Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz rooney8 #55209 üzenetére
Csak ennyi kell: Fantastic.Beasts.and.Where.to.Find.Them.2016 a többit töröld, ja és a pontok sem nagyon kellenek.
Pontos film címet meg innen keresd meg ha a TMBD használod.
Ha az Universal Movie Scrapert használod itt egy részletes leírás.
Ne de 90 % nem kell átnevezni semmit. A mappanevet csak egyenkénti keresésnél használja ha át állítod a scrappert hogy csak egy film van a mappában de ez sem 100 % mivel ott van még az NFO fájl amiből olvas ha nem találja a cím alapján.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Egon
nagyúr
válasz rooney8 #54844 üzenetére
Szemezek én is egy ilyen box-szal, bár lehet hogy már az S912-es verziót venném (K3 Pro). Viszont nem teljesen világos, hogy miképp használnám a tuneres részét.
Az elérendő cél: időnként fel szeretnék venni a TV-ből (Digi) 1-1 adást. Régen, a VHS-korszakban ugyebár volt a videómagnókon 1-1 koax ki- és bemenet, a bejövő kábel TV madzag ment a bemenetbe, a kimenet pedig össze volt kötve a tévével. Így a tévén külön lehetett csatornát váltani, függetlenül a videómagnón beállított csatornától, illetve meg lehetett azt játszani, hogy míg a tévén néztünk A csatronát, addig a videómagnó felvett B csatornáról.
Ha jól gondolom, most ez merőben másképp műkszik. A csatornát alapvetően a K3-on váltom, nem a tévén, felvenni ugyanazt tudom, mint amit éppen nézek. Kérdés: hogyan lehet ezekkel a cuccokkal adást rögzíteni? USB-re kötött lemez kell, esetleg van olyan szofisztikált cucc, ami tud olyat, hogy a LAN csatira kötött NAS-ra (praktikusan annak egyik alkönyvtárába) rögzít? Ha a tévében külön is be van kötve a DVB-C jelfolyam, plusz HDMI-n össze van kötve a box-szal, akkor mi történik?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
nagyúr
válasz rooney8 #52417 üzenetére
szétszedni nem olyan nehéz, 2.csavar fogja elöl a garancia címke alatt meg, a jobb első gumiláb alatt a másik, aztán egy régi használaton kívüli bankkártyával szépen szét lehet pattintgatni azt a pár darab rögzítő fület ami még fogja körbe!
a nehezebb feladat a gyári hűtőborda leszedése, én már pár boxról(több mint 20) leszedtem a bordát, viszonylag hamar lejöttek(kb 1-2.perc) de itt a K1 Pro nál szenvedtem vele vagy 15-20.percig, nagyon sok és makacs volt a szilikon ragacs alatta! És nem árt egy másik borda sem a gyári helyett!
én egy kb 3X nagyobb bordát tettem rá vissza!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
blakey
titán
válasz rooney8 #51771 üzenetére
Ha adsz egy mintafájlt akkor megnézem S912-n.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz rooney8 #51766 üzenetére
Igen, S905/X/D-n okozhat, S912-n szoftveres dekódolással bírja folyamatosan a lejátszást. Azért szaggat, mert automatikusan szoftveres dekódolásra kapcsol, hardveresen nem tudná az eszköz. Gondolom animéről van szó.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mexel
veterán
-
headhunter
addikt
válasz rooney8 #48718 üzenetére
Mind a kettő boxon 18-as KODI van, egyiken megy az HBO GO, másikon nem. [link], [link]
PC nincs így az egyik Androidos boxon indítottam AndFTP-t és ezzel akartam átmásolni a működő (HBO GO) CE Box CDM könyvtárát, de nem másolt át mindent.
Kijelölés: [link]
Végeredmény: [link]Kimaradt "állományok":
libwidevinecdm.so
widevine[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
válasz rooney8 #48705 üzenetére
Végül engedélyeztem a letöltést és most megy. (CE)
DRM könyvtárat akartam átrakni egy másik boxra, ahol nem megy az HBO GO, de nem tölti le ezt a kettőt:
libwidevinecdm.so
widevineFTP és SSH-n keresztül sem tölti le. (AndFTP,
Milyen programmal lehet átmásolni? (Android 5.1.1-es boxra)
-
headhunter
addikt
-
Kroni1
veterán
válasz rooney8 #48532 üzenetére
Értem köszi!
Gbit LAN-on szeretném majd használni későbbiekben ha meglesz az új TV is, de jelenleg egy olyan szobába kellene egy régi 720p-s tv-hez ahova nincs elvezetve a LAN, tehát oda jó lesz átmenetileg, azon ugyse akarok 4K-zni.. Viszont azon a tv-n CEC sincs, tehát valami távirányítós modell lenne a legjobb.
Nézegettem ezeket a TANIX és Vorke Z6Plus modelleket, de ahogy látom azokhoz nincs távirányító, lehet érdemesebb lenne a MINIX NeoU9H-ra beruházni. Az itthon is kapható..
[ Szerkesztve ]
-
Bence01
tag
-
ttt
senior tag
válasz rooney8 #48463 üzenetére
Na megelőztél
Nálam is digi van, semmi probléma a közszolgálati csatornákkal - bár nálam az elsők közt kerülnek tiltásra.
De biztosan érzékeny a tunere a jelszintre, mert azt már én is észrevettem. A KIII-ban ugyan az a tuner van, mint a KI-ben. Android alatt hulladékfos ott is az ATV. Nekem az LE-vel sem volt gondom a KIII-al, de ez ugye egyén függő, mi az ami szúrja az ember oldalát, szemét, akármilyét[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz rooney8 #48095 üzenetére
Egy soundbarral simán megoldható. . Nem kell agyonkábelezni simán optikán vagy HDMI-n összekötöd a sub nagyrészt BT-s oda nem kell kábelezni. Nem olyan rég vettem én is pont a tv hangját feljavítani. Egy LG SJ4-et vettem elégedett vagyok vele. Ha a képet is át akarod küldeni rajta ,nem árt figyelni ,hogy 4k-t átengedi-e a hdmi része ha ez is szempont. (van topikja)
Árat nem írtál,hogy mennyiért keresel megoldást..[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
gondolkoztam 5.1-es házimozi rendszeren, de végül ezt elvetettem, több okból is
Az UHD tévén néztem a 4K filmekből párat (John Wick), de a többivel vártam 7 hónapot, mire meglett a házimozi (Dolby Atmos, DTS:X).
Jól tettem.
Én nem tudtam elmenni kipróbálni egy hangstúdióba, ha teheted próbáld ki és másképp fogsz dönteni.Ha érted, akkor már elavult.
-
SunMount3r
nagyúr
Van rajta analóg kimenet, tehát -elvileg- direktbe is köthetsz rá bármilyen aktív hangfalat. De amint az összefoglalóban olvasható, sokszor össze-vissza vannak az analóg kivetetések ezeken a Box-okon, így nem biztos, hogy plug-and-play működni fog, hanem lehet, hogy külön kábel kell majd hozzá. Azt majd írja akinek van ilyen.
Jobb hangminőség érhető el az optikain pl. egy ilyen DAC bevetésével.
Hangfal tekintetében én azért a sztereónál nem adnám alább, már ha komolyan gondolod a filmezést, itt találhatsz felsorolva egész jókat is, már nagyon kedvező áron.
-
Martin Eden
tag
válasz rooney8 #47862 üzenetére
A tvheadend epg grabber fülén állíts be egy értéket, hogy időnként mentse az adatokat (Periodically save EPG to disk), de valószínűleg neked az is elég, ha ezt bekapcsolod:
✓ Force initial EPG grab at start-up.A hiányzó csatornákat meg lehet be tudod úgy hozni, ha kézzel adsz hozzá mux-ot a hiányzó frekvenciával.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz rooney8 #47638 üzenetére
Itt írtam róla, van log, de sajnos nekem nem sokat mond...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
tupacamaru
veterán
válasz rooney8 #47244 üzenetére
Megtaláltam csak még nem sikerült működésre bírni. Lehet hogy rossz .conf fájlt tettem be.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
mpo
veterán
válasz rooney8 #47185 üzenetére
Amiket írtál, ezek szerint a beállítások nem jók.
Újra létre kellene hozni a WIFI kapcsolatot a boxon. Addig kapcsold ki a 2,4 GHz-et a routeren.
Az SSID gondolom más-más néven van. Ha nem, akkor lehet, hogy 2,4 GHz-re csatlakozott alapból.
Ajánlott fix IP-t használni az eszközöknél (TP-Linknél Address reservation).
Ha jobb az új router, akkor a beállítása is lehet bonyolultabb, nézd meg mit lehet változtatni.
A szolgáltató váltás nem érinti a WIFI-t, ha saját routered van.Ha nem sikerül, próbáld meg kábellel.
[ Szerkesztve ]
Ha érted, akkor már elavult.
-
nagyúr
-
Beni2360
félisten
válasz rooney8 #47152 üzenetére
Azért azt kihagytam, hogy a wifi sosem 100% egységes teljesítményt nyújt, vagyis folyamatos lejátszásra nem nagyon ajánlott. Sokat függ a környezettől.
Nálam is egy Lenovo táblagépnél is 4 méterre a modemtől hullámzik a 5 Ghz-s wifi. Pedig a közelben az enyén az egyetlen 5 Ghz-s. Nálam is volt, hogy véletlenül nem kapcsoltam vissza a vezetéket és időnként homokozott a box. 1.5 m-re a modemtől.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz rooney8 #47146 üzenetére
Nem ment közben letöltés?
Nálam ilyenkor csinálja még kábelen is.
Leveszem felére a töltést és semmi gond.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vargalex
Topikgazda
-
blakey
titán
válasz rooney8 #47054 üzenetére
Nem volt pontos a megfogalmazásom, természetesen most úgy működik, mint Krypton esetében ha nincs kijelölve semmi a listában viszont ha nem tévedek akkor a minimum felbontás a GUI felbontása lesz, tehát kimaradt ez az "apróság". Használom a Whitelist-et, mert a 25/30 fps-eket 50/60 fps-en játszatom le, igy sokkal jobb alejátszás. Tehát nálad lesz 4K viszont minden 1080p alatti anyag 1080p lesz.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz rooney8 #47038 üzenetére
A "Whitelist" lényege a kadenciahelyes lejátszáson túl a megfelelő felbontás kiválasztása, tehát ha nincs kipipálva semmi akkor a GUI felbontásán fog minden megjelenni, ha bejelőlöd a számodra megfelelő felbontásokat akkor natívan fogja lejátszani a kijelölteket.
-
vargalex
Topikgazda
válasz rooney8 #46561 üzenetére
A CE-ben alapban lévő valamelyik eszköz távjának az IR kódjai egyezhetnek a TV-d távjának kódjaival. Ugyan soha nem próbáltam, de szerintem ha a leírás szerint megcsinálod a saját boxod távirányítójának konfigurálását (annak ellenére, hogy megy alapból), akkor talán csak azt a config-ot fogja használni, így a többi default nem kavar be.
Alex
-
ttt
senior tag
válasz rooney8 #46453 üzenetére
Megmondom őszintén az első boxomnál 1-2 hétig használtam droidot, a másodiknál kb addig, míg kipróbáltam működik-e . Nem félnék a helyedben kipróbálni, nyilván idő kell míg az ember kiismeri, rájön 1-2 dologra és - igen - szív is vele , de ha ráérzel akkor nem fogsz droidot bútolni - esetleg játékra.
-
ttt
senior tag
válasz rooney8 #46436 üzenetére
Sajnos a droidos DTV alkalmazás egy őskövület, ráadásul zárt kódú. Ha jól emlékszem Oleg (Alex) kérte a fejlesztőket, hogy adják oda neki, hogy kimaxolhassa, de nem adták. Programozni agyrém, lassú csatornaváltások (9+ mp), pusztulat kinézet, stb.
Ráadásul droid alá nincs más DVB-C-T-S TV alkalmazás - én legalább is nem találtam. Illetve volt valami TVHE kezdeményezés, de azt évek óta nem piszkálta meg senki, nálam nem is indult.Szóval LE vagy CE lehet a megoldás THVE-vel. Egy sd/pen-t megéri rá kipróbálni.
-
mexel
veterán
válasz rooney8 #46280 üzenetére
Mindjárt írom priviben hogy csináld meg az AFR-t droid alatt egyszerűen.
Darvinya: köszi az infót rackról.
N4: felmegy a LE is de miért rk lenne, egyszerűbb egy905W-re hazudni hogy 905x. RK-ra semmi olyan nem menne fel ami az amlogicra.Egyébként ott tartok hogy már felraktam rá kis molyolással a 905W dual firmet, még van kis hiba, de elindul. 905X-re nem lehetne feltenni sehogyan. ( eddig nem sikerül, pár tégla box is bizonyítja )
Most lehet ez is az lesz mert most éppen drasztikusan tolok fel valamit rá.Szóval ez egy jó kis hamisítvány, nincs nagy mese. De nem kell csodálkozni, csoda hogy eddig nem volt sok az utóbbi időben. A 805 korszak tele volt klónnal és hamisítvánnyal.
-
tobias40
veterán
válasz rooney8 #45632 üzenetére
Köszi a helpet!
Megcsináltam amit írtál de most annyival lett "jobb" hogy tovább homokórázik a filmlejátszás előtt mint eddig aztán marad minden ahogy volt.
Most újra beléptem a box-ba a winspc-vel és újra ott van egy widevine file olyan amit az előbb kitöröltem.
Ez így jó vagy hogyan kellene lennie?
Most ezek a filek vannak abban a könyvtárban:
widevine
EDEF8BA9-79D6-4ACE-A3C8-27DCD51D21ED.challenge
EDEF8BA9-79D6-4ACE-A3C8-27DCD51D21ED.init
EDEF8BA9-79D6-4ACE-A3C8-27DCD51D21ED.response
libwidevinecdm.soItt tartok jelenleg..
Nekem eddig is elindult a hbogo alkalmazás csak a filmlejátszása akad meg az utolsó pillanatban!
-
Dr.NX
addikt
válasz rooney8 #45515 üzenetére
De van rá megoldás, sőt írtam is, nem olvastad el?
https://prohardver.hu/tema/amlogic_s905_s912_processzoros_keszulekek/hsz_45410-45410.htmlElfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz rooney8 #45409 üzenetére
Nekem is ez volt, megoldható.
https://prohardver.hu/tema/amlogic_s905_s912_processzoros_keszulekek/hsz_43241-43241.html
https://prohardver.hu/tema/amlogic_s905_s912_processzoros_keszulekek/hsz_43228-43228.htmlElfogadom a sütiket.
-
rooney8
aktív tag
válasz rooney8 #45318 üzenetére
Kozben teszteltem meg egy kicsit es rajottem mi a baja. Nem random nyomkodasra “fagy le”, hanem ha a lefele gombot nyomom es nem lefagy, hanem azt a box a kikapcsolo gombnak erzekeli, ezert leallitja magat. Csak a lefele gombnal van ez. Kulfoldi forumokon olvastam, elvileg ez tobb philips tv-nel elojott, ott azt irtak, hogy nem csak a tv, de a box is veszi a taviranyitobol a jelet, ezert zavarodik ossze. Azt tanacsoltak, hogy takarjam el a box IR vevojet, de hiaba takarom, mindenhonnan erzekel. Meg az ajto mogul is. Nektek van valami otletetek?
-
mexel
veterán
válasz rooney8 #45182 üzenetére
Ha párszor megcsinálja az ember akkor könnyen megy ( igaz vannak benne logikátlan és túlbonyolított dolgot ahogy a kodiban-LE-ben is).
Van lehetőség boxon belüli csatornakeresésre, nem csak aTVheadend-el lehet használni, de azzal érdemes. A boxon belüli keresés és csatornák beállítása nehézkesebb.
A K1 pro egy jó box, bár a távirányítója sajnos ( szerintem) nagyon gagyi a kattogós, kihagyós gombjaival.A K2 pro ( S905D) -t nem ajánlanám, van nálam egy, mindig szívás van vele, az kevésbé támogatott és alig olcsóbb. ( ráadásul mínusz ddr4 és mínusz gigalan)
-
divan
őstag
válasz rooney8 #45179 üzenetére
Nem, ettől sajnos kicsit bonyolultabb. Kell hozzá letölteni addont is. Csatornát kerestetni a TvHeadend webguis felületén tudsz.
ITT egy leírás, benne vannak az addonok is, és a csatornakeresés mikéntje is. Ha ezek megvannak, onnantól tudod kezelni a boxon a távirányítóval. -
ztsoft
őstag
válasz rooney8 #44609 üzenetére
Szia!
1. Ez egy "Beágyazott" Linux rendszer (ELEC jelentése magyarul, "Beágyazott Linux szórakoztató központ", Google fordító), itt a Kodi-t nem lehet külön frissíteni, csak egyben.
2. Az új LE már nem támogatja az Amlogic-ot, ezért hozták létre a CoreELEC-et.
(#44614) Flexy90
Csak tisztánlátás miatt.
A KODI felület sokkal felhasználóbarátabbnak tűnik mint az OMV.
A Kodi nem felület, hanem szórakoztató központ (szoftver). Az OMV pedig NAS operációs rendszer (nincs grafikus felülete, böngészőből lehet menedzselni).
Egyelőre csak sejtem, hogy mi lehet az az SSH. Jól értem, hogy ez egy parancssor, amit mondjuk PC-ről hálózaton keresztül lehet kezelni?
Pontosabban, SSH.
Ahogy látom, az összefoglaló is kimaradt, a kérdéseid javára már ott van a válasz, csak el kell olvasni.
Távoli eléréssel rá lehet ezekre csatlakozni? (Transmission-re, vagy akár Cloud tárhelyre)
Ez csak rajtad múlik, hogy mit engedsz ki a helyi hálózatból (vagy mindent VPN-en keresztül). Ezt nem értem, "Cloud tárhely" (véletlenül nem kevered az LE/CE és az OMV-t).
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
ztsoft
őstag
válasz rooney8 #44225 üzenetére
A kattintast csak kepletesen ertettem
Ahogy én is (lehet a smiley kevés volt).
azert ssh, meg parancssorozas nem all annyira tavol tolem
Ezt jó hallani (olvasni).
Koszonom a faradozasaidat
Szívesen segítek, ha tudok. Én is sokat kaptam már itt segítséget.
-
ztsoft
őstag
válasz rooney8 #44223 üzenetére
Szívesen.
Viszont ha jol ertem, akkor ez nem ilyen “kettot kattintok es kesz is van” tipusu muvelet lenne.
Nem, itt nincs kattintgatás. Van viszont SSH (Putty, terminal, konsole), meg gépelés. Mind ez SD-re telepített LE/CE alatt.
De akkor ha az altalad felsorolt .img-ket visszairom, utana milyen lepes jonne?
Ennek csak akkor van értelme, ha sikerül egy teljes system.img szerezni. Talán sikerülne elindítani az Android-ot.
[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
válasz rooney8 #44214 üzenetére
Nos, a recovery-s frissítés kizárva, keresi a régi rendszert, ez alapján azonosítja a box-ot, Android készítési dátumot.
(!less_than_int(1521602782, getprop("ro.build.date.utc"))) || abort("E3003: Can't install this package (Wed Mar 21 11:26:22 CST 2018) over newer build (" + getprop("ro.build.date") + ").");
getprop("ro.product.device") == "KI_PRO_S905D" || abort("E3004: This package is for \"KI_PRO_S905D\" devices; this is a \"" + getprop("ro.product.device") + "\".");Meg a system sem teljes (1,2 GB a mérete). Blokkokként frissíti, ami a system-transfer.list fájlban van megadva.
ui_print("Patching system image unconditionally...");
block_image_update("/dev/block/system", package_extract_file("system.transfer.list"), "system.new.dat", "system.patch.dat") ||
abort("E1001: Failed to update system image.");Van viszont jó hír is, vannak logo, boot, dtb, bootloader, recovery img fájlok, amik használhatók, dd-vel vissza írhatók.
Sokat fejlődött az update-binary mióta nem használtam, sok új függvény van benne.
(#44217) BullZeye
Ahogy blakey is írta, kell az InputStream Adaptive kiegészítő, a beállításaiban engedélyezni kell az "Override HDCP status" meg az "Ignore Display Resolution". Majd a Youtube beállításaiban az MPEG-DASH-nál, "Use MPEG-DASH", "Use for videos", "Use for live streams" engedélyezni, hiba esetén az "InputStream Helper telepítés"-re katt, majd igen a telepítésre.
CE alatt nem tökéletes, legutóbb, mikor néztem, videók indításánál elmegy a kép, hang 1 - 2 mp-re, LE alatt 1 mp-es hang kimaradás van.
[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
válasz rooney8 #44211 üzenetére
igazából annyira nem fontos a dolog, mert egyáltalán nem hiányzik a droid. egyedül youtube-hoz kellene
LE alá is van Youtube, én is azt használom (1080p megy rajta). Az összefoglalóban is benne van.
csak van egy ilyen mániám, hogy szeretem, ha a dolgokat vissza lehet állítani a gyári állapotra
Ez mind szép és jó, csak előtte kellett volna gondolni rá. Tudom, utólag okos az ember.
de ha már ennyire belemelegedtünk, akkor egyébként ezt tartalmazza az fw .zip
Kép alapján látok rá egy kis esélyt. Már csak a fájl méretek kellenének (főleg a system kezdetűek), azok nagyon árulkodók. Meg a META_INF alatt lévő frissítő fájl (ha minden igaz, akkor egy szöveges fájl), sokat elmond a frissítésről.
Igaz, egyszerűbb lenne csak a letöltő linket adni, én majd letöltöm, meg megnézem amit akarok.
-
ztsoft
őstag
válasz rooney8 #44199 üzenetére
igazából a nevében nincs benne, hogy update, azt csak én gondoltam, mert OTA alatt csak update-elni lehet, nem?
Igen, elméletileg csak update van, frissítéstől függően akár lehet benne még boot, dtb is.
viszont ha nem lehet ebből visszarakni, akkor többet nem tudok droidot varázsolni rá?
Ha a frissítésből nem sikerül, akkor még egyet megpróbálhatsz, az a recovery-ben lévő "Wipe data", ez teljesen formázza a data-t (azaz, törli az LE/CE-t). Újraindítás után, ha szerencséd van, akkor elindul az Android. Ha nincs, akkor marad az LE/CE újra rakása SD-ről.
Pont ezért volt többször itt leírva, hogy előtte mentést kell készíteni az Android-ról, ha nincs gyári fw.
-
peterk
senior tag
válasz rooney8 #44183 üzenetére
Ha a recovery-ben van ota update, akkor szerintem igen. Egy próbát megérhet. Másold ki a recovery.img-t az OTA update zipből a kártya gyökerébe, és fogpiszkálós módszerrel bootolj be recovery módba. Ott pedig ha van ota update opció (elvileg kell lennie), akkor nyertél.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz rooney8 #42333 üzenetére
Ellenőrizd vagy módosítsd a Kodi audio beállításait, attól függően, hogy a tévéd tud-e dekódolni pl. ac3-at. Teszteld többféle audio formátummal (sztereó, dd5.1, stb.), hogy melyik hogy szól. Passthrough nélkül kipróbálhatod ezt az opciót is: Maintain original volume on downmix.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Beni2360
félisten
válasz rooney8 #42098 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak fájlt tudsz átküldeni, médiára én sem tudtam befogni.
Tehát képet, akár videót vagy zenét és azt tudod lejátszani a boxon.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
válasz rooney8 #41688 üzenetére
Beállítási hiba, ha nem ismered a Kodit akkor olvasd el a Kodi Wiki-t, stb. Leia alatt S912-n semmilyen akadás nincs, CE 8.90.5-tel. Sokat kell olvasni az összefoglalót és a HSZ-eket, nagyon sok információ elhangzik és nem tudunk mindenre válaszolni.
#41692) djnice
Whitelist nélkül sem akad, csak akkor nem az adott felbontáson játsza le az anyagot de attól a kadenciahelyes lejátszás megmarad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- HP pro desk erős procival
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest