- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Egyébként a mini mx ver 1.0 2gb-ben mega vagy gigabites lan van?
Mert láttam már hirdetni mind a kettővel, akitől én vettem, az speciel gigabitesnek hirdette.És amúgy ezen se megy a kikapcsolás?
Mert mintha rendesen kikapcsolna, hiszen kikapcsolva nem annyira langyos, mint használat közben.Amúgy a távja tök jó, mindenhonnan érzékeli, nem kell egyáltalán felé irányítani, de zavart a nagy fehér ledje, ami bekapcsolt állapotban folyton vakítóan világít, így kapott rá fekete szigszalagot.
Így már nem érzékel mindenhonnan, csak ha felé tartom, de így is jó nekem, legalább nem zavar.Egyébként én a 006-nál ezzel használtam problémamentesen:
gxbb_p200_2G_mini_mxg_2_16.dtb[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- Diablo IV
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 5 2600, 32GB, GTX 1080 8GB, 1TB SSD
- BESZÁÍTÁS! HP OMEN 45L GT22-1004NG számítógép - Intel i9 13900K 32GB RAM 2TB SSD RTX4080 16GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest