Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    Na a már említett K1 PRO masina (S905D) megjött, első tapasztalatok:

    A Mini M8S II-hez képest nagy, ami annyira nem baj, mert így sincs nagyobb, mint egy átlagos set-top box. Viszont emellett látszik igazán, milyen picurka a Mini. :P A LED-je (ami egyben fizikai ki/be kapcsoló gomb is) őrjítően erős, lásd a képek. Ezt sötétben filmnézéshez mindenképpen le kell ragasztani!

    Meglepően melegszik. Nem mondanám, hogy tűzforró lett, de a M8S-hez képest (amin alig érezhető langyosodás), kifejezetten meleg, a fém csatlakozóknál (koax) már-már forró. Ez nyilván a fogyasztásra is hatással van.

    Alapból 7.1.1-es droid van rajta, ami beállítása szerint kiadja a 4k 60FPS-t, de gyakorlatban nem próbáltam. A szokásos módon probléma nélkül felmegy rá SD kártyával a legfrissebb kszaq féle LibreELEC (8.1.6). Annyi csak, hogy a device treesből a gxl_p230_k1_pro.dtb kell neki.

    A rendszer pont úgy fut rajta, mint a Mini M8S-en, 4k 60FPS itt sincs valamiért, 30 FPS a kiválasztható max itt is, úgyhogy inkább sima 1080p 60FPS-ben nyomkodtam ezt is. Így a menük szépen futnak, a 4k-s tesztvideók, Youtube megy csonk nélkül itt is. A 10 bites H264 animéket nem HW gyorsítja ez sem, 1080p-ben szaggatnak ugyanúgy, szóval anime fanoknak ezt a ketyerét sem ajánlanám. :(((

    Nincs itthon se kábel TV, se antennás, így a tuner részét nem volt módom kipróbálni, azt majd szüleimnél ha kijutok hozzájuk. Annyit megcsináltam, hogy felraktam a Tvheadendet repóból, az felment és nekem úgy tűnt, fel is ismeri a tunert, de mivel még nem használtam a szoftvert ezelőtt, kipróbálni meg mint írtam nem tudtam, ezért ezt ne vegyétek készpénznek.

    Ja, gyors hálózati tesztet futtattam, hogy tényleg tud-e gigabitet a kicsike, ez alapján nekem úgy tűnik, hogy igen, a 100 mbitet legalábbis megugorta simán:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák