Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gee777
csendes tag
Javaslatokat szeretnek kerni tőletek. Milyen box-ot érdemes most venni, ha olyan 20e ft környéken szeretnem kihozni?
Most egy Vorke Z6 plus-om van, ezzel meg vagyok elégedve, csak kellene melle meg egy, ami stabil es minden funkció működik rajta.
Rendeltem egy A95X F4-et de a belső tarhelyre sem tudtam felrakni a rendszert plusz a wifi-t sem latja. Előre is koszi. -
Gee777
csendes tag
Feltettem a legujabb nightly-t Tanix X3 mini-re es egy ido utan kifagy az egesz box mint a hal szeme.
Valaki tud ajanlani olyan nightly verziot ami mukodik neki ilyen boxon? -
Gee777
csendes tag
válasz Martin Eden #49654 üzenetére
En is erre jutottam, hogy valoszinu a forrassal lesz valami, megprobalom majd megnezetni.
Sajna SD nincs belole.
Addig is holnapra Visca Barca. -
Gee777
csendes tag
Hi!
Van esetleg otlete valakinek arra, hogy az iptv-nel mit lehetne modositani, illetve milyen addont lenne erdemes hasznalni, hogy a spiler2 HD-ban mukodjon?
Az osszes tobbi csatorna rendben van, csak ez az egy kockasodik.
Probaltam mar kikapcsolni a deinterlacing-et, a noise reduction-t, illetve az auto colour depht-et.
18-as Kodi, es nightly CE.
Koszi Elore is -
Gee777
csendes tag
Felraktam a 12.31-es coreelec-et, erre kijott most az ujabb a 2019-01-02.
Eddig amiket probaltam stabilan mukodik (iptv-t neztem rajta leginkabb), a tobbit meg nem volt idom beallitani.Amiben szeretnem kerni a segitsegetek, hogy a vorke Z6 plus-hoz megoldhato-e, hogy az LG tv-m remote magic taviranyitojat hasznaljam (AN-MR650).
A masik dolog pedig, hogy a nasomat, hogy erdemes a box ala pakolnom, melyik a stabilabb (nfs, samba vagy valami mas)?
-
Gee777
csendes tag
Plane
-
Gee777
csendes tag
Van valakinek Vorke Z6 plus-hoz gyari droid mentese vagy olyan andriod ami be van allitva data-val egyutt?
Mert ha igen akkor felraknam a legujabb coreelec-et. -
Gee777
csendes tag
Elore lathatolag januar 2-an erkezik meg a Vorke Z6+-om, valaki akinek van mar egy kesz beallitott CE image, oda tudna adni?
Elore is koszi. -
Gee777
csendes tag
Valakinek esetleg van tapasztalata a sunvell T95z max-szal?
Eddig ez tunik a legszimpatikusabbnak a kinezett boxok kozul (S912 2G+16G vagy 3G+32G), ha valakinek van esetleg jobb alternativaja ne habozzon megosztani.
Elore is koszonom. -
Gee777
csendes tag
válasz Martin Eden #48865 üzenetére
Koszonom szepen a segitseget, megkerdezhetem hogy te milyen boxot hasznalsz?
En most egy X96 max-en gondolkodom 2GB+16Gb-n, ez szerintem mar eleg lesz arra amire szeretnem hasznalni. -
Gee777
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek tanacsot kerni olyan valakitol aki tapasztaltabb a temaban mint en. Szeretnek online sport csatornakat nezni acestream-en keresztul, leginkabb full hd felbontasban, ehhez keresek box-ot.
Elvileg a kodihoz van olyan addon vagy plugin amivel lehet kezelni az acestream-eket.
Szokta valaki ilyesmire hasznalni a box-at?
Elore is koszonom a segitseget.
Udv Gee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- i5-14600KF, Gainward 4070Ti, 32GB DDR5 6000Mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest