- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
boeing
őstag
válasz
->Raizen<- #3999 üzenetére
Igen csak ajálani tudom a 5850-est,cool lett,és még meg sem mutata a erejét.
-
Lacika001
aktív tag
válasz
banderasz77 #3995 üzenetére
Alapfeszen simán nem, feszemeléssel, az alapórajeles HD5870 szintje elérhető.
-
zuchy
őstag
válasz
katt777 #3993 üzenetére
Tudom hogy nem produkál fps-t, de köss bele mindenbe, csak az érthetőség miatt írtam így.
Nem quake2-re gondolok, hanem pl a Brothers is Arms Hells Highway-re. Ami nem egy régi játék. És ebből nem csak 1 van. Pl ARMA2, Op Flashpont Dragon Rising...stb.
Hiába teszed fel grafikát maxra, ha 640x480 a felbontás... A felbontásnak is szerepe van.Ezért is érdekes, hogy Unigine tesztekben mennyire pihennek a procik, azaz hogy max összetettséggel még mindig mennyire nem kell izomállat CPU a legerősebb VGA-k alá sem.
Igen, de nincsen semmi ott, nem kell AI-t számolni, nem kell sok mindent számolni ami játékká tesz egy ilyen grafikai szoftvert. Nem azt mondom hogy 10Ghz-s proci kéne, de nem árt beszerezni nem a leggyengébbet. Hogy kiegyensúlyozott legyen a rendszer.
(#3996) Barbarossa88: Én a 3.2-n járó 4 magossal hasonlítottam össze....
De nem a több cache miatt lenne gyorsabb, hanem hogy a kihasználatlan magokon futnak az egyéb programok. A Cache az pár %-ot számít. -
banderasz77
addikt
5850-ek mennyit mennek tuningban, elérik a nagytesó szintjét kb?
-
katt777
félisten
válasz
BullKoxa #3984 üzenetére
RTM
zuchy: Hát, ha grafika maxon, akkor pont nem kell izomproci. Igénytelen játékmotorok nem mérvadóak, ennyiből tegyél föl egy Quake 2-t, aztán sírj, hogy 5GHz-en sincs kihajtva a VGA-d.
8XAA-gel alacsonyabb pontok jöttek volna ki neki sztem.
A proci nem produkál FPS-t.Goldmen75: Az van, amelyik teljes gőzzel dolgozik (de hiába), az korlátozza a rendszer teljesítményét. Pl. ha proci 100%-on megy, VGA meg csak 80-on, akkor CPU limited van, azaz nem képes elég adattal ellátni a VGA-t, illetve vice versa. Ezért is érdekes, hogy Unigine tesztekben mennyire pihennek a procik, azaz hogy max összetettséggel még mindig mennyire nem kell izomállat CPU a legerősebb VGA-k alá sem.
Monitorozó grafikonokon (ATT v. Rivatuner, esetleg Win feladatkezelő és GPU-Z) pontosan látod a helyzeted. Nézd meg a tesztjeimet a honlapomon v. logouton, sok játék-grafikont is láthatsz direkt erre való tekintettel HD4870 teszteknél. -
zuchy
őstag
válasz
Goldmen75 #3991 üzenetére
Ez is játéktól függ. GTA4 gyorsabb 4 magos procin, de kevés játék használj még ki.
Pl egy két magot támogató játéknál viszont a 4GHz-s E8400 a jobb.
Hogy miből lehet megállapítani? Teszteket kell nézni, ott nagyon jól látszik hol van a CPU limit.
Az a jó, ha VGA limit van, így nincsen teljesen leterhelve a rendszer, csak a VGA.
Meg onnan is lehet tudni, hogy ha húzd 3GHz-ről a procidat pl egy E8400-at egészen 4GHz-ig, és nézed az FPS-t. Ha nincs változás, akkor VGA limit van. Ha változik, ahogy nő a freki, (nő az FPS) akkor CPU limit volt. De lehet 4GHz-n már nem lesz. -
Goldmen75
őstag
Köszi ez kimerítő volt, értem is, de honnan tudjam hogy melyik mennyit tud kiadni magábó? Mert ugye fps érték azt a kettő együtt produkálja nem?! Az már kiderült nálam, hogy az e8500 4GHz-en járatva sem tudott annyit adni mint az i750-en mondjuk 3.2-őn...
tehát a VGA még bírná...gondolom.. -
zuchy
őstag
válasz
Goldmen75 #3986 üzenetére
Úgy van az egész, hogy a CPU mondjuk lök 60FPS-t, tegyük fel, folyamatosan.
Ha egy gyenge VGA-t teszel alá, akkor nem tud 60FPS-t számolni a VGA, hanem mondjuk 20-at. Mert ennyit tud a VGA. De ha aláteszel egy 120FPS-t tudó kártyát (adott felbontásban, játékban pl), akkor meg CPU limit lesz, mert menne a redszer, de visszafogja a CPU. Ezért CPU limit. Ha növeljük a felbontást, és a részletességet, és még szűrőket is kapcsolunk be, akkor tartunk a VGA limit felé, a mert a VGA-nak egyre nehezebb dolga van, ellenben a proci álladóan ugyanazt az FPS-t produkálja. CPU limit lesz akkor, ha csökkentjük a felbontást és a részletességet, a VGA begyorsul, de a CPU nem tud több fps-t lökni.
A valóságban nem teljesen így van, de nagyjából hasonló és még sok minden befolyásolhatja. PL a proci sem állandóan teszem azt 60FPS-tud... -
Goldmen75
őstag
No, akkor azt mondja el nekem valaki pár szóban , mi az a CPU, VGA limit? S honnan tudom én azt hogy épp egyik "van"?
-
zuchy
őstag
válasz
katt777 #3982 üzenetére
A grafikai összetettség jobban megfogja a VGA-t, mint a felbontás, ergo nem feltétlenül ostobaság 1280-as felbontásba erős VGA-t venni.
Csak tegyél alá procit...
Meg hogy mi fogja meg, az a játéktól is függ. Crysis alapból megfogja maxon 1280x1024-ben, de egy CoD4 maxon ugyanilyen felbontásban nem igazán.
Az biztos, hogy kombinálva erős VGA limitet lehet létrehozni.Én úgy gondoltam, hogy RI/OS alapból Extremen 8AA-val tesztelte. Így már érthető az elvátról elmaradó pontszám.
De Markot én alapból nem szeretem.
-
katt777
félisten
válasz
Goldmen75 #3941 üzenetére
Pedig van kereső is, ill. nem egy teszt PH-n is. Egy E8400 is kihajtja, legalábbis azon adatok szerint, amelyeket én kaptam max. grafikai összetettséggel. Teszt a honlapon v. Logout: HD4870 Part V
zuchy: A grafikai összetettség jobban megfogja a VGA-t, mint a felbontás, ergo nem feltétlenül ostobaság 1280-as felbontásba erős VGA-t venni.
ko-ko82: Nekem 7.3-at, de HD4870-em van...
cserkosz: Az nem a W7 beépített WDM drivere miatt van? Vagy már rendes ATI meghajtóval?
kasa85: Ez egyszerűen csalás. Nekem maximális megjelenítési minőséggel van 7.3-am HD4870-nel.
RI/OS: A pontszámokból ítélve nem Extreme minőségben teszteltél 8XAA és 16XAF mellett. Akkor meg mit vársz, amikor vastagon CPU-limites vagy?
zuchy: Markot is lehet ésszel használni.
HW Junkie: Talán lesz rajta 3 monitor? Vagy mire kell a 2GB RAM?
Vagy a méretre gerjedsz?
Mert abba a felbontásba max. összetettséggel sem szükséges.
-
zuchy
őstag
válasz
sanyi677 #3978 üzenetére
Kérded, vagy mondod?
De fel lehet rakni, bár egy kicsit barkácsolni kell hozzá.(#3979) HW Junkie: Ha jól tudom, akkor a HD5870X2-n, azaz a HD5970-en is csak 1x1 Giga ram lesz, ha így lesz, akkor memóriával nem leszel előrébb, mert nem adható össze.
Ha 2x2-lesz, akkor oké. Bár azt kétlem a szabvány miatt, (max 300W) mert 4GB GDDR5 ram már nem keveset eszik, nem férne bele még a két Crypress GPU, és még ott van a PLX chip is...
Szóval szerintem a HD5870 2GB ideális választás lehet, ha kell az ARMA2.
De szerintem vagy 20k-val drágább lesz... -
HW Junkie
tag
1920*1080-on játszok (Samsung 656 full HD TV ez van két éve, ver minden monitort
)
és használom a szűrőket is mert úgy szépTovábbá be kell vallanom Arma2 addict is vagyok
Nekem tehát KÖLL a 2 giga nincs mese!
Szoktam rendelni cuccot az www.overclockers.co.uk-től (az Ipon után ez a leggyorsabb amit el tudok érni, raktárról rögtön küldenek mindent nem úgy mint a hazai webshop-ok és 4 nap alatt itt van DHL-el) de nekik sincs ilyen pedig náluk aztán minden ritka extrém cucc van.
Hát akkor várok. Ha máshogy nem 5870X2 mentén fogok ennyi videómemóriára szert tenni
Szép kis érvágás de legalább a 40nm-es GPU-uk és a mostanra kialakult tandem rutin miatt talán emberi fogyasztása és hőtermelése lesz.
-
sanyi677
csendes tag
Sziasztok
A 5850-re fel lehet rakni a Arctic Colling Accelero Twin Turbot. -
zuchy
őstag
válasz
HW Junkie #3972 üzenetére
2GB-nak nagy felbontáson van értelme. Talán 1920x1200 szűrőkkel hozhat valamit, de szerintem nem érti meg, mert vagy 20e-el többért fogják adni.
Jelenleg nem kell még a 2GB, csak ilyen 2560x1600-as felbontásokhoz. De ott meg már kezd kevés lenni az ereje.
Elvileg van átalakító a Displayport-hoz DVI-ba. Hogy ad-e hozzá, azt nem tudom, lehet. -
voodoo98
addikt
ztok,
szerintetek a mafia2-nek normal vagy geforce phsyx-es engine-je van, mert most egy HD5850-em van és ha G. physx-el jön, akkor lehet cserélnem kéne egy NV-ra?
Köszi!ui.: szeretnék maxon (vagy max közelin, min fps=40-nel) játszani, ha lehet...
-
fecke
tag
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni 8800gts 640Mb kártyámat cserélném 285-ös re
vagy 5850 néztem .
melyik lehetne az ideálisabb váléasztás ? én mondjuk az 5850-re hajlok de csak a dx111 miatt ,idáig nvidias voltam ,
tanácsokat okos észrevételeket elöre is köszi
P5bdeluxe, vista64bit,Q6600,6gb ram , van hozzá -
HW Junkie
tag
válasz
Barbarossa88 #3970 üzenetére
Hi
Na témánál is vagyunk. 2 GB-os 5870. Erre várok, hogy kijöjjön mert ha lúd legyen kövér, a memória ne legyen már üvegnyak később hiszen ezt a kártyát vagy két évig nem akarom cserélni.
Még az 4870-esből is van 2 gigás de itt most ez a 6 display portos csoda lesz az első 5870, persze ha egyszer az életben majd kapni is lehet.
Kíváncsi vagyok a display port-hoz adnak-e hdmi/dvi konvertert mert azt gondolom felfogja a gyártó hogy nem kifejezetten elterjedt szabvány csatlakozó felület ez még monitorokon....
Van valakinek infója mi van a 2 GB-os 5870-esekkel? Csak ilyen extrém kategória alatt dobnak ki belőle? Fura így 2009 végén egy kártya teletömve új technológiával a memória meg marad 1 GB....
Lehet az 5870X2 alias 5890 eladását nem akarják rontani? Vélemények?
-
Sárpac
nagyúr
Gyors kérdés 5870-en 2db 6os vagy 1db 8as és egy 6os tápdugasz hely van?
-
tomta
tag
Valakinek jelentkezett már az alábbi hiba:
A kép eltünik és helyette egyszínű felület jelenik meg, a gép nem áll le, de az éppen futó felhasználói programok leállnak (nem villog a HDD control ledje).
A gép hardverében nem változott csak a VGA egy ati 5850-re. Azóta csinálja a gép.
Hiba a naplóban:"A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően.
Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása."Forrás: Kernel-Power
A gépen frissen telepített oprendszer (Win7) és DRV-ek.
Tápegységre (FSP650W) gondoltam, de terhelés nélkül is bekövetkezik a hiba.ötleteket köszönöm
-
WesTM
őstag
válasz
Barbarossa88 #3963 üzenetére
Azért kb. és azért "Megmondani nem lehet mennyivel".
De tény hogy nem konstans a cf- teljesítménye, ezért is nem ajánlottam egyelőre.
-
Bunyec
tag
Sziasztok! Egy kis help kéne. Az lenne a problémám, hogy van egy 21 colos 2003-as analóg monitorom, eddig 4890-es kari volt a gépemben, és a monitorom tudott frissíteni 85hz-en, 100-on nem tudom miért nem pedig bírná alapból a monitor, de 64 bites rendszerhez nincsen driver. A lényegesebb gondom, most cseréltem vga-t egy 5870-re és a monitorom csak 60hz-en tud frissíteni max. Ezen lehet valahogy változtatni, mert windowson belül sehol nem megy, csak a 60hz-et ajánlja fel. Nagyon bántja a szemet ez az alacsony frissítés. Köszi előre is a helpet!
-
WesTM
őstag
válasz
adamssss #3957 üzenetére
Ha jól ki tudsz jö9nni a cseréből, mindenképpen érdemes váltani.
Kisebb fogyasztás, teljesítményben már most is többször van előrébb mint a 4870x2, dx11, és a cf esetleges anomáliáival sem fogsz találkozni.
Egyelőre teljesen felesleges szvsz. belőle cf, de a későbbiekben mindenképpen jó lehet.
Megmondani nem lehet mennyivel lenne akkor gyorsabb kb. 60%-al, de oda már bitang erős cpu kell a megfelelő skálázódáshoz. -
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem. Egy HD4870x2-ről szeretnék váltani 5870-re. Most jelenleg még ahogy a teszteket nézegettem az x2 gyorsabb valamivel. Én a 1650*1050-es felbontását használok.
Szerintetek megéri-e a csere? Az újabb driverekkel megfogja-e előzni az 5870 az x2-t vagy a kétszívű egy kicsit mindig erősebb lesz?
2, Mikor már lemegy az ára az 5870-nek gondolkodom crossfire-en ezzel ha valakinek van vmilyen tapasztalata az írjon róla pár sort és azt is lehetőleg hogy kb a két kártya mennyi pluszt hoz százalékban az egy kártya mellé és a mostani x2-em hez viszonyítva.
Ja és az 1Gb memória meddig lesz elég?Köszönöm,
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Látom páran a Windows 7 élményindexét nézitek.Elmodom hogyan kell beállítani,hogy a videokártya,játékra szolgálló videokártya ne alacsonyabbat mutasson.Amint olvasod oda van írva Windows aero asztali teljesítménye.A lényeg az,hogy az aero teljesítményt , bekell kapcsolva lennie a aero betekintési szögnek mert ha nincs úgyjársz mint énis,hogy kevesebbet mutatot mert az aorot nemtesztelte le és lehúzza a video kártya valós teljesítményét,látom írta valaki hogy lehet gyenge a procija,de azt már külön letesztelte.Bekapcsolása az aeronak,asztal jobklik személyre szabás ablak szine és látsz átlátszóság engedélyezése oda pipa módosítások mentése.Ezután vezérlőpult rendszer beállítások módosítása speciális Teljesítménynél a beállítások vizuális hatások fülön belűl fontos,hogy legyen pipa a átlátszóság engedélyezése illetve aero betekintés engedélyezése mellet illetve Asztal-összeállítás engedélyezése mellet utána alkalmaz ok,és láss csodát indítsd újta a windows élményindexet.Énis sokat szarakodtam mire rájöttem ,hogy nem a proci vagy driver a ludas mert ha ati driver fentvan a gépben az aero kikapcsolása a ludas mert az élmény indexelésnél nem tudja leellenőrizni a teljesítményét mert kivan kapcsolva és lehúza a teljesítmény értéket pl HD5870 7.8 ról 6ra . -
BullKoxa
őstag
válasz
Goldmen75 #3948 üzenetére
Előbb próbáld ki ez!!Nálam a tuti!Driver Sweeper leszeded valahonnan Telepíted!
1Uninstall ATI diver a Veszérlőpulból,
2Restart PC -csökkentett módban indítod ott pedig,Driver Sweeper a nyelvet tedd magyarraAti komponensek Analizálása és Törlése!
3ha kész PC újraindít normálba és Mehet fel az Új ATI driver!Ez kb 3 perc és mégsem Win csere.
-
Televan74
nagyúr
Nekem a Win7 meghajtóprogram nélkül 1.0 ad.
Catalyst 9.10 -el 7.7 -et. -
KlezOne
tag
válasz
->Raizen<- #3943 üzenetére
Na az szuper
Grat a karihoz!
Remélem az én gigásomnak sincs semmi baja.(Nálam van már, de kiprobálni csak hétvégén tudom csak, amugy én is kaptam dirt kupont). -
Goldmen75
őstag
Azt néztem már, hogy gamék alatt sok difi nincs. Nekem ezelőtt e8500 volt 4890-el.
Most ami óriási változás, hogy felrakom az élsimítást x8-ra s mintha mi se történt volna, hasít tovább minden gameDe azért ez az új CPU jobban teljesít. Na meg ugye még nincs a karihoz "jó" driver...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<- #3940 üzenetére
A legújabb everest 1520 stream procit ír ki 1440 helyett nekem eléggé jól jártam ezzel a gigabyte karival!
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Türelmes ember vagyok de 3000 hsz-t visszaolvasni, nem vagyok hülye
Kérdésem az lenne, a nagy "átlag" akinek 5870-e van, milyen CPU dübörög alatta?
Esetleg 3Dmark06 eredményeket tudnátok írni?
Meg esetleg Win7 teljesítmény indexeket?Köszönöm előre is!
-
->Raizen<-
veterán
No a gépemben immár a gigabyte 5850! Dirt 2 kupont is kaptam hozzá!
Nemsoká alapos tesztelésnek vetem alá a ventilátorával semmi probléma.
-
RI/OS
addikt
Ma megjön a 2. 5870-em kiváncsi leszek CF-re
-
KlezOne
tag
Beléptem a klubba.
Megjött a HD 5850 (gigabyte,remélem nem lesz vele probléma)
Hétvégén kiderül hogy venti hibás-e.(Bár megnézegetem a ventit és stabilnak tűnik) -
katt777
félisten
Vagy játssz horgász-szimulátorral.
Lacika001: Bios cserétől még nem biztos, hogy működni fog a fesz. emelés, ez kari kérdése. MSI is vállal gar-t a Vmodra? Ill. melyik tuningprogi jobb, a Smartdoctor v. az Afterburner?
Dark KillerX: HD3xx0-hez a 8.3-as volt a csodadriver, 20-25%-ot gyorsultak tőle a karik, HD4xxx-hez viszont nem volt ilyen, csak pár %-os javulások. Sztem 10.x előtt nem lesz igazán jó driver HD5xxx-höz.
-
XoZ
aktív tag
Többek között én is próbáltam, és működik: egy ATI 5770 mellé tettem be egy 8800GS kártyát. Nézz be ide: GeForce PhysX topik.
-
TomiLi
addikt
Amit ko-ko82 kolléga kérdezett, engem is érdekelne... Most hogy van ez az??? Nem tiltotta le az NV az ati mellett másodlagos NV kártya használatát? Mármint PhysX® számításokra??? Hallottam hogy van valamilyen "patch".... Próbálta már valaki, működik rendesen?
-
-
AMD_ok
őstag
sziasztok
holnap belépek a klubba egy sapphire 5850-es példánnyal. A kérdésem az lenne,hogy valaki nem tudja véletlen,hogy a novemberi driver mikor jön ki ezekhez a kártyákhoz? mert ha most,akkor már azt tenném fel win telepítés után.
Köszi -
00roli00
aktív tag
válasz
Lacika001 #3922 üzenetére
Na, ha fless után van kép egyáltalán, akkor sikerült a mutatvány. A kék haló az pedig egyéb dolgokból fakad. Tán állítsd a bios értékeit defre, és próbálkozz.
#3923:1,2-őt kapott a gpu, de nem is ez a leginkább érdekes hanem az hogy xp alatt annyi pontot adott 775/1100-en mint 7 alatt 1000/1100-en úgy hogy a gpu 3400-on volt hajtva mindkét esetben.
-
Lacika001
aktív tag
Az msi kártyák feszültségét is lehet állitgatni, nem kell rá asus bios, csak a legújabb afterburner[link].(csak ha valaki nem tudná
)
-
Dabsol5
tag
Helo!
A chilla gfx hűtő jó lehet hozzá? Bocs ha már volt róla szó.
-
-
Lacika001
aktív tag
válasz
00roli00 #3916 üzenetére
nem volt tuningolva a vga, ráraktam az "asusbiost", elindítottam a gépet, feltelepítette a driver újraindult, és az asztal helyett a kékhalál jött be.De majd megpróbálom újra, csak nem hagy nyugodni a dolog
A ram nem megy többet 1105nél?
(#3921) Robi BALBOA igen csak a fesz érdekelt, kössz
-
Pokolika
tag
Sziasztok
Találkozott már valaki olyannal,hogy inditásnál kárty ventije felpörög,de nemnagyon majd lelassul és ezt eljátsza még vagy 4-5*,és csak utánna indul el.Nagyon idgesítő...
Giga odin gt tápom van 800W asus alaplapon egy strikeer 2 extreme,mi lehet a gondom forrása?Olyan mintha áramot nemkapna elején,de már kábelt mindent néztem és mindel ugyan az Help.
köszönöm -
BullKoxa
őstag
válasz
Dark KillerX #3917 üzenetére
Itt le lehet szedni egy normális Patchet a Schifthez??
Valaki Próbált már 5xxx mellé Psyhix-t számítani Játékokban??Mert lehet veszek mellé egy Psyhix Vga-t,Biztos ami biztos!Pl:. N.S.F. Shift
-
zuchy
őstag
válasz
Dark KillerX #3917 üzenetére
Azt beszélik, hogy a 9.12-s cata lesz a csodadriver.
De az biztos, hogy a 9.10-el nem sikerült kihozniuk belőle a maximumot. -
Dark KillerX
addikt
Milyen tartalékok vannak még az új drivereknek köszönhetően az HD5000 szériában.[link]
-
00roli00
aktív tag
válasz
->Raizen<- #3913 üzenetére
Kicsit több is trémark stabilan.
#3914:azt a kékhalált kifejtenéd bővebben? Én is szarakodtam fesszel meg frekivel ezer kifagyással mire kb. megtaláltam a karim határait.
-
Lacika001
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #3912 üzenetére
Dehogy akarom rárakni
, csak azért szedtem le hátha megtudom belőle mekkora feszt kap a GPU az 5870esen. Az asus 5850 bios-sal kékhalált kaptam (meg majdnem szívrohamot
)
(#3913) darky@: neki hogyhogy lehet az afterburnerrel állítani a core voltage-t, tán csak a CDn lévő driverrel megy?
-
->Raizen<-
veterán
Na szaztok mennyi az esély hogy ezt páran elérjék közülünk? 950 mhz core speed! [link]
-
Lacika001
aktív tag
Én is tudom hogy felesleges, E8400ből is vettem direkt egy másikat, mert az első nem bírta a 4GHzet (3.6 körül megakadt), utána ment kb 2 napot 4ghzen,
, de jó érzés ha tudom hogy van még tartalék a cuccban.
(#3908) RI/OS: nem tudod véletlen mennyit?töltöttem le 5870 biost, de az RBE se írta ki.
(#3910) 00roli00: oké, ha kb ez az átlag akkor megnyugodtam
, a tied mennyit ,megy max?
-
Nippon
őstag
Több fesz kell neki kicsivel, de én ezzel nem vergődnék. Ahol jó a kártya ott jó így is, ahol meg nem, ott már nem segít +50MHZ a GPU-n vagy a ramon.
Egyelőre a maximálisan beállítható 775/1125-ön nyúzom, majd ha lesz 9.11 es kata és 2.25-ös rivatuner, akkor megnézem, hogy mit bír. (Azért érdekel...)
-
Lacika001
aktív tag
Tuningban nektek mennyit megy az 5850, nekem 800/1250 ami még stabil, de én ezt keveslem, nem kéne legalább annyit tudnia mint az 5870?Vagy az nagyobb feszt kap?
(bár a fogyasztása alapján nem kaphat)
Az asus bios-sal meg nem szenvedek, ha már feszt kell emelni akkor úgyse nagyon éri meg (legalábbis nekem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- No Voice in the Galaxy
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Tudományos Pandémia Klub
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest