- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Hát talán én rászánom magam bár időm nem sok van, meg nem tudom melyik konfigon lássak neki
,az e8400.on vagy a most összeállított, vagyis szeretném azt is összeállítani quad 9550-en mert így olvasva édes mindegy, hogy melyik proci van alatta a régi core családból. És milyen oprendszer alatt Vista vagy Seven alatt 
Sz.Miki: A Witcherhez milyen patcheket raktál fel, mert nekem csak az 1.1 és az 1.2-van meg lehet, hogy jött ki még újabb is hozzájuk, amióta én utoljára játszottam vele. Majd megnézem neked, úgyis most ilyen nosztalgiába vagyok. Bár így olvasva katt777 tanulságos írásait, van igazságtartalom benne a régi xp-n simán ment a éppen nevezett Republic Commando 1950pro kártyámon régi driverekkel. Bár most evvel a szörnyeteggel nem próbáltam de lehet azt is beizzítom most így ezek után. Arról nem is beszélve más téma igaz hogy a régi star wars-os játékok( jedi knight meg a jedi academy nagyon jó kis modokkal) éppen a Vista opengl támogatásának gyenge volta miatt nem mennek. Szóval jó megvagyunk ám kutyulva innen is onnan is, user fizess ha akarsz valamit, és akkor sem biztos hogy kapsz valamit

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- RTX3080 és RTX3080 Ti verhetetlen áron!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,az e8400.on vagy a most összeállított, vagyis szeretném azt is összeállítani quad 9550-en mert így olvasva édes mindegy, hogy melyik proci van alatta a régi core családból. És milyen oprendszer alatt Vista vagy Seven alatt