Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
jegenye77 #17224 üzenetére
Még az sem mondhatjuk hogy tuningal beérné mert gyárilag ki van hajtva max 30 mhz-et javallok neki... de szerintem az a nagyon max, és akkor ezen még egy mhz-et sem huztunk, és ugye 1ghz felett megyeget a legtöbb gpu... Mind1 vevőcsalogatónak kiváló, sok az olyan ember aki elhiszi hisz nem mindenki merül bele a témába, a hirdetéshez nem írtam semmit pedig lehet kellene, de nem flamelek bele, mindenki úgy hirdeti a portékát ahogy éppen szeretné, csak ezt kicsit gané módon teszi most ez az egyén!
-
Laraxior
titán
válasz
jegenye77 #16760 üzenetére
1.3as HDMI kábelt használsz? csak az tudja a hangot is.
Ha igen akkor ki kell választani win alatt a hangkezelőben hogy ati hdmi output. az meg hogy lelóg asszem itt fogod tudni állítani:CCC--> Desktops & Displays --> katt a megjelnítőnél levő kis lefelé mutató nyílra. --> configure --> Scaling options. ott állítsd a csúszkát hogy jó legyen.
Elvileg elég egyszer és akkor utána már nem kell ha nem huzigálod ki be a kábelt. Nekem spec non-stop rá van kötve a monitor is és a TV is.
-
Laraxior
titán
válasz
jegenye77 #16740 üzenetére
elég ha össze van kötve állandóba mindkettő és win alatt csak módosítod a megjelenítőt.
így:ha esetleg lesz a TVn két fekete csík oldalt,akkor szólj,mutatom hogy mit kell még csinálni.
Én 42"-on filmezek,27"-on gamelek...királyi életem van. HDMI-n letiltottam a hangot mert eléggé idegesítő,hogy szól mindenfelé.AtHoS: nem kell kikapcsolni a monitort,csak elég ha először bekapcsolod a TV-t,aztán megjelenítőt váltasz aztán majd a TV-n elfogadod.Utána a monitor,ha az egymegjelenítős megjelenítést (milyen hülyén hangzik
) választottad a monitort készenlétbe kapcsolja. Ha meg visszaváltasz akkor meg nem kell kapcsolgatni,max a TVt kell kikapcs.
-
Dj Dekko!
őstag
-
HSM
félisten
válasz
jegenye77 #15539 üzenetére
Nem akarnak olyan drivert írni, mert tuningolva sok gépen fagyásokat okozott a 157/300-as órajel, ezért letiltották tuning mellett ugyanúgy, mint többmonitoros gépeknél.
BIOS-ban lehet átírni a 400/1000-es órajeles beállítást, vagy én pl. Afterburner-ben használok egy 2D/alap profilt, minden defaultson, meg egy tuningolt profilt, 850/1150, és ha valamihez kevés az alap gyári profil, arra játék előtt rákapcsolom a tuningot, utána meg vissza. De hotkey-t is berakhatnék, ha akarnék, de szerencsére tuningolni még csak a metro-hoz kellett... -
jeni
félisten
válasz
jegenye77 #14849 üzenetére
gondolom egy 5870-s karit annak érdemes vennie aki nulláról épít fel egy PCI-e rendszert,és akkor az a +20000 Ft többlet már nem szoroz a kártya vételnél.
viszont crossfire vagy SLI esetében mi a követelmény két kártya esetében? két azonos kártyát ATI-n belül kell megvenni és ugyan olyan teljesítményű lehet az? -
Zoo123
senior tag
válasz
jegenye77 #14836 üzenetére
Ha rám hallgatsz VGA-t csak akkor cserélsz ha az új legalább 50%-al erősebb a jelenleginél!
Nekem ez bevált!6600GT-->x1950pro-->8800GT-->4890-->5850.
Miért?
Azért mert ha valami szaggat pl: crysis 20fps-el akkor 10-20%-al 22-24fps mire mész, azt kenheted a hajadra! Viszont 30fps már öröm é' bódottá'
Ha már új kártya akkor legyen értelme cserélni: kell a +50% a régihez képest, abból nem érdemes engedni! -
lvnt
őstag
válasz
jegenye77 #14836 üzenetére
Annyiért szerintem nem fogsz találni, inkább ahogy Zoo123 is írta, 20k különbség van a kettő között.
Ha a Crysis 2 is olyan "fantasztikusan" optimalizált lesz, mint az első része volt, akkor nincs az az evilági kártya, amelyen maximum beállítások mellett fog futni a játék.
-
kasa85
őstag
válasz
jegenye77 #13899 üzenetére
Szia.A karit nem tuningoltag?Mert ha igen a Ati Catalyst 10.5 és a 10.6-miatt nem áll vissza terheletlen állapotban az alap órajelekre(eredeti terheletlen órajel ,Gpu Clock:157MHZ,és a Mem Clock:300MHZ).Nézd meg esetleg a Catalyst Control Center-ben mennyire veszi le a két órajelet terheletlen állapotban mert nekem is ez volt a problémám.Beállítottam a karit Gpu Clock 850MHZ ről 900MHZ-re,a Mem Clock-ot pediglen 1200MHZ-ről 1250MHZ-re tuningoltam.Mikor visszavette az órajelet mert nem volt terhelés alatt a kari Gpu Clock:157MHZ helyett 600MHZ re módosult,és Mem Clock:300MHZ helyett a tuningolt értéken hagyta vagyis 1250MHZ-en,ilyenkor produkált a kártya +10C fok eltérés, köszönhető a tuningnak meg a szar drivereknek.
-
Giot
addikt
válasz
jegenye77 #11912 üzenetére
Látom Sapphire van neked is, a referencia nyákos vagy már a Sapphire saját tervezésű nyákja?
Azért az hozzá tartozik hogy elég takarosan átgyúrták a Toxic nyák-ját. Ebben a tesztben egymás mellett a Toxic és a ref nyák. Érdemes megsasolni, pld a táp rész teljesen más. De arról nincs infóm hogy válogatott chipeket használnak e. Bár lehetséges. -
Zoli-206
senior tag
válasz
jegenye77 #8103 üzenetére
Nálam is hasonló. 5870 alapon semmi hang, de izmosabb játék alatt (pl. GTA 4 max beállítással) pár perc után megjön a hangja. Nemtom mihez lehet hasonlítani. Kb Egy 24x-es sebességgel pörgő CD hangja dobozba zárva
Azt nem mondanám, hogy hangos (maxon), de határozottan hallatja magát
-
SirKero
őstag
válasz
jegenye77 #8055 üzenetére
Én itt vettem és ugyan ennyiért. Figyelni kell,hogy mikor érkezik / általában péntekenként / áru és rögtön lefoglalni. Amikor vettem 5db. jött és mire beértem a boltba már mindnek volt gazdája.
-
-
8nemesis8
veterán
válasz
jegenye77 #666 üzenetére
Hát igen nekem is bosszantó, holott eszemben sem volna megvenni, a legújabban kikerülő VGA-t .
Van egy guru ismerősöm, volt, hogy fél évente kb fél milláért újított gépet.
Nem hazugság, mindig megvette az Nvidia legjobb kariját, de országban általában esők között.
Pár év kellett, hogy belássam értelme nincs, mert annyi kompatibilitási baj volt vele, hogy beletelt 1-2hónapba mire tudta használni a gépet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Sorozatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest