Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
akkor tisztázzuk a dolgokat.
resident 5-öt egy p5q deluxe lapon nyomom 4870x2-vel.
resident 5 bugzik.vantage első teszt bugzik.dx11 tesztprogit meg p55-ös lapon nézném 5850-es kártyával ha indulna.
ez utóbbi 4 napos szűz telepítés. -
keIdor
titán
válasz
katt777 #3393 üzenetére
"Az ATI driverek meg tényleg szarok kezdetben"
Megint nem értek egyet... hogy lehet akkor, hogy a HD4870-el semmi bajom nem volt megjelenéskor?Gyorsulni meg minden kártya gyorsul, emiatt ne szóld le a kezdő drivereket. Képzeld a GeForce is gyorsulni szokott újabb drivereken, véletlen-e ez?
bigdigit: Nálad más lesz a gond... nem egyből az ATi a hibás mindig.
katt777: Csak azon csodálkozom, hogy miért nincs még az aláírásodban az ATi?
Annak is durván a felével nem értek egyet...
-
katt777
félisten
válasz
bigdigit #3395 üzenetére
Ott akkor tényleg nem feltétlenül a driver a ludas.
RI/OS: Ja, akkor nem is olvastad a cikket, úgy könnyen nyilatkozol marhaságot.
A 23 tesztből 5-ben v. 6-ban a HD4870-nel nagy feketeség jelenik meg, mintha a köd helye kitakarná a képet, csak néhány közeli objektum bukkan elő a semmiből. 9.9. és 9.10 között annyi a különbség, hogy utóbbival néhány C64-sprite szintű, fényes kör megjelenik a sötétségben (cikkben írva szintén). Kizárólag OpenGL használata esetén. Köszi, ha megnézed.
Mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy ATI-nál megint avultatják a régi hardvert... Azért rákérdezek 4xxx topicban, másnak is az a 3-4FPS jön-e ki, mint nálam, de a visszaesés ugyanekkora volt tropics és heaven esetén is, míg sanctuary-ban megvolt 21 FPS (ergo megint csak az ATI driver tűnik ludasnak).
Ha megnéznéd a Sanctuary-t is (lehetőleg 1680x1050-ben), azt megköszönném, mert akkor kiderülne, hogy csak a 2 újabb programban ócska a driver, vagy ált. rossz direktbe a HD4xxx karikon. Elméletileg, ha 27FPS-t kaptál ott, ahol én 3-at (ráadásul 1920-ban), 189 FPS fölött kéne kapnod. -
katt777
félisten
Ez szép!
Viszont akkor már most szopatják a HD4xxx-tulajokat!
Jó kis adalék.
Én csak abból indultam ki (ezt hangsúlyozottan írtam a cikkben a gyengébbek kedvéért, de látom, még annál gyengébbek is vannak, mint azt képzeltem), hogy 3FPS-t tud a 4870, és 60%-kal jobb (ennyit +1x a netes tesztekről) a HD5870.
Éppen azért kértem, hogy tesztelje valaki 58xx kártyán, mert tudom, hogy az ATI miket csinál (illetve nem csinál) driverek terén (meg is jegyeztem a cikkben, hogy vsz. driver a ludas a dologban), szóval az a hülyeség, hogy ezt nem fogtad föl.
OpenGL-ben megnézted? Nálad is befeketíti némelyik tesztet?
-
RI/OS
addikt
válasz
katt777 #3393 üzenetére
Ezzel a fos driverrel is megy a DX11 így:
[link]
/És ez max beállítás kisebb AF vagy AA-val lenne 40-50fps.
Szóval nem kell a hülyeség!
(Különben még kiderülne, hogy egy 5870 is csak 5-6FPS-szel visz egy játékot DX11-ben is akár.)3395: Nálam elindul, látod. Akkor most erre mit mondasz? Szar ati?
-
katt777
félisten
válasz
bigdigit #3391 üzenetére
Elméletileg kikapcsolt AI kell a CF-nek, de van, hogy nem. Próbálkozni lehet. Az ATI driverek meg tényleg szarok kezdetben (ezért szoktam fél év ráhagyást javasolni), főleg, ha magas minőségben akarsz játszani (a kifutás idejére pl. már a 3870-ek is verték a 8800GT-ket magas minőségben), csak azt ugye nem véletlenül nem tesztelik a "nagy" tesztoldalak. Különben még kiderülne, hogy egy 5870 is csak 5-6FPS-szel visz egy játékot DX11-ben is akár. Nézd meg a honlapomon, milyen eredmények jöttek ki DX10-ben és fölötte Unigine benchmarkokkal; szánalmas. Persze nem kell elhinni, hogy pont most fogunk majd egy 100.000Ft-os VGA-val maximális minőséget kapni játszható szinten. A user majd szépen alacsonyabbra rakja az összetettséget (mint a tesztekben), aztán elhiszi, hogy a driver-rel minden OK.
Más: Sorban jelennek meg az új ATT verziók, érdemes nézni a letöltőoldalt.
Abu85: Minden játék szépen fut nálam Win7-en, viszont HD4870-em van, némileg kiforrottabb driverrel (9.9, mert a 9.10 a HD5xxx támogatás miatt néhol már szarakodik), ergo nem feltétlenül a Win7 a hibás. Azok a patch-ek inkább HD5xxx-W7 javítások lesznek sztem. Csodálkoznék, ha tavasz előtt minden rendben lenne az 5xxx meghajtókkal.
Hogy van ez a CF-rel? Amikor nekem volt, az ATI-nál azt írták, hogy ki kell kapcsolni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
bigdigit #3391 üzenetére
Bekapcsolt AI-vel játszom másképp nem működne a CF.
Minden videó normális. Szvsz a Win 7 lesz itt a ludas.
Bármennyire is jó az új oprendszer ... közel sem hibátlan még a csomag, majd gyünnek rá a javítások. Már egy csomó kiadó jelentett be Win7 patchet egyes játékokra.
-
bigdigit
addikt
[OFF]pedig bekapcsolt AI esetén nincs video resident 5-ben dx10 választása esetén....tudomásom szerint így meg nem megy a 2 mag 4870x2-őn.vizes pályák meg állóképpé képesek merevedni.
még a vantage se megy nálam most első tesztben bug nélkül.nincs fent semmilyen kódek.MPHC megy könyvtárból indítva ha szükséges.[/OFF]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én pont most nyomom az RE 5öt. Vista DX10-ben cata 9.10-zel. Eddig nincs paranormális jelenségem. Két HD3850 dolgozik a cuccon. Majd megnézem a HD 5850-nel is, de nem várok hibát.
-
keIdor
titán
válasz
bigdigit #3387 üzenetére
Én még Xbox360-on játszottam ki a Resident Evil 5-öt, tavasszal, de PC-n is megnéztem, hogy milyen lett. Nálam semmi probléma nem volt.
Én sem vagyok piros szemű, volt GTX-280, és azzal is elégedett voltam.
Engem inkább az ATi nem létező hibáinak "terjesztése" zavar.Ha ennyire elégedetlen vagy, miért nem veszel GeForce-t? Ennyi lenne az egész... nem tetszik, oké. Ott a másik oldal, ki tudja meddig... használd ki...
-
RI/OS
addikt
válasz
bigdigit #3387 üzenetére
megrögzött atisok sose fogják elismerni a hibákat.viszont én nem vagyok piros szemű.
Ja, tudom nálunk is szar, csak hazudjuk, hogy jó.
Majd ha elindítok egy játékot, és lefagy/anomáliázik, stb. akkor majd azt mondom ati a k*rva anyád. De ilyen még nem történt. Hozzáteszem még Nvidiával se.3389: ja mindenki össze vissza telepíti a catalysteket, meg a codeceket, azt lesnek, hogy háááá szétbasztam a rendszert...köcsög ati
-
bigdigit
addikt
új win7 64bit friss 9.10 catalyst első install a gépen.
szerinted milyen user error lehet itt??átírom a gamek kódját vagy mire gondoltál?ja azt elfelejtettem írni a residentet 4870x2-őn próbálom élvezni nem a 5850-en.de végül is mit várjak egy kártya driverétől ha egy 1 éves kártyára se tudtak normális drivert kiadni.
megrögzött atisok sose fogják elismerni a hibákat.viszont én nem vagyok piros szemű.
-
bigdigit
addikt
válasz
lordring #3381 üzenetére
semmi különbség hiszen mind ati.
jönnek ezzel a dx11-el de a dx10-re se tudtak normális drivert kiadni.resident evil 5-öt nyomom épp de kénytelen vagyok dx9-ben játszani mert dx10-ben vagy nincs videó vagy akad mint a k..a isten...vagy épp hang nincs.röhejes ez az egész bagázs. -
lordring
aktív tag
Helló!
Az Asus/Gigabyte/Sapphire 5750-k között van valami, ami egyik felé billenti a mérleg nyelvét? Úgy tudom csak az ASUS-on lehet feszt állítani, egyébként mind a három egyforma referenciakártya. Egy árban lennének.
-
jegenye77
addikt
Nem tudom hogy volt-e?Bocs ha igen.
[link] -
katt777
félisten
-
tome.jr
addikt
válasz
koxminator #3365 üzenetére
Azért elég vicces, hogy az ATI júzerek azért imádkoznak hogy a szemét nv végre kiadja a Fermit, hogy a "kedvenc" gyártójuk ne tudja szopatni őket a magas árakkal + áremelésekkel.
Borderlands: Akkor ha azt akarom hogy normálisan fusson ez a fasza kis játék akkor nv kari kell hozzá?
És látom még mindig a csoda drivert várják egyesek. Azt hittem már rég kijött.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Az N.F.S Scift mindenkinek szaggat némely pályán.9.09-s Driver??Mert nekem valahol leesik 15-30 Fps-re és (amúgy 50-80Fps) mindegy hogy minden Max-on van vagy nem.
-
katt777
félisten
válasz
Sz.Miki #3357 üzenetére
Majd 4-5 hónap múlva jó lesz a driver.
Talán.
Abu85: Az AMD is sok szarságot csinál, pl. a driverek avultatásával. Az senkit nem érdekel, hogy a userek mivel járnak rosszul, de csak úgy járhatnak.
Razermazer: Természetesen W7 alatt mentek a tesztek, csak ott van DX11.
Most próbáljam ki a JK-t is?
Játékok alatt azzal a procival tudod jobban meghajtani a VGA-t, amely nagyobb tuningot bír. A 4 magos teszt miatt jobb lenne a quad, viszont arra is nyilván sokan kíváncsiak lennének, hogy az E8400 mennyire maradna el ettől, ha elmaradna. Az én Vantage és játék méréseim szerint 3-4% lenne csak a hátránya. Persze nem kell egy alkalommal lefuttatni az összes tesztet, csak ahogy időd engedi. Majd összejön a cikkre való. Én meg addig majd tűkön ülök, meg akik még kíváncsiak rá.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
-
Dashes
őstag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
eszakas #3360 üzenetére
Jelen pillanatban kétfelé fordulhat a piac. Vagy az AMD lesz az isten a Radeonokkal, és az NV megy. Vagy mégis elterjed a CUDA és az NV szétszopatja a konkurenseket, és ők lesznek egyeduralkodók. Egyik sem jobb a másiknál, de az NV annyival rosszabb lesz, hogy a CUDA zárt mivolta miatt soha többé nem lesz majd olyan cég, aki szembeszáll a vállalattal. Az AMD most még a nyílt szabványokért kapálózik, így a későbbiekben valaki felfejlődhet olyan szintre, hogy újra esélye legyen a trónért a Radeonokkal szemben ... pl.: Intel.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Razermazer #3359 üzenetére
1.4 és 1.5 patch van fent, alapverzióval nem próbáltam ki.
Vista és Win 7 alatt is produkálja. 9.10 catalyst
-
Razermazer
őstag
válasz
katt777 #3356 üzenetére
Hát talán én rászánom magam bár időm nem sok van, meg nem tudom melyik konfigon lássak neki
,az e8400.on vagy a most összeállított, vagyis szeretném azt is összeállítani quad 9550-en mert így olvasva édes mindegy, hogy melyik proci van alatta a régi core családból. És milyen oprendszer alatt Vista vagy Seven alatt
Sz.Miki: A Witcherhez milyen patcheket raktál fel, mert nekem csak az 1.1 és az 1.2-van meg lehet, hogy jött ki még újabb is hozzájuk, amióta én utoljára játszottam vele. Majd megnézem neked, úgyis most ilyen nosztalgiába vagyok. Bár így olvasva katt777 tanulságos írásait, van igazságtartalom benne a régi xp-n simán ment a éppen nevezett Republic Commando 1950pro kártyámon régi driverekkel. Bár most evvel a szörnyeteggel nem próbáltam de lehet azt is beizzítom most így ezek után. Arról nem is beszélve más téma igaz hogy a régi star wars-os játékok( jedi knight meg a jedi academy nagyon jó kis modokkal) éppen a Vista opengl támogatásának gyenge volta miatt nem mennek. Szóval jó megvagyunk ám kutyulva innen is onnan is, user fizess ha akarsz valamit, és akkor sem biztos hogy kapsz valamit
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze ... szándékosan így írták meg. Nem tud mást csinálni az NV, játékokat kell vásárolnia, mert nincs válasza a Radeon HD 5000-re. Nyilván a gaming piac már nem alternatíva az NV-nek, így már nem érdekli őket az, hogy az ilyen akciók károsak a PC-s gamer piacra. Amíg teljesen el nem fogy az NV a GPU piacon, addig lesznek ilyen játékok, ahol felborul a valós erősorrend. A teljes fejlesztési pénz a marketingre megy már, az AMD-től R. Huddy pontosan ezért nyilatkozta a héten azt, hogy az NV felhagy a PC-s gamer piaccal. Vásárolni kell a teljesítményt, mert erőből már nem életképes a GeForce.
-
Sz.Miki
őstag
Ha valakinek van kedve és ideje, próbáljon már meg futtatni egy Witchert 5870-en
Nálam ezt produkálja még mindíg!! Witcher gond
-
katt777
félisten
válasz
eszakas #3354 üzenetére
Itt nem arról van szó, amit én teszteltem, azaz azonos tesztekben, max. graf. mellett OGL vs. DX9 vs. DX10 vs. DX10.1(11)
Te PhysX-et linkeltél, ráadásul NoAA vs. 4XAA vs 8XAA, amiből az első 2 az igényes felhasználót nem is érdekli.
DrJános: Remélem, akad majd valaki, aki rászán egy estét v. délutánt a tesztekre. Én az eredményeknek is örülnék, és akkor megcsinálnám a tesztet a 2 kari között, ahogy anno egy ph-s kollégával 3870x2 vs. 4870 is megtettük.
-
ImI87
őstag
Az ASUS 5870 bios-ában ki van ütve az órajel limit?
Ha ezt rárakom egy XFX kártyára, akkor nem lesz semmi más változás, ugye? Ventiszabályzás meg ilyenek nem fognak eltérni drasztikusan? Ha van itt ASUS 5870 tulaj mondja meg légyszi, hogy mennyi az alap ventifordulat!
És még annyi, hogy ha nem jön be a dolog, akkor bármikor simán vissza tudom tenni az eredeti XFX bios-t, és azt senki sem fogja észrevenni? -
DrJános
aktív tag
Végre 1 teszt ami felméri a különböző módok közti "erő" külömbséget mostmár tényleg csak 5870, 5850 kéne és teljes lenne a kép.
-
katt777
félisten
válasz
--Rawlings-- #3340 üzenetére
Skacok, nem tudom, Logout-on mikor jelenik meg, de ha valakit érdekel, a honlapomra már feltettem a HD4870 ún. Requiem-tesztjét (nem a játék
). Unigine benchmarkok DX10-ben, DX10.1-ben, DX11-ben, DX9-ben, és OpenGL-ben, valamint régebbi benchmarkok összehasonlítás végett, és az ATI drivereinek szándékos avultatását bemutatandó. Szívesen fogadok minden véleményt, kivéve azokat, amelyek azt kifogásolnák, hogy miért maximális összetettséggel, 8XAA és 16XAF mellett nyúztam a VGA-t.
(Ez a fixa ideám, ha már csúcs VGA-m van, még ha öregecske is.)
Nagyon megköszönném, ha valaki 58xx kártyákon lefuttatná a cikkben szereplő Unigine teszteket hasonló beállításokkal, esetleg egy vs. 4870 cikk keretében.
bolic: Miért kellene játékra quad egy 5xxx kártya alá? Amúgy sztem azért más a neve, hátha valaki nem jön rá, hogy 2 magos kártyáról van szó.
Crytek: Az első 3, 4xxx sorozatra írt driverrel a 4870-em lassabb volt a 3870-emnél DX10-ben, úgy lassabb, hogy kb. 1/3-a a teljesítménynek. Szokásos ATI driver szarakodás, én már az 5xxx sorozat előtt mondtam, hogy majd fél évvel a megjelenés után lesz érdemes ilyen kártyát venni.
eszakas: Az Unreal Engine-ben Havok Phisics támogatás van. Most toltam végig a Bioshock-ot újra, csökkentett órajelű VGA-val.
ceaser: Az ATI-k eleve sokkal jobban kezelik a VRAM-ot.
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Az 5890-ről lehet valamit tudni, sejteni már? Vagy ez még nagyon korai lenne?Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesz már atiéknál is a memória sávszélesség 512bit? Vagy NV-vel szemben ezt a "hiányosságot" a GDDR5-ös memóriával kompenzálják? Ugye ott DDR3-ast használnak 512bit-tel a felsőkategóriában (1GPU)
-
eszakas
őstag
Ebben a cikkben megtalálod rá a választ.
http://gamepod.hu/hir/batman_es_az_nvidia_physx.html
PhysX technológiát az ATI GPU csak egy szálon számolta valamikor és ez lassította a kártyát.Most hogy le van tiltva a más kártya használata esetén a PhysX technológia. És át van dolgozva az Unreal engin, nem hiszem, hogy az ati kártyák itt brillíroznának.
-
DrJános
aktív tag
Szerintem is tökéletes volt az x2 kifejezés és jól látszott rajta, hogy különleges már a nevén is.
Én a 5970 5950 azt vártam volna, hogy új darab lesz mint a 4890 és 512 bit lesz rajta 2 GB Vrammal.
Basszus az 1000 éves MX440-emen is 128 bit volt
ezek meg "csak" 256 osok kicsit kevésnek tűnik nekem ( jó persze ezek már sokszor gyorsabbak mint az MX440-en de akkor is)
-
Sárpac
nagyúr
válasz
koxminator #3346 üzenetére
Itt jön ki az, hogy nem ártott volna az az 512bit a 256 helyett!
-
Crytek
nagyúr
Ennek lehet valami valóság alapja??
Mert számomra hihetetlen hogy ennyire gyenge lenne ebben a játékban a 5870 és 5850 hogy egy GTX 260 is alázza őket! -
válasz
--Rawlings-- #3343 üzenetére
Igen 5970 lesz, nem értem miért unták meg az X2 jelölést, pedig az menő dolog évek óta.
[link] Vajon erre az 5970-re melyik legalább procival érdemes használni? Melyik tuningmentes Quad-ot vegyen az ember, ha nem tuningolható lappal rendelkezik?
-
5870x2 mikor jön?
-
--Rawlings--
tag
-
katt777
félisten
Alkalmazása válogatja, de a 3xxx szériából kiindulva egyre több lesz a hiba. Azért a 8.11-nél csak gyorsabb kell, hogy legyen, az még egy totál kiforratlan driver 4xxx sorozathoz, anno még 3X olyan gyors volt vele a Clear Sky, mint a 3870-nel...
TTomax: A marketing a drága 4 magos procik, és az erős 1 magos VGA-k támogatására szólít fel, neked is feltűnhetett volna abból, amit tapasztaltál.
--Rawlings--: Hidd el, nem a hardvered hibája.
tkesy: Bőven elég játékok alá egy E8-as némi tuninggal, 3DMark meg úgyis csak 1 magot, ill. 2 felet terhel, annak kihajtás szempontjából semmi értelme nincs.
-
Sz.Miki
őstag
Igen, eredeti játék! Összes patch minden driver a legfrissebb.
Ezt találtam a Google keresővel Gamestar fórumon
"(Sziasztok!Egy kérdésem van.A minap beszereztem egy HD 5870-es VGA-t.Beszereltem,és miután elindítottam a witchert,mindenféle vonalak álltak ki Geraltból,meg a képernyőn itt-ott.A többi játéknál no problem.Mitől lehet ez?)"
Nekem is ez a tünet.
Call of duty sorozatból minden szépen fut, Need for speed is, 3DMarkok is szépen lefutnak.
-
cserkosz
tag
válasz
cowboy_bebop #3322 üzenetére
Nekem valami szar akkor ,mert 5870-nel mind a két érték 6-os.
GTX285-ről váltottam valami ötlet??? -
TTomax
félisten
válasz
--Rawlings-- #3332 üzenetére
Köhm.... nekem ennél jobban megy... milyen procid van?
-
--Rawlings--
tag
Felhuztam a CPU-t 4.05-re (450*9), es a GPU megtaltosodott
GTA4, MAXon 50fps. ARMA2 HIGH-on 2500x1600 (mittomen felbontasban
) atlag 50fps 2000m view distance-al. Eddig nagyon bejon ez az 5870.
-
Rica
senior tag
válasz
BoogeyM@n. #3326 üzenetére
1024*768 és 16AA szép párosítás. Sztem ne vegyél 5770-et, zavarni fog a 128 bit
-
Sz.Miki
őstag
Akinek 5870 kártyája van megtenné, hogy kipróbál egy WitcherT?
Mert nálam egyedül az a jaáték produkálja azt, hogy a szereplők fejéből mindenféle pixelgerendák állnak ki meg remegnek össze vissza, Catalyst 9.10-el vista és win 7 alatt is
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz
cowboy_bebop #3328 üzenetére
Ja upsz van ez így
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
BoogeyM@n. #3327 üzenetére
Valóban sikerült kiválasztani a megfelelő topikot a kérdés feltevésére.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Nemtom 4870et vegyek vagy 5770-et megérné-e mert ugye az lassabb valamivel
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Én e8400 hajtok és nem tuningoltan egy 9600GT-vel (de jöv hét cserélem) nem volt még játék ami kifogott volna velem ráadás a GTA biztos nem mert eleve egy xar konzol átirat de mindegy.
ArmaII Nfs shift crisis stb jöhet magas grafon 1024x768 (1280x1024) 16x él és 16xanoztrópikus szűrés elég szép képet ad -
vzsryl
nagyúr
válasz
BoogeyM@n. #3323 üzenetére
Nem említettem magas grafot, csak annyit, hogy 2-nél több szálas procikkal sokkal jobban mennek, mivel így vannak megírva.
-
zuchy
őstag
Code Red 4 way CrossFireX HD5870 Trubitar teszt
Egyenlőre csak Resident Evil 5 és Vantage teszt van.
-
gyiku
nagyúr
HD5800 series and HD5700 series is not yet at full power - 9.12 a wonderdriver?
-
cserkosz
tag
Sziasztok
Win.7 alatt az élményindexben megmondaná valaki hogy egy 5870-nek mi az ideális értéke???
Gondolok itt a videókártya ill. a játékra szolgáló videókártya értékekre. -
tkesy
addikt
Üdv Mindenkinek!
Tegnap este óta én is klubtag vagyok, egy Sapphire 5870-es boldog tulajdonosaként...
A "Elég-e egy E8x00 proci egy ilyen szörnyhez?" témához csak ennyit fűznék hozzá, aztán mindenki maga eldönti a kérdést... (tudom, nem 3Dmark-al játszunk, de meg lehet nézni a ph!-s toplistát)
A gyári hűtéssel meg, meg vagyok elégedve a 4870-hez képest, ennek semmi hangja, és eddig semmiféle anomáliát (rossz venti, villódzás, 2D/3D közti váltáskor keletkező hang, egér - driver bug...) nem tapasztaltam... -
Rica
senior tag
válasz
katt777 #3289 üzenetére
Basszus, pont most tettem fel a 9.10-et egy 4870-re. Azért a 8.11-nél (ami eddig volt) gyorsabbnak tűnik Crysisban. Most már nem nyúlok hozzá, mert kellet egy új júzer profilt csinálnom (amivel elment a fél délután), hogy tudjam manuálisan szabályozni a venti fordulatát CCC-ben.
-
TTomax
félisten
válasz
--Rawlings-- #3297 üzenetére
GTA 4 es ARMA 2-
Kőkemény processzor zabáló játékok...
-
zuchy
őstag
válasz
--Rawlings-- #3299 üzenetére
Ha meghúzod a procidat ~4GHz-re, akkor a GTA4 is jól fog menni.
-
cserkosz
tag
Sziasztok van egy kis problémám GTX285-ről váltottam 5870re és valami probláma van mert ha a win. képernyővédő bekapcsol akkor teljesen szétesik a kép nagyon pixelessé váli.
-
--Rawlings--
tag
válasz
DrJános #3300 üzenetére
Na nekem egy Sapphire 4870-as elnevezesu turbinam volt eddig, az Asus 5870 olyan 3d-ben mint az 2d-ben, szoval joval halkabb. Engem nagyon zavart az elozo, de ez nem zavaro, meg Crysis alatt se ment feljebb a venti.
Nalam nincs 2D-s anomalia, viszont amikor atvalt 2D-bol 3D-be akkor olyan hangot ad ki mintha vmi nagyfeszultsegu trafot kapcsoltak volna be. Ez egy kicsit aggaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged