaz a Tv sokkal újabb(tavalyi Samsung Q6F)Köszi a segítséget.
-
dugesz77
őstag
válasz
syler123 #47824 üzenetére
Ebben az árban inkább német raktárból egy Tanix TX5. Ha elég az 1/8-as akkor most van X96 is spanyol raktárból 37,99$-ért
-
Beni2360
félisten
válasz
stigma #47825 üzenetére
Mondjuk elsőre át kéne már térni a CoreElec-re.
Aztán lehet újból kérdezni ha nem jó a dolog.
Melyik sorozatról van szó? mert lehet nagyon kicsi a bitráta vagy a kódolást cseszték el. Az 50 fps nagyon ritka. Ha HD TV-ből csinálják akkor szoktak 25 fps-re konvertálni, éppen a napokban írták nekem is. -
stigma
addikt
Sziasztok.
Asszony néz egy olyan sorozatot mely HD felvétel, 16:9-es és 50FPS-es sorozat.
S905X-et használlok, legutolsó Libreelec van fenn,pontos verziót nem tudok sajnos de mengézem.
TV-m Sony 42W815-ös tudtommal le tudja játszani, de mitől lehet hogy a kép picit olyan elmosódott + a hang késik.Sync Playback to display-t on-ra tettem egy egy fokkal jobb, adjust refresh rate : Start/stop-on van ha jól tudom.
A box hálózaton van, más FulHD-s filmeket és sorozatokat rendesen visz, igaz azok nem ilyen FPS-el/frekin mennek.
Tud valaki segíteni mit is állítsak?
-
blakey
titán
válasz
Dolphine #47821 üzenetére
Minix Neo U9-H-t használok, itt a dtb elég egyértelmű, hogy melyik a jó. - igen, ott egyértelmű és a Neo U1-el működött minden, nem tudom mi lehet a gond.
Hogy bírtad rávenni a Harmonyt, hogy a Play/Pause/Stop gombokat használja CE alatt?
- ezt tanítani kell a Kodiban de én már nem használom a Minixet illetve többnyire légegeret használok ezekhez a boxokhoz vagy tabletről vezérelem, ott meg minden adott. Megnézem, hogy a Harmony-n mi működik de másik boxon.
-
dugesz77
őstag
válasz
Directors #47817 üzenetére
Igazándiból nem kéne vele szenvedni. Kiegészítők/keresésnél beírod youtube. Kidob pár találatot és a sima youtube -médiaforrásokat telepíted (ha nincs találat akkor net probléma lesz). De régen volt nálam is olyan,hogy a a video kiegészítőket nem engedte illetve a skineket cserélni
Egy újratelepítés megoldotta.
-
-
zoltanz
nagyúr
-
Ágoston1007
újonc
Köszönöm, kezdek tisztán látni.... Tehát, ha mondjuk a mobilokkal 5G-n csatlakozunk, akkor a 2.4G kisebb (valós) sávszélessége "megmarad" a Beelink boxnak? És akkor nem az a 70 Mbit oszlik el az összes eszköz között... Jól értelmezem?
-
mpo
veterán
válasz
Ágoston1007 #47810 üzenetére
A topik összefoglalójából csak egy részt linkelek, a többit is érdemes elolvasni:
[link] -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Ágoston1007 #47810 üzenetére
Az tokéletes, a linksebesség maximum 300Mbit (450 egyes esetekben) a valós pedig sokkal kevesebb lesz mivel a kornyezo routerek bezavarnak vagy csak mert ennyire kepes az a technika. Allithatod még 40MHzes savszelessegre ha nem tetted volna de ne akarj 300Mbit valos sebességet, a wifi half-duplex Ez amit mertel normalis 2.4GHz-en. 5G-n AC-s kapcsolatod van es jo esellyel 800Mbit feletti a linksebességed...
Illetve milyen kütyü? Mert a boxokban biza nem a legjobb van...(antenna)
-
Ágoston1007
újonc
Sziasztok.
Végre 10 Mbit után elérhetők lettek a nagyobb sebességek, be is köttettem a 300-as netet. Mit kell átállítani, hogy 2.4G-s wifin is legyen 300 Mbit? Elméletben tudja, de csak 50-70 jön rajta... 5G-n megvan a 300.
Rendszer: a Telekom beltérije után van egy TP-Link Archer C1200 router, ez szórja a wifit. Már mindent próbáltam , de nem sikerül. Csatornákat nem zavarja a szomszédé, 20 --> 40 Mhz, stb.
Előre is köszönöm. -
kispistax
tag
Fel tudná valaki sorolni, hogy pontosan milyen kép és hang formátumú fájlokat visz a Alfawise Z1 USBs merevlemezről? A Gearbest oldalán számomra egy kicsit homályos a leírás. Érdekelnének a tapasztalatok, mivel leginkább ilyen célra venném. Ha esetleg tudtok egy részletes műszaki leírást linkelni hozzá, az is jó lenne. Köszi!
-
dugesz77
őstag
De torrent és játék lehetőség is adott a CE alól youtube is FullHD-ig rendben van egyedül a böngésző marad le. Arra meg ahogy írva is volt ott az át bootolás lehetősége akár menüből CE alól . Teljesen érintetlenül tudod hagyni a gyári droidot és mellette usb/sd kártyáról mehet a CE. Sorozatozni meg ott van egy pár magyar kodi addon még nagyon letölteni sem kell.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna abban segíteni hogy miért nem tudtom feltenni a kiegészítőket ? Mondjuk engem csak a youtube érdekelne de azt se engedi. Megpróbáltam zip fájlként is feltenni amit innen letöltöttem de arra meg azt írja hogy " "Hiba a függőségek telepítésekor." illetve hogy a telepítés nem sikerült.
A készülékem az Mecool M8S PRO W S905W 2Gb.
SD kártyára tettem fel a CoreELEC-S905.arm-8.95.5 img.gz-t. A Device tree fájlból pedig a gxl_p281_2g.
Teljesen szűz az egész rendszer.
Mit rontottam el, vagy miért nem sikerül ? -
mexel
veterán
A kettő nem zárja ki egymást, nem kell törölni a droidot a másik rendszer miatt, csak egy átbootolási kis kényelmetlenség van max.
Blakey: kipróbáltam a nightlyt is. Először úgy tűnt hogy ott nincs meg a hiba, de rájöttem hogy ha csak egyszer próbálom ki a távot nincs gond. Azaz elsőre tökéletes, de ha kilépek, indítok másik ilyen videót, aztán abból is kilépek, egyre rosszabb lesz. Szóval ott sem oldódott meg. de már sok 905W-t kipróbáltam, nem hiszem hogy csak nálam rossz. Ja és a W95 is csinálja.
A nightlyban mi az a dtb.img a gyökérben és az az ini fájl?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- ! ASUS ROG STRIX GAMER SZÁMÍTÓGÉP ! (RTX 3080, Ryzen 9 5900x, 32GB Ram, 2TB SSD) Beszámítás! (24)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest