-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Van olyan S905X4 box amin van legalább 2 USB3 port? Vagy akár 3 is.
Mindegyiken csak egyet látok. -
mikrofon
veterán
Te erősítőd a rajta lévő firmware-val és a beállításokkal biztosan jól kezeli a hd hangokat?
Nem lehet hogy az a baj hogy valójában az erősítőd nem fogadja és emiatt mindkét beállítás átalakítja valami másra csak éppen különbözőre és ezért ír mást?
Lehet az AVR-ed-en van valami elállítva... Pl a HDMI típusa , mert ezt szinte mindegyik erősítőn lehet állítani, hogy HDMI1.4 vagy HDMI2.0 vagy HDMI2.1 módban működjön csak általában nem ilyen egyértelmű az elnevezés.... -
mikrofon
veterán
válasz
Csabi1984 #106375 üzenetére
Ezzel tisztába vagyok.
Igazából több egymástól független dolgot kérdeztem.
Azért kérdeztem mégis egyszerre, mert kíváncsi vagyok hogy most mi a legjobb kombináció és azt szeretném feltenni és ha kell most újra beállítani egyszer. Nehogy aztán pár nap múlva szembesüljek hogy pl ATV14 most már jobb és ha azt felrakatom, akkor kezdhessek mindent előről.
Ezért kérdezem, hogy most a Homatics-ra a cpm a14 mellé
- melyik Android javasolt ATV12 vagy ATV14?
- melyik CE verzió javasolt? -
ginola
addikt
Sziasztok
GT Kingről GT King prora váltáskor működik az, hogy biztonsági mentést csinálok az előbb mivel és az utóbbival pedig visszaállítást?
Illetve, ahogy nézem a paraméterek ugyanazok, lehet hogy egyszerűen csak át kéne rakni a sima kingből a próba az sd kártyát és működni fog a CE? -
gyűrű
addikt
Az hogy más is úgy állította be, nem baj.
Az a baj hogy a tiéd nem jól működik
Többen is leirtuk miért.A hdmi multi channel pcm nem szólhat bele a HD hangokba és nálam se szól bele, ugoos és onkyo rz730.
Ergo a hiba nálad van ismét.
Javaslok egy full új CE telepítést, az ugooson.
Ennek nem így kell működnie, és ha nálad így működik akkor ez egyéb hibákat is okozhat amit még nem látsz vagy hallassz. -
dave0825
őstag
Az erősítős témához:
Nekem 5.1-es Onkyo TX-SR373 erősítőm van, ehhez minden eddigi CE-ben ALSA: AML-AUGESOUND, HDMI volt állítva, nem a PCM-es, alatta 5.1, kimeneti konfiguráció: leginkább egyező, hangtovábbítás engedélyezve, alatta ugyanaz a fenti ALSA: AML-AUGESOUND, HDMI, lejjebb pedig bejelölve, amiket az erősítő ismer (igazából azok közül mind).
Ha 5.1 hang van a filmen, sorozaton, akkor az erősítőt Surround-ra váltom, így szépen írja, mit ismer fel a forrásból (DTS, DD, DD+, stb.), ha sima 2.0 hang, akkor a DSP-re váltom, hogy 5ch stereo legyen (mert ha a Surround-on hagyom, akkor Dolby PLII valamit ír, vagyis megpróbálja 5.1-re konvertálni az erősítő a stereo hangot, de az nem az igazi, olyankor jobb a stereo). -
a347
aktív tag
válasz
blakey #106402 üzenetére
Pedig de, mert kipróbáltam:
- ha multichannel PCM van beállítva, az erősítőm csak multichannelt hajlandó kiírni, legyen az bármilyen többcstornás hang. Dolbi digital, DTS HD, satöbbi. Ha sima Hdmi van beállítva. akkor rendben van, jól írja a bejövő formátumot.
- Amikor 2.0-ra állítottam a csatornákat, hiába van beállítva a továbbküldés, sztereo jelet kap az AVR.
Én csak azt írom amit tapasztalok. -
blakey
titán
Nem kell vele egyetérteni, attól még CoreELEC alatt az a jó beállítás.
Egyébként nem érted, mert folyamatosan értetlenkedve írsz, ami a nem értés egyik jele. A Multi CH beállítással semmibe nem nyúl bele és minden a megfelelő hangformátumban kerül továbbküldésre, ennél egyértelműbben nem lehet leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- Politika
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- 3080/ 5700x / B550I 1.3 / 32GB 3600Mhz / SF1000L / 1TB FireCude 530
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest