Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
válasz
kenand #46394 üzenetére
S905x2 CE nélkül semmit sem ér, de ha még lesz is rá, akkor sem valószínű hogy beruházok egyre, mert a player igényimet még a régi S905-is kielégíti. Szervernek meg a box, a 2A-es táp miatt nem az igazi, a rádugott HDD-nek van hogy ez a táp kevés. Nem véletlenül van a Rock64-nek 3A-es tápja. Ha meg fejleszteni akarok a raid tömb miatt, akkor egy RockPro64 lesz a következő cucc.
-
Dr.NX
addikt
Méghogy "tót"!
Ez egyébként egész jó lehet:
-
ttt
senior tag
válasz
ztsoft #46396 üzenetére
Igazából nem is videóknál jelent problémát a melegedés, inkább amikor melléfűt a tv dekóder chip. Jó érzéssel az is elkódorog 80 C fokig és akkor kezdődnek a képi hibák. Két kis chip amire nem is igen lehet bordát rakni - az egyik árnyékoló dobozkában csücsül, a másiknál a körülötte lévő alkatrészek miatt. A cpu-ról meg eddig nem sikerült levenni a bordát - illetve nem akartam mindenestől kitépni, pedig egy újrapasztázás is sokat jelenthetne.
Nyilván a nagyobb lukak adnak egy kis fort, meg akár alá egy laptop venti. De inkább egy másik kabátot akarnék neki faragni, mondjuk egy már nem használt dvd játékos dobozában. Csak éppen másik 4-5 projekt van folyamatban, ha még egyet elkezdenék igen csak aludhatnék a küszöbön -
ztsoft
őstag
Sokan moddolgatják a box hűtését, de az eddig látottak elléggé "tót"
megoldások.
Én egy kicsit esztétikusabban oldottam meg. Az eddig 1mm-es szellőző furatokat 1.5mm-esre bővítettem alul, felül, meg a 2.5mm-es lábakat megemeltem (egy régi beltériről leszedett 2.5mm-es lábakkal bővítettem, így lett 5mm). Így a 30 fokos szobában korábban 75 fokra melegedett box (legkomolyabb videóval), megállt 68 foknál. Most a 20 - 22 fokos szobában megáll 55 foknál.
-
ttt
senior tag
válasz
tamás86 #46205 üzenetére
Bár egy pár napot megcsúszott ez a dolog... Szóval a boxok 80C fok körül visszavesznek a tempóból és ez meg is érződik rajtuk.
A KI Pro-m 65-72 C fok körül-, a KIII Pro-m 75-78 C fok körül megy DVB-C-n. Utóbbi ezen a hőfokon FHD-n már el kezdte torzítani a színeket. A CE viszont a deinterlacing kapcsolóval megoldotta, nem is fűt úgy (ugye a szoftveres megoldás, hiába az erősebb proci)Sokan moddolgatják a box hűtését, de az eddig látottak elléggé "tót"
megoldások. Valami olyan "gyári" kellene, mint anno az Xtreamerhez
Cooler
-
kenand
veterán
válasz
Csicsóka #46383 üzenetére
Igen, de 20 000 FT körül lehet venni (alig)használtan, sőt GB-3000 múltkor volt a hw apron 120GB-s SSD-vel +2GB RAM-mal 25 000 FT-ért (még a fólia is rajt volt). Új ára tényleg 37 000FT (RAM, HDD/SSD nélkül). Használtan majd féláron megcsíphető, az meg csak kicsit több, mint egy box.
Nem kizárt, hogy a kíváncsiságom miatt majd egy USB 3.0-ás 905x2 is lesz, de egyelőre próbálom visszafogni magamDe amíg nincs rá LiberreElec/Linux talán sikerül megállnom, hiába van jó áron.
(#46382) vargalex
Mondjuk úgy kínaiak leporolták a régi elektromos 3.5mm-es SPDIF-et.
Mostanában nem szokványos. Erősítőkön - mivel nagyobb- RCA szokott lenni.
Már évekkel ezelőtt is alig találtam olyan lejátszót ami tudott volna elektromos SPFDIF-et, optikai volt a menő pl WD/WD Live (Mivel olyan erősítőm volt ami még nem tudott optikait). Playon HD-t is beszereztem emiatt, de az meg nem jött be, dobozban a szerény mélyén tanyázik.
Most az x-ik -használtan vett- erősítőm is minden evő 2 opitika+2 elektromos SPDIF. (az újabbak mag HDMI-t is tudnak (bár azok is javított darabok pl. átkondizott HDMI panel hibás Onkyo TXSR 606) -
-
Multibit
nagyúr
válasz
DoItYourself #46389 üzenetére
... és 75 ohmos BNC (mint leginkább szabványos coax)
-
stigma
addikt
Hello, remélem tudok segíteni.
Nekem Beeling GT1 Ultimate van (Fake 3GB-os változat), melyből 2GB-ost ismer fel a Coreelec
Corelec Microsd-ről fut tökéletesen, ha jól tudom mostani legújabb melyet a napokban linkeltek a fórumban.Összekötésben a HDMI-ket jól írtad össze, tökéletesen menni fog.
SD kártyából valami jobb Class10-es Sandisk vagy U1-es minősítésűt vennék (elég 16GB-os is)
UTP -él Cat5e és Cat6 mindegyik Gigabites, szóval célnak megfelel.HDMI kábel esetében lehet jobb lenne Kácsa Audió-s kábel, az talán valamivel olcsóbb és jobb is.
Én ebay-ről rendelt 1-2 méterest használok(természetesen a leírásban megnéztem hogy 4k+HDR-t vigye)
ami a célnak megfelel. A lejátszó eredeti kábele és az ebay-es kábel között különbséget nem láttam, igaz ez egy 20ezres box volt.Arra figyelj, hogy 3méternél azért ne vegyél hosszabb kábelt mert ott lehetnek színbeli különbségek.
Más topicban olvastam olyan eseteket ahol projektorral kötötték össze és jóval hosszabb HDMI-t használtak ott a 4K+HDR nem nagyon ment át sajnos (igaz ez az eset egy 10 méteres HDI kábel váráslásakor volt)
Én annó boltban egy 2 méterest akartam venni, helyette adtak egy 5méteres-t, melynél úgy voltam hát egye fene max összetekerem. Mikor kicseréltem egy rövidebbre akkor a fekete színekben vettem észre , hogy sokkal szebbek és jobbak. -
DoItYourself
Topikgazda
-
mpo
veterán
Legkésőbb jövő hét elején ezek megérkeznek, az angol nyelvű kézikönyveket tegnap letöltöttem, előre fogok tanulni:
Minix NEO U9H
Denon AVR-X1500HA cél a Dolby Atmos, DTS:X , ezért lett ez az erősítő.
A Denon ezt tudja:
4K/60 Hz with full-rate pass-through HDCP 2.2 support on all HDMI ports.Ezzel a tévével fogom használni, 4K HDR filmekre, az UTP-n lévő PC-n vannak a tartalmak (most Serviio van és tv hang).
Samsung 4K tv 120 Hz, 2017-es típus (MU8002).Jól gondolom-e, hogy Minix->HDMI->Denon->HDMI->Samsung összekötéssel jól fog működni?
Azért kérdezem, mert új HDMI kábeleket kell beszereznem és SD Cardot meg egy Cat5e (vagy 6) UTP-t.
Ez a HAMA Premium High Speed HDMI kábel itt helyben 7800 Ft, van-e hasonló tudású olcsóbb?Így néz ki a Denon HDMI része:
-
Csicsóka
őstag
válasz
dugesz77 #46378 üzenetére
Sokáig kerestem azt az ARM cuccot, ami leválthatja a mobil cerkás itx x86 szerverem. A Rock 64-ről írtam is. Ez már majdnem tudja azt amit az itx tudott, egyedüli hátrány az USB 3-on lógó HDD. Mióta beüzemeltelm stabil, és elég is itt mindenre. (router, tűzfal, wifi AP, file szerver) A Gigabyte BRIX jobb megoldás, de az új ára lényegesen magasabb. S905X2-re én még nem láttam működő Linuxot, ezért a Rock 64 a tökéletes támogatottság miatt, jobb házi szervernek.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #46069 üzenetére
Szia!
Jó sokáig nem olvastam a topic-ot, így ez a hozzászólás most jött szembe és valahogy az összefoglaló hivatkozott része is kimaradt eddig...
A 3,5mm Jack SPDIF koax kimenet egyáltalán nem kínai találmány, anno több hangkártyán is ilyen volt. Többek között pl. a Creative Sound Blaster Live! kártyán is már 1998-ban.
Ha viszont félreértettem, akkor bocsi...
-
Black&White
addikt
válasz
dugesz77 #46349 üzenetére
Geekbuying-en is egész jó ajánlatok vannak most.
-
dugesz77
őstag
válasz
kenand #46373 üzenetére
Én is pc alapú NAS-t használok. Nálam egy toronyházas HP Elitedesk 800 G1 (G3220 4GB ram-al)van most erre a célra beüzemelve . Mehetne bele 35W-s T proci is tudom de annyit nem akarok rákölteni. Elég halk ,konnektor felől mérve 2 hdd-vel 30W alattii fogyasztással OMV-vel.
TM, Plex, NFS. Nincs vele gondom amúgy de ha működne az s905X2 alatt is ugyanez pár wattból venti mentesen akkor miért ne. -
blakey
titán
válasz
DoItYourself #46375 üzenetére
Milyen, jó? Még nem próbáltam.
-
Met
nagyúr
Tegnap este azzal lepett meg a Kodi hogy alig néhány sorozat és film látszódott a listában. Volt ott amit már végignéztem, volt olyan amit még nem néztem, vagy csak néhány részt láttam belőle. De olyan is ami csak egy üres könytár.
Vasárnap este NEM állítottam semmit és szerintem nem is frissült semmi. Méditár tisztítás megvolt, fent volt a Watchdog kieg a médiatár tisztításra de leszedtem mert nem működött, újraindítás után továbbra is csak az a néhány sorozat/film látszódik.
Ötlet? -
kenand
veterán
válasz
dugesz77 #46365 üzenetére
Én most relatíve olcsó NAS boxot használt Gigabyte BRIX-ből készítettem. (árban összemérhető egy TV BOxszal) Van egy SATA portja és 4 DB USB 3.0. Gigabites LAN. Mehet rá OMV vagy Xplenology Mérete akkora mint egy TV BOX-nak,. csak magasabb. Fogyasztás sem vészes Celeron CPU 4-6 watt. Én Xplenologyt toltam rá. Egyelőre ismerkedek vele, de a Sonology oprendszere nagyon barátságos.
Mivel Intel alapú a BRIX sokkal több lehetőség van szoftver területén..
-
anonym147
csendes tag
Sziasztok,
a segitsegeteket szeretnem kerni a problemamra:
van egy mecool kiii pro, mire feltettem a legujabb CoreElec-et egy SD kartyan. Minden szep es jo, csak a lekapcsolas nem mukodik. Lekapcsolas helyett mindig ujraindul. Mindegy, h a taviranyto gombjaval vagy a lekapcsolo menujebol idezem elo.
A neten azt talaltam, h a gyari androidban le kell tiltani a Wake on Lan-t. Ezt, h tudom megtenni? SSH-val hogy tudok ramenni? mi a user/pass?vagy esetleg van vkinek vmi otlete?
koszi elore is!
-
Shummo
senior tag
válasz
DoItYourself #46360 üzenetére
-
Márton
nagyúr
válasz
blakey #46363 üzenetére
hát nem tudom kamu-e.
megy neki a 4k/60 hdr a hdmi 2.0 kimeneten
egyedül a wifije katasztrófa..
hogy tudom letesztelni, "mennyire kamu" cucc?junkpod: nyilván, csak az megint több prociidő, nem tudom visszatölteni az editorba, mert az csak h264-et ismer, stb. nem fárasztalak az okok sorolásával, de van elég.
-
dugesz77
őstag
válasz
hunaqua #46350 üzenetére
Jó lesz ha már az elején ilyen "véletlen" elírásokkal megkeverik a fejeket..
Beni2360 pont ezt néztem én is milyen kellemes árban jönnek ezek csak marhára figyelni kell majd az elírásokra. Plusz ügye még a CE hiánya miatt nem biztos,hogy be kell még vásárolni ezekből. Már várom a jó világot.
Szerintetek OMV rakható ezekre jelenleg is? Vagy itt is várni kell. USB3 +gigabit már gondolkodóba ejtene egy NAS boxhoz is..
-
Beni2360
félisten
Ezekkel : H96 MAX X2 mi a helyzet?
-
Márton
nagyúr
válasz
kenand #46357 üzenetére
Én is megvoltam, de haladni kell a korral, meg ez nekem szakmám is, így muszáj volt
720p-s projektorom volt úgy 5-6 éve, tudom miről beszélsz, de túl vagyok azon a korszakon.blakey: "USB-n rádugott vinyóról is, boot kártyára másolva is, bármilyen cache, buffer beállítással."
DoItYourself: egyelőre jegelem a CE-t a sok gyerekbetegség miatt, úgyhogy LE.
-
kenand
veterán
-
Márton
nagyúr
válasz
junkpod #46351 üzenetére
Van aki szerint pazarlás, szerintem meg ezzel az üzemmóddal tudom maximális pompájában élvezni/kihasználni 4k tv-m tudását. Látom a 4k előnyét és a 60p előnyét is a saját szememmel.
Saját renderelt anyagot próbáltam lejátszani, ami 50mbps volt.Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy óvatosan a jelzőkkel
-
darvinya
titán
Ajaj…ahogy nézem, most kell venni box-ot, mert 1 hét múlva indulnak az ünnepi akciók, ott meg hirtelen 2-3x-os árból lesz akció.
-
lacko6
senior tag
Alfawise Z1 40usd afa hatar alatt,alapba bts legeger 2/16 s912 kb 12000ft [link]
Tapasztalat esetleg?
-
junkpod
veterán
-
kenand
veterán
válasz
darvinya #46347 üzenetére
Allwinner jó volt még a PMP-k korában (Jobb volt, mint az RK), TV box vonalon nem az igazi. 1 boxom allwinner volt, de soha sem készült hozzá megfelelő video driver Liuxra, Android alatt meg csapnivaló volt (1 magos, 1 mega RAM, nem lehett használni) Házi mindenes lett belőle Natív SATA volt a legjobb tulajdonsága. (Bár írásban nem olyan erős, mint olvasásban)
-
darvinya
titán
Ha most lenne hirtelen ennyi rá, akkor ezt bepróbálnám. AllWinner CPU-s
-
mexel
veterán
válasz
dugesz77 #46344 üzenetére
Az AFR kb 5 perc alatt megoldható droidon, éppen tegnap is leírtam itt valakinek ( priviben gyorsan hogyan csinálja meg) és már működik is hibátlanul. Szerintem ezt a részt már kivehetjük az ellenajánlásból hogy droid alatt nincs AFR
( ezen kívül sok más szól ellene inkább)
Pl sajnos képminőségben is roszabbnak látom a droidot, plusz sok más is van. Van előnye is, de attól függ honnan nézzük. Filmezésre jelenleg a CE a jobb egyértelműen. -
Márton
nagyúr
válasz
dugesz77 #46344 üzenetére
"Visz mindent"
Őöő, nekem pl. a 4k/60 h264 elég röcögősen megy. Ebben csak a h265-öt szereti.
Nálatok?A Hero7 fájlokat is 10-15 mp mire elkezdi lejátszani és az első másodpercek akadoznak.
USB-n rádugott vinyóról is, boot kártyára másolva is, bármilyen cache, buffer beállítással. Nem értem miért, ma teszteltem. -
dugesz77
őstag
válasz
Shingen #46341 üzenetére
A droid alól kicsit melós lenne,mert nem kadenciahelyes a lejátszás (elvileg megoldható az is). Viszont mint itt szinte mindenki CE-t SD kártyára rakva -azt onnan futtatva tökéletes erre a feladatra amire szeretnéd . Visz mindent, jelenleg a legkiforrottabb SOC teljes támogatással. Addon-okat telepítve elérhető sok-sok online tartalom stb.
Ennek egyedül a "gyengéje" a 100-as lan már ha később előre szeretnél lépni 4k irányában. Ezt is át lehet hidalni egy gigabites USB-s lan adapterrel. Így sem lesz gigás ,mert az usb2 lesz a szűk keresztmetszet de 4k-val így már lesz gondja hálózat felől. Felcsatolt USB-s Hdd-ről nincs ilyen probléma. -
kenand
veterán
válasz
Shingen #46334 üzenetére
Vagy ha nem kell android annyira (Főleg film nézés a cél Libre/CoreEleccel) 1GB-s X96 (905x) 33 USD
LE-vel hsználom az 1GBs-t 1 éve teljesen rendben van. Nem kell tartani a felrakástól, nagyon könnyű és ha kipróbálod filmnézéshez soha többet nem akarsz Androidot használni..
-
dugesz77
őstag
válasz
Shingen #46334 üzenetére
Fontos lenne tudni, hogy mi lenne az elvárás. Gigás net? 4k? Optikai kimenet? Lenne a droidja is használva?
Alap jó gép. -
mexel
veterán
Ez az A95X milyen lehet? Igaz most felment az ára, de a múltkor volt olcsóbban is. Droid 6, ami jó, és valamiért szimpatikus boxnak tűnik.
-
kenand
veterán
válasz
Shingen #46334 üzenetére
Ha nem kell SPDIF
németOlasz raktárból:
Mecool M8S proVagy X96 Kínából, de az ha megcsípik már nem lesz TRÉFA mentes.
-
kenand
veterán
Én is mérges vagyok a hazug kínaiakra, de az N5 szerencsére nem laggol a menüben CoreEleccel. Nekem a laggolát lassú SD kártya szokta okozni. Deinterlacet bekapcsolva a problémás videók is megjavulnak.
Szóval senkit sem bátorítok a vételére, de ha már meg van azért használhatóvá lehet tenni. legtöbb sorozat/film megnézhető vele. -
Shingen
addikt
Hali!
Melyik boxot érdemes venni és melyik eu raktárból?
15 ropi környékén?
THX -
bizi990
senior tag
Nekem eddig igazából nincs gondom vele eddig CE alatt. Egy interlace-es videóba futottam bele, ha jól tudom általában tvrip-ek szoktak ilyenek lenni. Ha ezeknél laggol a nyomkodó, szerintem kibírom.
Amire használom a boxot: filmek (max fhd, nem iso-k) és néha youtube, zene, képnézegetés, esetleg mindigtv. Linux isokat torrentezését NAS végzi.
Persze sík ideg vagyok, mert nem ezért fizettem (mégha keveset is) és nem is akarnék kompromisszumot, mert akkor inkább pc-be ruháztam volna. -
mexel
veterán
válasz
bizi990 #46300 üzenetére
Így van. Erre írtam hogy lassú a box és nagyon akadozik, stb, sok -sok hiba van benne, pl ahogy írtad a táv lagolása is. Egy "igazi" 905W sokkal jobban megy CE-vel és droiddal mint ez a hamis darab
Az a baj hogy átírták a proci (soc) azonosítóját, vagy kódját is 905X-re így minden akként akarja kezelni. Ha 905W-s uboot-ot teszek rá akkor viszont brick lesz mert nem 905W-nek ismeri fel semmi hanem 905X-nek.
Így csak 905x ubottal lehet feltenni bármit viszont a 905W droidos rendszert ami azért így nem az igazi. Sok úgy a hiba benne.( pl a kodi-spmc szinte használhatatlan)
Ezzel rosszabbat tettek mint magával a hamisítással szerintem. -
junkpod
veterán
a 4.3 véglegesre szerettem volna frissíten még a multkor, de akkor valamit kiiírt miután települt látszólag, és visszaállt 3.0-ra.
most letöltöttem a végleges 4.3-ast és ugyanaz, nem frissül.
hol tudom megnézni mit írt ki telepítés közben, logolva van ez? -
Beni2360
félisten
válasz
blakey #46319 üzenetére
Azt nem tudom már milyen volt fent de most 8.95.3 végű van.
Teljes káosz mert még a légegér sem megy rajta. Csak egy billentyűzetes tuchpados cuccal működik.
kmarci25 - ebben egy be nem határozható wifi kártya van de eddig ment valamit SSH-ban be kellet másolnom és működött.
Ui: Nem is müxik droid alatt a wifi.Még be sem engedi kapcsolni a wifit.
- LE alatt megy a táv -
qolu
csendes tag
válasz
blakey #46212 üzenetére
Ez a /storage/.config mappa hol található? Nekem coreelec van az sd-n és 2 felé partícionálta a burner. Amelyiken a rendszer van nincs .config mappám, és létrehozni sem tudok, mert azt írja hogy adjak meg fájlnevet. A másik partíciót pedig mindig le kell formáznom amikor a kártyáolvasóba bedugom, mert a windows nem látja azt a fájlrendszert ami rajta van.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #46286 üzenetére
Igen néztem, de ezzel sem jó. Sajnos itt hardveres gond van, az RTL 8211F gigabit chip beteg. Forrasztás, kontakt a csatlakozóban, kábel rendben van.
-
Beni2360
félisten
válasz
blakey #46308 üzenetére
Kérhetnék egy ki segítséget?
Ismét elővettem a MINI M-G S905 boxomat CE van rajta és működött az SSH-n buherált távom. Most frissítette magát és nem megy a táv. Már nem emlékszem mit kellett csinálnom ssh-n keresztül. Hiába kutatok-keresek nem lelem a megoldást. Esetleg te vagy más tudna nekem útmutatást adni.
Előre is -
havri1
félisten
Ó basszus, én meg zip-ből telepítettem a PlexKodiConnect-t, nem is így.
Köszi, el is indult -
esox
senior tag
Sziasztok,
jó pár hónapja nem voltam a topicban , épp le akartam frissíteni S905-ös Mecool M8 Pro+ eszközönöm az OSMC-t, (mert a gyerekek rányomtak az autorefresh-re, azóta fekete a kép...) de látom már véget ért az itteni custom fejlesztés. Mi most a legjobb elérhető fw vagy librelec erre az eszközre?
Az én dobozom sajnos a reste gomb nélküli változat. -
dugesz77
őstag
válasz
havri1 #46307 üzenetére
Pedig semmi gond nincs vele nyugi. Ez a videó talán segít.
-
havri1
félisten
válasz
dugesz77 #46306 üzenetére
Az megvan, távoli a szerver. Működik már régóta, több eszközön.
A gondom az jelenleg, hogy azon kívül, hogy az add on fent van (PlexKodiConnect), a KODi felületén sehol sincs, sem a kiegészítők között, sem a főmenüben, sehol. Tehát nem tudom a plexet elindítani.
Közben csináltam 2 db rpi-t, azon hót egyszerű, már működnek is. Lehet mellényúltam ezzel a mecool playerrel.. -
havri1
félisten
Jelenleg ott tartok, hogy a rendszert fent, boootolt, elvileg felraktam a plex connect kiegészítőt, de itt elakadtam. Nem tudom innen nekem még hogy lesz plex lejátszóm
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- ! ASUS ROG STRIX GAMER SZÁMÍTÓGÉP ! (RTX 3080, Ryzen 9 5900x, 32GB Ram, 2TB SSD) Beszámítás! (24)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest