- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
válasz
DerStauner #3798 üzenetére
Igen, igen.
-
válasz
Razermazer #3687 üzenetére
Szia!
Sikerült letesztelned a HDMIt vele? Erősítőbe kötötted vagy direkt a TVbe?
Üdv,
Vik -
DerStauner
senior tag
5850-est kihajt egy e8500-as 3,6-on? és elég hozzá egy vx450 corsair táp?
-
Kucsek
aktív tag
válasz
Barbarossa88 #3794 üzenetére
Nem biztos ,van a környezetemben 1-2 olyan jó indulatú barom akiknek még ház sincs csak fekszik a cucc az asztalon,vagy ezer éves házban tartják a sokszor jó minőségű dolgaikat és szarnak a melegedésre inkább leveszi az oldalát.De szerintem fontos lehet egy esztétikus és ugyanakkor jó szellőzésű ház mert a szobában azért még is csak egy bútordarabnak számít.
Az 5870 2 Gb darab mikorra várható és mennyiért kb ?Valaki Infó ?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezt én kérdeztem Demerstől. Annyival nem lesz jobb az eredmény, hogy megérjen +300 millió tranzisztort. Képkockára lebontva szinte alig lehetne nyerni vele. A sebességet a legjobban az a kurva sok háromszög textúrázása szívja le. Erősebb shader blokkal többet lehet nyerni. Még nagyobb probléma, hogy nem olyan egyszerű 2 tri/clk motort csinálni.
A Sweet Spot stratégia mindig is erre ment rá, a teljes teljesítmény nem lényeg, de a teljesítmény/mm2 a döntően fontos paraméter. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Barbarossa88 #3791 üzenetére
Szerelmes lettem bele
Köszi a linket.
-
zuchy
őstag
válasz
Barbarossa88 #3791 üzenetére
Mondtam hogy nem hűvösebb?
De a proci, táp, északi híd meg melegebb.
Szerintem jobb helye van a melegnek a gépházon kívül, mint belül. Persze ha sok házhűtő ventit beteszel, akkor nem fűti fel annyira a gép többi alkatrészét. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wolf523 #3782 üzenetére
Szerintem itt kérdezz rá: melyik_tapegyseget_vegyem
-
wolf523
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi hogy egy Corsair Hx450W Modular elbir egy 5870-es karit?
Mellette van egy E8400 proci 3600mhz-re huzva es 4gb ram 1 winyo 1 dvd iroKössz mindenkinek !
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #3778 üzenetére
Miért ne hozna dupla FPS-t? A két képkockát teljesen külön számolja a két GPU. Nem kell itt semmilyen feladatmegosztás.
A kérdés az, hogy érdemes-e DX9-ben Parrallax Occlusion Map-ot használni. Az virtuálisan ugyanazt a hatást eredményezi, mint a tesszelláció, csak feleakkora sebesség mellett és az Anizo szűrés alkalmazását is mellőzni kell.
Senki sem kötelezi az embereket cserére. Jönnek az új technikák, de ettől még az Unigine Heaven is fut DX9-es karin is. Ha szeretnél tesszellálást, akkor váltanod kell, ha nem, akkor maradhat a régi karid, mert futni fog minden gyengébb grafikán. Ezért érdeklődik ilyen sok fejlesztő a DX11 iránt. Egyszerűbb lesz a munkájuk, gyorsabb lesz az új eljárások mellett a grafika is, és még a kompatibilitást is mesterien megoldja az API. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nagyon szemezek ezzel a 5850/5870 párossal, de a referencia hűtés kiábrándít belőle. Várom már a VaporX-et. Január-február környékén már akár megfizethető áron lehet majd kapni.
-
Pokolika
tag
Egy kis érdekesség asszem volt már róla szó ezért linkelem: PhysX
-
katt777
félisten
"A Több GPU-s megoldás meg dupla FPS-t hoz CF-ben." - Francot.
Bár 4 GPU-val már elképzelhető, jó esetben.
Amúgy kíváncsi vagyok, mikor csinálnak egy tesszelációnál szebb grafikát DX9-ben, ahogy a DX10-es programok legtöbbjénél is számos DX9-es program sokkal szebb. Persze lehet új eljárásokat kitalálni, hogy cseréljenek az emberek VGA-t (is), meg direkt ezekre kihegyezett játékokat írni, csak már most fogadnék rá, hogy a DX11-es játékok, játékélmény tekintetében még a DX10-eseknél is ócskábbak lesznek az irdatlan hardver-hype miatt. -
TomiLi
addikt
Értem és köszönöm!
Akkor szeretettel várjuk a DX11-es játékokat
Ott majd kiderűl minden a gyakorlatban is!
Persze ennek az 58xx szériának rengeteg előnye van az elődjéhez képest, nem leszólni akartam... Simán elnézhető, hogy ez még "csak" egy bevezető VGA lesz a tesszeláció terén, hiszen ahogy már fent említettem, nem leszünk elárasztva még annyira DX11-es játékokkal....
Ettől függetlenül a rengeteg előnye miatt szemezek egy 5870-nel én is erősen! De szeretném megvárni még az 5970-et, valamint azt hogy mennyire lehet komolyan venni egy 5890 születését... Bár az utóbbi VGA-val kapcsolatban az az érzésem, hogy a Fermi késése miatt jegeli az ATI ezt a projektet...Mindenesetre köszönöm mégegyszer a részletes segítséget felvilágosítást!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Miért ne tudnák. A HD 5800 tesszellálásra született. A Több GPU-s megoldás meg dupla FPS-t hoz CF-ben.
Most mindenki beparázott, mert az Unigine Heaven ennyit esik sebességben a tesszellációtól, de mondjuk Parallax Occlusion Mappinggel, ennek a sebességnek még a fele sem lenne meg (és még Anizó szűrés sem lenne). Natív modellekkel, meg másodpercenként láthatnánk egy képkockát (amellett, hogy lenne szép lenne a memóriaigény is). A Heaven egy benchmark, nekik az a dolguk, hogy szarrászopassák a hardvereket. Ennél gyorsabb a tesszellációs folyamat nem igazán lehet, egyszerűen sok a VGA-nak a többletteher. -
TomiLi
addikt
A HD 5970, a FullHD-nél nagyobb felbontásra való, vagy Eyefinitire.
Akkor ezek szerint a több GPU-s megoldás sem fog javítani a tesszeláción?
Akkor a 58xx VGA-kat tekinthetjük egy bevezető szériának a tesszeláció terén?
Úgy értem a 58xx kártyák maximálisan a DX11-re és a magas felbontásra születtek egyébb kellemes újdonságokkal (Eyfinity; alacsony fogyasztás), de a tesszellációban rejlő lehetőségeket még annyira ez a széria nem fogja tudni kihasználni... -
Abu85
HÁZIGAZDA
A DX11-es gamáknál általános lesz, hogy Full HD-hez 4x/8xAA-val ajánlott lesz minimum a HD 5850, de inkább HD 5870. A HD 5770-nél már nem igazán mehet a komoly felbontás. Kb. 1680x1050, amit ki lehet majd belőle sajtolni mérsékelt AA-val. A tesszellátorral is csínján kell majd bánni, gondolom ezért van az AVP-ben Medium opció. A pici HD 5000-ek, meg ... hát azoknál tényleg jönnek a komolyabb kompromisszumok. A HD 5970, a FullHD-nél nagyobb felbontásra való, vagy Eyefinitire.
-
TomiLi
addikt
Köszönöm Mindenkinek a részletes felvilágosítást a tesszeláció ügyben!
Akkor ha jól értelmezem, a leendő DX11-es játékok egy GPU-val nem fogják bírni a max. közeli grafikai beállítást... Vagy egy dupla GPU-s, vagy egy CF rendszer, azért már el lesz vele magas tesszelációnál...
Hmmm, ha minőséget akarunk, megint zsebbe nyúlós lesz....
De az is egy lehetőség, hogy egy évig kibírja az ember DX11 és tesszeláció nélkül, hiszen DX11-es játékok sem lesznek annyira nagy számban... .Addigra elvileg jön a 6xxx,. ami megint nagyon nagy durranásnak van már most beharangozva.... hát azért fenttartással kezelem a dolgot... - Megint "hangosan" gondolkoztam -
->Raizen<-
veterán
[link] Egy kis teszt a gigabyte 5850ről amim jövő 7en meg is lesz. Ebből legalább megtudtam azt is milyen kellékeket adnak hozzá!
-
köszi mindenki!
3749:
a bekapcsolt tesszelációnál két ok miatt esik az fps:
- a sok háromszöggel gondja lehet a setupnak (ez látszik is abból, hogy a felbontás növelésével csökken a tesszelált megoldás hátránya)
- a sok új háromszög rengeteg munkát jelent a VGA többi részének ismindkettő orvosolható azzal, hogy óvatosan bánunk a tesszeláció használatával. szerintem amúgy a Heaven demoban nem eltúlzott a tesszeláció használata, egyszerűen ennyit bír a HW. a kétchipes kártyákon azért már elég becsületesen fog menni - ott ráadásul setup unitból is kettő van!
3751: fizikához meg AI-hoz CPU kell, a tesszeláció pont annak a dolgát könnyíti, duplán is
-
katt777
félisten
válasz
Sz.Miki #3710 üzenetére
Az ATI driverírói csak arra gondolnak, ami most jött ki.
Televan: Föl lehet szerelni a tetőre, és akkor ágyból játszhatsz, még kényelmesebben. 3m-re már elfér azért egy komolyabb LED-TV is...
(Én is csak szeretnék egyet, de hát már hadd álmodozzon az ember...)
Nippon: ATI-s topicban több ilyen kártyát is cseréltek. Ha normális helyen vetted, kicserélik. De ha minden karid csinálja, nem mégis valami más (táp?) okozza a VGA-n ezt a zajt? (Nem megfelelő áramerősség pl.)
darky@: Azért a tessz. visszaesésért sztem még erősen a driver a felelős.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az AVP-ben detail és object tesselation is lesz. A beállításoknál DX11-es karival majd ki fog villanni az opció. Lehet Off-Medium-High beállítás. A Medium az gyakoraltilag felezett részletesség. High mellett elszabadul a pokol.
-
Romvr
őstag
válasz
->Raizen<- #3765 üzenetére
Én úgy tudom hogy a játékokban a tesszellációt is 4 lépésben lehet majd állítani (tudjátok: Off-Low-Medi-High). Ha nem lehetne akkor sokaknál nem bírná a játék a dolgot és ezért nem is fizetnének be rá míg nincs emberi áron normális Dx11 kártya.
HUF ingadozás mindig szívás. Majd akkor veszek karit ha erősödik, vagy a brókerem visszaszól hogy "vegyél mert eladok"
.
-
->Raizen<-
veterán
Hajjaj már az 5770re is sz@r ventiket pakolnak gigabyte-nál?
ceaser: Szerintem kétféle mód lesz a játékokba pl az avp3ba ami hamarosan megjelenik az alacsony részletességű tesszaláció meg a detail tessalation ha így oldják meg nem kell majd egyhamar kidobni pl 5850est sem.
-
Dracula
őstag
Hali!
Melyik a "leghalkabb" 5850 és van-e már custom hűtéses példány?
Üdv!
-
vhunor
őstag
Nagyon úgy fest, hogy én is megszívtam a hűtéssel, az 1 hete vásárolt Gigabyte 5770 ventije jól hallhatóan elkezdett zörögni/kattogni, bár még annyira nem vészes, de pl. amikor kikapcsolom a gépet, a venti még másodpercekig köhög amire leáll
. Nagyon jókor jött a dolog, vasárnap költözök el Bp-ről, most szophatok a garanciával 250 km-ről.
-
zuchy
őstag
-
TomiLi
addikt
válasz
->Raizen<- #3751 üzenetére
Ezek szerint akkor egy játéknál rosszabb a helyzet....
Driveresen ezen lehet javítani? Mármint, hogy a tesszeláció ne menjen ennyire az FPS rovására? -
00roli00
aktív tag
-
ImI87
őstag
XFX 5870 bios-ában kéne kiütni az órajel limitet. Semmi mást nem akarok változtatni, csak ezt. Ha megnyitom RBE-vel, akkor pontosan hol kell felülírni a beállításokat?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #3747 üzenetére
1,312vot adtam biosba neki és az mchnak meg 0,1v-ot igy stabil 3,33on. Hogy miért nem megy többet? talán mert 80 fok fölé megy már 1,45 1,5 v-on a hőmérséklet 3,5 3,6ot néztem de a 4. magot eldobja már. Ja és a p35 ds3p az egyik legjobb lap q6600 tuning szempontjából! De jöhet neki más egyéb is 580 as fsb se gond neki!
-
->Raizen<-
veterán
-
tgulyas
senior tag
Valaki akinek van HD 5870-se meg tudná írni hogy játék ban hány fokon megy a VGA meg azt is hogy hány % megy a venti?
-
TomiLi
addikt
A záró akkord tanúságos....
És kicsit kevés a bekapcsolt tesszelációnál az FPS......
Arra lennék kíváncsi a hozzáértőktől, hogy ezt az FPS leesést mi okozza? Úgy értem, hogy ez a 58xx széria ennyire lesz vajon képes, vagy driverekkel még orvosolható ez?
Vagy egy ilyen teszt program annyira meghajtja a rendszert, ami egy játékban ritkábban fordul elő? Vagy fordítva? Egy játékban még rosszabb a helyzet?Köszi
-
bigdigit
addikt
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<- #3741 üzenetére
Reméljük a környékeden jófajta giga 5850-ek vannak!
Amúgy milyen feszel megy 3,33at a procid, miért nem megy többet a lap miatt, milyen G0-ás?
-
bigdigit
addikt
válasz
Lacika001 #3740 üzenetére
kész fent van az msi unlockos bios.
az A11-et természetesen át kell nevezni akármi.rom-ra.nyugodtan rakhatod.ráadásul én még a gyári biost is elfelejtettem menteni.
asus biost nem akartam mert ha valami gond lesz vele csak msi bios most is rajta.
ha neked is msi és mented a gyári biost ha elküldöd megköszönöm. -
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Robi BALBOA #3739 üzenetére
Hogy miért? Mert csak ez van a környékemen elérhető! Elhiszem hogy elég! 3,33 ghz a max prime stabil eredményem.
-
Lacika001
aktív tag
válasz
bigdigit #3736 üzenetére
Ezzel lehet floppy-t emulálni, amit megformázol DOS indítóként, majd ezzel[/L] formattáld a pendriveot, a dos fileok helyeként meg a floppy-t kell megadni. Az MSI unlockos BIOS engem is érdeklene, de nem "merem" felrakni amíg valaki nem mondja hogy biztonságos.
Egyébként ha az asus biosát raknám az MSI-re akkor a feszt is lehetne állitgatni?
(elvileg referencia mindkettő) -
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<- #3735 üzenetére
Miért nem veszel inkább ASUS-t vagy Sapphire-t, a gigából van egy rossz széria nehogy kifogd!
Amúgy a Q6600 3,4ghz-en bőven elég, hidd el még 3-3,2ghz-en is elég lenne!
-
00roli00
aktív tag
válasz
bigdigit #3720 üzenetére
Winflash alapból nem megy olyan karikkal, melyeken ddr5 memó van, ezért nem is indul el. Én megcsináltam a boot pent, de valamiért nem akar bootolni vele. Ha ebben segítene valaki azt megköszönném. Az unlocked bios amit találtál milyen kiterjesztésű? Amit én találtam az vmi A11. Lehet én vok hülye, de úgy tudtam hogy bin ill. rom lehet. Egyébként az msi 5850 bios alapból nem unlockolt?
-
Kucsek
aktív tag
A 4870 nálam is ciripelt pl GTA 4 elején amikor magas volt az fps.De mivel fülessel játszom nem érdekel,őszintén meg mondva már várom ,hogy az én gépemben is ciripeljen egy 5870
Egyébként most én vagyok hülye vagy tényleg emelkedtek az árak.Mert hét elején még láttam boltokban 5870-t 95-98 k között ,most meg 102-105.Bár van itthon Eur-m de arra gondoltam majd nyerek egy kis + lóvét beváltásnál de amit látom az a + elmegy az áremelkedésre[B][/B]Katt: a távcső nem a monitor miatt kell ,hanem azért hogy ha nyerek a lottón lássa milyen jól élek míg el nem költözök.
-
zuchy
őstag
válasz
nixx-21 #3731 üzenetére
Tudom hogy 3 monitornál nincs a célkeresztnél fekete csík, de még jobb ha semmilyen csík nincs.
A legrosszabb verzió a 2 monitoros, ahol ugye középen van egy csík. Ez nem pesszimizmus hogy nekem nem tetszik ez a fajta megoldás. A másik megoldás a 3 monitoros, ott nincsen középen csík, de még mindig van. A legeslegjobb amikor semmilyen csík nincsen. Nemde?
-
nixx-21
őstag
hát akkor nézd csak a negatív oldalát a dolognak, ezt hívják úgy h pesszimizmus
mellesleg a 3 monitornál a célkeresztben nincs fekete csík
"...Én nem azt mondtam, hogy szar a két monitoros..."
persze én sem gondoltam csak egy 170"-os LCD-t venni drágább mint 3 kisebbet
meg könnyeb összeszedni 3 monitort ha teszem azt van 3 gép egy családi házban ugyanolyan monitorokkal -
Robi BALBOA
őstag
válasz
bigdigit #3727 üzenetére
Annyira hangosan ciripel?
Amúgy ilyennel nehogy vissza vid, mert akkor annyit érsz el vele, hogy elküldik bevizsgálni onnan 2-3 hét múlva jön vissza lehet, hogy még a boltban is ál egy hetet, már kb 1 hónapnál járunk mire vissza kapod ugyan azt a karit, mert semmi baja nem volt, a ciripelés ugyan úgy meglesz, mert nem tudnak mit kezdeni vele, meg nem is akarnak semmit kezdeni vele, nekik az a lényeg, hogy megy!
-
Televan74
nagyúr
Remélem nálam nem fog ciripelni jövő héten a Sapphire 5850 -es.
-
tgulyas
senior tag
Örömel jelentem hogy in már ben vagyok én is a club ban egy shappire HD5870 -el
-
Nippon
őstag
válasz
katt777 #3705 üzenetére
Vízzel hűtöm a gépet a házban összesen két venti van, az 5850-esé és a Corsair táp ventije.
A kártya ventije nem kopog, ha megfogom akkor is hallom a ciripelést, ha a táp ventijét megállítom, akkor is. Ez a tipikus tekercs ciripelés, amit régen is minden Geforce csinált.
Emiatt kicserélik gariban? Eddig az összes kártyám ciripelt, most megvettem az ATI-t és örültem, hogy végre megszabadulok az élménytől. Nem jött össze! -
bigdigit
addikt
találtam az msi 5850-hez unlockolt biost.
az a kérdésem winflash megbízható?win7 64bit alatt meg pláne?
dos-ból nem tudom nyomni mert az istenért se tudok a pendrive-ra dos indítót létre hozni. -
TomiLi
addikt
Arról lehet tudni valami pontosat, hogy mikopr enged teret az ATI a VGA gyártó cégeknek a nem ref. hűtésű kártyákat illetően? Képeket már lehetett látni, de ezek a VGA-k mikor kerülnek a boltok polcaira? Köszi!
-
Televan74
nagyúr
válasz
katt777 #3705 üzenetére
Nekem most 17" van , nekem már a 22-24" is előre lépés lenne. Főleg abban a tekinteteben, hogy a 107 cm es plazma nehezen férne el a tetőtérben a sz. gép asztalon. És a legnagyobb két fal közti távolság 3 méter. Hülyeség lenne ekkora szobába , ilyen nagy plazmát beraknom,meg anyagilag sem úgy álok, hogy egy plazma beleférjen a költségvetésbe.
Élmény szinten biztos jó lehet rajta játszani, én is kipróbálnám. -
zuchy
őstag
válasz
whitewolfika #3714 üzenetére
Inkább q9550-t vegyél, a többiből ami marad veszel egy jobbféle hűtőt.
Nem értem mért ajánlgatja mindenki a Q9650-t ami nem éri meg a pénzét, a 166MHz-ért. -
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
whitewolfika #3711 üzenetére
Vagy ha minden féleképpen 4 mag kell akkor inkább Q9450 vagy Q9550-ben gondolkodj, a Q9650 irreálisan drága!
Vagy ha nagyon olcsón kell 4 mag akkor egy jól húzható G0-ás Q6600 a te procid, azok is mennek simán 3,6ghz-en ami bőben elég, már a 3-3,2ghz is elég.Ha meg elég a 2 amg akkor csak is E8xxx proci, abból valami tuningosabb ami alapfeszen viszi a 3,6-3,8ghz-et.
-
DrJános
aktív tag
válasz
whitewolfika #3711 üzenetére
E8xxx Széria már tökéletes 3-3.5GHz felett már nem szokott gond lenni Proci limit miatt.
De ha van pénzed és tuti biztosra akar menni akkor Intel Core2 Quad Q9650 Itt a 3GHz már elég, de ha kevésnek éreznéd akkor meghúzod i kicsit.
-
whitewolfika
csendes tag
Azt szeretném meg kérdezni, hogy a HD 5870 kártyát milyen proci hajtja ki fullosan?
-
-
TomiLi
addikt
[link]
Sajnos ezek szerint csak jővőre számíthatunk olcsóbb 58xx VGA-kra....
Bár nem tudom mennyire hiteles egy ilyen hír..... -
katt777
félisten
válasz
Razermazer #3681 üzenetére
Na ne má... Sem a Chieftec, sem a CM tápom nem ciripel, de egyetlen ATI kártyám sem tette, még párosával sem (3870CF ment 550W-os Chieftec-kel, 18A-es VGA ágakkal), sem kari, sem a táp alattuk. Az bizony inkább hibás kártya. Elméletileg egyébként csak hallja az ember, hogy a tápból v. a VGA-ból jön a tücsökmuzsika.
Nippon: Hát, ha elméletileg nincsen, azért gyakorlatilag mégis úgy tűnik, hogy van, ha tényleg onnan jön a zaj. Venti?
Kucsek: Ha 6 monitoron tolod, minek a szomszédnak távcső?
Televan: Havernál van az asztalon egy legalább 120cm-es TV, na, azon F1-ezzél, aztán megtudod, mit ér egy 22" monitor az élmény tekintetében.
Sz.Miki: Ja, CF-es alaplapba beteszel egy 4870-et, aztán azt aktiválod, ha kell, vagy vársz pár hónapot, hátha ilyen régi játékra is gondolnak az ATI driver-írói (én azért igazából ebben nem hiszek).
-
Sz.Miki
őstag
Én is Q9650-en gondolkodtam de mélyebbre ásva utánanéztem, hogy játékokhoz teljesen fölösleges!!!!
A legtöbb játék jó ha kihasználja a 2 magot, 4 mag semmi előnyt nem produkál, inkább az órajel ami számít.
Én maradok a jó öreg E8500-nálÉs szeretnék már Witcherezni
majd veszek egy VGA-t hogy tudja vele játszani
-
Sz.Miki
őstag
válasz
voodoo98 #3661 üzenetére
Ha elolvasnád mi áll a kuponon megtudnád, hogyan jutsz hozzá a játékhoz!!
De lefordítom neked, Decemberben amikor hivatalosan is megjelenik a játék, a STEAm-rendszerén keresztül aktiválhatod a kuponon található sorozatszámmal, és ugyan úgy ahogy az összes steam szponzorált játékot fogod és letöltötd a steam segítségével, utána kiírod vagy azt csinálsz vele amit akarsz! teljes értékű játék! -
Televan74
nagyúr
Átlagfelhasználónak elég egy minőségibb 22-24 monitor. Egy sok monitoros rendszer nem férne el egy átlag lakásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest