Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Igen, eredeti játék! Összes patch minden driver a legfrissebb.
Ezt találtam a Google keresővel Gamestar fórumon
"(Sziasztok!Egy kérdésem van.A minap beszereztem egy HD 5870-es VGA-t.Beszereltem,és miután elindítottam a witchert,mindenféle vonalak álltak ki Geraltból,meg a képernyőn itt-ott.A többi játéknál no problem.Mitől lehet ez?)"
Nekem is ez a tünet.
Call of duty sorozatból minden szépen fut, Need for speed is, 3DMarkok is szépen lefutnak.
-
katt777
félisten
Hát, látod, ha ide bejönne egy bármilyen, azt én sem bánnám!

Razermazer: Miért szoftveres vezérlésre állítottad?
Az IC2 ráadásul nem az 5000 szériához kell, hanem a pre 580 karikhoz, az 58xx szérián meg már 870-es van.arn: Ha csak nem valami prenyúzott karit adott az eladó, és ki akarta küszöbölni a garos problémákat...

-
Blood Mage
senior tag
jó, de neked 50esed van. a 70es feltehetően "valamivel" zajosabb. Mellesleg, jobb automatikusra állítani sztem, hisz ha túl felforrósodna a vga akkor le tudja hűteni magát, de ha leszabályozod, akkor elfüstöl
(na jó persze mindez nem túl valószínű, de nekem már a 70fok is baromi melegnek tűnik, 80fölött pedig nem vállalnék be egy kártyát sem akár milyen jó) -
RI/OS
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Az IC2 ráadásul nem az 5000 szériához kell, hanem a pre 580 karikhoz, az 58xx szérián meg már 870-es van.