- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
tome.jr #3374 üzenetére
Nem gondolom viccesnek. Mint már korábban említettem, volt nekem már mindenféle ati+nvidia kártyám, egyik fan sem vagyok (bár jelenleg tényleg Ati user vagyok). Lehet neked mindegy, mennyit fizetsz ki egy kariért, de sokaknak nem mindegy. Asszem abban sokan egyetértünk itt, amit írtam (a sok egyenlőségjeles mondat). Így több szempontból is vérzik a hozzászólásod. Én mindig az ár/érték arányt néztem és nézem, felőlem lehet Intel, Ati, nVidia, akármi. Amelyik jobban megéri az árát és jó teljesítménnyel rendelkezik hozzá, vagy jobbal mint a konkurrensei, azt veszem. Szar dolog, mikor valamit akarsz venni, és csak 1 fajta-gyártónak van belőle (szocializmus, 80-as évek és korábban rémlik valamennyire? Mert én éltem benne, nem tudom, te igen). Hidd el, az a jobb, amikor több közül lehet választani. Ki tudja, lehet ha kijön a Fermi, földbedöngöl minden más kártyát. Nem?
Még valami: nekem soha semmilyen driver problémám nem volt sem Ati, sem nVidia kártyával. Ez is érdekes ugye? Szóval hol van akkor itt a driver sírás?
-
katt777
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest