- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
katt777 #3356 üzenetére
Hát talán én rászánom magam bár időm nem sok van, meg nem tudom melyik konfigon lássak neki
,az e8400.on vagy a most összeállított, vagyis szeretném azt is összeállítani quad 9550-en mert így olvasva édes mindegy, hogy melyik proci van alatta a régi core családból. És milyen oprendszer alatt Vista vagy Seven alatt
Sz.Miki: A Witcherhez milyen patcheket raktál fel, mert nekem csak az 1.1 és az 1.2-van meg lehet, hogy jött ki még újabb is hozzájuk, amióta én utoljára játszottam vele. Majd megnézem neked, úgyis most ilyen nosztalgiába vagyok. Bár így olvasva katt777 tanulságos írásait, van igazságtartalom benne a régi xp-n simán ment a éppen nevezett Republic Commando 1950pro kártyámon régi driverekkel. Bár most evvel a szörnyeteggel nem próbáltam de lehet azt is beizzítom most így ezek után. Arról nem is beszélve más téma igaz hogy a régi star wars-os játékok( jedi knight meg a jedi academy nagyon jó kis modokkal) éppen a Vista opengl támogatásának gyenge volta miatt nem mennek. Szóval jó megvagyunk ám kutyulva innen is onnan is, user fizess ha akarsz valamit, és akkor sem biztos hogy kapsz valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged