Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan jó mínusz 8 fps lehet. Biztos be lehet állítani játszhatóra csak nekem 1400/1024 Mb on van a videkari ram kihasználtság (commandline.txt) Egyébként azt csinálja, hogy jóval magasabb felbontást állít be és azt konvertálja le kicsire a direkt AA az nagyon hazavágja az mondjuk 16 fps (0, 1, 2 AA mode van) ezzel a konvertálós mókával lehet játszható főleg este.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze ... szándékosan így írták meg. Nem tud mást csinálni az NV, játékokat kell vásárolnia, mert nincs válasza a Radeon HD 5000-re. Nyilván a gaming piac már nem alternatíva az NV-nek, így már nem érdekli őket az, hogy az ilyen akciók károsak a PC-s gamer piacra. Amíg teljesen el nem fogy az NV a GPU piacon, addig lesznek ilyen játékok, ahol felborul a valós erősorrend. A teljes fejlesztési pénz a marketingre megy már, az AMD-től R. Huddy pontosan ezért nyilatkozta a héten azt, hogy az NV felhagy a PC-s gamer piaccal. Vásárolni kell a teljesítményt, mert erőből már nem életképes a GeForce.
-
eszakas
őstag
Ebben a cikkben megtalálod rá a választ.
http://gamepod.hu/hir/batman_es_az_nvidia_physx.html
PhysX technológiát az ATI GPU csak egy szálon számolta valamikor és ez lassította a kártyát.Most hogy le van tiltva a más kártya használata esetén a PhysX technológia. És át van dolgozva az Unreal engin, nem hiszem, hogy az ati kártyák itt brillíroznának.
-
tzsolesz
nagyúr
Ja ja, nagyon szarul mehet rajta. Gondolom gyengébben teljesít mint egy 8600GT-én. vissza kell rakni a GTX260-at, és süvíteni fog villámgyorsan.vagy venni kell egy 4850-et, mint amilyen nekem is van, és 1680x1050-ben is tökéletesen játszható lesz.
Az 5870-et meg ki kell dobni az ablakon.Gyerekek mi a baj van veletek? Itt van a bizonyíték, hogy a Crysis-ben (jóh, nem Warhead) szarrá gyalázza a híres GTX285-öt is, a létező összes beállításon.
Nem beszélve arról, hogy 1920x1200-ban veryhigh, 4XAA-val is átlag 29 fps. Ami nagyon is jó, hiszen ez a játék már ilyen fps-el is teljesen folyamatos, és élvezhető.Le kellene venni végre azt a zöld szemüveget, mert addig valóban lassabbnak fogjátok látni a játékokat. Jézusom, ez az NV egy fertőző valami lehet, mindenkinek azt javaslom tartsa magát távol tőle.
-
-
cowboy_bebop
őstag
-
zuchy
őstag
-
tome.jr
addikt
Nincs az elbaszva
A mai napig a legigényesbb graf, kell alá a vas és kész.
subaruwrc: Nem vagyok rokona senkinek, de megerősítem, hogy 4890-nel gyalázatos volt a Crysis. Nyáron próbáltam vele (4870-nel és 4870X2-vel is) de 1920x1200 very high-ban 4-6 között volt a min fps. Nem volt CPU limit, 4200-on ment a core i7. 280-assal min 12-14 fps ami még mindig a játszhatatlan kategória, de több mint dupla teljesítmény. A 4870X2-őn meg távcsőre váltásnál megakadt a játék és mindig leszedtek. Very high alatt meg nincs értelme játszani Crysis-szal.
Crytek: A 295-tel élsimi nélkül faszán megy, kis tuninggal viszi a 2 AA-t esetleg 4 AA-t, afölött viszont már elhasal 1920x1200 very high-ban.
-
zuchy
őstag
A HD 5870 mér ne vinné 1680x1050-ben kitűnően? De a GTX295 is viszi.
(#874) HUN]Repa: Nem, ez a Cryengine 2, több milió poligont kell számolniuk a kártyáknak, ami nem nagyon van jelen más játékokban. De reméljük a DX11-s Cryengine 3 jobban fug futni.
(#877) S. Szabi: Akár.
(#872) rocket: Azé' múkogy a marketing.
-
tzsolesz
nagyúr
Meglehetősen igényes írás. gratulálok a cikk szerzőjének.
Mindamellett gondolkodásra adott okot, azzal kapcsolatban, amiről már hónapok, illetve lassan 1 éve szó van itt a PH!-án.Most értettem meg igazán miről regélt eddig Abu85. Az NV más irányba csoportosítja a tőkét. egy jövedelmezőbbe.
De az nagyon meglepett, hogy miközben mi itt azt hisszük, hogy az AMD kezében van a jövő grafikus megoldása, közben kiderül hogy még sem. A végén újra az NV fog nevetni az egészen.Mondjuk az elég merész kijelentés, hogy az AMD nem ellenfél a jövőben sem. Ezek vazze kiröhögik az egész világot, de legjobban az AMD-t, és valami azt súgja, hogy nem alaptalanul.
-
Bluegene
addikt
PCI-E 2.0 X8 az megfelel sávszélességben a PCI-E 1.0 X16
2%-ot veszítesz tehát ha P45ös lap helyett P35be rakod
Bici: szerintem se jó irányba haladnak, a GT300 "se nem hús se nem hal" kategória
elképzelhető hogy az AMD is csinál a larrabee-hez hasonló GPGPU-t idővel, annyi előnye kétségkívűl van hogy van X86-os licence-e és az AMD procikkal és Chipsettel párosítva adhatják, míg az Intel az Intel proci, chipsettel adhatja a Larrabee-t és van x86-os licence
míg az nvidia két szék közül a pad alá eshet, és ezt az rv770-nnek köszönheti(hisz azzal számoltak h az Ati kiesik, monopóliumok lesz a játékos kártyák piacán lesz zsozsójuk és megvehetik a fejlesztőket, és eladhatják a GT300-at a játékosoknak is ami egy felemás gpu, hisz nem lett volna konkurrens
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem biztos. Nem tudjuk, hogy pontosan ugyanaz a demó futott-e le. Az új ATI sokkal robusztusabb felépítésű, így nyilván az FPS szórás is kisebb. Valószínű, hogy a legitreviews egy tömegjelenetet választott, míg az anadtech egy nyugis részt.
Nagyon eltérő a két architektúra. Ez jelenettől függően eltérő teljesítményt is jelenthet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest