Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz junkpod #27298 üzenetére
Nem tudom, valahol mélyebben szerintem.
Amúgy -fórumokon utána olvasva- az általános vélemány azt volt, hogy ez a hiba már az openelec-ben is benne volt, ezt örökölte a libreelec.
Nos, szerintem ez sem igaz, ugyanis x86-os Libreelec-en (virtuális gép), ez a hiba nem jön elő (sőt, nem csupán a screen keyboard tartalmaz magyar ékezetes karaktereket, azon működik a valós billentyűzet is). -
Ejelhar
senior tag
válasz Csicsóka #27278 üzenetére
Én egy picit tökörésztem vele. Szóval, libreelec keyboard beállítás US, a Kodi debug ezt mondja (hozzárendeltem a "Mute" funciót):
Keyboard: scancode: 0x0b, sym: 0x0030, unicode: 0x0030, modifier: 0x0
OnKey: zero (0xf030) pressed, action is MuteÁtváltok magyar billentyűzetre:
Keyboard: scancode: 0x0b, sym: 0x00f6, unicode: 0x0000, modifier: 0x0
GetActionCode: Trying Hardy keycode for 0xf200
OnKey: 0 (0xf200, obc-61697) pressed, action is -
junkpod
veterán
-
Ejelhar
senior tag
válasz horeee #27255 üzenetére
LE alatt a távirányító 0 gombja. Nos nekem sem ... Erre született már valamilyen megoldás?
Mivel nekem se volt okay, körbeszagoltam a problémát.
A megoldás: libreelec addon beállítások -> Rendszer -> Billentyűzetkiosztás -> USHa visszaállítod magyarról, akkor megint jó lesz, kezeli a nullát is.
-
Pelican
őstag
válasz Skynet258 #27288 üzenetére
Eléggé hasonlít a H96 Pro-ra meg az R-Boxra, valszeg majdnem ugyanaz a belsejük.
Nekem az első van, android alatt nem lehet kadenciahelyessé tenni, LE fut rajta, filmet lehet rajta nézni, talán a Leia-s LE már lég jó lesz rajta, addig én M8S II-t használok (+USB-Gigabit), az mindent visz probléma nélkülhttp://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
blakey
titán
válasz Skynet258 #27290 üzenetére
Tuti ajánlat? Olvass vissza vagy olvasd el az összefoglalót.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Digitalis
senior tag
válasz pinnacle #27287 üzenetére
November közepén még választható volt, de mostanában néha összeghatárhoz, vagy súlyhoz kötik, néha meg szimplán bedobsz mellé egy másik akármit 0.99$-ért és utána meg már megint opcióvá válik.Teljesen random lett.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
blakey
titán
válasz Skynet258 #27288 üzenetére
Nincs vélemány, senki nem vett itt a fórumon, én majdnem, de állítólag a fém tető ellenére is nagyon melegszenek, nem tudom, hogy LE-vel működik-e vagy sem.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Skynet258
veterán
Sziasztok erről a R - TV BOX S10-ről mi a vélemény, vehető?
Elég jó áron van most, és gondolkozom, hogy az rPI2 megy a gyerekszobába mesenézős cuccnak, én meg beugrok egy ilyenbe, és akkor rá tudnék nézni a 4K filmekre is (bár csak pár darab van de na).
Kodi az normális ezeken? Mert a Raspi ebből a szempontból tök ok, bár néha picit lassúcska de az már csak az én hülyeségem. -
pinnacle
nagyúr
válasz Digitalis #27281 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség, vagy hol van ez?
-
vargazoltan0
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam egy Amlogic S912 procis Vontar médialejátszót. Nagyon jól működik, hihetetlenül gyors, viszont egyes filmeket kockásan játszik le. Full HD, és BRrip esetén is fennáll a probléma. Korábban egy Rockchipes lejátszóm volt, ami most is jól jeleníti meg.
Esetleg valami kodek probléma állhat a háttérben?
-
dugesz77
őstag
válasz Digitalis #27271 üzenetére
Ennél pont nincs EU Express. Kínából rendelve használható csak a kúpon. Van még EU 3 és EU 5.
Eu 3-ból 45,99$+45,2$ a posta akkor már EU 5 raktár ott 48,99$+1,4 $ a posta. Igaz tuti áfa mentes.
Kínábol van 19$ előnyöd igaz megfoghatják... (nekem egy ilyen éppen pénteken csúszott át)[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
válasz pinnacle #27279 üzenetére
Tényleg igazad van, nem is gondoltam volna, hogy pont ez a fontos infó nincs az összefoglalóba. Bocsi
[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz Digitalis #27273 üzenetére
Igazán berakhattad volna, mert nincs rá találat. Mintha régebben is ajánlották volna, de akkor sem találták.
kenand 2x is így rendeltem nem volt gond idáig.
[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
Elkezdtük boncolgatni a nem működő 0 gomb dolgát. Arra jutottunk, hogy KODI probléma. A hexa kódot értelmezi, át is adja, a KODI meg is kapja, de nem lép rá semmit. A képernyő kímélő visszakapcsol amikor a 0-át kap, tehát biztos hogy eljut hozzá. Aztán itt maradt az ügy, nem tudom vki foglalkozik e még vele, én meguntam.
-
Csicsóka
őstag
válasz Pelican #27242 üzenetére
Persze, ilyen megoldás is lehetne, és a sima cp-s másolgatás helyett rsync. Ez leálláskor, amikor vissza állítja a kodit az SD-re, csak az utolsó másolás óta keletkezett különbséget mozgatná, ami lényegesen kevesebb, mint az egész kodi másolása, így kevesebb időt is vesz igénybe. Ha lesz kedvem, megírom majd ezeket a szkripteket.
-
Digitalis
senior tag
válasz pinnacle #27272 üzenetére
[GearBest] összefoglaló.
-
pinnacle
nagyúr
Dispatch Faster-el kértem, kíváncsi vagyok elindítják-e ma.
Digitalis Köszi! Hol van ez a lehetőség? Mondjuk már mindegy, mert megrendeltem. 31$ volt, talán nem akad el a vámon.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
válasz pinnacle #27270 üzenetére
Ha lehet akkor a Priority_Line EU_express opciót válaszd a vámhatár miatt.
-
Indiant
addikt
A95X R2 TV Box Gearbest (S905W)
2Gb + 16Gb ROM EU PLUG
22.95€ promo code: A95XR2CM[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
S905X + LE Kodival a HDR anyag lejátszása automatikus?
Felismeri h milyen a kijelzőm? Ha nem HDR, akkor SDR konverziót megcsinálja, vagy állítgatni kell minden lejátszásnál? Még nincs hdr tv-m, csak tervben, de agyban készülődök már a lejátszásraEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Digitalis
senior tag
válasz DoItYourself #27266 üzenetére
Nagyon kösz, remélem a Wifi is ok LE alatt, habár a kábelt is berángattam helyére. ( Ezt a box-ot jobban várom már mint a telefonomat. DVB-C tuner nincs a TV-n, kíváncsi leszek itthon a digi-re. Tanyán meg a DVB-T mindig TV-re. De ennél úgy látom a szatellit DVB-S sem gond, opciókat mérlegelve lehet, hogy majd cintányér lesz.)
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Esetleg van valakinek felesleges promocios kódja a gearbest oldalra? -
-
Digitalis
senior tag
válasz DoItYourself #27253 üzenetére
Szia!
Igen, ezeket a *.dtb-et találtam hozzá. gxl_p230_k1_pro, gxl_p231_1g_dvb, gxl_p231_2g_dvb. Gondolom a k1_pro kell? ( box-ot a kész LE-s microSD már várja, remélem az idén még ideér, novemberi-végi GB-shipped_out. Lesz bűvészkedés az tuti)[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Addig amig nem nézel HDR-es anyagot addig semmilyen hátrányod nem származik. Amind HDR-es anyagot szeretnél nézni akkor egyből "gondjaid+ adódhatnak.
-
-
dugesz77
őstag
X96 Mini TV Box 2GB RAM + 16GB ROM (S905W) a
IL1020X96 26,99$-ért elhozható. Akinek elég a W-s nem olyan rossz ajánlat. -
horeee
tag
Sajnos az örök vadászmezőkre távozott a 42-es 3D-s LG tv-m, így hirtelen felindulásból újat kellett vennem.
Az új természetesen már UHD és HDR is, mivel mást már nem is nagyon kapni.
Eddig teljes megelégedéssel használtam a sima 905-ös boxomat, UHD tartalmak beszerzését a jövőben sem tervezem, bőven jók nekem a 720-as 1080-as anyagok is.
Származik bármilyen hátrányom abból hogy a TV HDR-es, a kis 905 pedig nem az? Váltanom kell 905X-re mindenképpen?Továbbá: volt róla néhány napja szó, hogy többeknek sem működik LE alatt a távirányító 0 gombja. Nos nekem sem. Eddig fel sem tűnt, de most hogy már tudom, bosszant. Hülye pszichológia... :-)
Erre született már valamilyen megoldás?[ Szerkesztve ]
Sunvell T95m-2GB > Beelink GT1 Ultimate
-
blakey
titán
válasz szabi__memo #27244 üzenetére
Nekem sem indították még el, de nem izgulok, ahogy elindítják, néhány nap alatt itt lesz, a 2 hete rendelt cuccom már a kezemben, pedig az Kínából jött, elvileg.
(#27253) DoItYourself
Az S905D miatt annyira nem lehet rossz, LE is támogatott, de nyilván nem sokkal többért ott a másik lehetőség.Egyébként mostanában tesztelgettem az S912-est, ugye a Pro L csak 100-as LAN-nal rendelkezik viszont hátrányát még nem tapasztaltam, nyilván a magas bitrátás anyagok (60Mbps felettiek) azért már akadhatnak de egyébként nagyon rendben volt.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz csubyy #27252 üzenetére
Magicsee C300 DVB S2+T2/C TV Box: szerintem felejtős, csak 100-as LAN van rajta, így ugyanaz mint egy S905X. Ha a tuner az érdekes, akkor már inkább Mecool K1 Pro 2/16GB $75-ért, gigabites LAN-al, és van hozzá külön dtb is LE-hez.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
csubyy
tag
Ilyet próbált mát valaki:
-
dugesz77
őstag
A MECOOL M8S Pro+ 2/16-os box a GBUL1115.4 kuponnal elhozható 30,99$-ért.
-
csubyy
tag
Ma fog megjönni az enyém, ha minden igaz.
-
tobias40
veterán
Nálam is "Processing" van,tehát eddig semmi !
Nekem nagy csalódás a GB eddig,ez az első vásárlásom innen,és a beígért 3-5 nap helyet lehet hogy 3-5 HÉT lesz belőle!!
Nem mintha annyira sürgős lenne de de ez így nagyon nem korrekt!
Ha feladták volna azt mondanám ők mindent megtettek és meglátjuk a szállítót mikorra hozza,de nekem gyanús hogy ez Kínából jön és majd csak utána "bevételezik" és küldik tovább!Már csak remélem hogy tréfa mentesen mert 34$ volt "akciósan"!!
Slukkica: te mit választottál???
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
Én nem azt választottam de nekem már pénteken elindult. (KII Pro)
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Márton
nagyúr
válasz ShadeX #27237 üzenetére
"Mit lehet ilyenkor tenni?"
Hát igen, #1 lépés: összefoglaló, ha már ilyen sokat dolgoztak rajta a fiúk"Ha nem működik a reset gomb, akkor tegyél egy tetszőleges zip fájlt a LE kártyára, és tallózd be az Androidos UPDATE&BACKUP programmal."
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
blakey
titán
válasz ShadeX #27243 üzenetére
Elég lett volna ha megnyitod az összefoglalót, minden benne van.
-
hzx0
aktív tag
válasz ShadeX #27243 üzenetére
Én ezt a wifi sticket vettem hozzá. Vissza keresel ki is veséztük milyen chipp van benne.
-
szabi__memo
nagyúr
Az egy hete uk-ből rendelt x96 még mindig áll. Van akinek már elindult?
-
ShadeX
tag
válasz pinnacle #27238 üzenetére
Kösz a tippet! Az üres zip megoldotta a dolgot.
Elég rendesen keresgélni kellett a boxhoz a hozzávalókat, a freaktab.com segítségével sikerült beszerezni a szükséges dtb és remote.conf file-okat innét: mecool
Sajnos a wifire itt sem tudtak megoldást. S9082C került a boxba, ez viszont úgy néz ki a LE-ben nem támogatott, így minden valószínűség szerint kábeleznem kell. Vagy esetleg nem tudtok egy LE alatt is használható USB-s wifi sticket? -
Pelican
őstag
válasz Csicsóka #27229 üzenetére
Hogy áram szünet esetén, vagy fagyáskor ne vesszen el az egész kodi könyvtár lehet belőle a /storage alá egy duplikációt csinálni más néven, ahonnan visszaállna a rendszer reboot alatt ha nem találja a helyén a kodi-t.
És ha eleve le se törölné, hanem csak átnevezné?
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Beni2360
félisten
válasz vizimento #27239 üzenetére
Beállítások-lejátszó-Videók-és ott a következő videó lejátszása, pipa.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vizimento
senior tag
válasz ShadeX #27237 üzenetére
Enyimen sincs reset gomb, én appról töltöttem le progit helyette:
https://play.google.com/store/apps/details?id=me.thomastv.rebootupdateVennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
Egy LibreElec-es Kodi kérdés:
Egy könyvtáron belül van több fájl (pl sorozatnál). Hogy tudom úgy elindítani a lejátszást, hogy automatikusan lejátsza a következőket?Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
ShadeX
tag
Sziasztok! Sikerült beszereznem egy Mecool M8S Pro+ boxot.
Szeretnék rá valahogy LE-t varázsolni, de sajnos elvéreztem a reset gomb hiánya miatt. Mit lehet ilyenkor tenni? Fel lehet rá rakni valahogy? -
baandii
senior tag
nálam a 8.2-es LibreELEC-n nem megy az SMB csak 8.0-n.
volt vmi változtatás? vmit kivettek/beletettek a 8.2-be?
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz darvinya #27228 üzenetére
Ha olvastad akkor azt is láthattad, hogy miért. Nyilván az S905 jobb de ha kell a HDR akkor nincs választási lehetőség csak az S905X/905D/912. A legjobb választás az S905D lenne, de az nem túl sűrűn fordul elő, de beszerezhető. Természetesen LibreELEC szempontjából értendő.
#27232) baandii
Érdekes, nekem megy, soha nem volt SMB gondom.[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz junkpod #27222 üzenetére
Igen, a /tmp alá ramdisket tesz bootolás alatt.
Én mc-vel szoktam másolgatni linkelni törölni, kicsit ellustultam már, de leírom parancsokkal is hogy mit hogyan.cp -r .kodi/ /tmp/
rm -r .kodi/
ln -s /tmp/.kodi/ /storage/Ha kipróbáltad, ne feledd visszamásolni a .kodi könvtárat a helyére, mert a ramdisk ugye felejt.
rm -r .kodi/
cp -r /tmp/.kodi/ /storage/Hogy ez esetleg fixen induláskor leálláskor is lefusson, az autostart.sh és a shudown.sh is segíthet nekünk.
Hogy áram szünet esetén, vagy fagyáskor ne vesszen el az egész kodi könyvtár lehet belőle a /storage alá egy duplikációt csinálni más néven, ahonnan visszaállna a rendszer reboot alatt ha nem találja a helyén a kodi-t.Kíváncsi vagyok neked mennyire jön be ez.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Olvasgatva mostani topikot, s S905 vs S905X.
Megéri még S905-ös box-ot venni?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
vizimento
senior tag
válasz sugarforce #27193 üzenetére
Egy win10-es gépre van dugva usb3 portra, és helyi hálózaton megosztva.
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Fooler89
őstag
válasz szabi__memo #27215 üzenetére
És milyen rommal?
Mert gyári rommal a kép ki-be kapcsolódik zöld lilára ugrál a kép (csak reboot segít) laggol, kidobál az alkalmazásokból. stb.
-
blakey
titán
válasz polgcsabi #27219 üzenetére
libreelec/libreelec, de ott olvasható a menü alsó részén a segítő infó.
-
polgcsabi
aktív tag
Hali!
A Libre-re dugott usb-s winyót szeretném lejátszani hálon keresztül de a wd felhasználónevet, jelszót kér!
Mi az alapértelmezett felhasználónév ,jelszó? -
Csicsóka
őstag
válasz Csicsóka #27212 üzenetére
Vissza állítottam a megogo boxomat, a kísérlet előtti állapotba, a média tárat nálam a három box, x86 alapú home serveren lévő, közös Mysql adatbázisból használja. Jó gigabites hálózaton is veszett gyors a bóklászás. Pörögnek a borítók, hátterek rendesen. A ramdisk sem volt szemre gyorsabb.
-
blakey
titán
válasz ginola #27208 üzenetére
Minix Neo U9-H
LibreELEC alatt meg minden droidos lejátszóhoz képest is jobb a lejátszás, bár Minixen Andoid alatt is rendben van.[ Szerkesztve ]
-
Csicsóka
őstag
válasz Csicsóka #27206 üzenetére
Gyors próba, KODI -> Ramdisk.
Manuálisan átmásoltam a /storage/.kodi könyvtárat a /tmp alá, majd töröltem a /storage alól, és vissza symlinkeltem a /tmp alatt lévőt, a /stoerage alá. Így minden írási/olvasási folyamat már a ramdiskben lévőre irányul.
eMMC-het képest is gyorsult a médiatárban mozgás. A különbség nem olyan látványos, mint az SD vs eMMC esetén. Addonok indulása, kedvencekben bolyongás gyorsabb. Fanart nézetben, a filmek közt pörgetés, villámgyors, háttér kép kirajzolás azonnali. 5-6 egyéb addont, 72 filmet tartalmazó médiatár, és ehhez tartozó egyéb adatokkal a ramdisk 60%-a elfoglalt.LibreELEC-megogo:~ # df -h
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
devtmpfs 305.6M 0 305.6M 0% /dev
/dev/system 975.9M 127.0M 832.9M 13% /flash
/dev/data 4.8G 547.4M 4.2G 11% /storage
/dev/loop0 124.5M 124.5M 0 100% /
tmpfs 407.0M 0 407.0M 0% /dev/shm
tmpfs 407.0M 7.9M 399.1M 2% /run
tmpfs 407.0M 0 407.0M 0% /sys/fs/cgroup
tmpfs 407.0M 1.9M 405.0M 0% /var
tmpfs 407.0M 244.3M 162.7M 60% /tmpFilm lejátszás közben a memória terhelés így néz ki (1G a RAM):
LibreELEC-megogo:~ # free
total used free shared buffers cached
Mem: 833496 568444 265052 0 52784 317332
-/+ buffers/cache: 198328 635168
Swap: 0 0 0Ez a megoldás főleg lassú SD esetén dobna sokat a működésen.
-
ginola
addikt
Sziasztok
S912-ből melyik típust ajánlanátok, amivel nincs galiba?
GT1-et néztem, de nagyon megosztóak a vélemények, a lényeg a problémamentes biztos működés és a kadecia helyesség. -
Csicsóka
őstag
válasz Pelican #27205 üzenetére
Ez azért már nem olyan acélos mint a M8S II. De a közép mezőnybe azért jó
T95m (S905) A gyorsabbak közé tartozik.
LibreELEC-T95m:/tmp/mnt # ./flash-bench
Creating test file flash-bench.tmp of size 512MB.
Benchmark: Sequential read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 4.29s (119.21MB/s), CPU: user 0.12%, sys 7.32%
Benchmark: Sequential write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 15.31s (33.44MB/s), CPU: user 0.09%, sys 2.86%
Benchmark: Random read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 35.90s (14.26MB/s), CPU: user 0.07%, sys 3.50%
Benchmark: Random write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 39.83s (12.86MB/s), CPU: user 0.03%, sys 1.63%Ramdisk van a /tmp alatt, egyenesen brutális a tempó, az eMMC-hez képest. Majd 1GB/s.
LibreELEC-T95m:/tmp # ./flash-bench
512.0MB processed in 0.56s (911.71MB/s), CPU: user 1.36%, sys 23.64%
512.0MB processed in 0.42s (1212.93MB/s), CPU: user 2.44%, sys 21.95%
512.0MB processed in 0.65s (784.97MB/s), CPU: user 1.18%, sys 23.62%
512.0MB processed in 0.52s (993.61MB/s), CPU: user 1.46%, sys 22.93%Erről jut eszembe, milyen szélsebes lenne a KODI ha induláskor áthelyeznénk ramdiskbe, leálláskor meg vissza az eMMC-re. Ez még csak kósza gondolat, lehet be sem fér a ramdiskbe, még nem néztem, lehet teszek vele egy próbát.
-
Pelican
őstag
válasz Pelican #27118 üzenetére
Mini M8S+:
LibreELEC:/tmp/mnt # flash-bench
512.0MB processed in 6.67s (76.80MB/s), CPU: user 0.11%, sys 3.27%
512.0MB processed in 27.09s (18.90MB/s), CPU: user 0.04%, sys 0.99%
512.0MB processed in 31.58s (16.21MB/s), CPU: user 0.02%, sys 1.85%
512.0MB processed in 52.99s (9.66MB/s), CPU: user 0.02%, sys 0.61%http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
MCs88
aktív tag
válasz junkpod #27203 üzenetére
Köszi srácok, úgy tűnik a powerline adapterem haldoklik vagy valamelyik újabb fogyasztó zavarja. Másolásnál is beesik a sebessége egy idő után 120mbit körüli értékre. És akkor most jöhet a móka megtalálni, hogy mi az ami nem tetszik neki és a nyár óta került be a lakásba
-
junkpod
veterán
A .storage emmc-be mountolasa után azt vettem észre, hogy YT videókból látványosan hosszabban cache-el. Elképzelhető, hogy a diskre írja a cache fájlt és ennek hossza függ az írási sebességtől.
Kíváncsi lennék ennek bizonyítására. Ha így akad a 80as film a 100as hálón akkor ez pont jó teszt lenne.Box's don't touch!
-
MCs88
aktív tag
válasz sugarforce #27200 üzenetére
SMB illetve Plex a forrás. Ugyan ezt a kábelt ha a notebook-ba dugom be, akkor ugyan ezt a filmet 22MByte/s-el tudom másolni (176Mbit/s).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Dell OptiPlex 3010 SFF i5-3450CPU / 8GB RAM / 120GB SSD / 500GB HDD / Office 2024
- Intel NUC 12 Pro Kit - garanciális, 64GB RAM, 2TB SSD
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Intel i5-8600k + Asus Prime Z390M-Plus alaplap
- GIGABYTE H510M H ALAPLAP+INTEL CORE I5 10400 PROCESSZOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest