- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
blakey #23694 üzenetére
Szerintem be van kapcsolva. Most ugye nincs előttem készülék, de ezt ott kell ahol a beállításait is megadom? (port, név, jelszó) Mert ott bekapcsoltam, ugyanúgy mint az androidos alatt, ahol működik a távirányítás.
Vagy a yatse/kore alatt új kiszolgálóként kéne felvennem a LE kodit, akkor is ha minden beállítás ugyanaz? Én úgy gondoltam, hogy beállítok egy profilt a távirányítóban, és azzal tudom a droidost és a LE-st is irányítani. Bár ha belegondolok, próbáltam újat is létrehozni, és úgy se akart csatlakozni se a varázslóval, se manuálisan, miközben android alatt minden jó. -
-
hunaqua
addikt
Azokban a lejátszókban amiben van kijelző,az LE alatt is működik? Vagy csak BOOT?
-
vlevi
nagyúr
válasz
blakey #23694 üzenetére
Nekem akkor ment el a távirányító, amikor az automatikus frissítés (mert ilyen is van a LE-ben
) feltelepítette a frissebb verziót. A baj csak az volt, hogy a frissítéssel lejött változat nem teljesen az én készülékemhez készült, és ez csapta ki a távkapcsot. Keresgettem egy ideig, mire megtaláltam azt az ftp szervert, ahonnan az én ketyerémhez beszerezhető a legfrissebb LE. Azonnal megjavult a távkapcs, és azonnal le is tiltottam az automatikus frissítést...
-
Upo
addikt
válasz
bostone #23618 üzenetére
Tényleg, ez nálam is fura. LE alatt nem akar működni a kodi távirányítás, se Yatse, se Kore alatt. Android alatti kodinál meg csont nélkül. Ugyanazok vannak beírva mindkét helyen, ugyanaz az ip cím is android és LE alatt. Van valami elrejtett LE beállítás valahol ami elkerülte a figyelmemet?
-
Imi1981
veterán
Mindent csak otthonról tudok elérni helyi hálózaton (legalábbis én). A samba megosztáson keresztül szoktam másolni rá filmet telóról vagy néha pc-ről meg telón használom a kodi remote alkalmazást. Semmi más nem kell! Ha valaki leírná nekem (akár privátban) hogy pontosan mit hogy állítsak be libreelec-en az nagyon megkönnyítené a dolgom.
-
-szabi-
addikt
Megkérdezhetem a gyártók miatt, vagy a régebbi chip újabb androiddal a jobb választás?
üdv
-
-szabi-
addikt
Hi
Szerintetek melyiket érdemesebb:
M96X Max Smart TV Box (S905X + Android 7.1)
vagy
Mini M8S Pro TV Box (Amlogic S912+ Android 6.0)üdv
-
Patice
nagyúr
Amazon FireTV Stick - Amlogic S905Z SoC-vel.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Imi1981 #23681 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy min tárolod az adatokat. A rendszert neked kell biztonságossá tenned. A routeren ne nyiss felesleges portokat, stb. Ahogy más már leírta, az LE csak annyiban gyengébb ilyen szempontból, hogy nem tudsz jelszót változtatni. De, ha nincs forward-olva az SSH port és egyéb más lyuk sincs a tűzfalon, valamint a wifi-d is megfelelően erős jelszóval van védve, akkor úgysem jutnak be.
A lényeg: ha lesz egy NAS-od, akkor az csak annyival biztonságosabb, hogy még tudod változtatni a jelszót. -
Upo
addikt
válasz
Imi1981 #23681 üzenetére
Nehogy azt gondold, hogy ott ült a gépe előtt és pötyögtette a billentyűket hogy bemenjen hozzád. Ezek szkriptek amik adatbázisból szkennelik az ip tartományt, ha rés van, akkor végrehajtja a törlést és az infó fájl bemásolását, és megy tovább. Nem tudhatod hogy mikor ér megint az ip címedhez. Biztos nem hagynám úgy a konfigurációt ahogy most van. Az ssh-t biztos hogy kikapcsolnám, kívülről minden elérést letiltani, routeren az upnp-t kikapcsolni. Ezeket csak arra az időre célszerű bekapcsolni, amíg valamit konfigurálni kell. Sokan csak simán bekapcsolnak mindent, de nem is használják, azt se tudják mire való. Tényleg egy vpn-t kellene csinálni ha a net felől el akarod érni.
Amúgy mik azok a szolgáltatások amit nem otthonról, hanem az internet felől akarsz elérni a boxon? -
Imi1981
veterán
-
kgabor89
csendes tag
válasz
junkpod #23646 üzenetére
Na, most már működik a hang.
Ez volt a megoldás, amit többen írtatok, hogy 2.0-ra állítom és akkor megjelent az AC3 átkódolás opció a Dolby alatt, ami addig nem látszott, amíg 5.1 volt kiválasztva. Most az összekötés: médialejátszó optikával a házimozival és HDMI-n a TV-vel. A Game of Thrones e-AC3 így (átkonvertálódva) 5.1-ben szól, szólnak a hátsó hangfalak is.
Bár még mindig nem nagyon értem, hogy azzal mit is állítok, amikor a Kodiban 2.0-t vagy 5.1-et vagy 7.1-et választok az audió beállításoknál, és a képernyő alján megjelenő súgó szöveg sem segít megérteni. Ugye ezzel a DTS és rendes AC3 filmek hangját nem cseszi el, azok továbbra is a forrásnak megfelelő hangon továbbítódnak az optikán?
-
Pityu89
senior tag
Ha nason vannak a filmek mit kell tennem, hogy ne érhessen ilyen baj?
-
Imi1981
veterán
válasz
junkpod #23674 üzenetére
A router nem tudja kezelni a külső vinyót. Van rajta usb csatlakozó de csak ketyeg rajta a vinyó mert nem tudja felpörgetni.
(#23675) M_AND_Ms
Az a baj, hogy tök hülye vagyok a router beállításokhoz meg azon belül az ilyen port beállításokhoz stb. Mindegy egyelőre leformáztam a vinyót és használom tovább. Pár dolgot átállitottam a libreelecben meg jelszóval védek szinte mindent azt majd kiderül. Gondolom az a szemét aki csinálta mindig új célpontot keres szóval nem hiszem hogy megint velem cseszne ki. -
Imi1981
veterán
válasz
junkpod #23666 üzenetére
Mit állítsak át libreelec alatt, hogy biztonságosabb legyen? Ha leírnád megköszönöm.
(#23665) mayday00
Mivel adatkorlátos a netem(100/100 gb) és főleg hd anyagot nézek ezért nem nézhetek mindent direktben a szerverről mert a hónap felénél elfogyna a netem! Ezért melóhelyen szoktam letölteni(így spórolok az otthoni nettel) a nagyobb hd filmeket és a vinyóra rakom. Sajnos felénk nincs használható vezetékes net (vezetékes net max 1 megabit van csak). -
mayday00
őstag
válasz
Imi1981 #23664 üzenetére
Nem értem. Azt írtad, h 1terás vinyó van a szerveren. Oda mennek a cuccok. Nem osztozol senkivel, tied az egész tárhely. Akkor minek otthon mégegy vinyó? A szeróról letöltöd a vinyóra a cuccokat? Nem jobb ha minden cucc kint van Pakisztánba?
Engemet még sosem törtek fel, pedig több mint 10 éve benne vagyok a sűrűjébe..max akkor kapok vírust, ha felnőtt oldalra megyek.
-
Imi1981
veterán
válasz
mayday00 #23662 üzenetére
Nem a seedszervert! A tv boxot törték fel és a rá csatlakozott vinyoról törölték az adatatot és hagyták azt a szép kis üzenetet.
A seedszerverre csatlakozik szinte állandóan a tv box és azt kérdeztem, hogy az nem e könnyíti meg az ilyen Hacker (vagy mi) dolgát? De szerintem nem volt az gond.(#23663) korcsi igen routerren keresztül kábellel.
-
Imi1981
veterán
válasz
blakey #23660 üzenetére
450 gb sorozat, film ment a levesbe
. És nem tudom csak úgy pótolni mert adatkorlátos a netem (telenor Home L). Jól kicsesztek velem. Ftp-n kapcsolódik seedszerverhez az lehet veszélyforrás vagy anélkül is feltörték volna?
Amúgy van még 109 gb adat rajta de azt nem látni. Formázzam inkább mert úgyse lehet valószínű vissza hozni a rajta lévő adatot? -
drbubo0017
kezdő
válasz
M_AND_Ms #23645 üzenetére
Szia,
Nem rakom vagyis raktam még újra, csak láttam, hogy van egy frissítés és gondoltam felrakom.
Köszönöm a segítséget egyébként ez nagy könnyebbség.
Az összefoglaló frissítésre vonatkozó pontjához még egy kis pontosítást szeretnék kérni. Az .update könyvtárba valóban a kicsomagolatlan fájlt kell belepakolni és nem a kicsomagolt .img kiterjesztésűt? A device tree fájlt nem kell átnedvezni dtb.img-re?Köszönöm a további segítséget.
Ü
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
krsanko #23654 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy az audiofil és videofil felhasználók (2%) kivételével teljesen jó, korrekt és elfogadott a készülékek láncbafűzése. Ennyi erővel azt is megjegyezhetted volna, hogy közvetlenül nem dugjuk a 220-ba a készüléket, csakis megfelelő szűrő és fázisjavító közbeiktatásával.
Szóval, ez annyira más világ, hogy kár itt emiatt egyértelműsítéseket tenni. -
tsilver
aktív tag
K1 Plus-hoz, van ennél (20160023-203246) újabb vagy jobb fw-re
-
krsanko
tag
válasz
Pelican #23652 üzenetére
A teljesség igénye nélkül
ppo,Cambridge Audio,Sony,Panasonic,Pioneer stb.
Természetesen ezek a lejátszók nem az az árkategória,amiről ez a topic szól.Használtan 80 ezertől indulnak és határ a csillagos ég.
Részemről be is fejezném,mert ez már nem igazán a topichoz tartozó téma,és nehogy "kikapjak"
Ha Valakinek kérdése van még, természetesen privátban megtalál. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
krsanko #23647 üzenetére
Igen. Én sem állítottam mást.
Amúgy, most ezt miért magyarázod nekem? Az eredeti probléma kérdezője se szeretne mást, csak az eszközeiből adódó kényszerűséget ill hiányosságot próbálja áthidalni.Hd hangok kezelése tök felesleges a tévékbe. A hd hangok kiélvezéséhez a szoftveres és hardveres képességeken túl egy minőségi szint is kell a teljes hangrendszerre vetítve. Ez egy tévés csipogónál eleve kizárt.
-
Pelican
őstag
válasz
krsanko #23647 üzenetére
".A HD kép és hangátvitelnél mindig a legrövidebb jelút a legjobb,a tv arra való hogy nézzük az erősítő arra hogy hallgassuk.Össze-vissza fűzögetéssel erősen romlik a minőség."
Ezt kétlem (mármint a tévén nézés kivételével).
Digitális jelátvitelnél egy bizonyos hosszig egyformán jó a minőség a (pl. félméteres kábel nem ad jobb minőséget az egy méteresnél).
A fűzögetés alatt mit értesz?
Teljesen jó megoldás egy vonalra felfűzni az egységeket (pl. forrás -> AV erősítő -> megjelenítő). -
krsanko
tag
válasz
M_AND_Ms #23625 üzenetére
"Ha az erősítőd tudja a Hd hangot, akkor van rajta Hdmi bemenet."
Viszont amelyiken van HDMI bemenet nem biztos hogy tudja a HD hangokat.
Csak a tisztánlátás miatt.A HD kép és hangátvitelnél mindig a legrövidebb jelút a legjobb,a tv arra való hogy nézzük az erősítő arra hogy hallgassuk.Össze-vissza fűzögetéssel erősen romlik a minőség.
Eddigi házimozis tapasztalataim szerint amit a tv-k maximum tudnak az a DTS,de már az is ritka mint a fehér holló és max átengedik,a Dolby-Digitált már feltudják dolgozni is.A HD hangsávok nem a tv-k világa,sokba kerülnének hozzá a licenszek. -
junkpod
veterán
válasz
blakey #23644 üzenetére
Persze 7.1 saját belső bd lejatszorol...
Annak a sonynak nincs HDMI bemenete csak optikai. Még azt is kétlem, hogy a tv ből arc-hdmin keresztül a sztereonal több is átjön. Ha mégis, akkor a dd talán akkor az ac3 transcoding lesz a megoldás az e-ac3 sávra. Vagy ha nem lesz jó arcon akkor a tv optikai kimenettel (ha van) kell összekötni a sonyt. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
drbubo0017 #23641 üzenetére
Rosszul csinálod, mivel te újrarakod az image-t a kártyára ezért az azon lévő dolgok törlődnek.
Te frissítés helyet újra raktad a teljes rendszeredet egy új verzióval.
Olvasd el a témaösszefoglaló 62g pontját! -
vlevi
nagyúr
válasz
drbubo0017 #23641 üzenetére
Én nem SD-n használom (S802-es gépem van), és update.zip-el frissítek, így megmarad minden beállítás.
Ha ez nem válna be, LE-n belül van lehetőség beállítások mentésére. -
norbinator
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki használ-e icc profilt ilyen kütyün? Nekem egy H96 pro van (S912), de nem találom sehol, hol lehetne beállítani icc profilt a tv-hez és a projektorhoz. Ezt Kodi alatt vagy Android alatt lehetne belőni? (gondolom ez OS szint, de nem találok ilyen beállítást)
-
drbubo0017
kezdő
Sziasztok,
A lejátszókon hogyan lehet úgy frissíteni a rendszert, hogy ne kelljen mindent újra beállítani a kodin?
Nekem KHADAS VIM van. Ha kiveszem az SD kártyát és felírom rá az új img-t akkor minden eddigi beállítás elveszik és 0-ról kell beállítani mindent.Előre is köszönöm a válaszokat.
Ui.: Libreelecről beszélek - ez kimaradt :-)
Ü
-
junkpod
veterán
válasz
robi12ster #23639 üzenetére
Ha sikerül szóljál. Nekem is van egy féltegla xteeamer sw4 boxom, van is a LibreElec fórumon topik 8726ra de még nem sikerült.
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Olvasom itt a hozzászólásokat, és szeretném negkérdezni, vajon egy amlogic 8726mx processoros, android monitoron, elindulna e a Libreelec? Sajnos valami gond lett vele, nem tölt be. Már mindent megpróbáltam vele, új rom, reset, de semmi. Gondoltam egy ilyen megoldás jó lenne, vagy egy dual bootos , sd kártyáról működő Le.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
kgabor89 #23637 üzenetére
Ismered azt a viccet, mikor mindenki szembejön az autópályán?
A topik összefoglaló 30d pontját olvasd el. Úgy kellene beállítanod a Kodit, mintha optikai kimeneted lenne (a táblázatban AVR SPDIF).
Ha HDMI ARC-on nem jön össze a dolog, akkor próbáld direktbe kötni az M18-at a Sony hangrendszerre optikai kábellel.junkpod: félrevezető, mert csak a kisbetűs alapján érthető, mire is szolgál. Minden második kérdező itt bukja el a dolgot.
-
kgabor89
csendes tag
válasz
junkpod #23634 üzenetére
Nincs ilyen opció a hangbeállításoknál. Passthrough be van kapcsolva, és csak ki lehet választani hogy miket támogat a hangeszköz. De egyébként csodálkozom hogy alig találok erre még problémafelvetést is, pedig ez sok mindenkit érinthet... Senkinek nem kell az 5.1 hang?
-
kgabor89
csendes tag
válasz
blakey #23631 üzenetére
Csak ez a 2 van bekapcsolva, de így sincs. Vagyis van, de csak effektek meg háttérzajok hallatszanak. Tehát a 6 csatornából nem mind. A beszéd pl. nem. A normál AC3 és DTS hangú filmek tökéletesek, ezek az e-ac3-ak meg ilyen xarok és nem tudok velük mit csinálni, már minden beállítást kipróbáltam a Kodiban. Efyefül az segít, ha 2.0 vagy 2.1 hangra állítom az audio beállításnál.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
kgabor89 #23629 üzenetére
Ha így van (mármint, hogy nem lelhető fel sima ac3-as, vagy dts-es release), akkor esetleg a hangsáv újrakódolása (ez körülményes), vagy egy új eszközpark (ez meg költséges) segíthet.
Megjegyezem, én nem emlékszem, hogy bármi extra hangsáv lett volna a GOT legutolsó évadjában. -
kgabor89
csendes tag
válasz
M_AND_Ms #23627 üzenetére
Köszi!
A gondom, amiért ezt az egészet elkezdtem hogy az újabb sorozatok már truehd vagy e-ac3-ban vannak fenn. És ezeket csak 2.1-ben tudom élvezhető hanggal lejátszani. A Kodiban ha nem váltom át 5.1-ről 2.1-re a hangot akkor vagy csak effektek hallatszanak vagy annyi se, pl. Game of Thrones új évadának összes részét csak így találtam meg. És gondolom ebből egyre több lesz. Nem magáért a HD hangért váltanék. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
kgabor89 #23622 üzenetére
Ha az erősítőd tudja a Hd hangot, akkor van rajta Hdmi bemenet.
Abba kötöd a boxot az Arc-osba pedig a tévét.
Amikor boxot nézel, akkor bemegy jel az erősítőbe és megjelenik az ARC-os kimeneten.
Amikor a tévén, nem ezt az utóbbi bemenetet nézed, akkor ezen fog visszaérkezni a hang az erősítőbe, így azonbis hallgathatod a tévét akár (ez az ARC lényege) -
junkpod
veterán
válasz
kgabor89 #23620 üzenetére
Szvsz hd hangot csak úgy tudsz elérni ha van az erősítő el HDMI BEmenete és abba dugós a lejátszó HDMI kimenetet.
23622: igen
Amúgy ez a Sony nem egy HM erősítő,bhanem egy hd playerbe epitett erősítő, azaz a bd lemezről lejátszás a hd hangot a hozzá csatlakoztatott hangszorokra. Add el gyorsan.
-
blakey
titán
válasz
kgabor89 #23620 üzenetére
Nem fog átmenni így a HD hang, felejtsd el ezt a nyakatekert megoldást, a tiszta az amikor a lejátszót HDMI-n direktbe csatlakoztatod az erősítőhöz és azt a megjelenítőhöz, így lesz HD hangot. A TV nem kezel HD hangokat, jobb ha ezzel is tisztában vagy, még csak tovább sem küldi.
-
kgabor89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Beelink m18-as médialejátszóm, Libre ELEC 7.0.3-mal. True HD hangot szeretnék átjátszani házimozi rendszerre. Vettem is egy Sony BDV-E6100 rendszert (használtan), ami a specifikációi szerint tudja a TrueHD-t és a DTS HD-t is. 1 optikai port van rajta, meg egy HDMI ARC, ami ha jól tudom fogad is és küld is hangot. Optikai kábelen nem lehet HD hangot átvinni, ennek már utánanéztem. HDMI kábellel próbálkozom, TV a Sony-hoz, médialejátszó a TV-hez kötve. Tehát a médialejátszó átviszi a TV-re, a TV-ből meg megy a házimozi rendszerre. De így sem viszi át a HD hangot. Csak úgy szólnak az ilyen videók, ha a Kodiban a hangbeállításoknál átváltok 2.1 csatornára.
Mi lehet a gond?
-
SVLaller
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót ami azt írja hogy a Libreelec-hez elég egy 1/8GB gép is. Ez igaz, ugye?
csak mert óriási befektetést csináltam és rendeltem egy ilyet
Ez mit tudhat vajon ennyiért?
Mondjuk azért mertem beleugrani mert az Ali eddig mindig nagyon korrekt volt, azonnal refund ha bármi szar volt. Ráadásul ezt így meg sem vámolhatják.
-
bostone
addikt
Tegnap megérkeztek az új kártyák, feltettem a legújabb LE verziót. Szép gyorsan dolgoztak, viszont amikor megpróbáltam telefonról elérni, nem tudtam csatlakozni egyik boxhoz sem.
Újabb fejlesztés vagy én szúrtam el valamit?
(Egyébként a 912 sokkal stabilabb, bár a kép nekem szemcsésnek tűnik)
-
adi1234
tag
válasz
hunaqua #23612 üzenetére
Akkor megfordítom:
Nehéz egy szoftverrel minden hardvernek megfelelni . Mivel sokféle hardver létezik ezért van amelyen működik és van amelyen nem . A hiba ismert de igazi megoldás még nincs rá .
Ezért van a kétféle verzió .
Ha te azt akarod nézegetni , hogy hány fokon mocorog a box akkor nosza tedd fel a simát . Ha nem indul a box akkor pedig a “temp_sensor_disabled” tedd fel .
-
adi1234
tag
válasz
hunaqua #23610 üzenetére
dtb-t a hardver határozza meg ,nehéz egy szoftverrel minden hardvernek megfelelni .
Kicsit nehéz olvasmány az összefoglaló , de hidd el nagy mágusok csináltál és átéltek már egy két dolgot .
Nagyon sok kérdésre ott a válasz .Nehogy félre értsél , nyugodtan kérdezz . Szívesen segítünk egymásnak de sok esetben sok időt spórolsz magadnak .
Kitartást az ismerkedéshez .
Összefoglalót idézném :
62b. Device tree fájl (dtb.img) választása,letöltése:
Ez a fájl a kulcsa a LE helyes működésének, ezért olyat válassz belőle, ami megfelel a lejátszódban lévő hardver elemeknek.
S905X chipes lejátszók általában dtb.img fájl nélkül is működnek, mert a LE tartalmaz egy általános device tree fájlt.
Némelyik lejátszóhoz van saját dtb.img (pl. Minix, Wetek, K1 Plus, C2, Khadas VIM stb.), ha a tiédhez nincs, akkor egy általánost tölts le a következők szerint: -
hunaqua
addikt
A sima LE és a temp sensor disabled LE verzió között mi a különbség?
-
-
krsanko
tag
Sziasztok!MXQ Pro 4k S905-nél hogy a búbánatba lehet hangot kicsikarni az spdif kimeneten?
3.5 jack aljzat,de vettem adaptert toslink kábelhez,de nem jön ki jel akárhova állítom a digitális kimenetet és nincs fényjel sem.
Egyáltalán optikai kimenet van rajta vagy coax?
Köszi előre is. -
Csicsóka
őstag
válasz
repülős #23595 üzenetére
Ha nincs nagyobb akkor elég a 2 gigás SD-is. Ez a LE jó Ezzel a dtb-vel Nálam tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged