Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tome.jr #3374 üzenetére
Nem gondolom viccesnek. Mint már korábban említettem, volt nekem már mindenféle ati+nvidia kártyám, egyik fan sem vagyok (bár jelenleg tényleg Ati user vagyok). Lehet neked mindegy, mennyit fizetsz ki egy kariért, de sokaknak nem mindegy. Asszem abban sokan egyetértünk itt, amit írtam (a sok egyenlőségjeles mondat). Így több szempontból is vérzik a hozzászólásod. Én mindig az ár/érték arányt néztem és nézem, felőlem lehet Intel, Ati, nVidia, akármi. Amelyik jobban megéri az árát és jó teljesítménnyel rendelkezik hozzá, vagy jobbal mint a konkurrensei, azt veszem. Szar dolog, mikor valamit akarsz venni, és csak 1 fajta-gyártónak van belőle (szocializmus, 80-as évek és korábban rémlik valamennyire? Mert én éltem benne, nem tudom, te igen). Hidd el, az a jobb, amikor több közül lehet választani. Ki tudja, lehet ha kijön a Fermi, földbedöngöl minden más kártyát. Nem?
Még valami: nekem soha semmilyen driver problémám nem volt sem Ati, sem nVidia kártyával. Ez is érdekes ugye? Szóval hol van akkor itt a driver sírás?
-
katt777
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest