Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
westcoastog #7220 üzenetére
Hali.
Hogy hogy tuningolhatatlan? Én is most tervezek egy ilyen gépecskét összerakni de azért szeretném ha 3 GHz-en futna meg az IGP egy 750-et.
-
válasz
westcoastog #7228 üzenetére
igen a kezdetek óta ilyen, de akkor még úgy volt hogy voltak rá ígéretek, később lesz támgogatás DX9-hez is... hááát... nem lett
-
válasz
westcoastog #7226 üzenetére
az hogy DX9 alatt továbbra sem gyorsul, mármitn nem működik, DX10/11 alatt ahol meg működik, sokszor mikrolagg bosszant
-
válasz
őőőő.. úgy tudom hogy alap órajellel lehet tuningolni a procit, mert az FCH-ban fixálva van a SATA és a PCIe órajel
szerk: jahh persze 2800MHz-re sikerült belőni
Viszont ez a Dual Graphics egy hasznáálhatatlan semmire sem való dolog -
MZperX75
addikt
válasz
Vagy az enyémet
A kolléga annyit tud tenni,Max hogy 2800Mhz-én fixálja a turbó órajelet.
Bár nekem nem sikerült.....igaz miniitx lapban... -
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #7207 üzenetére
Van ott ,csak nem működik
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #7205 üzenetére
Én sem,de a frame net work 4.5 után (Catalist kérte telepítéskor) fagyott mint állat egyszerű videó vagy játék közben. Sajna (USB3.0 azóta sem megy.)
(catalist uninstal,majd reinstal) már nem fagy ,de nem is jó valami nem stimmel a Winemmel.
Most már nem fagy de újra kellene húzni a Win7-et.(memória időzítés vagy +fesz stb is okozhat fagyást) Nálam 1600Mhz@1866 1.5V A8-3820 stabil
A8-3870K fagyogatott így 1.65V-ra emeltem semmi baja. -
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #7201 üzenetére
Rakd újra a rendszert!
-
lakisoft
veterán
válasz
westcoastog #7199 üzenetére
max 1,425v-ot. Elvileg. DE most már ebben sem vagyok biztos.
-
vinibali
őstag
válasz
westcoastog #7161 üzenetére
nekem van egy, a75 pro4 társaságában
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #7161 üzenetére
Benne lenne húzva 3,5-ig, vrm-ek csak kibírnák.
-
blade4
aktív tag
válasz
westcoastog #7117 üzenetére
Így már értem!
Köszönöm!
-
blade4
aktív tag
válasz
westcoastog #7117 üzenetére
Sajnos nem ugrik fel a Gpu-Z nem látja csak a HD6670-et.
Nem tudom miért. Lehet a biosban kellene állítani valamit.
-
montedpandur
csendes tag
válasz
westcoastog #7089 üzenetére
Tehát nem tudná kezelni v nem menne ugy ahogy kellene? Ennyire nem értek hozzá
-
montedpandur
csendes tag
válasz
westcoastog #7086 üzenetére
az egész pakk monitorral egér billenytyűzettel volt 100 ezer ezelött egy éve kb
-
montedpandur
csendes tag
válasz
westcoastog #7084 üzenetére
Lehet de nem foglalkoztatott annyira gép meg ismerösömre biztam hogy egy adott keretböl hozzon ki egy jo gépet és napok beli példa hogy AC-4 megjelent felraktam stb igy már eléggé érzem h kevéske a gépem és ezért probálom magam összehozni de elfelejteni meg nem akarom még mert nagyon megszerettem ezt a kis gépet és nem volt még vele soha bajom.
-
montedpandur
csendes tag
válasz
westcoastog #7082 üzenetére
Köszönöm a segítséget csak tényleg azért irtam ide mert a dual graphicon is gondolkodtam bár tesztek meg a vélemények mindig mást mondanak és ezért is érdeklödök hogy mi az amivel tovább tudnék nyujtozkodni és megérné még tenni a gépbe, hogy dual v külön kártya.
-
montedpandur
csendes tag
válasz
westcoastog #7080 üzenetére
Cooler Master GX650W
A ház codegen de neten nem talátam még rá és csak vaterás alkalmi vétel volt mert elöl hátul 12 centis ventinek van helye, plussz a hűtöm push/pull ba van 2 ventilátoros, egy irányba visz ki minden hőt, 27 fok alap és 43 fok terhelénél. Tehát ezzel nekem nincs problémám. Álmodni álmodok mert igy veszem a játékokat dobozosan és mindegyiken irják h physicsel ilyen olyan stb és ezért érdeklödök h nekem jo lenne e lapba de akkor jo ami már jo hir, de mit is vegyek ugy pontosan ami még jo, gondolom ha nagyon nagyot akarok az tápcserével járna de megoldanám akkor azt is.
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #7067 üzenetére
Azért 3.5-3.6Ghz-re meghuzigált 3870 nem olyan rossz egy jól megcibált 7850-nek
Bár a 3820 és 3870K között semmi különbséget nem érzek........( GPU limit van játékoknál) máshol meg nem érzem hogy gyorsabb lenne 3.5Ghz-en ez mint a régi 2.5Ghz-en.
Én mókásan is ,csak ritkán veszem észre hogy,pl most max 800Mhz-en megy a gép nem 3 ghz-en
Catalist csúszka 800Mhz-1200Mhz 98%-ban ezen van,szarok az alulfeszelésre így sokkal kényelmesebb
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #7065 üzenetére
Ezen én gondolkodom 37.000Ft-tól megy a HD7850
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #7063 üzenetére
Az nálam is rosszabbul megy BF3 (nekem csak 640x480-ban High-on ment tűrhetően)
Bár most nincs a gépen. -
F.B.I.
veterán
válasz
westcoastog #7053 üzenetére
Igen de az évi 15K előfizetésért kb. 40-60 játékot kapsz+PS Vita játékok és mindez 2 felhasználónak.
-
F.B.I.
veterán
válasz
westcoastog #7051 üzenetére
ps3-on ingyenes a multi, sőt ps+ előfizetéshez most ajándék volt a BF3 vagy 2 hónapja...multi is.
-
eastone1
senior tag
válasz
westcoastog #7049 üzenetére
Posztokban láttam már igényt a törésre, gőzöm sincs hogy meg tudták e oldani. Majd utánna járok mert a live nem egy olcsó mulatság.
-
eastone1
senior tag
válasz
westcoastog #7047 üzenetére
Nem volt még tapasztalatom pc n multizni csak xbox live on. Hivatalos szerveren tolod? Mert lehet nálam az tűnik problémásnak a "kölcsön" játékkal. Vagy csak lusta voltam a multis verziót megokosítani.
Pedig biztos van olyan izgalmas mint a live.
-
eastone1
senior tag
válasz
westcoastog #7043 üzenetére
Nekem A6 on FH ban medium beállításon remekül zakatola bf3.
De lehet jobban hozzá vagyok szokva a diavetítéshez. -
Arkennys
addikt
válasz
westcoastog #6968 üzenetére
értem
akkor váltás után. szerintem játékra nem rossz ez a cucc. nem egy i5, de hát arra nekem nem volt pénzem
gyanítom más is van így vele
-
Arkennys
addikt
válasz
westcoastog #6966 üzenetére
annyi még remélhetőleg neked is megy gond nélkül
az meg már sokmindenhez elég
-
Arkennys
addikt
válasz
westcoastog #6964 üzenetére
hogy érdemes e, nem tudom, de 3,5 fölött nem nagyon fogod járatni szerintem
afölött ahogy hallom, instabil mind, és tapasztaltam is. De azon még nekem pl minden pöpec.
s3toraph: semmi gond, örülök ha segítettem. Szerintem jóféle proci ez, nekem ára miatt lett főleg, na meg mert ezt tudtam bolti árnál olcsóbban szerezni gyári újan gépösszerakáskor
De elégedett vagyok vele eddig nagyon
-
s3toraph
senior tag
válasz
westcoastog #6956 üzenetére
Igen érdekes volt a dolog, mert másnak hasonló asrock lapban van enable/disable páros. Nem hogy már egységes legyen akár gyártón belül a dolog...
-
s3toraph
senior tag
válasz
westcoastog #6953 üzenetére
westcoastog, atti_2010: Sziasztok! Közben megoldódott: ki kellett kapcsolni az IGP-t a BIOS-ban, de nincs olyan opció hogy "OFF", a megoldás az volt hogy a neki adott ramot, a shared memory-nál a fixen kiválasztott 512MB-ot (ez a max. ugye) kellett átrakni "auto"-ra, és mentés, újraindítás után kikapcsolta, azóta megy a 2. mag is.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #6395 üzenetére
De a BIOS-ban tudom állítani a szorzót felfelé is meg lefelé is
FSB-t is állíthatnám az 100-on van, de ahhoz nem nyúlok
Hiába átállítom 26-ról 30-ra a BIOS-ban úgy van, meg a Win7 is 3 Ghz-nek látja, de a CPU-Z mást mutat. -
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #5298 üzenetére
Szerintem az AIDA sem reális...nálam, a bios mindig egy bő 5-10fokkal többet mér,már alapon is idle.(illetve csak az idle-t tudtam megnézni a biosban rendszer nélkül)
Nekem átlag AIDA szerint 40-45Fok idle.10-20% venti ford. 20-22Fok a szoba. Vinyó 35-36fok.
Load70-90% ventinél ,ami elég hangos) 55-60Fok.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
westcoastog #5295 üzenetére
Próbáld ezt.
Silentfrog Azért néztem olyan felbontáson hogy a CPU részt teszteljem, azt nem lehet fullhd-ben nézni.
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5291 üzenetére
Az Aida program ugyebár mér maghőt és kupakhőt. A maghő lesz a fars érték mert ott is ezt a butaságokat irja ki.
Viszont a kupakhő az reális az lesz a proci valós főfoka.
Idle 30 fok alul fesz.-el , 35 normál orajel mellett. Terhelve alulfesz.-el 36fok alap orajellel terheltve 45. Tuninggal 3.5 ghz-en 55 fok.
Az Aida programmal nézd meg! -
atti_2010
nagyúr
válasz
westcoastog #5291 üzenetére
De az idle hőmérséklet biztosan hülyeség, legalább 28-30-at kéne mutatnia szerintem.
Hacsak nem az északi sarkon laksz vagy a hűtőbe.
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5279 üzenetére
Nekem ez a program 4 fokot ir ki proci hőmérsékletnek.!
Most meg minusz 272 fokot!
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
A 3820-am nekem is IDLE-ben 20 fok körül mozog. Nekem egy Asus Silent Knight I-es hűtővel teszi mindezt.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Minden program ilyen alacsony értékeket mutat? Ez biztos hibás érték.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Ha az Overdrival is úgy mutat akkor az alaplap vagy Bios hiba és nem hiszem hogy bármilyen szoftver segíthet rajta, marad a jó öreg kézrátétel vagy a lézeres mérő.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
westcoastog #5276 üzenetére
AMD Overdrive is jól mutat nekem sőt azzal feszeltem a procit is.
-
Tomix24
addikt
válasz
westcoastog #5276 üzenetére
Aida..
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5137 üzenetére
Akkor az sem megoldás. Sokan nem tudják még az a pick pack pontot,hogy van ilyen. Csak olcsóbb egy kicsivel!
Akkor nem szóltam semmit! -
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5133 üzenetére
Gondolom személyesen mentél el érte. Úgy drágább mint a webshop ár?
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5131 üzenetére
Hangja milyen? Én is olyat akartam venni de én sajnáltam rá a plulsz 4 k-t.
"Proci és proci közt is rengeteg a különbség.Ha kifogod és szerencséd van alapon csak 80W-ot zabál,alulfeszelve talán 65-70-et." ezt nem is tudtam.Azt hittem szinte egyformák.
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #5129 üzenetére
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #5125 üzenetére
Egy dolog nem értek,minek a 3D szarság?
Azzal sem játszani ,sem értelmeset tenni nem lehet.
Alapfelhasználás mellett
( videó BD ,BD-3D,games,Office ,Photoshop,net stb)
1.2V-on beton stabil nálam
1.25V-on egy játékkal,egy programmal sem volt gond!
1.2V-on GTA3 kidobott fél óra játék után,a többi játéknál semmi gondom nem volt.
ezért favorizálom 1.25V-ot!Silentfrog
"A 3870k-m az 1.415 ön megy terhelve. igy 100wattos tdp-s besorolású.
Ha 1.365 vagy esetleg 1.2 volton használom akkor 65 wattos vagy annál is kevesebb lehet a besorolása?
Ugy tudom ezek teljesen egyformák csak más a fesz.és más az órajel"Nem biztos,ezt mérni kell!
Proci és proci közt is rengeteg a különbség.Ha kifogod és szerencséd van alapon csak 80W-ot zabál,alulfeszelve talán 65-70-et.Azért meg kell nézni a8-3820-as 65W TDP-s protkó 2.5ghz-en megy csak 1.35V mellett.
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5125 üzenetére
A 3870k-m az 1.415 ön megy terhelve. igy 100wattos tdp-s besorolású.
Ha 1.365 vagy esetleg 1.2 volton használom akkor 65 wattos vagy annál is kevesebb lehet a besorolása?
Ugy tudom ezek teljesen egyformák csak más a fesz.és más az órajel. -
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5122 üzenetére
A 3820 -nak mennyi a gyári feszültsége?
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #5122 üzenetére
Úgy néz ki mégsem a proci a ludas, alap feszen is ugyanúgy fagy a progi.
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5098 üzenetére
Majd mondasz véleményt róla ,hogy milyen kiváncsi vagyok!
(#5099) MZperX75 A 3850 sem szorzózármentes és mégis lehet tuningolni a gpu-t a 3820-at nem lehet?
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5094 üzenetére
Használtan? Mit kértek érte?
Te vitted el az uccsót mert már nem elérhető!
Ér 4 k val többet mint a giga?
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5092 üzenetére
VTX3D VX7770 linkeltél be,nem Sapphire-t !
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5087 üzenetére
Miért veszel drágábbért, nem oc-s 7770 et, kevesebb garival?
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #5087 üzenetére
Nagyon rá vagy kattanra erre a VGA vásárlásra!
minden áron elbaszod a lóvét mi? -
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #5086 üzenetére
Sikerült intéznem muterral még pár forintot a félretett pénzemből, szerintem rendelek is egy VTX3D VX7770 -et.
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5084 üzenetére
Ja értem,ha nincs pont annyi pénz akkor érthető,ha nincs 4 ezer akkor nincs sajnos.
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5082 üzenetére
Nekem ilyen giga van ami a 30 ezres. Elég játék a hűtése de hangja semmi,sőt én úgy használom,hogy 40% rpm ről 30 ra van fixálva téve és ugy se melegszik 65 fok fölé.
én 34 ért vettem még 2 hete azóta lett egy kicsit olcsóbb.
A 7750 a 6770 alatt van sebességben picivel a 7770 oc meg a 6850 alatt egy picivel.
Szerintem a pár ezres felárat megéri a plusz 30% -
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #5047 üzenetére
"Bika?"
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5042 üzenetére
megpróbálok szerezni erősebb vga-t. Esetleg, ha itt valaki felajánlana a tesztek erejéig az lenne a legjobb + egy fogyasztás mérőt, mert azért a fogyasztás sem elhanyagolható
Illetve annak is nagyon örülnék, ha valaki kölcsön tudna adni egy GDDR3-as kártyát és akkor annak a képességeit is megtudnánk nézni a GDDR5-ös kártyával szemben. Még nem döntöttem el, hogy címlapos írás lesz-e. Ez attól függ, hogy mi az amit megtudok csinálni, mert nyílván egy 3D Mark teszttel nem írhatok címlapra ellenben, ha valami összetettebb teszt sikerül, akkor címlapos lesz.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5034 üzenetére
igazad van, de már csak 1 tesztet futtatok le. Most lefutott Az Alien vs Predator dual grap-ban átlag fps: 35
-
Tomix24
addikt
válasz
westcoastog #5026 üzenetére
Lehet nem kompatibilis a Benchmark a Dual Grapiccsal.. Én erre gondolok.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5021 üzenetére
nem tudom hogyan álljak ehhez az egészhez, de hát látod. Mit értesz fröcsögés alatt?
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5018 üzenetére
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5010 üzenetére
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5010 üzenetére
Már is futtatom a tesztet hybrid crossfire-ben, de legyetek szívesek még linket adni az ilyen benchmarkokról, mert én már régen nem játszom és még lemaradtam a call of duty 2-nél, illetve a Need for Speed Pro-ig játszottam (amikor még fiatal voltam
). Amióta egyetemre járok nincs időm játszani (mérnök informatika). De ha minden jól megy januárban meg lesz a diploma, munkahely meg van és végre újra játszhatok. A monitorom bírja a Full HD-t is.
Kérdés h a dual grap. bírja-e.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5006 üzenetére
Csinálok játéktesztet is csak kérlek írjátok le hogyan kell, hogy az hiteles legyen. Értem ezalatt, hogy milyen FPS mérőt használjak, ami ha lehet ki is írja a végén az értékeket és nem kell folyamatosan bámulnom az FPS mérőt. Csak azért, mert még nem nagyon csináltam ilyet.
-
zetecR
addikt
válasz
westcoastog #4946 üzenetére
Nem lenne jobb egy passzív?
-
válasz
westcoastog #4936 üzenetére
iponon hülyeséget írtak
ennyi erővel vegyél 6570et, hiszen 6670et sem "muszáj" venni ..
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4936 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék...mivel 2 év garral tudok boltbol 14000-ért 6670-est DDR3-al.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
westcoastog #4913 üzenetére
Mondjuk ez nem teljesen igaz mert a CFX amikor 2-3-4 VGA-t összedrótozol, a Dual Grafics meg az mikor egy IGP-t egy diszkrét VGA -val drótozol össze, persze van mikor én is CFX -nek nevezem mert könnyebb leírni.
-
Steve D.
csendes tag
válasz
westcoastog #4910 üzenetére
Corsair CX 430as táp, de cseréltük azt is 1 próba erejéig
Fujitsu L20T monitor, szintén volt cserélve igaz csöves monitorra
Kingstone nano Gaming RAM-ok vannak benne pillanatnyilag 2x2GB 1600Mhz.
CPU hűtő: be quier dark rock pro
HDD: WD 500GB
Op rendszer Win7 64bit
Ház: Gigabyte Poseidon 310, elöl hátul 12-es ventikkel -
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4905 üzenetére
Tavaly május 3 AMD Brazos E-350 MSI lapocska 4Giga ram 65Wpaneltáp
Csíkoz,fesz emelés ramnak heti egyszer csíkoz --restart rendben van,aztán azt is leszartam,ha csíkoz...
És mi van akkor ha csíkoz?
Film játék hibátlan ,néhány veb oldal csíkozz,na és akkor mi van,a gép hibátlanul működött!!! semmi.....A6-3500 ugyanazzal a 4giga rammal(kingmaxDDR3-1333) csíkozz,fesz emeltem heti egyszer csíkozz, vettem 2x2 giga kingmax1600- ,nem csíkoz! Hibátlan...később eladva!
A8-3820 régi ramok (kingmax DDR3-1333) csíkoz,de csak a perverz kíváncsiság kép kripróbálva ezekkel, aztán csere az"új" kingmax1600-ra ,hiba mexünt hibátlan nincs csíkozás.
A tapasztalatból következtetés levonva a ram szar! akit zavar cseréljen,attól a gép még működik.
(hozzátérve azokat az igénytelen embereket akik még mindig VGA kábellel kötik össze a 20-22-24"-os lap monitorjukat a géppel ,azok meg is érdemlik.
Mi különbség van egy DVI,HDMI,elelnben egy VGA között?
Óriási a különbség ,sokkal de sokkal szebb a képe a digitális kimenetnek!
Na azok viszont ne panaszkodjanak a csíkozásra,mert hülyét kapok) -
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4903 üzenetére
Na ezzel a csíkozással jól felborzoltam a kedélyeket!
Látom írtok rendesen......
-
_ak_
addikt
válasz
westcoastog #4857 üzenetére
Nem, mert az asztalon volt ház nélkül. Sajnos a szobámban is elég meleg van és szellő sem volt nagyon. A kondik rettenet forróak voltak, máson nem éreztem, de ráállítottam egy 12centis ventit, ami hidegen tartott szinte mindent és akkor egy hétig nem is láttam ezt a problémát.
Most viszont benne van minden a házban, dual 12centis venti, plusz a táp is szív le minden hőt és az alpin is eléggé hűt. Ezek ellenére ma ill. vasárnap is láttam a hibát. Előbbi magától elmúlt és megint csak azon az adott weboldalon jött elő, utóbbi napon filmnézés közben nekem is a kép tetején egy kis csíkban villódzott néha.
Hűtés nélkül egyszer nekem egész szépen beragadt a kép, az már nem volt messze attól amire azt mondanám, h szétesett az egész(asztalostul, firefoxostul), de restart után semmi nyoma nem maradt.
Mindezek ellenére emlékeztet a jelenség a vga ram melegedésre, még a régi szép időkből, de az meg ugye nem múlik el magától, ill. terheléssel reprodukálható, de jelen esetben semmivel sem sikerült direkt előcsalni a hibát.
Ezért is alapból én inkább vagy a deszkára gyanakodnék vagy az APU-ra.MZperX75: Csak a lapunk, meg az APU-nk közös. Persze ettől még simán lehet memória is.
Ja egyébként a CPU-Z nem tudom, h mennyire megbízható, nyilván nem annyira, de tagnap win update közben pislogtam rajta, volt amikor 3Ghz felé is emelkedett a proci igaz nem fixen. Szorzó 28-szoros FBS meg 99,5 és 111 között ugrált. Tökre örültem neki, míg egyszer egy pillanatra, nem láttam majdnem 600as FSB-t is...
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4857 üzenetére
A Memók hibáznak ez csíkkal jelentkezik,azt kész!
Ha ritkán fordul elő ,akkor nincs gond,ha állandóan akkor cserélgesd a memóriákat ill más márkájút kell nézni.
Persze ez a lap érzékenységét is jelenti,de egyszerűbb memóriát cserélni mint lapot.A teszt bevállt 1.5v-1.65V-on egytizedére esett vissza a hibajelenség,tehát a memóriák szarakodnak.
-
_ak_
addikt
válasz
westcoastog #4854 üzenetére
Én nem játszottam a feszekkel, alap minden és mégis előjött.
Lehet amúgy lap hiba is vagy egyéb melegedés, nekem akkor jött elő gyakran, amikor nem hűtöttem külön a lapot, ill. kint is elég meleg volt.
Asrock A75M betegség sem zárható még ki. -
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4850 üzenetére
1x előfordul az nem gond szerintem ,lehet hogy az 1.2V kevés a gpu-nak,de ezek csak is memória hibák.(én most 1.25V-on használom,mert tesztelgettem,jobb a biztos)
Emlékezzetek vissza,persze ha volt memória hibás VGA kártyád (kártyátok),milyen hibával jelentkezett?,nekem csíkozott. -
_ak_
addikt
válasz
westcoastog #4850 üzenetére
Mondjuk neked helyből más a memóriád, csak a 3820 stimmel.
Más APU-val is találkozott valaki ezzel?
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4808 üzenetére
Miért is?
"boxot vennék, én nem flashelném az tuti. "Online Multi?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
westcoastog #4806 üzenetére
Meg aztán a konzolnak vannak még hátrányai, nem térnék ki rá mindenki tudja, de az egyik hogy sokkal drágábban lehet rá venni játékot mint PC-re, gyakorlatilag 8-10 játéknál kijön egy VGA ára.
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4804 üzenetére
Ha 10ezerért lenne 6670,és nem 17-20ezerért 20körül GDDR5-el akkor leszarnám,de drága
így a VGA ,mellesleg szerintem A6-A8 mellé nem kell semmilyen VGA ,nem arra való.VGA-at akarsz ,akkor sima AM3+,vagy Inteles cuccot válaszd!
Erre a kis A6 vagy A8-as konfigre nem szabad költeni,max
sima 1600-rammal duálba azt kész,minek költeni még rá?Nem értem ezt a grafika hajhászást,most A8-nak duplázod grafikus teljesítményét 20.000-ért? Minek akkor is baromi gyenge lesz 2 évvel ezelőtt is erősebb konfigom volt
(HD4870-1G CFX Phenom2-955)Ha játszani akarsz vegyél konzolt!(olcsóbb mint egy szaros VGA)
Nem vagyunk gyerekek.Boccs! OFF
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4799 üzenetére
HD7750 22-23ezrtől +tól beszerezhető én inkább egy ilyenen gondolkoznék.
CFX nem mindig hatékony. és sokat "fogyaszt"7750-es 55W-al elvan idle 3W eszik,nem zavarja a HibridCFX.
Kicsit gyorsabb is 6670+Igp,kiegyensúlyozottabb is.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #4799 üzenetére
UP, hogy úgy legyen. Egyébként a HD 6670-em egy ASUS GDDR5-ös. Az PCX-nél vettem 20k körül mozog az ára és kb megduplázza a teljesítményt.
Szerintem nagy jövő van a fusion technológiában, de még gyerek cipőben jár. Az lenne az igazi, ha a proci tudná azt, amit az intelek tudnak a vga-k pedig azt amit az AMD APU-ban tudnak. Az lenne az igazi fúzió.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #4795 üzenetére
Az NFS RUN 1366x768 High-on hozza a 41-42 FPS-t és Full HD-ben High-on is 39 FPS körül van. A F1 2011 is elég szépen fut Full HD High beállítások 4MSAA 39-40FPS, egyenlőre még ezekkel teszteltem.
-
joker1220
őstag
válasz
westcoastog #4752 üzenetére
Igen mert felette látható a cinebench ben a 3.00 ghz érték!
Az első képen amit felraktam a cpu-z fut és 3.00 ghz t ir az is
De indítok prime ot és cpu-z -t ujra vagy akár Linx et és csinálok képeket!
-
joker1220
őstag
válasz
westcoastog #4749 üzenetére
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #4746 üzenetére
Tudom,hogy a proginak/fraps/ van full verziója de ,hogy mit takar arra nem jöttem rá.
Én fps-t számolni és képet videot kimenteni használom. Tud mást is esetleg amiért fizetős lesz? -
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #4742 üzenetére
Az aida úgy jön ide ,hogy van annak is monitorozó funkciója.
Nah az a program nem ingyenes.
[link] én évek ota használom,de sosem tünt fel,hogy fizetős lenne. A tévedés jogát fenntartom! -
joker1220
őstag
válasz
westcoastog #4742 üzenetére
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #4738 üzenetére
A fraps az egy ingyenes program egy két funkcióját eltekintve. Pl Jpg-be nem engedi menteni a kimásolt képeket.
Nem Aida-t akartál irni? -
matepalfi
aktív tag
válasz
westcoastog #4591 üzenetére
A bal felső sarokban milyen program ami kiírja a gpu adatokat?
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #4543 üzenetére
Ez attól függ,hogy hol vagy.
Ha az északi sarkon egy kis sátorba akkor nem is hideg annyira.
Nálam 35 fok idle CM. tx 2 hűtővel 23 fokos szobába -
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4547 üzenetére
-
Peak
addikt
válasz
westcoastog #4547 üzenetére
Mert az élményindex mondja meg mennyire is örülhetünk!
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4545 üzenetére
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #4543 üzenetére
Az élmény index nálad mennyit mutat?
A6-3500-ön DDR3-1333Mhz szingli rammal 4.6 volt
Most
A8-3820 DDR3-1333Mhz szingli rammal 4.4 re csökkent -
matepalfi
aktív tag
válasz
westcoastog #4533 üzenetére
igen az az xfast lan :-)
-
válasz
westcoastog #4528 üzenetére
wow, kár, h nem hallottam róla hamarabb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest