Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nagyon furcsa dologba futottam bele! Ma volt időm LE-t tenni a Beelink Mini MX-re (ez az a bizonyos akciós, rev. 2 típusú), és ha a 005-öst írtam ki SD kártyára, ami olyan szépen fut a Mini MXIII-on, akkor berakott micro SD kártyával be sem bootolt a készülék (sem nyomvatartott resettel, sem anélkül).
Mondom, kipróbálom a 002-est, azt sokan dícsértétek. Megcsináltam a micro SD kártyát, ahogy kell, betettem a gépbe (közben futott a droid) és nyomtam egy sima rebootot, mert kíváncsi voltam, hogy a reset benyomása nélkül be tud-e bootolni vele. Csakhogy a kis barátunk úgy viselkedett, mintha nyomtam volna a resetet, azaz lefutott az sd kártyás LE telepítése, ill. első indulása, és most van egy újabb dual bootos készülékem. Végülis ez volt a cél, csak azt nem értem, hogy sikerült reset nélkül.
A gomb nem ragadt be, kártya nélkül újraindítottam (még a 002-es verzió kipróbálása előtt) és simán újraindult, nem lépett be recoverybe.
Ha valaki tudja/sejti a megoldást, akkor ossza meg velem!
-
dugesz77
őstag
válasz
bostone #4297 üzenetére
Indítsd újra fogpiszkálós módszerrel. Nálam is ilyet produkált és ez rendbe hozza.
-
Dr. Venkman
tag
Sziasztok!
Rendeltem én is a múltkor leárazott Mini Mx-ből, ma érkezett meg. Az android részére csak rápillantottam, ment rá a Libreelec, viszont egy elég speciális problémába ütköztem sajnos. (Előre bocsátom majdnem teljesen amatőr vagyok linux téren) Szóval a külső winchesterem egy WD, amit nem mountol fel a libreelec. Illetve van rajta egy külön partíció amin dokumentációk meg mindenféle WD segédprogramok vannak, ezt külön meghajtóként látom a Kodi alól, viszont az NTFS partíciót nem, ami tele van filmmel. Ha SSH-n felmegyek a blkid parancs a következőt dobja ki:
/dev/loop0: TYPE="squashfs"
/dev/mmcblk0: PTUUID="cbe42f79" PTTYPE="dos"
/dev/mmcblk0p1: SEC_TYPE="msdos" LABEL="BOOT" UUID="0F76-5866" TYPE="vfat" PARTUUID="cbe42f79-01"
/dev/mmcblk0p2: LABEL="DISK" UUID="febbfb09-d179-40f1-8b35-277c706b0e69" TYPE="ext4" PARTUUID="cbe42f79-02"
/dev/cache: UUID="57f8f4bc-abf4-655f-bf67-946fc0f9f25b" TYPE="ext4"
/dev/system: UUID="57f8f4bc-abf4-655f-bf67-946fc0f9f25b" TYPE="ext4"
/dev/data: UUID="57f8f4bc-abf4-655f-bf67-946fc0f9f25b" TYPE="ext4"
/dev/sda1: LABEL="My Book" UUID="A2E8CC08E8CBD925" TYPE="ntfs" PARTUUID="000564d0-01"
/dev/sr0: UUID="4A8B4CC1" LABEL="WD SmartWare" TYPE="udf" PTTYPE="mac"Itt tehát a /dev/sda1 alatt látszik a My Book partíció (ahol a filmek vannak) viszont Kodi alól csak ez a WD Smartware látszik. Hogy lehet ezen segíteni?
-
rsf
senior tag
Sziasztok,
hamarosan én is csatlakozok az s905 táborba egy Wetek play2-vel.
Az előd(play) annyira bejött hogy nem tudtam kihagyni az előrendelést.
Üdv. -
Bence01
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy ilyen lejátszót csak nem igazán tudtam még eldönteni, hogy melyik lesz a megfelelő.
Amire használni szeretném: Plex vagy valami média szerver távolra, Torrent, Helyi lejátszás.
Emellett sat tv-t használok így a tuneres verzióban is gondolkodom, csak nem tudom, hogy a tv nézés mellett mennyire futna el a media szerver és a torrent. Ebből kiderül, hogy biztosan a 2 gigás változat kell még LE mellett is. Még ami a szűk keresztmetszet, hogy szerintem kell a 3 usb, mert van egy külső vinyó plusz valami billentyűzet és elég sokszor csak úgy betolok egy pendrive-ot a mostaniba.
Az nem érdekes, ha ki kell lőni a lejátszáskor a többi funkciót, de mikor nincs lejátszás szeretném, ha futna a torrent (40db nagyjából) és a szerver együtt.
Végül a keretösszeg az max 25eFt irányító nélkül.
Ebbe beleférne a tuneres KII PRO, de félek hogy a tv túl sok erőforrást elvisz. Inkább maradnék a dedikált eszköznél TV-re. Az ajánlottak küzül a KIII amin több usb van, de lehet hogy az az 5eFt felárat mondjuk a Mini MX -hez képest nem éri meg egy usb port.Köszi a segítséget előre is.
-
Mankó
veterán
Különben, aki mede8er x600-ról váltott, vett észre bármilyen jellegű változást képben és hangban?
Néha ezt látom szebbnek, néha a mede8er képét. Lehet csak hallucinálok?TCr: Egyszerűbb lenne egy plugint / addont egyszer feltelepíteni, mint állandóan állítgatni, kapcsolgatni.
-
Multibit
nagyúr
Modellt majd javasolnak az itteni szakik (én a legolcsóbbat vettem). De a LibreELEC-et mindenképpen hasznosnak tartom, nem is használom a Droidot. Mivel nekem csak mediaplayernek kellett a Nexbox, a Droid számomra felesleges. Ha neked is csak mp kell, hanyagolhatod az Androidot.
-
Hyena
senior tag
válasz
DoItYourself #4270 üzenetére
Esetleg egy konkret modellt tudnal ajanlani amit erdemes megvenni probakeppen?
Hja es javasolt libreelecet hasznalni android helyett?
Raspberry Pivel kapcsolatban van tapasztalatom az openeleccel mukodik jol.
Ahhoz hasonlitva mit mondanal ezekrol a Kodi boxokrol?
Probaltam Himedia Q10 Prot is 1-2 honappal ezelott de a sok hiba miatt nem tetszett. -
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #4283 üzenetére
Köszi, valóban jó, ha baj esetén kéznél van egy ilyen!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
tonyrulez #4282 üzenetére
A Nexbox A95X-ből több verzió is létezik, az a dtb lehet, hogy a sima S905-ös procishoz való.
A LE fórumon sincs még senki, akinek működne az S905X procis gépeken, szóval nem a te hibád. Ez egy elég új proci, a fejlesztőnek nincs ilyen lejátszója, de az Amlogic által kiadott új kernelben már támogatott, ezért beleírta ő is. Ki kell várni a köv. verzió(ka)t türelmesen.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
interstate76 #4260 üzenetére
Ezt érdemes lementeni, ha még nem történt meg:
Beelink Mini MXIII 107L1_0425 gyári Android fw .img és SD kártyáról telepíthető formában is. -
tonyrulez
őstag
Nos, megpróbáltam, de sikertelenül. Win32DiskImager-el ráírtam egy 16gb-os kártyára, majd S905X processzor révén töröltem a dtb.img-t. Restart gomb nincs, de Play-ből letöltött app-al tudtam recovery-be bootolni, ott viszont a lenti kép fogadott és nem a LibreELEC. Utána láttam hogy mégis van device tree hozzá (...nexbox_a95x.dtb), így feltettem azt is a kártyára persze átnevezve, de ekkor is tök ugyanezt írta ki
BTW több helyen is olvastam hogy recovery-ben nem fog működni a táv és rá kell dugni egeret/billt, nos nekem tökéletesen működött itt is a táv.
-
tonyrulez
őstag
válasz
DoItYourself #4264 üzenetére
+azbest Köszönöm, megpróbálkozok majd vele
Összefoglalóban a LibreELEC 7.0.2.006 telepítés SD-re. link végén a
%5BB
törlendő, mert így nem nyitja meg -
Karel666
tag
Sziasztok. Megjott nekem is a Nexbox A95X. Mit kell tennem, hogy a számítógépről lássam a Boxon levő HDD-t? UTP-vel a gép és a box is a routeren van. Gépen win10 van, box-on gyári minden.
Előre is köszi a segítséget. -
gabywap
tag
válasz
gabywap #4271 üzenetére
És ha még nem lenne elég LibreEelek-re , minden féle plugin -ok.
http://amlinuxmedia.com/addons/7.0/aarch64/Ha egyben leakarjuk töltenni tessék!
http://amlinuxmedia.com/addons/7.0/aarch64/addons.zip -
gabywap
tag
Egyik legjobb megosztó sharing app droidra.
AllConnect - Play & Stream
AllConnect - Play & Stream -
Hyena
senior tag
Szivesen kiprobalnek egy ilyen keszuleket melyik tipust ajanljatok ar/teljesitmeny tekinteteben az S905 procival szereltek kozul?
Vagy erdemesebb S912-t venni, akkor abbol mi a nyero?
Ha jol latom S905-re van libreelec is, azt erdemesebb azzal hasznalni mint androiddal?
S912-re jol latom, hogy nincsen?
Jopar oldalt visszaolvastam, de a fenti kerdesekre eddig meg nem talaltam egyertelmu valaszt.
Please help!
-
-
Sziasztok!
Nem teljesen idevág a kérdésem.
Libreelec alatt, hogy tudok net sebességet mérni? -
bostone
addikt
A fullhd/hd tartalmak megjelenítése összezavarja a kodi videolejátszóját. Hogyan tudom beállítani, hogy bizonyos felbontással jelenjenek meg a videók? A film lejátszása közben az említett hiba miatt nem elérhető a beálltás menü.
-
azbest
félisten
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Egy hete használom a Nexbox A95X-et, de néha érezni egy kis akadást FHD lejátszásánál. Ahogy olvasom feltehető microSD-re is Openelec/Libreelec, ehhez leírást merre találok? (Nem szeretném ilyen rövid idő után brick-elni). Továbbá, melyik változatot kell feltennem? Bocs a láma kérdésért, de összefoglalóban nem volt róla szó
-
azbest
félisten
válasz
envagyok #4258 üzenetére
Úgy tudom támogatja, szépen egymás után lesznek felsorolva valahogyan.
Most azt hiszem a 005-öst teszem fel, mert a 006 időnként befagy, ha sokat piszkálom a beállításokatKözben azt is néztem, hogy a pvr tvheadend kliens második tabján elvileg meg lehet adni a streaming profile nevét, próbáltam "pass" ra állítani, de lehet félreértettem valamit. Ha ts-re lehetne változtatni, akkor megmaradna az epg is mellé.
Egyébként régen, amikor olyan eszközön próbálgattam streamet, amin nem volt elérhető a tvheadend kliens, akkor valahogy a video menüben is hozzá tudtam adni az url-t a http címmel az m3u-ra és fapadosan az is működött, úgy hogy semmi pvr kliens nem volt telepítve.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #4259 üzenetére
Hát, itt ma pont az kavart be, hogy más számára kinyerni szándékozott, gyári droid fw kapcsán került szóba, mint lehetséges eljárás - nem is értem, milyen megfontolásból.
-
DoItYourself
Topikgazda
Tegnap már leírtam.
A TWRP-s mentéseknek akkor van értelme - ahogy DM is írta - ha a saját rendszeredről készítesz biztonsági mentést. Gyári Android fw-t .img formátumban szinte mindegyik lejátszóhoz lehet találni a Freaktab-on 2 perc keresgéléssel.
A TWRP-s mentéseket csak TWRP-vel lehet visszaírni. -
Mankó
veterán
válasz
junkpod #4256 üzenetére
Nem kell droid, factory reset után felment az LE, minden beállítás megvolt, és hibátlanul megy eddig nandról.
Most is Youtube megy róla.
Ha ez az állapot marad, akkor nem.
Nem tudod hogy tudom megoldani, hogy telefonról lehessen zenéket, youtube videókat küldeni a lejátszón keresztül a tv-re?
-
azbest
félisten
Közben nézegettem a beállításokat. A tvheadend pvr kliens htsp (saját) protokollt használ, a jelenlegi verzióknál nem lehet tudtommal másra állítani.
Próbaképpen kikapcsoltam a tvheadend pvr klienst és helyette telepítettem a PVR Simple IPTV clienset.
Abban megadtam, hogy http://tvheadend-szerver-címe:9981/playlist , ami egy m3u fájl formájában visszaadja az elérhető csatornákat. Lehet az url paraméterezésével finomítani, pl hogy csak tv csatornákat mutasson, de ebbe nem mentem bele. A konténer formátumot is meg lehet elvileg adni paraméterben is.
A lényeg, hogy az alapértelmezett TS passthrough, azaz a csatorna teljes streamjét változtatás nélkül tovább adja a kliensnek. Amúgy androidos vlc-vel is így szoktam használni, mert úgy minden hangcsatorna és felirat is átmegy.Szóval így jó a képarány. Azt nem tudom, hogy csak csatornára váltáskori képarányon marad vagy menet közben is vált, most épp nincs olyan műsor előttem ami 4:3 és reklámok szakítanák meg.
Az EPG-t még nem próbáltam belőni, hogy ez a kliens passzol -e tvheadendhez vagy külön mókolás vagy más forrás (xmltv) kell-e neki.(#4254) envagyok
ez a fapados kerülőút, ami addig működik, amíg épp olyan a műsor képarányaAzért jobb ha automatikus a váltás.
-
Mankó
veterán
Ezzzzz azzzz! factory reset helyre rakta, már Nandról fut a kodi.
Most már csak a távirányítót kell beüzemelni. Hova is kell rakni a remote.conf fájlt nand esetén?
-
Mankó
veterán
válasz
junkpod #4235 üzenetére
Ezzel a verzióval bejött a recovery. Felraktam az LE-t. Most nandról bejön az LE logó, bal felső sarokba kiírja:
Error in mount_storage: mount common: Colud not mount /dev/data
can't access tty: job control turned offInnen hova tovább? Most megint nem tudok bemenni a recovery-be.
-
interstate76
addikt
válasz
DroiDMester #4248 üzenetére
Hát, az sztem most indifferens, hogy hány file-t hoz létre, abból indultunk ki, hogy az én működő rendszeremből hogy lehet kinyerni Mankó kolléga számára a gyári fw-t, erre írtad a TWRP-t, de látom, hogy közben már megoldódott a dolog, szóval hagyjuk inkább.
-
azbest
félisten
Tegnap kicsit sikerült már próblgatnom az újdonsült mini xm-emet.
Androidnál tényleg kicsit szűk az 1GB, néha döccen, ha nyomogatom a menüket. A 006-os libreelecet tettem kártyára most próbaképpen. Csak néhány nagyon extrém videóval volt probléma (fagyás) a ph teszt csokorból. De az nem is lényeg.
Emlékeztem hogy kszaq-nak mini mx-e van, de nem voltam benne biztos, hogy az alap rendszer is arra van -e felkészítve. Szóval a mellékelt dtd-kből a minimx-est felmásoltam ahelyett, amit alapból tartalmazott.
Libre és android alól is úgy láttam, hogy a mindigtv adásánál nem sikerül neki a 16:9es képarányt felismernie. Kerzdetben a raspi is ilyen problémával küzdött, de idővel megoldották. Az mpeg2 sd adásnál jó a képarány (telekom kábel). Ha kikapcsolom a hw gyorsítást, akkor a mindigtv képarány is megjavul, csak akkor a proci izzad az sd-vel, a hd pedig sok úgy. Nem tudom más próbálgatta -e hasonlóan, még esetleg megnézem, hogy a tvheadend és a box oldalán lehet-e állítani a stream konténerét, hátha úgy jobban megy a felismerés. Tduom, fixen 16:9.-re is lehetne állítani, mert manapság több a szélesvásznú műsor, mint a hagyományos.
Egyébként a fájloknál jól ment, a ph testcsokor tévé ts mentés képaránya is rossz [link], de arra nem emlékszem, hogy pi-vel jó-e. (szerk, link javítása) -
válasz
interstate76 #4245 üzenetére
Akkor úgy látom azért még van mit tanulni TWRP ügyben 1000%
minden egyes partíciót külön ment le a TWRP és nem egy db img -t csinál eleve nem img -be ment!
És egy teljes full mentést NEM IS SZABAD EGY MÁSIK ESZKÖZRE VISSZA ÁLLÍTANI csak és kizárólag arra az eszközre amiről készült a biztonsági mentés persze részlegesen lehet azért pl az alap dolgok mint Kernel(Boot.img), Recovery, System, de én már mást nem állítanák vissza egy másik cuccról lementettel se bootloader, se modem se semmi egyéb!
és ezek szerint azt sem tudod hogy az összes olyan beállítás, saját programok, fiók beállítások, jelszavak és minden egyéb amit a gyári állapot óta módosítottál azok mind a DATA partíción vannak! szóval ha a data partíciót nem mented le semmi személyes dolgodat nem fogják tudni meglesni!
De mondom nem sok értelme van ilyen megoldásnak hogy én lementem te pedig egy másik ugyan ilyen box -ra vissza állítod akkor ha van járhatóbb út, de itt ugye egyértelműen van mert van gyári full.img amit fel lehet telepíteni vagy épp kiszedni azt a részt belőle ami épp kell!
*********************************************************************************************
Mankó : kiszedtem neked a gyári img -ből ami kellhet neked(benne van a system.img is de azt csak biztonság kedvéjért mert úgyse nagyon mész vele semmire) itt megtalálod => MINI MXIII_107L1_0425.7z -
Mankó
veterán
válasz
Lehet, hogy elég ez a 2 fájl is a sikerhez.
-
GZoli7
senior tag
válasz
Jól tudod. Sajnos ez a hirhedt MXQ-n nem is működött. Hiába csináltam meg a mentést nem töltötte vissza.
-
interstate76
addikt
válasz
DroiDMester #4243 üzenetére
TWRP-t ismerem, csak épp nincs a boxomon és nem is tudom, hogy van-e rá való, ill. egy fontos kérdés, mielőtt keresgélni kezdek: a TWRP nem a gyári, hanem a mostani állapotot menti le, jól tudom? Tehát az accountjaimmal és a telepített programjaimmal együtt meglévő, jelenlegi állapotról csinál egy teljes mentést, nem a gyáriról (utóbbihoz először egy factory reset kellene).
Ha jól sejtem, akkor viszont így nem fogok tudni segíteni Mankónak, mert gyári visszaállítást nem tudok csinálni, a teljes rendszerképet pedig nem szeretném feltölteni sehová.
-
Mankó
veterán
válasz
DroiDMester #4243 üzenetére
Neki nem kell romolgatni, nekem szedné le a gyári fw-t, hogy hátha vissza tudom rakni az USB Burning Toollal vagy más megoldással a gyári droidot és recoveryt, hogy használható legyen végre a nand.
-
válasz
interstate76 #4242 üzenetére
Ha szerencséd van akkor van a BOX -odra való TWRP
(de lehet próbálkozni nem csak a saját boxodra valóval is mert pl az én Egreat MXq Pro4K -ra nincs rávaló de pl a TWRP_3.0.2_U1_SDcard.img vel tökéletesen működött, nem kell megijedni ez a módszer nem nyúl bele a BOX nandjába ha nem jó verziót próbálsz max nem indul a TWRP el hanem a gyári recovery jön be helyette)
itt érdemes megnézni ha megvan akkor nagyon egyszerű csak egy FAt32.re formázott SD kártya kell, és amit letöltöttél a boxodra való TWRP -t átnevezed recovery.img -re és rámásolod az imént fat32 re formatált sd kártyára beteszed a BOX -ba és a Fogpiszkálós módszerrel elindítod! ami lényeges TWRP alatt a gyári távirányító nem működik mindenképp USB -re kell dugni egy egeret/lég egeret másképp nem fogsz tudni navigálni a TWRP menüjében!
Ha volt már korábban valamelyik telefonodon TWRP már ismerős lesz a felület! minden ugyan úgy működik!
De még akkor sem szabad ész nélkül ROM -olgatni meg törölgetni a NAND -ot mert hiába csinálsz teljes biztonsági mentést a box ról minden partíciót nem ment le, és úgy jártok ahogy korábban én is az Egreat MXq Pro 4K val! hiába volt teljes mentésem egy fére sikerült S812.es ROM.al úgy hazavágtam a NAND -ot(felül írta a DDR partíciót az s812 es rom és azt a TWRP nem menti le) hogy nagyon nehezen tudtam csak helyrehozni!
Szóval csak óvatosan a mókolással!
-
-
junkpod
veterán
sőt most elolvastam a 006 intallt és ott külön le van írva, hogy miután feltelepítetted a NAND verziót, már nem tudsz belépni Recovery módba, csak ha ezt elvégzed:
copy recovery.img and dtb.img from your Android firmware to SD card (don't use dtb.img for LE!)azaz csak kártyáról/USB-ról tudsz recoverybe bootolni úgy, hogy előtte rámásolod a fenti 2 fájlt a kártyára/USB-re. Aztán kártya/USB be, majd fogpiszka.
-
a8l
aktív tag
válasz
envagyok #4227 üzenetére
Aug 5.-én feladott CZ postos csomag hétfőn jött meg. Kb 3 hét alatt van itt, addig kár is nézni.
3-at vettem abból a termékből, mivel nem tudtam 3-at betenni a kosárba, ezért 3 külön rendelés lett, az egyik lett reg-es cz post-al. Egyszerre jött mind a 3 hétfőn.
Az én CZ-vel frissen feladott GT1-em most itt tart:
2016-08-31 14:50:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting CentreA másik GT1 amit NL post-al küldenek még nem látszik sehol.
Így legalább össze lehet hasonlítani a két küldő céget, azonos napon lett rendelve mind a kettő. -
envagyok
veterán
Hoppá:
https://forum.libreelec.tv/thread-1438.html -
djherby
tag
válasz
DroiDMester #4221 üzenetére
Sziasztok!
Én ugyanígy jártam. Először a GB-nek írtam, hogy sehol nem látom a csomagom. Ezután küldték nekem is ezt a sky56-ot. Itt addig tudtam követni, míg nem ért a csehekhez. Már nekem is eltelt 5-6 nap, és kezdett gyanús lenni. Úgyhogy próbaképp kipróbáltam a Track17-et. És láss csodát, már rég elküldték onnan. Tegnap már meg is jött, de csak ma tudok érte menni.
Mert ugye a kedves "királyi" posta ráírja az értesítőre, hogy átvétel időpontja: Ma nem! Ez amúgy máshol is így van? -
gyuri152
csendes tag
válasz
interstate76 #4220 üzenetére
Köszi az infót. Azt még nem próbáltam. Majd gordcső alá veszem a Fludot.
-
Songoman
aktív tag
válasz
DroiDMester #4221 üzenetére
Csak hogy pontosítsunk. 😁
Még útban van Frankfurtból Csehországba, és küldemény előrejelzés van még csak ott, a küldemény nem. -
-
Mankó
veterán
válasz
interstate76 #4205 üzenetére
Ment PÜ
-
Én is rendeltem egy GT1-et, meglátjuk. Gearbesten 58 dollárért (mínusz pontok) nagyon jó ajánlatnak tűnik.
-
Songoman
aktív tag
válasz
DroiDMester #4207 üzenetére
Az elso verziot meg tudom csinalni, remelem bejon ugy, de az az erzesem, hogy aszoftveresen eloidezett recovery nem olyan "mely", mint a hardveres, ezert nem kezdi el vizsgalni a boot device-okat, es kezd el eloszor az SD-rol olvasni.
Ha az nem sikerul, akkor nem marad mas hatra, mint megvarom, migy megerkezik az USB 1-1 OTG kabelem. Remelem ott mar nem kell az IC labanak rovidrezarasaval jatszadoznom. Ugyanakkor aggodom is egy kicsit, mert az USB update-nel irod, hogy az elejen szinten nyomni kell a recovery gombot, ami az enyemen ugye nincsen.
-
válasz
Songoman #4206 üzenetére
Mikor rányomsz hogy Reboot recovery ott újra indul ugye! Na azután nem a gyári recovery.nek kellene bejönni, hanem csak középen a nagy zöld droid és alatta egy kis folyamatjelző sávnak! Meg alatta egy rendszer frissítés felirat! Ha már a gyári recovery bejön az nem jó mert onnét nemtudod már csak és kizárólag GYÁRI OTA(zip es) fissítést telepíteni kézzel!
De van még egy másik sd kártyás frissítési mód is, ott a gyári recovery is az sd kártyáról töltődik be, ez akkor szokott kelleni mikor már a gyári recovery sem indul a boxon, esetleg azt is meglehet majd próbálni! De ahoz már kell kicsit barkácsolni(a gyári img.t szétbontani és abból csinálni egy ilyen frissítőt)
-
Songoman
aktív tag
válasz
DroiDMester #4200 üzenetére
Koszonom szepen, kiprobalom ugy.
Egyebkent ha menne, akkor mire szamitsak?
Akkor a recovery boot eseten azonnal az SD kartyarol bootolna be? Vagy akkor is bekerulnek a boot menube?
-
Tegnap leírtam már pü.ben! De segítek! itt írtam mit hogy mire figyelj
-
Mankó
veterán
Kerítettem usb a-a kábelt az usb toolshoz. Mehet a flashelés youtube videó alapján vagy van ennek valami külön menete?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Gamer Pc!!! RYZEN 7 5800X, RX6700XT, 32 DDR4 3600MHZ, 512Gb SSD 1TBHDD
- GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest