Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Akkor már csak egy utolsó kérdés:
Pontosan melyik 8-as LE-t érdemes leszedni S905-höz?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Pelican
őstag
válasz tothantal27 #23566 üzenetére
Ha Pesten vagy megnézem szívesen.
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Ra3
őstag
válasz wooper91 #23588 üzenetére
Nekem tegnap jött meg a Megogo, Kínából jött és pont 2 hetet töltött a vámon, de végül továbbengedték 0-ás igazolással azaz nem kellett fizetni, szóval emiatt ne aggódj.
Más, azok a mikoroakadások amiket a MiniMx-en tapasztaltam itt is megvannak 8.1.6-os LE-vel, igazából együtt lehet vele élni, kérdés hogy lehet-e Estuary skin-t hekkelni Jarvis alá, mert akkor maradnék annál, ott annyival jobb a felhasználói élmény.
A lejátszást igazából nem érinti, csak ha a menüben bóklászok akkor vannak néha röccenések a háttérben futó videón.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
wooper91
tag
Sziasztok!
Rendeltem ma egy Megogo-t, még csak ismerkedem a boxokkal, nem hogy nem volt még ilyenem, de még nem is láttam közelebbről ilyet Elég sok mindent elolvastam a fórumon, az már tuti, hogy LE+Kodi lesz a befutó, lévén, hogy jelenleg is Kodit használok egy lapival.
A libreELEC fúrumon egyelőre még elég nehezen igazodom ki, így első kérdésem, hogy ha problémába ütközök tehetek-e fel nektek teljességgel irreleváns hülye kérdéseket, mint most?
A másik meg, hogy a GearBest-ről rendelt cucc szerintetek milyen raktárból jön? Mert már a forráskódot is megnéztem, de sehol nem találom Örülnék neki ha EU lenne, mert ez már pont beleesik a vámolós mókába...
Szerk: mégegy, ezen a gépen is megy pendrive-ról az LE? mert most csak az van kéznél otthon. vagy jobb ha inkább beszerzek egy SD-t?[ Szerkesztve ]
-
Ejelhar
senior tag
válasz blakey #23585 üzenetére
El tudom képzelni, hogy az artwork downloader fejlesztője kicsit benézte, véletlenül personal és nem project kulcsot rakott be a pluginjába, ugyanis pont ez a hatás:
"For the fanart.tv API key I had to apply for the Project API Keys, the Personal API Keys option did not download all the artwork."Most meg éppen javította.
-
blakey
titán
válasz Ejelhar #23584 üzenetére
Szerintem az ilyet nem így javítják, azaz nem az LE fejlesztői javítják, nekem egyik verzióval sem volt gondom, minden filmhez, sorozathoz megtalálja a borítókat. API kulcs akkor jön jól ha valamilyen oknál fogva egyszerre, egyidőben túl sokan veszik igénybe. Youtube esetében is ilyen, az API kulcs jó ha van.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Ejelhar #23582 üzenetére
Nekem nincs gondom a legújabbal, mindent letölt. API kulcsot egyelőre csak 1 helyen használok.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Ejelhar
senior tag
Sziasztok,
nem tom volt e erről szó itt, de az újabb LE-ek esetében nekem nem töltötte le az összes képet, a fanart vagy banner lejött, de például a logo vagy a clearart már nem.
Megoldás:
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=114633&pid=2618553#pid2618553Részletes útmutató:
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=114633&pid=2622487#pid2622487ps. Szvsz nem szükséges az összes, az én problémáimat megoldotta a saját fanart.tv API key.
[ Szerkesztve ]
-
Pelican
őstag
válasz DoItYourself #23578 üzenetére
Ja, csak az több, mint egy éve (és 18000 hozzászólással ezelőtt) tűnt fel...
[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
üdv vélemény erről?
https://edigital.hu/multimedia-lejatszo-android-mini-pc/venz-v12-ultra-medialejatszo-4k-wifi-android-601-p499983 -
Pelican
őstag
válasz DoItYourself #23575 üzenetére
Abban S905Z van, délután linkeltem én is.
-
-
hunaqua
addikt
Én a Tanix-ot választottam, igaz rendeltem egy Megogo-t is.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
TCr
veterán
Srácok, egy kis ismeret frissítésre szeretnélek megkérni benneteket, mert elfelejtettem:
Szeretném kipróbálni a 8-as LE-t, de ezért nem szeretnék még egy microSD-t venni, és a jelenlegin lévő 7-es verziójú LE-t sem szeretném elveszíteni (újratelepíteni).
Milyen mentési / visszaállítási procedúrát kell PC-n végeznem a kártyával, ha nem jönne be a 8-as LE és szeretném visszatenni a jól beállított, médiatárazott, jelenlegi 7-est?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
sysrq
őstag
Két box közül melyiket válasszam?
Nekem nem mond semmit a márkájuk, és a leírásban sem találok markáns eltérést.
W95 TV Box vagy Tanix TX3 Mini ?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Batib
őstag
Azon a kártyán, amin a LE van lehet más is? Vagy érdemes beszerezni kisbb pl 4gb-s kártyákat. Köszi előre válaszokat.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
tothantal27
csendes tag
válasz ekrisztian #23567 üzenetére
Köszönöm,de azt sajnos nem ismerem.
Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
ekrisztian
őstag
válasz tothantal27 #23566 üzenetére
Amlogic bootcard maker nem segíthet?
Sd karin LE? hogy mégis valamire tudd használni.[ Szerkesztve ]
-
Pelican
őstag
válasz tothantal27 #23564 üzenetére
Keress egy másik romot hozzá és égesd bele ugyanúgy.
-
tothantal27
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy Amilogic S905 készülékem amit a leírtak alapján akartam frissíteni,a hozzá való "USB_Burning_Tool_v2.0.5.15-build7" programmal.A frissítés sikeres volt,de a készülék sajnos nem indul el.
A leírás alapján,minden hozzá való volt,mégsem jó.Bekapcsolni bekapcsol,de sajna nincs kép ,még boot logo sem,és a gép sem látja .
Van esetleg valami ötletetek hogyan lehet ebből az állapotból visszahozni,tökmindegy milyen roomal csak működjön.
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
Pelican
őstag
Hogy teljes legyen a zűrzavar, feltűnt egy új proci (S905Z) a láthatáron:
-
blakey
titán
válasz djnice #23557 üzenetére
A Telenor MyTV-hez nem kell előfizetés, ingyenes csatornák is vannak, csak regisztráció kell. A Telenor MYTV-ben van HBO GO is, azért kérdeztem, hogy azt esetleg kipróbáltad.
Igen, tudom, hogy megy a Horizon Go, már írtam valamikor.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
vcsabi
csendes tag
-
hunaqua
addikt
Amennyiben elkezded majd a Tanix mini wifi tuningot,csinálj már képeket róla.Szerintem még egy rövid videó is népszerű lenne.Főleg ha működik! Rendeltem egyet én is.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz djnice #23553 üzenetére
Na b… meg. Azt nézd meg, hogy Telenor MyTV-ből működne-e az HBO GO, hátha.
-
blakey
titán
válasz djnice #23551 üzenetére
Korábbit nem próbáltad?
-
djnice
veterán
Megy valakinek valamilyen boxon az augusztusi frissítés után a HBO GO? Nekem Minix U1-en sem megy, pedig nem rootolt, mégsem indítja el a filmet, csak visszalép a főmenübe.
Lehúztam őket a play áruházon, de szarnak rá. -
-
repülős
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett, a Megogo csoda. Első látásra elég jól összerakott szerkezet. Dual-Boot-os felhasználás miatt, LE-t szerettem volna 2GB SD-re telepíteni, de a 8.1.2, 8.1.6, és a 8.1.9 verziók nem indulnak el. Ugyan erre az SD-re a 8.0.2 verzió simán települt és rendesen fut. A nem működő verziókat próbáltam mind két USB-ről pendrive használatával indítani de nem sikerült. Az LibreELEC USB-SD creator programot használtam a kártya elkészítéséhez közvetlenül az ISO-ból kitömörítés nélkül. Nem tudom hogy mi lehet a hiba. Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Erdmis
tag
válasz mayday00 #23539 üzenetére
Szia,
Beállítások-energiakezelés-alapértelmezett leállítási mód... itt válaszd ki az alvó módot a leállítás helyett. Így a power gombra alvóba fog menni.
Bár egyetértek a többiekkel, szerintem is felesleges. Viszont így be tudod állítani. Nem kell bűvészkedni a keymap editorral. -
blakey
titán
válasz krsanko #23540 üzenetére
Töltsétek le pl. innen. Egy apk miatt nehogy teljes ROM-ot kelljen cserélni. Amúgy milyen kliensről van szó?
-
krsanko
tag
Sziasztok!
Adott egy MXQ Pro 4k S905 box 5.1.1 droiddal és azt szeretném megkérdezni,hogy van-e mód 6.0-ás droidra valahogy frissíteni?Átnéztem a topicot,de erre nem találtam beírást.Az egyik ismerősőmé és meglátta nálam a TX3 pro youtube kliensét és jobban tetszik Neki,megjegyzem nekem is kezelhetőbb mint az 5-ős droidon.
Az LE Kodi tökélesten fut rajta,annak nagyon örül.
Előre is kösz,ha Valaki tud segíteni. -
mayday00
őstag
válasz junkpod #23533 üzenetére
nem érted a kérdést
LE 7.0.3.012k - ben van alvó mód. Ha a főmenüben balra lent lemegyek, ott a kikapcsolás, alvó mód, újraindítás stb. De a távvezérlő be-kikapcsoló gombjával, csak be kikapcsolni tudom a készüléket. Olyat szeretnék, hogy ne kikapcsolja teljesen ki ha megnyomom a gombot, hanem alvó módba rakja. Ha újra megnyomom akkor meg feléled a készülék. Ezt valahogy meg lehet csinálni?
Gyári droid alatt van ilyen lehetőség. Ki-be kapcsológomb megnyomása teljes kikapcsolás, vagy alvó módba rakás.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kuthim
tag
válasz adi1234 #23537 üzenetére
Igen, lehet igazad van, talan megszokasbol szoktam kikapcsolni. Van hogy napokig nem is hasznalom minek melegedjen a proci. Es nekem is nagyon erosen vilagit a kek led bekapcsolt allapotban.
Tudom, le lehet ragasztani valamivel...
De azert erdekel, hogy van-e benne battery, csupan kivancsisagbol -
kuthim
tag
válasz julius666 #23064 üzenetére
Koszi az elso tapasztalatokat, en is pont egy ilyenen gondolkodom a beepitett tuner miatt.
Kivancsian varom a DVB-C tuneres probat.
YouTube videokban lattam, mintha ebben mar lenne battery. Megtudnad nezni, hogy akar Android alatt, akar LE alatt a system-ben vagy valahol megjelenik-e a battery?
Pl ebben a videoban 2:16-nal latszik: [link]
Azert erdekelne, mert akkor talan az idozitett felvetelre be tudja kapcsolni a boxot es utan a kikapcsolja. -
mayday00
őstag
Sziasztok.
NEO U1 | Minix
LE 7.0.3.012k
Következő lenne a kérdésem. Azt meg lehet valahogy csinálni, h megnyomom a készülék távirányítójának a kikapcsoló gombját, és alvó módba helyezi magát a kütyü? Sehogy se jövök rá, hogy ezt hogyan lehetne megcsinálni. Csak teljes kikapcsolás van, ha megnyomom a gombot.
Köszönöm a segítséget.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kovacss72
aktív tag
válasz junkpod #23516 üzenetére
Köszönöm! Rávezettetek arra, hogy valóban a TV nem kezel minden formátumot, amiket a kodi előtt még nem kapott meg tisztán.
A beállításokat én is így lőttem be, mivel AC3 felett már nem kezel semmilyen formátumot az erősítőm, időszerű lenne lecserélni.
A "lejátszási sebesség kijelzőhöz igazitása" is ki van kapcsolva. -
blakey
titán
válasz laracroft #23527 üzenetére
Azért nem jó ajánlat, mert mire megkapnád annyi lenne mintha Mo-n vennéd. Nem éri meg a Neo U1-et külföldről venni.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz szeky81 #23526 üzenetére
Furcsán kevés cucca van, kevés eladással.
Az árakra, mind rájön szállítási díj. Előre kifizetsz mindent, aztán persze, hogy nem küld semmit, majd készségesen visszaküldi az árat, a szállítási díj nélkül
Az nála marad. Tiszta haszon! Csak nem neked
(ne legyen igazam)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Beni2360
félisten
válasz szeky81 #23526 üzenetére
Hát ha evvel össze veted akkor magad is rá jössz a válaszra. 18 eladása van a kici kínainak.Ma nyitotta a boltot
Itt is van hasonlítási alap.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
laracroft
aktív tag
-
szeky81
tag
Sziasztok!
Ezt próbáljam berendelni? (Q-Box/s905x 2/8gb) 2400HUF Ajánlott modell egy ilyen cucc?
[ Szerkesztve ]
szódabikarbabónábó'
-
hunaqua
addikt
válasz Bigpapa_ #23524 üzenetére
Nem Gbit,már néztem én is!
Upo
A wifi cuccot már megrendeltem,a lejátszót még nem...
[ Szerkesztve ]
-
Bigpapa_
csendes tag
Sziasztok!
Gearbest-en most az egyik S905-os box eléggé le lett árazva, igaz US fejjel, 22.99$.
Ránézésre kb. a Megogo-ra hajaz.
[S11 TV Box Internet 64Bit Android 5.1 - US PLUG SILVER ]
A wifi chip a leírás alapján AP6181, elméletileg ilyen van az MXQ Pro 4K-ban is. A LAN modul még kérdéses számomra, hogy most Gbit-es avagy sem.Van valakinek tapasztalata a masinával?
-
hunaqua
addikt
Vennék egy ilyen készüléket,a Wifi cuccot cserélni lehet. Ami viszont a legjobban tetszik benne az a kijelző,de az meg nem működik.Amennyiben az működne LE alatt akkor vennék,de szerintem soha nem fog.
-
Upo
addikt
válasz hunaqua #23511 üzenetére
Ezt is írtam már, megjött a tanix, kivettem a mecool-ból az sd-t, bedugtam a tanix-ba, resettel elindult a LE, kijelzőn a boot felirat marad, wifi ugyanaz mint a mecool-ban azaz nem megy. Remote.conf az más a kettőben, azzal még nem foglalkoztam, a mini touchpad-os billentyűvel lanon működik.
Kár hogy kszaq nem nagyon akar foglalkozni a kijelzővel, pedig van FD628 driver, elég sok készülékben van benne.Kereső dobozokban, stb nem nagyon akar működni az enter, de van fix:
To fix the Enter issue locate Generic.kl
/system/usr/keylayout/Generic.kl
with a text editor change line 28
from DPAD_CENTER
to ENTER, save file
restart all should be normal well Enter should work like EnterVan új firmware, állítólag sokkal jobb mint a 0829 ami gyárilag rajta van. Én még nem próbáltam.
[link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
junkpod
veterán
válasz kovacss72 #23500 üzenetére
Ez alapján azt gondolom, hogy a tv-d okozza a gondot. Javaslom, hogy direktben kösd a boxot az erősítőre és csak azoknál a formátumok nap kapcsold be a kodiban a passthrough módot amit támogat az erositod. Ha csak optikai/koax bemenet van az erősítő akkor a hd sávokat ki is kapcsolhatod, illetve az AC3 transcoding opciót kapcsold be (hogy aac sáv esetén is legyen hangod). Ha ragaszkodsz a tv-n keresztüli továbbítását akkor ezen felül ott is kapcsold be a tömörített/dd hangtovabbitast az erősítő felé.
Ugye a kodiban ki van kapcsolva a "lejátszási sebesség kijelzőhöz igazitasa"?[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
kovacss72
aktív tag
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
az eddigi 500GB-os noti HDD-t 1TB-osra cseréltem.
Az 500-asról mindent átmásoltam a frissen NTFS-re formázott 1TB-osra, azonban nem látja az új vinyót.Ha kihúzom, akkor kiírja, hogy Succesfully unmounted, azonban ha rádugom, semmi.
Mit bénáztam el?
-
ttt
senior tag
Én már nem hiszek nekik. Anno csúnyán cserben hagyták az ittenieket. Pedig jól indult, csak bele estek abba a hibába, amibe most mindegyik : Három havonta új hardwer, de a szoftverre ccsak az első egy-két kiadásig figyelnek.
Jó eséllyel ez a LE belengetés is csak a kszaq féle megoldás lesz, úgy-ahogy implementálva - Ne így legyen! De mi előtt beruháznék egyre min. fél évet fogok várni(Nekem az első kiadás van, ventis. Eleinte vinnyogott, de kapott egy csöpp olajat és nem olyan zajos. hogy most mi van vele? Leginkább poros )
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Elnézést,nem jó az angolom,de akinek van már S905W annak hasznos lehet.
FYI: I successfully ran latest LibreELEC ( LibreELEC-S905.arm-8.2-8.1.9.img ) on that box using gxl_p212_2g dtb (I do have the 2GB RAM version).
Direct link to LibreELEC image : http://kszaq.libreelec.tv/s905/8.2/8...2-8.1.9.img.gz
Direct link to DTB : http://kszaq.libreelec.tv/s905/8.2/d...xl_p212_2g.dtb
Etcher download page : https://etcher.io/* Use etcher to write LibreELEC-S905.arm-8.2-8.1.9.img.gz to microSD (rufus works if you unzip the img file and force it or change the suffix to .iso).
* rename gxl_p212_2g.dtb to dtb.img.
* overwrite the original dtb.img inside your microSD.
* put the microsd in your UNPOWERED Tanix TX3 mini.
* press and keep pressed the reset button inside the hole on the botton while plugging the power cable.
* libreelec should do some work (booting, rebooting... stuff) and then you'll be inside LibreELEC's wizard.PRO so far:
* LibreELEC works!CONS so far:
* no wifi.
* front LCD struck with "BOOT".NOTES:
* up to 2160p @30Hz.Here you can see the boot dmesg: https://pastebin.com/ejHZE7C0 (what's that empty USB3 root usb hub it shows?)
IMPRESSIONS:
At the end of the day this AMlogic 905W seems just another 905X flavor (a little tweaked one), it runs and act like the older brother and only lacks some features.
Tanix box is good for what it is (kudos to Javimetal for the slick case); it isn't exactly a "low end" or "budget" "chipset" STB, it's a S905 for people that doesn't need 4K.
Lacks of wi-fi support was expected, I hope it will be fixed but it isn't exactly deal-breaking.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz kovacss72 #23505 üzenetére
LE alatt a következőt próbáld ki.
Beállítások/Hang
Itt nyomj egy alaphelyzetbe állítást és így próbáld ki, ha így jó akkor próbáld meg bekapcsolni a hangtovábbítást, csak AC3 legyen engedélyzve majd próbáld ki még a DTS-t, a többit ne bántsd, a tv nem fogja kezelni. Hátha így jó lesz.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hunaqua
addikt
Nagyon kiváncsi vagyok! Az más kérdés,hogy megéri vagy sem. Most 31 plusz 3 az 34usd.
-
Upo
addikt
válasz jézusom #23483 üzenetére
Nekem már megjött pár hete a tanix, presell-ben vettem tán 27 dolcsiért. Banggood-nál most 1$-al olcsóbb, de akkor meg a 32$-ról volt akciózva mikor vettem.
[link]
Ebben is az utálatos SCI wifi modul van, ami LE alatt nem fog menni soha, de rendeltem RTL8723bs wifi+bluetooth modulokat (benne van a romban a driver hozzá, szerintem simán menni fog), ha megjönnek akkor kicserélem és beszámolok róla. A másik a Mecool boxba kell, abban is a vacak SCI modul van.
Látom hogy már nem elérhető amit rendeltem, de hirtelen kereséssel lehet még találni:
[link]
[link]
[link]
stb.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
Valami cseh projektben én is benne voltam fordítóként. Nemlett volna rossz ha nem hanyagolják el. Lehet hogy még mindig azon tolnám, de elengedett a hűtőborda, kaphatott valami sokkot mert utána előfordult hogy 1-2 óra után lejátszás közben csontra fagyott.
Biztatóan indultak, én is kifizettem a felárat a kínaival szemben, de most már nem bízok bennük annyira, hogy őket válasszam egy bevált típus helyett a plusz pénzért. Ha meg úgy betartják az ígéretet ahogy gondolom, abból a közösség is profitálhat, akkor meg mindenképp jól jártunk, mert ha lesz tényleg natívan működő LE és nem a kszaq megkerülő megoldást lopják el, akkor abból még lehet valami, ha más nem akkor működésre hozható binárisok.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kovacss72
aktív tag
válasz blakey #23504 üzenetére
Köszönöm a segítséget, bocs, nem akartam kötekedni!
A TV -m 2010-2011körüli LG 37LE5500. A boxon nincs optikai kimenet, az erősítőn meg HDMI nincs, úgyhogy jelenleg direktbe nem tudom kipróbálni.
A beállításoknál mindenhol és mindenféle beállítást kipróbáltam és nem megy, de most már kicsit megnyugodtam, hogy valószínűleg a TV -vel van gond.
A MoviePlayer meg ezek szerint lebutítva, de kiadja a hangokat és mindent visz. Valóban elég fapados, nem is szeretnék rá áttérni, meg ugyebár a kadenciahelyes lejátszás sem biztosított droid alatt.
Azt egyébként be lehet állítani, hogy a HDD ne kapcsoljon ki néhány perc inaktivitás után, ha mondjuk seedelni szeretnék? -
blakey
titán
válasz kovacss72 #23503 üzenetére
És bithelyesen adja ki, mert nem hiszem. a TV azért sistereg, mert nem tudja kezelni, kösd direktbe a lejátszót az erősítővel és meglátod, hogy menni fog. Egy egyszerű példa, van egy 96kHz-es AAC hangod amit az LE 96kKz-en küld ki HDMI-n, na ezt lehet, hogy a TV nem tudja kezelni, ezért sistereg míg android alatt a lejátszó 48kHz-re konvertál amit a tv már kezelni is tud. Persze ez LE alatt is megoldható csak épp érteni kell hozzá valamint tudni kell, hogy mit rejtenek a beállítások egy lejátszó programjában. Olyan, hogy rácsatlakoztatod és minden hibátlanul, tökéletesen megy nincs, olyan van, hogy valami véletlenül megszólal vagy jól jelenik meg de nem jelenti azt, hogy nem lehetne jobb, tökéletesebb.
Ha meg neked az android tökéletes és nem hiszed el amit írunk akkor ne keress tovább, használd úgy ahogy van.
MoviePlayer? Az meg mi? (költői kérdés, tudom, hogy egy alap, gagyi lejátszóprogram android alá)Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
hunaqua
addikt
Itt van ez a MEASY S905 1/8
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_272898.html
Ez is most 30usd.- ,és a Measy nem csak OEM gyártó.A kínai piacon van "neve".. Jó régen volt onnan még Realtek-es belső HDD-s lejátszóm,és szerettem.
Vajon ez milyen lehet LE-vel?
-
blakey
titán
válasz kovacss72 #23500 üzenetére
Azért van sistergés, mert ebben a formában nem tudja továbbküldeni a tv-d a hangot az erősítő felé illetve HDMI-n keresztül ezt a formátumot nem tudja kezelni. Tehát nem az LE lesz a hibás hanem a tv. Az LE gyakorlatilag bithelyesen küldi tovább a hangot HDMI-n keresztül, Android nem minden esetben. Ha kell a jó hang akkor a lejátszót kösd össze az erősítővel.
Használd passtrough nélkül ha marad a jelenlegi csatlakozási forma.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest