Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5197 üzenetére
Sajna Elírták, 20K felett van az A8-3780K az egész világon.
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5197 üzenetére
Okés köszi a tippet :d
Annyiért ajándék volt az a proci
Biztos, hogy 12 volt?
több mint a duplájára emelték volna?
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5195 üzenetére
Köszi, akkor szerintem nekem is ez a lap lesz majd ,és milyen proci van benne neked ?
-
cekkk
veterán
válasz
Silentfrog #5193 üzenetére
Milyen memóriát használsz az alaplapban?
-
törölt tag
válasz
azigazimoris #5187 üzenetére
igazán? ezt jó hallani, bár durranásom se nincs, mi köze a kérdésemhez
-
Tomix24
addikt
Nem árulok semmit, csak én is vettem, és ez miatt szívből ajánlom
-
törölt tag
üdv
nem tudom mennyire tartozik ide, de hátha valaki tud választ a kérdésemre
A6-3400M procis laptopom van, kikapcsolható ezekben a igp, ha van mellette dedikált vga is? -
MZperX75
addikt
-
cekkk
veterán
Közben kaptam egy ötletet egy ismerőtől, hogy elég lenne ez az alaplap is :d
Vélemény róla esetleg?
Mivel tényleg videózás lenne, és a hang a hdmi-n keresztül menne, később max, egy tuner menne bele, így vállalható nem? -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
katona.jozsi #5178 üzenetére
Bocsánat egy kicsit túloztam. Lemértem és 12 másodpercet áll az asus boot képernyő, onnantól pedig a teljes rendszer felállás minden program betöltésével együtt 40 másodperc.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Silentfrog #5179 üzenetére
Igen SSD-vel. Amikor megjelenik a windows boot képernyő onnan kb 7-8 másodperc és készen áll a rendszer, de addig baromi lassú és itt szerintem nem az ssd-vel van a gond, mert addig a vezérlést meg sem kapja.
-
Silentfrog
veterán
válasz
katona.jozsi #5178 üzenetére
Ssd-vel?
-
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan ember, akinek a tulajdonában van egy Asus F1A75-V PRO alaplap? Hogyan lehetne gyorsítani a boot időn, mert amikor bekapcsolom akkor kb 25-30 másodperc mire megjelenik a windows boot képernyő, ami egy kicsit szerintem sok.
-
MZperX75
addikt
Ilyen lapom van!
Nem rossz ,nem is olcsó ,talán egy szépséghibája van ,VGA kimenetei ,gyengének tűnnek,csak óvatosan,de gond nincs vele,talán
a ventivezérlést kicsit komplikáltnak találtam ezért Win7-ből szoftveresen állítom,alapon legyen nagyon halk,ha játszom kicsit pörögjön,nálam 3 ventit szabályoz,kis ház kell a szellőzés.[link]
-
MZperX75
addikt
Nekem MiniITX lapom van ,nagyon kicsi a gépem.ű
ilyen nem olcsó Asrock MiniITX 23-25ezer Ft körül van.17-25 ezres kategóriába keress ott nincs gond,márkát nem tudok neked mondani MSI sem rossz,Asrock olyan amilyen,ami szimpatikus úgy is garral veszed.
Az az ne a legolcsóbbat keresd!
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Fel kell tennem egy pár újabb láma kérdést.
Ha a konfigomhoz (FM1-es nem részletezem ... csak ha kell.) hozzá akarok adni egy VGA-t és azt szeretném hogy DUAL GRAPHICS legyen akkor mit kell tennem?
Melyik outputra pakolom a monitorom?
Biosban kell e valamit állítgatni?előre is köszi.
üdv,
lakisoft -
MZperX75
addikt
Az ember mindig egyel többet akar!
Ezt ne felejtsd el.(A4-3300 egy herélt processzor valóságban csak Az AMD csak ebből a típusból A8-3800-as (X4-Athlon2-magocskával) és plusz egy HD6550D grafikus maggal gyártat(400sp) ,a hibásokat viszont eladjak A8-3600,A6-3500,A4-es néven.
Mert Hibás a mag (több fesszel tud működni,a grafikus rész hibás(320sp.160sp re butított,stb)
Az én 4magos Llano-m számottevően nem fogyaszt többet ,mint A4-3300-as APU-"d".
És teljes értékű hibátlan lap 4mag 400sp-vel 1.25V-on beton stabilan.
CodMW2 1080p(Low) multiplayer 16 ellenfél 70-90fps
drágűbb,de 2x gyorsabb,mindenben....Ezzel már mennek a játékok TV-n
ill (OFF)nálam Projektoron.(/OFF)
-
cekkk
veterán
válasz
alias_bobo #5160 üzenetére
Én ma beszéltem vele, és van is neki két darab!
-
Hofeher
aktív tag
Én a8 3820 néztem ki magamnak de ahol néztem ott nem lehet kapni tud valaki adni tippet hol lehet kapni mindenhol a 3870k látom csak.
-
cekkk
veterán
válasz
MZperX75 #5157 üzenetére
E350et nem akarok venni, E45M meg ami tetszik 47 ezer ami elfogadható lenne, de még nem tudom. A fogyasztás még mérvadó lehet, mert zenét is akarok hallgatni, és olyankor nem örülnék a nagy teljesítménynek., és a vele járó fogyasztásnak, bár nem tudom, hogy a XBMC olyankor mennyire terhelné a procit
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
HTPC építése a célom, a kérdésem, hogy elég lenne-e mondjuk egy a4-3300 proci vagy javasolt egy nagyobb amibe jobb a VGA?
SSD win7 4 giga memória. XBMC és TMT5 lenne az alkalmazott szoftverek.
Játékra és egyéb más célokra nem lenne használva.Köszönöm a válaszokat!
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Ice&Lime #5154 üzenetére
Vagy a ventilátorhoz került be valami (nem valószínű), vagy a tekercsek zizegnek , vagy épp perzselődik valami, szerintem a középső. Ha hallanám 100% meg tudnám mondani.
Talán még annyit tudok segíteni hogy a fiamnak vettem egy Gooklever tabletett abban is hallatszik egy halk zizegés pedig akkora tekercsei vannak mint egy babszem.
Örülj neki hogy nem a ventit hanem a tekercseket hallod, sok Inteles mit nem adna érte.!!
-
Ice&Lime
veterán
Ha odateszem a fülemet ahol van a laptopomban a proci(amd a4), hallok apró éles folyamatos sistergéses sercegéses hangot. Még nem figyeltem fel rá, hogy ilyen lenne, eddig nem volt ilyen fajta hangja. (Tudom hogy a proci adja ki, mert a ventit letőttem az nem ment közben, winyó meg nem az, mert ssd van benne és ahoz is odatettem a fülem, nem abból jön az a hang, pontosan a prociból jön.) Valaki megtudja mondani mi ez a hang a prociból? (Ha winyó lenne benne nem tűnt volna fel mert annak van valami hasonló hangja legalábbis a w.d.-nek biztosan.)
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5150 üzenetére
indításkor azért lök valamennyit,ha nem is használom akkor is eszik. Ha nincs bekötve 5W-al kevesebbet kér a rendszer.
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5147 üzenetére
Az nagyon jó! 105W
Nálam a teljes rendszer fogyaszt játék közben 65-68W-ot .Néha beleugrált a 75-be.
idle 35-38W körül megáll. sokat eszik DVDRW 8W-ot.1db 3.5"HDD+DVDRW
APU 3820 2.5Ghz@1.25V 1.36V-helyett.
-
zetecR
addikt
válasz
Silentfrog #5145 üzenetére
K10stattal tetszőleges P-statet tudsz lockolni, az nem boldogítana?
-
Silentfrog
veterán
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5145 üzenetére
Ez jó kérdés,ezt én sem értem.
Az igazság az ,hogy lefelé állítanám szívesen,felfelé semmilyen úton módon nem mivel a hűtésem elégtelen.
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5143 üzenetére
persze próbáltam,de kiírja hogy mi van csak nem valós az érték.
Csak a venti fordulatszámot és a APU feszt lehet állítani sajnos,csak a K-s procikat etet rendesen.
-
MZperX75
addikt
válasz
vinibali #5141 üzenetére
TDP fogyasztási csoportot jelent ....pl:65W TDP az maximum 65W-ot fogyaszt egy processzornál,vagy egy VGA kártyánál stb.(Ezt a gyártó határozza meg,egy tesztprogram segítségével) Minden gyártó ezt az értéket másként adja megy .Mint például az Intel ,ami egy átlagot rejt a TDP-je,és a NVidia is,az AMD-vel ellentétben,Az AMD Apu-knál és CPU-knél vagy GPU-knál, ő maxot írja TDP-ként .
Ez a keret vagy csoport az AMD-nél sohasem a valós fogyasztást mutatja.
csoportok közti válogatás,ami nem fér bele az egyikbe pl: 71W-ot eszik az megy 100W-os csoportba.
Viszont egy maximum 100W TDP -s processzorod lehet hogy csak 80-85W-ot eszik maximum a valóságban.
Alulfeszeled,akkor meg még kevesebbet.Jelen esetemben nálam A8-3820-as APU 1.41V@1.25V-on megy a 65W TDP osztályba sorolt processzorom.
Valószínű,hogy nem fogyaszt annyit.Pardon én meg a nevedet elírtam
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5136 üzenetére
Egy próbát megér,csak úgy tudom nem lehet semmilyen szinten állítani A8-3820-nak az órajelét.
Valamit kiír,de nem veszi le a valóságban,így nem tudom.Próbát megér.
A6-3500 procinál írta CPU-z 1.6Ghz-en megy,de az kamu volt ,nem tudtam sem felfelé sem lefelé állítani,pedig csináltam mentést 4Ghz-ről CPU-Z-ben ,de valójában az csak 2.1Ghz volt.
Vinibli
TDP azt tudom ,de azt hogy TPD azt nem
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5137 üzenetére
Akkor az sem megoldás. Sokan nem tudják még az a pick pack pontot,hogy van ilyen. Csak olcsóbb egy kicsivel!
Akkor nem szóltam semmit! -
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5136 üzenetére
Hát itt krumplifalván, Őrhalomban nem igen van ilyen, a legközelebbi pick-pack pont Salgótarjánban van.
-
Silentfrog
veterán
válasz
MZperX75 #5130 üzenetére
Mivel te is szeretsz játszani az órajelekkel és igy a fogyasztással neked vetnék fel egy ötletet.
Én régebben csináltam úgy a Phenomommal ,hogy kiválasztottam egy órajelet a processzornak amivel még jól futnak a játékok,és megpróbáltam a legalacsonyabb feszültséget hozzá megkeresni.
Most is kipróbáltam ezt a taktikát már fél orája meg a stabilitás teszt és még minden ok.A jelelegi APU-m 3ghz -es orajellel megy alapba,és megpróbáltam alulorajelezni 2ghz re. Igy kipóbáltam a Flatout autós játékot. Ugy néz ki,hogy a 60 fps helyett igy 40 fps-e fut a játék,igy a 2 ghz lett a proci órajele. Kinyomtam a biosba az energiagazdálkodást majd nekiestem a feszültségnek.
Egy kis próbálkozás után meg is lett az 1.0857 v.
Igy stabil./nem veszi vissza ennyi fixen/
Terhelve az AIDA stabilitás teszjével 75 wattal megy az egész gép 130 watt helyett 7770 kártyával. /durva különbség/
Szerintem hagyom is igy,net,közbe nincs lassulás és a kisebb játékok elmennek az alacsonyabb orajelen is 15-20 fps csökkenéssel.
Azért jutottál te eszembe mivel te mivel neked sem biztos,hogy kell a 2.6 ghz orajel a 6550D mellé
.Neked most pont forditva van mint a játékosoknál akik kérdezik,hogy "kihajtsa e" a proci a vga-t .
Neked biztos,igy lehet egy kicsit játszani még a fogyasztással.
Idle modban meg 5 watt amivel többet kér.Ez csak egy ötlet,amit gondoltam megosztok veled.
(#5135) westcoastog.: Nálatok Pick Pack Pont nincs? Mert akkor csak 1100ft a kiszállitás az ipontól és ugyan úgy van garifutár is.
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5134 üzenetére
Futár hozta, ~90 kilométert azért nem fogok buszozni.
Így még nekem rájött 2540 Ft költség, így 36k-ból jött ki ez a vásárlás. -
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5133 üzenetére
Gondolom személyesen mentél el érte. Úgy drágább mint a webshop ár?
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5132 üzenetére
Hangja, terhelés alatt meg sem emelkedik, még 63 fokon is teljesen csöndes.
Szerintem megéri. -
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5131 üzenetére
Hangja milyen? Én is olyat akartam venni de én sajnáltam rá a plulsz 4 k-t.
"Proci és proci közt is rengeteg a különbség.Ha kifogod és szerencséd van alapon csak 80W-ot zabál,alulfeszelve talán 65-70-et." ezt nem is tudtam.Azt hittem szinte egyformák.
-
westcoastog
veterán
Silentfrog
Na, kis vélemény a 7770-ről, stalker cop dx11 magas beállítások teljesen jól fut, batman arkham city szintén dx11-ben maxon aa nélkül kültéren 30fps épphogy megvan, beltéren futhat 60 képkockával is, de így is elég jól játszható, ehhez nem kell sok fps.
Majs egy call of pripyat benchet lehet nyomok,ott legalább kapok konkrét eredményeket. -
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #5129 üzenetére
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #5125 üzenetére
Egy dolog nem értek,minek a 3D szarság?
Azzal sem játszani ,sem értelmeset tenni nem lehet.
Alapfelhasználás mellett
( videó BD ,BD-3D,games,Office ,Photoshop,net stb)
1.2V-on beton stabil nálam
1.25V-on egy játékkal,egy programmal sem volt gond!
1.2V-on GTA3 kidobott fél óra játék után,a többi játéknál semmi gondom nem volt.
ezért favorizálom 1.25V-ot!Silentfrog
"A 3870k-m az 1.415 ön megy terhelve. igy 100wattos tdp-s besorolású.
Ha 1.365 vagy esetleg 1.2 volton használom akkor 65 wattos vagy annál is kevesebb lehet a besorolása?
Ugy tudom ezek teljesen egyformák csak más a fesz.és más az órajel"Nem biztos,ezt mérni kell!
Proci és proci közt is rengeteg a különbség.Ha kifogod és szerencséd van alapon csak 80W-ot zabál,alulfeszelve talán 65-70-et.Azért meg kell nézni a8-3820-as 65W TDP-s protkó 2.5ghz-en megy csak 1.35V mellett.
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5126 üzenetére
Szerintem ha csak órajelet emelsz is nő valamennyit a fogyasztás, nem tudom beleférne e.
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5125 üzenetére
A 3870k-m az 1.415 ön megy terhelve. igy 100wattos tdp-s besorolású.
Ha 1.365 vagy esetleg 1.2 volton használom akkor 65 wattos vagy annál is kevesebb lehet a besorolása?
Ugy tudom ezek teljesen egyformák csak más a fesz.és más az órajel. -
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5124 üzenetére
Most hogy auto-ra tettem, az overdrive 2500mhz-re 1,3625-öt ír, míg turbo core-ra 1,415-öt.
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5122 üzenetére
A 3820 -nak mennyi a gyári feszültsége?
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #5122 üzenetére
Úgy néz ki mégsem a proci a ludas, alap feszen is ugyanúgy fagy a progi.
-
westcoastog
veterán
Ennyi volt az alulfeszelés, följebb emeltem 1,3-ig, a 3d mark vantage megfingatja a procit már a grafikus teszteknél.
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5119 üzenetére
6555d
inkább HD6550d
-
GAbre
veterán
Üdv!
Nem nagyon találok neten normális teszteket,hogy milyen Fm1-es (vgás) procit érdemes venni.
Megvenném a legolcsóbbat,nem tudom játékra mit tud nyújtani.
Érdemes lenne 1 kicsit többet rááldozni.
Vki tud vmi összehasonlítást adni,mondani? -
kjani18
őstag
Asrock A75 pro4 lapnál ha a biosban az usb3 támogatást nem tiltom le, semmi usb2 eszközöm nem működik win alatt. Érdekes, hogy uefi-ben viszont hajlandó mindkét eszköz felismerésére és használatára. ( usb2 egér, ill. usb3 pendrive ).
Tud valaki valami okosságot? -
zetecR
addikt
Félig off, de nem tudtok olyan zip file jelszófelötőt, ami legalább a több magot kihasználja, neadjisten a GPU-t megmozgatja?
-
Silentfrog
veterán
válasz
MZperX75 #5113 üzenetére
Végülis igaz,de ő még a gpu tuninghoz sem ért igy e memoriával való bajlódás még nehezebben menne neki. Ramokat meg nem is lehet tudni,hogy mi van neki.
Sót a 100 wattos proci kis fesz emeléssel 3.6 ghz-en a 170 watott is megette nálam.
Azért ha egy kis feszültséget ad a gpunak és fel tudja húzni mondjuk 960 ig akkor az már 60 % és a tesztek szerint 20% többlet fps-t hoz 35 wattos többletfogyasztással.
Mivel sok játék mozog a 22-30 fps körül ezzel az APU val igy lehet ,hogy a 20 % nem olyan rossz ebben az esetben és megér egy kis tuningot. Persze ez állandóra nem megoldás akkor inkább egy "k" nélküli proci és egy vga ami jobb megoldás,
Vagy másik rendszer.De ez van neki!
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5112 üzenetére
Azért tedd hozzá ha, memória frekvenciáját állítod nagyobb a teljesítmény, mint ha az IGP
órajelet buzerálnád.30% túlhajtás kb 6-8% teljesítménynövekedést hoz.
Ennek viszont szerintem nincs értelme +30-40% több a fogyasztás cserébe meg kapsz 8% Fps-t egy játékban.
100W-os proci simán 140-150W-is megeszik OC-vel.
-
Silentfrog
veterán
válasz
kjani18 #5111 üzenetére
Ha nincs videokártya a gépedben akkor a biosban megjelenik egy GFX ENGINE nevű menüpont. Ezzel tudod állitani a gpu orajelét.
Alapban 600mhz innen kellene probálkozni felfele állitgani,és póbálgatni,hogy mit bir. /nekem 900 mhz-is birja feszültség emelés nélkül,úgy tudom,hogy 800-900 mhz az átlagos amin mindegyik megy./Ha meg a processzor orajelét akarod állitani, akkor meg ennél a procinál csak a szozrót kell elemni /CPU FREQ.M menüpontba/
30-as szórzó az alap ez a kiindulópont. -
kjani18
őstag
válasz
Silentfrog #5110 üzenetére
"a 3870k nál külön lehet a biosban állitani a gpu és a cpu orajelét ez biztos"
Ebben segíts légyszi, hogyan, és hol tudom külön állítani? As a75 pro4/mvp lapom van.
-
Silentfrog
veterán
válasz
stratova #5109 üzenetére
Igen ez ragadt meg bennem is,hogy lehetséges a gpu tuning,csak rossz részt idéztem.
Viszont tényleg dereng az is,hogy irták itt ,hogy hiába emelik az órajelet és hiába irja ki minden tesztprogram,hogy megasabb orajellel fut mégsincs érdemi gyorsulás tehát a tuning csak elméletben létezik.
A tévedés jogát fenntartom!/ a 3870k nál külön lehet a biosban állitani a gpu és a cpu orajelét ez biztos/
-
stratova
veterán
válasz
Silentfrog #5108 üzenetére
Abból a tesztből nekem úgy rémlik külön-külön szorzó áll rendelkezésre a K APU-knál a CPU és a GPU részére. Abban egyébként igazad van, hogy a nem K-procikat is lehet tuningolni csak lényegesen macerásabb, mert megfelelő lap kell hozzá az alapórajel ("fsb") kényes emelése miatt. Így akár egyszerűnbb is lehet venni egy zármenteset, mint kifogni egy megfelelő lapot, amin semmi nem száll el az emelés hatására.
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog #5106 üzenetére
na nem kell mindjárt felkapni a vizet... (pl rám is folyamatosan érvényes a helyesírás 1-es...
) de abban igazad van, hogy néha túlzásba viszem a szarkazmust, meg az iróniát... senki sem tökéletes!
-
Silentfrog
veterán
válasz
El Kebir #5104 üzenetére
Ha tudnád,hogy,hogy utálom a szarkazmust.
Még jó,hogy mindig van akinek meg tudom köszönni a szemlélet kiigazitást,igy meg is teszem,hisz félreolvastam,félreértelmeztem az egyértelműt.
Szövegértés egyes,google a barátod,meg a hasonló hozzászólásoktól meg viszketek. Lekezelő,lekicsinylő hozzászólásnak tartom,ha valaki téved miért kell mindig ilyen hangsúllyal kiigazitani?
Értem,hogy a cpu tuningnál,jutottak többre a 3870k gpu tunignjával,nem a 3850 és a 3870k gpu tuninggal jutottak messzebbre... Felfogtam ,sry.... -
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog #5102 üzenetére
ja, szövegértés 1-es
... az a 3870K-ra vonatkozik a ph tesztben. (és ugye most a szorzózáras apu-król beszélünk, vagy már nem?
)
(a 3850-et 140MHz-es "fsb"-vel tunigolták 40%-kal...ahogy írtam is, így lehet)
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5100 üzenetére
Ja majd holnap alaposan kipróbálom.
-
Silentfrog
veterán
válasz
El Kebir #5101 üzenetére
Ez felett elsiklottam mert nekem "K"-s processzorom van....
"Ez 20%-os túlhajtást jelent, ami mindössze 100 MHz-cel több, mint az A8-3850 esetében korábban elért eredményünk. A GPU-val már jóval messzebbre jutottunk. Ezt 600 MHz-ről egészen 960 MHz-ig sikerült felhúznunk, ami 60%-os túlhajtást jelentett"
Ez a ph.s tesztből van és én ugy értelmeztem,hogy lehet túlhajtani a gpu oralejét,szorzózáras Llanoknál is.
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog #5100 üzenetére
párszor már lett írva, hogy szozózárasnál csak az "fsb" vagy "host clock" emelésével lehet... mégha tudsz is állítani a biosban a gpu órajelen, valójában az nem változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest