Új hozzászólás Aktív témák
-
DaeMonS
tag
válasz
azigazimoris #5653 üzenetére
azert de
ASUSTEK a ceg, es a ket divizio az ASUS es az Asrock...tobb okbol1 ASUS
2 Gigabyte
3 Asrock
jobb nekunk is mig nem olvadnak ossze,es jobb a piacnak is meg a nyeresegnek is -
kjani18
őstag
válasz
azigazimoris #5655 üzenetére
Ember tervez, isten meg ott tesz keresztbe ahol van...
-
kjani18
őstag
válasz
azigazimoris #5653 üzenetére
Azóta jobb...
-
Silentfrog
veterán
válasz
azigazimoris #5410 üzenetére
Én egy a4 Llanohoz nem vennék ugyanannyiért 1866 mhz-es memoriát. 4 gb-ot
Egy 3820-3850-vagy egy 3870k hoz,már hamarabb.(#5411) Tomix24 .: Ámen!
(#5412) arty .: Szerintem a mezei Corsair nem jobb mint bármi más,de nem is rosszabb. A drágább kategoriásoknál ár más a leányzó fekvése!
-
válasz
azigazimoris #5392 üzenetére
"Próbálgasd,de szerintem a gyári 1600 böven elég."
hogy lenne már elég?!?!
pont llanohoz kell minél magasabban járatni a ramokat...---
veszi itt mindenki a hulladék tuningramokat, amikor egy kingmax olcsóbban és stabilabban tudja ugyanazt (vagy fentiek szerint többet). nem értem az embereket...
-
cekkk
veterán
válasz
azigazimoris #5382 üzenetére
Okés
Köszike
-
Silentfrog
veterán
válasz
azigazimoris #5306 üzenetére
-
MZperX75
addikt
válasz
azigazimoris #5217 üzenetére
kicsit lassú vagy ,de nem gond majd belejössz
-
törölt tag
válasz
azigazimoris #5187 üzenetére
igazán? ezt jó hallani, bár durranásom se nincs, mi köze a kérdésemhez
-
balkoger
tag
válasz
azigazimoris #959 üzenetére
Attól függ mennyit áldozol rá és mekkora helyed van a beépítésre.
2 gépet is építettem ezzel a hűtővel, merthogy nagyon olcsón beszerezhető (3800,-) mindkét proci TDP értéke 95w- volt és nagyon halkan hűtötte, köszönhető a folyadékcsapágyas ventinek is. Igaz 4 hőcsöves, de meglepően jól hűt, következő szint coolermaster tx3, azután pedig a Scythe Mugen 2 amit már 2 gépbe is raktam, 125w tdp-s procikat hangtalanul hűti.
Remélem segítettem -
Skynet258
veterán
válasz
Akkor lényegében ugyanazt építed, mint én. Nekem bevált.
-
zetecR
addikt
válasz
Nekem a Brocken idle-ben passzívan hűti.
Minimális terhelés mellett 330-at forg a venti (nincs hangja), terhelés közben egy picit felpörög, aztán vissza áll gyakorlatilag hallhatatlanra.De szerintem bármelyik, ilyen kategóriás hűtő ezt produkálja vele.
-
válasz
Nekem a gyári egészen csöndes, alig melegszik az APU. Persze azért az UEFI Setupban be kell lőni hozzá a szabályzást. Szerintem mindenképpen próbáld ki, és csak ha nem felel meg számodra, akkor vegyél hozzá másikat.
-
válasz
azigazimoris #942 üzenetére
Nekem is éppen ASRock A75 Pro4-M típusú lapom van. Ha konkrétan kíváncsi vagy vele kapcsolatban valamire, akkor kérdezz nyugodtan. Egyébként meg A75 Pro4-M, A75 Extreme6 és GA-A75M-UD2H. Nekem a sajátom tetszik a legjobban, felszereltsége és ára bőven megfelelő és az UEFI felület is frankó.
-
Skynet258
veterán
válasz
azigazimoris #942 üzenetére
Nekem az Asrock Pro4 (nem az M-es) szépen muzsikál, bár ha visszaolvasol, akkor a tuning nálam nem ment olyan kiemelkedően jól - hogy lap vagy proci "hiba", azt nem tudom. Ezzel együtt nincs bajom a lappal, semmi rendellenességet nem produkál, így ajánlhatom, egy pont neki.
-
easy...rider
őstag
válasz
azigazimoris #597 üzenetére
Amin még érdemes lehet gondolkodni, most én is ilyen gépet veszek az egy LGA1155 celeron, 12000Ft, mellé egy baráti Gigabyte alaplap 14000Ft és ebbe később tehetsz ivy bridge procit is. Az igaz hogy most kell venned bele egy különálló VGA karit. Azt nem tudom mennyi lehet egy olyan VGA ami hozza az A 3650 teljesítményét, de lehet árban ugyan oda lyukadsz ki, viszont ezt a konfigot tudod fejleszteni.
-
Oliverda
titán
válasz
azigazimoris #597 üzenetére
Jól gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged