Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz Martin Eden #88800 üzenetére
Igen a lilásat lehetett. Nekem ha hosszan nyomom a power gombot csak villog folyamatosan, nem marad úgy, pedig videók alapján úgy kellene. Nagyon sok BOX-hoz van ilyen kinézetű táv, csak a belsejük más, van amelyikből kispórolták sajnos a taníthatóság részt.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz Martin Eden #88788 üzenetére
Neked sikerült? Én még pár éve foglalkoztam ezzel, akkor úgy vettem észre hogy 2 típusú táv van, az egyiken csak "dísz" ez a TV control rész, bár Kodi alatt felprogramozható mindegyik egy funkcióra. Annyira már nem is rémlik, de mintha a tanítható távnak kéken (lilásan) világít az IR része ha telefon kamerával nézzük, amelyik nem tanítható annak pirosan.
-
®abstract®
őstag
válasz Martin Eden #85715 üzenetére
Ààà, nagyon súlyos meg az is hogy bírja évek óta
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
kokokka
őstag
válasz Martin Eden #85715 üzenetére
Ott a pont.
-
Beni2360
félisten
válasz Martin Eden #79349 üzenetére
Pedig ott van 2 helyen is. CE 9.2.5
A felső sorban a hang lejátszás eszköze és a hangtovábbítás eszköze.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
ORCA58
addikt
válasz Martin Eden #75068 üzenetére
Tény, hogy mindekeinek más az elvárása. Egy régi CRT tévén sokkal normalisabb volt a mozgás mint sok mai drága készüléken. Nem tudmi mi jó abbn, ha a felhőkarcolókat pásztázza kamera, a képernyőn pedig 1-2 cm-es ugrásokkal öjnnek egyás után a képkockák, a gyorsabb mozgás megy egy remegő katyvaz. Ilyent az emberi szem nem produkál. Vagy van aki igy lát?
A lényeg nem tudok dönteni, mert nincs hol megnéznem. -
cof
veterán
válasz Martin Eden #55325 üzenetére
Ahogy nézem valóban S905X [link]. Ha nem zárt a bootloader akkor esélyes a CE/LE problémamentes működés.
(#55344) masvilagx3 MAG410-re próbálj izzítani egy LE/CE-t, összefoglalóban minden infó az induláshoz.
Megy rajta a Coreelec: [link]
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Martin Eden #54858 üzenetére
Igen. Elérési út, fájlmaszk, meddig tartsa meg a felvett anyagot, milyen formában rögzítse, stb. Ezekből akár profilokat is létre lehet hozni és a felvétel indításakor megmondható melyik profillal rögzítsen (mindezt akár mobil alól is)
Oscam meg nem kell a Diighez.
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #54196 üzenetére
Az a helyzet a Nightlyval, hogy előkészítése a következő stabil verziónak de ez nem jelenti azt, hogy minden esetben sz@r, sőt, volt olyan Nightly ami a stabilnak a javítása volt, talán pont a 9.0.0 utáni első vagy második verzió, tehát jobb volt, mint a stabil. A jelenlegi Nightlyban nagyon kevés olyan dolog van ami esetleg kikerülne, sőt, lehet, hogy minden marad, tehát ha most ilyen hibát tapasztalsz akkor bizony nem árt jelezni, mert akkor a stabilba esetleg javításra kerül. Ha nem vagy felkészülve arra, hogy a Nightlyval szórakozz akkor egy másik kártyára telepítsd és úgy próbáld ki. Amikor észlelek valamilyen hibát és netán egyik fejlesztő készít devel verziót, hogy lássuk történt-e javulás akkor kártyát cserélek és egy másik rendszeren próbálgatom. Lehet ellenezni a Nightly használatát de ha valaki elolvassa, hogy az általa használt rendszer óta milyen módosítások történtek és érti is akkor bátran használhatja, telepítés előtt mindig elolvasom az esetleges módosításokat. ami nem tetszik azt fel sem teszem.
Egyébként meg sok esetben vagy túl sok módosítás történt egy általunk használt rendszerhez képest akkor nem árt az új rendszerből egy friss telepítéssel próbákozni.
Egyébként ne feledd, mindig a felhasználó a legjobb tesztelő, hiába teszteli pár ember, kevés az esetleges egyéb hibák feltárásához.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
válasz Martin Eden #54194 üzenetére
SEMMI GOND a nightly-val! (leg frissebb CoreELEC-Amlogic.arm-9.0-nightly_20190419.el tesztelve)
Most próbáltam ki (S912 és S905X en is) amit leírtál BT és HDMi oda-vissza váltogattam(vagy 5X mind 2 BOX nál), és TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK A HANG!
Nálad vagy nincs jól beállítva valami, vagy pedig ajánlott lenne egy TISZTA telepítés!!!*******************************************************************************************
Lacko66 : miután frissül a YT és Inputstream plugin, KELL EGY RESTART! Addig nem fog működni!*******************************************************************************************
darvinya : úgy érti hogy Allwinner H3.ra nincs se LE se CE! Csak a gyári droiddal tudod használni, de mire lenne használva ott? mert játékra alkalmatlan a gyenge SOC végett! Média Playernek meg szintén alkalmatlan![ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Martin Eden #54196 üzenetére
A nightly-k pont ezért vannak kiadva.
Akinek van kedve, az próbálgassa, használgassa és a hibákat szorgalmasan jelezgesse, hogy javíthassák őket még az éles release kiadása előtt. Akinek ehhez se kedve, se ideje, se energiája az ne használjon nighly-t, maradjon az élesnél! ... és örüljön, hogy mások továbbra is vállalják a hibafeltárást.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #54194 üzenetére
Persze most kezdhetném belakni azt, ostorozva magam, hogy miért kellett kísérleteznem, de mi van, ha ez marad a fejlesztési irány, aztán a következő stable verzióval is így járok? - ilyen hibákat jelezni kell a CE fejlesztőinek. Néma gyereknek…
Ahány felhasználó annyi szokás, a fejlesztők meg a felét sem próbálják ki, mert leht, hogy eszükbe sem jut vagy valam épp bekavar ami újonnan jelent meg. Tehát ha ilyen jellegű hibád van akkor gyűjtsd össze a gondolataidat, csinálj log-ot és közöld a fejlesztőkkel.[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #54017 üzenetére
Az N5 nem teljes értékű S905X, valamilyen kiherélt típus ami nem S905W de nem is S905X.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Imi1981
veterán
válasz Martin Eden #54013 üzenetére
Szia! A beállítások/rendszer /coreelec beállításokban kapcsold be a disable deinterlacing-et (amivel így kikapcsolod).
-
Piotrus
tag
válasz Martin Eden #51335 üzenetére
Szia!
A youtube eddig azért volt nagyon jó telefonról, mert bulik alatt egyszerűen és bárki tehetett be zenét ill. listát is készítettünk és így ment a zene/videóklipp. Ill. a saját kamerázott felvételeket is gyorsan meg lehetett nézni. Természetesen a filmnézés az 1. számú feladat.
A yatse-t megnézem. Köszi!
-
da.
tag
válasz Martin Eden #50969 üzenetére
Aha! Köszi, ez be volt állítva.
Most nem igazán tudom miért, de teljesen jónak tűnik...
A GUI 1080p lett 60Hz lett és nyomtam egy restartot. Nem értem ez hogyan befolyásolja a lejátszást, de mindegy is.Köszönöm mindenkinek!
-
divan
őstag
válasz Martin Eden #50907 üzenetére
Itt a leírás Csicsókától.
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #50633 üzenetére
Köszi, pont N5 miatt akadt ki a Z6+, a qca9377 fimrware frissítés amit az N5 javítására szántak az keresztbe tett a Z6+-nak, de remélhetőleg most már jó lesz, Z6+-on oké, még N5 teszt van hátra.
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #50629 üzenetére
8.95.7-en vagyok, - megy a wifi meg a bt?
-
Gee777
csendes tag
válasz Martin Eden #49654 üzenetére
En is erre jutottam, hogy valoszinu a forrassal lesz valami, megprobalom majd megnezetni.
Sajna SD nincs belole.
Addig is holnapra Visca Barca. -
t.zolka
aktív tag
válasz Martin Eden #49482 üzenetére
Vizualizáció zenelejátszás közben ki volt pöttyözve, effekt nem volt letöltve, kivettem a pöttyöt, és most már működik.
Igaz, szerintem soha nem fogom használni, mint zenelejátszó, de most legalább ez a turpisság is kiderült. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz Martin Eden #49119 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. A 3. a legszimpatikusabb.
-
Gee777
csendes tag
válasz Martin Eden #48865 üzenetére
Koszonom szepen a segitseget, megkerdezhetem hogy te milyen boxot hasznalsz?
En most egy X96 max-en gondolkodom 2GB+16Gb-n, ez szerintem mar eleg lesz arra amire szeretnem hasznalni. -
Imi1981
veterán
válasz Martin Eden #48815 üzenetére
Őszintén még letölteni sem tudom! Magicsee n5 configuration kéne de letöltési lehetőség nincs (vagy én nem találtam). Angolul nem tudok úgyhogy inkább nem szenvedek vele. Azért kösz!
-
Imi1981
veterán
válasz Martin Eden #48218 üzenetére
Szívesen kipróbálom a coreelec-et csak azért libreelec-et raktam mert azt már telepítettem többször. De ma kipróbálom a coreelec-et mert azzal jobban foglalkoznak. Remélem sikerül megoldani a távirányító dolgot (amíg nem jó a rendes távirányító addig a tévéjével tudom irányítani hdmi cec funkcióval).
Ha most libreelec-en lementem csak a kodi beállításokat azt coreelec-en vissza tudom állítani?[ Szerkesztve ]
-
rooney8
aktív tag
válasz Martin Eden #47871 üzenetére
azért köszi
-
rooney8
aktív tag
válasz Martin Eden #47866 üzenetére
ki van pipálva a Force initial EPG grab at start-up is és a Periodically save EPG to disk-hez is be van írva 1
a hiányzó közszolgálati csatornák pedig olyanok, hogy ha indítok egy új scan-t, akkor random van hogy megtalálja azokat, aztán kikapcsolásig mennek is, majd következő indításnál már nem lehet megnyitni a csatornákat, csak a listában benne vannak. aztán van, hogy scan-nél meg sem találja. de ezt áthidaltam a mindigtv kiegészítővel, szóval ha nagyon kell, akkor ott tudom nézni
-
syler123
veterán
válasz Martin Eden #47286 üzenetére
Más box alatt is működésre lehet bírni a kijelzőt, pl T95M? Nekem libreelec van fent, ott egyáltalán nem megy a kijelző.
Úgy látom igen, akkor ideje váltanom coreelecre[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
válasz Martin Eden #47198 üzenetére
user error.... a dtb.img nem a gyökérben volt... beindult!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz Martin Eden #47194 üzenetére
köszi!
átneveztem, kipróbáltam, de csak a logo van, nem indul be a coreelec sajnos....
kártyát kivéve az android azért még beindul.
mivel nem kerestem reset gombot, ezzel a módszerrel indítottam újra.[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Martin Eden #46843 üzenetére
Arra azért figyeljetek, hogy a routerben a dhcp más ip-t fog osztani az usb-s adapternek. Ez pl gondot okozhat, ha io címmel érünk el a boxon futó szolgáltatásokat jpl Tvheadend szerver)
-
mexel
veterán
válasz Martin Eden #46710 üzenetére
Én is reklamáltam, nekem is azt kérték tegyek fel videót. De nem értem minek az nekik, abból mit tudnának megállapítani? valakinek sikerült valahogy reklamálni GB-n a Magicsee-k miatt?
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #46551 üzenetére
Attól függ, hogy hogyan van beállítva, de ha látsz képet akkor többnyire szaggatott lesz, 4K 30fps-ig mindent visz de van olyan konténer amit nem szeret, nálam 4K 30 fps mp4-es anyag nem megy, ts-ként meg igen. S905/X/D és S912-n minden megy akadásmentesen.
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #46547 üzenetére
S905W maximum 4K 30FPS-t tud.
-
qolu
csendes tag
válasz Martin Eden #46519 üzenetére
Leírtam hogy nem mükszik a wifi, meg az egész gagyi, és fake a soc.
-
kulup
tag
válasz Martin Eden #45186 üzenetére
Szóval nem annyira ajánlott ez a Magicsee N5 ? Van másnak is negatív tapasztalata vele ?
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #45186 üzenetére
Kezd egyre jobban felértékelődni nálam a TX3 Mini (S905W). Azt használom kb. 2 hete, CE beállítva kb. mindent visz a saját korlátain belül. Android (Dual boot-os mexel által) alatt szépen megy a kadenciahelyes lejátszás Embyvel (Android TV) és Horizon GO-val is, más amit használok az a YT és a Chrome illetve egy fájlkezelő. Így gyönyörűen használható médialejátszónak, tényleg minden megy. Gondolkodtam, hogy veszek még egy boxot, de a 2db S912, 1-1db S905X és S905 mellé már lehet, hogy túlzás lenne Amlogic vonalon próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #45060 üzenetére
Wifi, Bluetooth is?
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #45051 üzenetére
Itt a leírás a hogyanról. VFD beállítás CE alatt
-
Martin Eden
tag
válasz Martin Eden #45051 üzenetére
Közben a távirányítóhoz már készítettem teljes map-ot, az már megy.
-
DIEGO15
őstag
válasz Martin Eden #44885 üzenetére
Sajnos még nem, nem volt időm rá. Mentségemre szolgáljon, hogy szabad kástyám sincs most. OMV-vel fut, én arra vettem, ha az segít valamit. A hozzávaló dtb-vel minden hardverelemet felismer.
-
Csicsóka
őstag
válasz Martin Eden #44407 üzenetére
allwinner H3 procival meg egy rávaló armbiannal, de nem annyira stabil
Ezt játszotta velem is a Bpi M2U, variáltam vele vagy 2 hétig, aztán ment vissza a régi mobil cerkás itx szerverem. Most adok egy lehetőséget a Rock 64-nek, hátha ez már egy elfogadható házi szerver lesz.
Ha nem, akkor megint megy vissza az itx, és befejezem az ARM kísérletet. -
rongaucho
tag
válasz Martin Eden #44405 üzenetére
A régi, SSH-val felrakott AceStream-mel szerinted mit kezdjek? Hogy szedjem le? Vagy hagyjam, ez az 1.06-os majd "felülinstallálja"?
llletve felmerült még egy olyan gyanúm, hogy az Acestream állítólag nagy cache-eket csinál, akár több GB-ot is, ha nem állítják be. Lehet, hogy ez is bezavart? De ilyenkor talán küldene hibaüzenetet, nem? Egy kicsi 2 GB-os SD kártyán van most a LE, nem tudom, hogy az AceStream cache-e alpból a z SD kártyára megy-e vagy a ROM-ba menti?
[ Szerkesztve ]
-
rongaucho
tag
válasz Martin Eden #44390 üzenetére
Kösz a tippet! Hát nem tudom, merjem-e zip-ből ez az 1.06-os verziót telepíteni. Biztos, hogy működni fog? Illetve ha nem, az előző, már működő AceStream engine-emet nem fogja "elállítani"?
Még az a problémám van az AceStream működésével, hogy elindítva több stream-et is, maximum 3 Mbit/s volt a letöltés (legalábbis ha stream közben az Ok gomb megnyomásával ilyen infót írt ki az AceStream), vsz.ennek köszönhetően akadozott bármelyik meccs stream, amit próbáltam. (A házban ugyanott laptopon, Windows alatt akadás nélkül mentek az Acestream-es meccsek) De gondolom, hogy itt a probléma az lehet, hogy gyenge a wifi és tényleg csak 3-4 Mbit/s-t tud az X96 mini-m (ahogy az összefoglaló 15. pontjában is szerepel), ami kevés ahhoz, az Acestream-en HD-ben jövő meccseket wifi-n keresztül nézzem.
-
DIEGO15
őstag
válasz Martin Eden #44271 üzenetére
Egyelőre csak androidos, nem volt időm mással kipróbálni.
Tökéletesen működik rajta minden. -
DIEGO15
őstag
válasz Martin Eden #44257 üzenetére
Én alieról vettem, 2napja jött meg
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #44265 üzenetére
Csak ne lenne az a vakító led az elején, semmi értelme ha van óra.. 2 napja a TX3 Minit használom, próbágatom CE-vel és nagyon jó csak a kijelzőt látni, semmi led, stb.
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #44263 üzenetére
Ahogy az ikonból is láthatod, működik, ez CE alatti kép, a fejlesztő készítette.
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #44257 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Peugeot308
csendes tag
válasz Martin Eden #29643 üzenetére
Megpróbálok utánanézni,hogy az mi és mit kellene csinálni vele.
Ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném!
Martin Eden neked pedig köszönöm az eddigi segítséget! -
Peugeot308
csendes tag
válasz Martin Eden #29573 üzenetére
Vettem tápot,de sajnos ezzel sem kapcsol be.
Ezek szerint valószínűleg használhatatlan lett. -
Peugeot308
csendes tag
válasz Martin Eden #29573 üzenetére
Köszönöm a tippet,megpróbálok szerezni és kipróbálom!
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz Martin Eden #23936 üzenetére
Igen, én is így csinálom, több userrel. De az LE alatti TVHeadendből nálam hiányoznak a stream beállításoknál azok, ahol lehet átkonvertálni. Gyakorlatilag csak pass és HTSP van. Van ugyan egy matroska, de ott semmi állítási lehetőség nincs (vagy csak én bénázok). Ráadásul, ha a PASS-t próbálom átadni a kodinak (igaz, a kodi 1500 km-re van a TVHeadend-től ), akkor szakadozik a kép (és érdekes módon valamit csinál is streammel, mert a TVHeadend admin felületén látszik, hogy kb. 1/4-e a kimenő stream sebessége a bejövőnek, ami a PASS-nál azért nekem meglepő volt), viszont, ha HTSP-t, akkor hibátlan.
De mivel ez csak átmeneti állapot, ezért nem mentem bele mélyebben, hogy lehetne-e az RPi-n még valamit faragni... Ez is csak azért lett így hirtelen, mert gyorsan kellett egy TVHeadend szerver, az RPi épp felszabadult és korábban Libreelec volt rajta, így csak feltettem az add-on-t, nem akartam nekiállni telepíteni egy debian-t és arra a TVHeadend-et. -
M_AND_Ms
veterán
válasz Martin Eden #23924 üzenetére
"át tudja adni a streamet valamilyen lejátszónak, én általában az MX player/Vlc párost használom attól függően, milyen hw van alatta."
Én ezt a funkciót nem találtam. Kérlek, vezess rá, merre van!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Martin Eden #23922 üzenetére
Az csak annyit tud, hogy vezérli a backendet, de nem nézhető a mobilon az adás.
https://tvheadend.org/projects/tvheadend/wiki/ClientsAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
dugesz77
őstag
válasz Martin Eden #18471 üzenetére
Ezt én is alátámasztom. Megy minden, 4K HDR-ig bezárólag teszteltem, tökéletes.
-
Bubukain
senior tag
válasz Martin Eden #18471 üzenetére
én is pont ezt akartam írni
-
junkpod
veterán
válasz Martin Eden #17502 üzenetére
"de a Vsync már nem is kapcsolható, talán ennek is köze van ahhoz, hogy függőleges kameramozgás egyáltalán nem sima 29.97-en"
Semmi köze egymáshoz a vsyncnek és a függőleges kamera mozgásnak minden esetre jópofa házBox's don't touch!
-
blakey
titán
válasz Martin Eden #17513 üzenetére
Igen, simán mehet az update mappába a korábbi és szerintem a dtb-t is másold át.
-
interstate76
addikt
A jó öreg 005-ös LE-vel a PH tesztcsomag-ból a Suzumiya és a Killa is hibátlanul, 0 drop és 0 skip mellett megy végig a Beelink Mini MXIII-ason.
(#17501) djnice Sztem segíteni akart.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
blakey
titán
Olvastál a 8.0.1b-ről pozitív véleményeket? Én nem.
Amúgy igen, a 8.0.1a nálam mindent visz a killa is megy, minden forrás jól működik (S905)[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Martin Eden #14362 üzenetére
kszak buildel F változatot és felteszi máshová ha elkészült.
Ez meg tán egy D [link], [link]Ja hogy már az F el is készült és linketle a nyitóban [link], ez a tárhely [link]
Kíváncsi leszek a wifit fixálta-e, mert valami el volt romolva nálam az e-vel, talán amit hozzá adott valamelyik wifi fajtához varázslást, az kavart be némelyiknek (tettem fel neki logot tegnap).
[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz Martin Eden #14352 üzenetére
Remélem nem úgy jársz vele mint én.
Mire megérkezik, kiderül hogy nem is asix van benne, hanem RTL 8152 vagy 53,54 Ezeket nem támogaja a LE. Amit a DX-ről rendeltem, értesítettek hogy változás van és nincs már ASIX AX88179. Amazon.de-n meg a kommentekben olvastam, hogy bizony asx-nek tituláltban, is már RTL-van azzal küldik. Szóval, nekem nem sikerült eddig megtalálni a tuti-t.
Lehet hogy hagyom is a fenébe, és nem a S905-ből lesz a home server/router/firewall/wifi hotspot, hanem egy Banana Pi R1-ből. -
Csicsóka
őstag
válasz Martin Eden #14340 üzenetére
Milyen LAN adaptert rendeltél, és honnan?
-
ryke1
tag
válasz Martin Eden #14340 üzenetére
En a tv taviranyitot akarom hasznalni CEC-vel. Nekem szerintem eleg a gyari 100M, csak sorozatok a netrol, semmi fullHD.
Mar csak egy darab volt gyorsan meg is vettem, plane ennyiert.
[ Szerkesztve ]
"Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - Curt Carlson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Számítógép eladó. (i5-6500 /8GB ram /120Gb SSD/500Gb Hdd/1050Ti 4gb VGA)
- 5600G / B450 AORUS M / 8GB / 250GB M2
- Lenovo M720Q i3-8100T 4Gb DDR4 500Gb NVME WiFi + BT , VESA mount + DVD ,Windows
- Core i5-2400 alapú komplett számítógép 8 GB RAM-mal valamint HDD és SSD-vel
- Fujitsu asztali PC , i5, 240 gb ssd, 500 gb hdd, 10 gb ram , gt 1030 2 gb videókárttya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest