- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
barks
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam fel a 10.11-es catalystot,de a menüjéből hiányzik az overdrive!A VPU recover menüpont alatt nincs semmi.Mi lehet a gond? -
barks
csendes tag
Kicsit leült a topik,biztos mindenki hatezrest vesz.Én nem fogok.
-
barks
csendes tag
Szerintetek jó ez a 10.10-es catalyst?Feltegyem,ne tegyem?
-
barks
csendes tag
Sziasztok!Szerintetek megéri 5870ről váltani HDhatezresre?
-
barks
csendes tag
Hello mindenkinek!Az a kérdésem,hogy mi a véleményetek az új driverről,érdemes -e felrakni.Most a 10.3 van fönt,a többi gyengén muzsikált.Főleg a 10.5,az nagyon hamar kuka volt...Ez a 10.6 most jobb?
-
barks
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #12301 üzenetére
Nálam is az válik be!
-
barks
csendes tag
válasz
amper zoli #12299 üzenetére
Úgy vettem észre,hogy a 10.3-mal simábban futottak a gammák.De azért köszönöm a segítséget Zoltán!
-
barks
csendes tag
Melyik az a driver,amelyikkel a legtöbb felhasználó elégedett?Mert akkor azt felrakom,aztán ha jön új,mindig feljövök ide a fórumra tapasztalatot cserélni,mert úgy látszik csak így lehet ezt...
-
barks
csendes tag
válasz
amper zoli #12290 üzenetére
Látom nem vagyok egyedül.
-
barks
csendes tag
Sziasztok!HD 5870-em van.Mióta fölraktam az új 10.5-ös catalystot 3x fagyott le a gépem kb.6 óra alatt.Másnak is előfordult ez a probléma vagy csak nálam lehet valami gond?
-
barks
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
barks
csendes tag
Egyébként eddig 22%-on ment a venti,és ez fix volt.Most manuálisan felvettem 47%-ra.(persze catalysttal)
-
barks
csendes tag
Sziasztok!Van egy Gigabyte HD 5870-es karim,és kb.4 óra játék után elkezdenek vonalak beugrani,vagy a háttér elkezd vibrálni,egyéb hibák jelennek meg.Ezt túlmelegedés okozza?
-
barks
csendes tag
Valaki tudja mikor jön a 9.13-as catalyst?
-
barks
csendes tag
Nekem ez a 9.12-es driver marhára nem jött be.Sokkal jobb volt a béta változata,+10 FPS a GTA 4-ben,aztán a teljes verzioval -10...ki érti ezt?
-
barks
csendes tag
válasz
banderasz77 #5089 üzenetére
Köszi ez azért megnyugtató.Ugyanis nemrég álltam át AGP-ről...
-
barks
csendes tag
Azért azt nem nagyon értem,hogy miért kell csúcs videókarit tuningolni...
Ez valami hobbi?
-
barks
csendes tag
Na most jól megijesztettetek.
Hogy sorban mennek tönkre az 5870-esek,ez hihetetlen.Mondjuk szerencsére nekem eddig nem voltak csíkok...
-
barks
csendes tag
Club3D-től HD 5870-et már 89 K-ért kapni!Miért olcsóbb ennyivel
mint a többi?pl.:Asus,Sapphire
-
barks
csendes tag
Hello!Az a kérdésem,hogy egy hd 5870-es vga és egy core i5-ös proci mellé elég e egy 550w-os chieftec táp?
-
barks
csendes tag
Ja,és nem mellékesen egész jó lett vele a witcher.Csak a kameramozgás akadozik egy picit valamiért.
-
barks
csendes tag
válasz
Dark KillerX #4228 üzenetére
Kipróbáltam ezt a csuda drivert és tényleg jó lett.10 fps-t nyertem GTA 4-ben!
-
barks
csendes tag
Még mindig hibás a witcher HD 5870-el,na jó...
-
barks
csendes tag
Van már 9.11-es beta catalyst.Fölraktam,witcher hibás maradt.Nem baj,talán jövőre folytatom...
-
barks
csendes tag
Van egy rossz hírem,a Gothic 3 is bugos 5870-el.A textúrák csíkosak,olyan mintha nem fű,hanem zöld parketta lenne a földön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged