Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
MZperX75 #6994 üzenetére
Jól elvagyok a 3870k-val énis, azon játszogattam eddig, mostantól meg ami programot kell majd használnom, azokat is futtatgatom rajta. Én is elégedett vagyok vele, nem volt vele problémám eddig, remélem, nem is lesz.
Beállt stabil használatra, ahogy most be van állítva, azért nem írkáltam ide én se mostanság
-
MZperX75
addikt
válasz
Mahrenburg #6997 üzenetére
Ja,bakker pzs-be csomagolva kaptam,de jó,nem volt vészes
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6995 üzenetére
Ezt gondoltam én is
2ezret megért bár 4 lába el volt tekeredveaz új APU nak,de működik.A kis A8-ast el is vitték....de szar telefonról fórumozni
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6993 üzenetére
Most Tettem be,mükszik,csak fake hűtőm van rá.
20perc és viszik az A8-3820-am szép volt jó volt köszönöm ...ennyi
18ezer nem alkudtam,papírral garral 0km-es A8-3870K,csak a hűtő amit vettem tőle 4500Ft-ért nem jó ehhez a laphoz,sajna így a kis HTPC hűtővel pörgetem 2400-2700Mhz-en max.
-
MZperX75
addikt
válasz
Mahrenburg #6991 üzenetére
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Silentfrog #6989 üzenetére
Silentfrog - Itt vagyunk mi is, ahogy MZperX75 írja, elégedett FM1-platform-tulajok , csak hát mivel megjelent az utód, ezért az új gépet vásárlókat az FM2 irányába terelték, ezért kevés kérdést feltevő kavarja fel az állóvizet, meg a csend azt is jelenti, hogy mindenki zökkenőmentesen használja a gépét, ami ebből a szempontból jó , de én is mindig szomorúan látom, hogy nincs új hozzászólás...
De ha más nem, akkor leírom, hogy továbbra is ez a kedvenc platformom, s nagyon jól döntöttem, hogy ezt választottam!
I Love My E6+3870K !
MZperX75 - Grat!
Aztán 5,6 GHz-ig meg se állj!
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6989 üzenetére
Mindenki elégedett,egyébként boldog 3870k tulaj lettem
ma,még 3820 van a a géházban,de nem sokáig -
Silentfrog
veterán
Nagyon elcsendesült ez a topik.
-
Aflamin
tag
válasz
#31600896 #6987 üzenetére
Van 2eFt különbség az árak között, vegyél GDDR5-t!valami ilyet
-
törölt tag
Üdv!
Egy 6670-ből DDR3-ast vagy DDR5-öst érdemesebb egy 3870K mellé passzintani? Van lényegi különbség? Olyat olvastam, hogy egy DDR5-ös is a DDR3-as órajelén működik olyankor.
-
eastone1
senior tag
sziasztok, rég jártam itt.
A problémám a következő: rendszerindításkor az asrock A75 Pro4-M indító képernyője meglehetősen sokáig van jelen. Ez csak akkor változik, ha valamit állítok a bios- ban utánna 1-2 másodperc és tovább lép. Viszont a következő indításnál már ismét vár vagy 20 másodpercet ami szerintem elég sok. -
LK
addikt
válasz
Taifa Díaz #6982 üzenetére
THX,már megrendeltem
-
LK
addikt
Erre gondoltam [link]
-
LK
addikt
Sziasztok!
Asrock A75-HVS laphoz, A6-3650 procira vennék egy Alpine 64-et. Elég zsúfolt a ház és a lap is. Szerintetek tuti be fog férni? előre is THX -
goodrro0
csendes tag
-
goodrro0
csendes tag
Sziasztok Srácok!
Egy Athlon 631 és egy 651K között van valami érezhető különbség játékoknál?
VGA: 7770 OC -
Arkennys
addikt
válasz
Mahrenburg #6970 üzenetére
hát, két ismerős is rakatott össze mostanság gépet segítségemmel, de ne, AMD-t ne, mert ezt és azt hallottak róla. Jólvan ti tudjátok... nem tudom miért a negatív megítélés neki. egész sok spórolással intelhez képest nekem is van egy egész stramm gépem. tényleg kár a nem továbbvitelért
-
-
Arkennys
addikt
válasz
westcoastog #6968 üzenetére
értem
akkor váltás után. szerintem játékra nem rossz ez a cucc. nem egy i5, de hát arra nekem nem volt pénzem
gyanítom más is van így vele
-
Arkennys
addikt
válasz
westcoastog #6966 üzenetére
annyi még remélhetőleg neked is megy gond nélkül
az meg már sokmindenhez elég
-
Arkennys
addikt
válasz
westcoastog #6964 üzenetére
hogy érdemes e, nem tudom, de 3,5 fölött nem nagyon fogod járatni szerintem
afölött ahogy hallom, instabil mind, és tapasztaltam is. De azon még nekem pl minden pöpec.
s3toraph: semmi gond, örülök ha segítettem. Szerintem jóféle proci ez, nekem ára miatt lett főleg, na meg mert ezt tudtam bolti árnál olcsóbban szerezni gyári újan gépösszerakáskor
De elégedett vagyok vele eddig nagyon
-
s3toraph
senior tag
válasz
#31600896 #6961 üzenetére
Oké, köszi!
Arkennys: Rendben, akkor 3870K lesz!
Ahogy nézem a low end játékos kategóriát hozza IGP-vel, az meg egyelőre elég nekem. Ha lesz rá keret, egy 7770 a cél, mert nagyon szimpatikus kari teljesítményben és fogyasztásban is.
westcoastog: Közben felfedeztem egy olyat (lehet csak nekem újdonság), hogy ha nincs bent dVGA a gépben, és az IGP-nek auto-ra állítom a shared memory-t, akkor alapból 256MB-ot ad neki de csak single channel-ben! Ez netezésnél sem változik. Érdekes. Ebből kiindúlva jobb ha 512MB-ra rakom fixen, mert akkor írja is hogy dual channelben megy. Ha auto-n marad, elképzelhető hogy játékban azért leesik az FPS szám, mert beltéren szaladgálok, kevesebbet kell számolni így visszaveszi a memót meg a csatornát?
Játszani nem nagyon játszottam még ezzel a konfiggal és IGP-vel, szóval nem tudom.
-------
Én fix 512-re raktam. Az mondjuk érdekes volt a "sine mora" nevű játéknál, hogy nem szaggat a kép, hanem lelassul az idő.Ez meg milyen már? Tehát nem szaggatva mozog a repcsi, hanem ha lassul akkor mindennek lelassul a mozgása. Ez most valami technikai megoldás akar lenni a zavaró szaggatás helyett?
-
Arkennys
addikt
-
törölt tag
Szerintetek egy 631-es Athlont érdemes lecserélni egy 651K-ra?
-
s3toraph
senior tag
Szerintetek mivel járok jobban? Az A6-3500-m mellé egy HD6570 crossfire-be, vagy az 3500-t lecserélni egy 3870K-ra?
Játékok szempontjából elsősorban, minél nagyobb grafon minél nagyobb FPS szám a cél (persze amennyire ez elvárható ennyitől). Ill. a mindennapi használatban érezném-e a 4 mag és nagyobb órajel sebességbeli előnyét 3870K eseten? (Konfigom az adatlapomon.)
-
s3toraph
senior tag
válasz
westcoastog #6956 üzenetére
Igen érdekes volt a dolog, mert másnak hasonló asrock lapban van enable/disable páros. Nem hogy már egységes legyen akár gyártón belül a dolog...
-
s3toraph
senior tag
válasz
westcoastog #6953 üzenetére
westcoastog, atti_2010: Sziasztok! Közben megoldódott: ki kellett kapcsolni az IGP-t a BIOS-ban, de nincs olyan opció hogy "OFF", a megoldás az volt hogy a neki adott ramot, a shared memory-nál a fixen kiválasztott 512MB-ot (ez a max. ugye) kellett átrakni "auto"-ra, és mentés, újraindítás után kikapcsolta, azóta megy a 2. mag is.
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom letiltani az IGP-t? Van egy a6-3500 + asrock a75 pro4-m kombóm, IGP-ről használtam, most tesztelek egy 3870x2-t benne. Beraktam, dvi kábelt átdugtam az x2-re, kép lett, aztán a biosban is láttam hogy átállt pci express-re a használt képmegjelenítőnél. De nem tudom kikapcsolni az IGP-t! Nem találok ilyen opciót a biosban. Mit tegyek? Fontos lenne, mert lehet emiatt nem megy a 2. mag az X2-n.
Üdv
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #6950 üzenetére
Ameddig Everest volt meg a szoftver is 32 bitten futott, de ez a narancs ez ilyen, kicsi savanyú de legalább a mienk.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #6948 üzenetére
Igen a szoftver maga 64 bittes volt de a teszt része csak 32 futott ha jól értettem.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #6946 üzenetére
Nem csoda ez hanem valós 64 biten tesztel a szoftver, ez nem jelenti hogy az Intel gépeknél nem ugyanúgy emelkedett.
-
Taifa Díaz
őstag
Látom, pang a topik, nem is kicsit. Hadd dobjam már föl ezzel az Aida64 memóriasebesség-teszt eredménnyel...Látjátok azt a 20 ezer fölötti számot olvasásra? Enyhén szólva érdekes, hogyan nőhet egy ilyen érték a duplájára anélkül, hogy a rendszeremen bármit változtattam volna, akár a hardvereket, akár a szoftvereket illetően.
Nyilván az Intel nem tolja már a lóvét a FinalWire-nek, és a 3-mas verziótól kezdve az AMD rendszerekről is valós képet ad a program.
Nézzétek meg ti is, ezzel a verzióval: 3.00.2500
Vélemény? -
subatom
csendes tag
Sziasztok legkisebb lianohoz ashrock a55m-hvs lapba jo ez a ram? Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CMV4GX3M1A1600C11. Köszi szépen.
-
törölt tag
Egy AMD Athlon II X4 631 ténylegesen 100 Wattot fogyaszt max, vagy attól azért kevesebbet? Mert ugye 100 Wattos TDP-be van besorolva.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Taifa Díaz #6939 üzenetére
Meglehet,de ez akkor is csak egy integrált.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silentfrog #6938 üzenetére
A Gunslinger ne nagyon tévesszen meg, legtöbb ketyerén 100+ fps-sel robog - jól fut benne a Chrome Engine 5
-
Silentfrog
veterán
válasz
atti_2010 #6937 üzenetére
Uraim, köszönöm a segítséget.
Vagy visszakérem a pénzt és veszek egy Hd 6670-et DDR5 -öset használtan ,vagy nem kérem vissza és a 34 ezerből kérek egy Hd 7790-et. Pont ennyi most az ára és ennyit is kérhetnék vissza.Eddig a Hd 7770 csak akkor volt a gépbe ha kijött olyan cím amivel nem boldogult a 6555D.
A Call of juarez gunslinger 1280X 1024 ben rá sem hederített a maximum részletességre 40+ fps fölött futott egy kis gpu tuning után az APU-n,ezért voltam tanácstalan eddig,hogy mit is csináljak.
Meglepő ,hogy ez a kis" virsli" integrálttal is ilyen jól el lehet az ember ,ilyen felbontás mellett. -
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6936 üzenetére
Persze akkor is a DDR5 lesz a gyorsabb de ha sokkal olcsóbban kapsz DDR3 akkor a te esetedben nem nagyon éri meg.
-
Silentfrog
veterán
válasz
atti_2010 #6935 üzenetére
5-9 watt plussz havi szinten 24/7 ben sem sok.
Meglehet,hogy akkor nem veszek Hd 7750 et mert annak semmi értelme. A dual graphics egy Hd 6670 nél hasonló teljesítményű és használtam 10 ezer körül már kapok.Létezik DDR 3 És DDR 5 -ös 6670. Ha dual graphicsot szeretnék akkor lényeges a memoria sebessége?
Mert ugyebár a "sima"' APU-nál lényeges de ha hozzárakok egy videokártyát akkor is kell a gyors memoria? -
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6934 üzenetére
Teljesen nem kapcsolja le de a HD 7770 5W fogyaszt IDLE a 6670 meg ha jól emlékszem 9W, 0 core csak a mobil cuccoknál van vagy CFX ben de ott is csak a GCN épülő GPU-k tudják.
Vagy kihúzod a Kaveri megjelenéséig és az a HD 7750 teljesítményét fogja tudni az már elég kellene legyen ha nem nagyon játszol.
-
Silentfrog
veterán
válasz
MZperX75 #6933 üzenetére
Köszi a segítséget.
Tönkre ment a kártyám és 34 ezret vissza adnak . Nem játszok már én sem semmit szinte ,viszont egy két címet ki szoktam próbálni.
Szerinted ha vennék egy Hd 6670 et és nem használná a rendszer vagy ha filmet néznék akkor az lekapcsolná teljesen ?
Úgy mint a Hd 7xxx szériánál a zero core? -
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6932 üzenetére
5-10% -al átlagban lassabb DG. OC-val beérheti a HD7750-et.
Viszont a HD7750-nek stabilabb a teljesítménye,néhány játékban nem hoz sok előnyt a DG.A DG többet eszik az az fogyaszt mint a HD7750. Viszont lassabb és ingadozobb teljesítményű.
Az igazi páros egy Athlon 2 X4-651K(3Ghz)+HD7750
Vagy a másik oldalról egy Intel G-s penya+HD7750 játékok szempontjából.
De ahol kell a 4mag oda AMD a nyerőbb.Sokat filóztam az ilyen párosításon ,de oda jutottam ,hagy max egy X4-651+HD7770
Ha Llano akkor csak IGP,nekem A8-3820-am van csak HD6550D-val 2x2 DDR3-1600@1866Mhz-en.
DGkell,de szívesen mellé szúrnék egy HD7770-et.
De lassan 2 hónapja passziánsz és Age of empire2 játszottam max,és kipróbáltam egy fél órára az új tomb raidert(1366x768 medium 2xAA 28-40fps) kíváncsiságból.
Ezért nem ér meg nekem 30-40.000Ft-os luxust egy egy kis games.
-
Silentfrog
veterán
Mivel a vga-s topikokban nem tudnak érdemben segíteni,így megprobálom itt is.
Szóval.: Meg tudná nekem mondani valaki,hogy az APU 6550D + Hd6670 Dual graf. Mennyivel lassabb átlagosan mint egy Hd 7750 vagy esetleg egy Hd 7770 hez képes mennyivel gyengébb?
Gariból jön vissza pénz de mivel nem játszok sokat így gyengébb kártyával is beérem,igy a használt is szóba jöhet
/a 7750 nem nagyon van 18-20 alatt használtba, a 6670 meg 10 körül is van,ezért érdekelne a véleményetek/ -
Brekkk
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan működik az FM1-es proci memóriavezérlője?
A Mem vezérlő benne van a prociban?
Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy mi a hibás. A lap v a proci.
A ram tökéletesen megy. kitesztelve.
1 memóriával teljesen stabil a gép. 2 memóriával memory interleaving nélkül stabil a gép.
Ha bekapcsolom jönnek a kékhalálok.
3 memóriamodullal kék halál szinte azonnal. -
kjani18
őstag
válasz
Taifa Díaz #6927 üzenetére
-
MZperX75
addikt
válasz
subatom #6925 üzenetére
Már a duál csatorna is +40-50% hoz teljesítményben a GPU-nak+egy kis OC egész baráti lesz a téma,bár sokat ne várj 160sp magtól a GPU-n. de low-on 1024-be vagy 1280x720-ba sok kis játék röccenésmentesen elszaladgál,de ami eddig akadozott 10-20fps-el az most játszható lesz ugyan azon beállításnál.
Videólejátszásnál nem lesz különbség ,nem fogja az 1 órás filmet fél óra alatt lejátszani -
kjani18
őstag
válasz
Taifa Díaz #6923 üzenetére
A
nekem szól, hogy ezt nem tudtam, most itt vagyok egy - amúgy egész jó - VGA -val, és nem tudom használni. Jobb híján el kell adnom, gondolom a mai pénzszűkös időkben ár alatt...
A nyelvtannal mi a gond? Ennél érthetőbben és rövidebben nem tudtam leírni a problémát.
Amúgy kösz a segítséget -
Taifa Díaz
őstag
válasz
kjani18 #6922 üzenetére
Fejre vigyázni, nehogy megfájduljon a nagy falbaveregetéstől
Van rövid válasz is a kérdésedre persze. Ez lenne az: nem. Bővebben: nem hajtható külön-külön a diszkrét VGA és az APU, még abban az esetben sem, ha dual graphics konfigurációról van szó.
Amúgy a fej falba veregetése kicsit nagyképű, ha megnézzük, mit hoztál össze nyelvtanilag, a magyar érettségi hetében
-
kjani18
őstag
válasz
Taifa Díaz #6921 üzenetére
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
kjani18 #6920 üzenetére
Az egyetlen, ahol ez az egyszerre, de külön-külön működés lehetséges lenne, az a Hybrid PhysX, ahol egy erősebb ATi/AMD kártya mellé egy viszonylag kisebb teljesítményű nVidia kártya kerül a második PCI-E csatolóba, hogy számolja játékokban a fizikát, így levéve ezt a terhet a processzorról és az NV féle PhysX-et nem támogató első számú kártyáról. Az összehangolásról speciális driver gondoskodik. Nálam anno egész hatékonyan működött ez egy Asus DirectCU II HD 5770-nel egy passzív Asus 8600GT társaságában, a Mafia II játékban.
De nálad ez sem merülhet föl sajnos, egy diszkrét és egy - idézőjelesen - integrált AMD/ATi kártyával. -
kjani18
őstag
A75Pro4 lapom van, 3870K proccal. Most raktam bele egy HD 4890 VGA-t, Biosban választhatok, hogy melyiket teszem a monitorra a 6550D-t ami a proccban van, vagy a kártyát.
Tudtok -e olyan progit, amiben ketté lehetne választani?
Két monitor, két VGA, egyszerre, de külön - külön működjenek ( esetleg más felbontásban, esetleg más oprendszerrel, másik magokkal, rammal, mintha 2 gép menne egyszerre, van hozzá erőforrás )? -
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6916 üzenetére
Most vettem egy 1 Terás WD Black 64M barátom Fél Áfásan 22ezer
(26 helyett) álítólag 5 év gar,de gy recseg mint az állat ....mindennél hangosabban.
Mikor vehettem volna 11ezerért samu-t 1 Terásat 13ezerért 1.5-et nem vettem sajna..
DDR3-1333 4gigásat cseréltem 2000Ft-ért 2x2 DDR3-1600-ra amit 1866Mhz-en nyúzom mióta cseréltem.
Egyenlőre nincs szükségem több ramra néha a Photoshop benéz a monitoron keresztül de leszarom abban a havi 2 órában. -
Silentfrog
veterán
válasz
MZperX75 #6915 üzenetére
Lassan a duplája az ár annak ami pár hónapja volt.
Szerencsém volt memoria és ram ügyben is akkor vásároltam be amikor olcsó volt a 2 tb-os Samu hdd 15.5 ezerért jött 3 év garival a Corsair 2x4 gb kit 1600 Cl 9 meg 9 k ért.
Annyira nem kellettek akkor de gondoltam ennél olcsóbb nem lehet,és bevásároltam.
Sajnos sokan nem tették,és most szívják a fogukat. -
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6914 üzenetére
Nagyot néztem én is,a szaros DDR3-1333 mennyi
1600-os ramok tök olcsók voltak.
-
MZperX75
addikt
válasz
subatom #6912 üzenetére
Kingston nem Kingstone
2x2-es vagy 2x4 gigás kiszerelés duál csatorna miatt mindenképp.
Viszon a DDR3-1333-as ramok általában bírják a 1600Mhz-et így elég lehet azt tunningolni ami van,max 1.5V-ról 1.6-1.65V-ra megspékeled a feszeket a ramoknak
tehát 2x2giga 1333Mhz@1600Mhz 1.5V@1.65V-on
De ha nagyon akarsz cserélni ,akkor Kingmax vagy Kingston simán jó abban a lapban DDR3-1600-as ramok 2x2 giga vagy 2x4giga is húzható 1866Mhz-re.
Nekem így van. Kingmax-om DDR3-1600@1866- 1.5V@1.65V a biztonság kedvéért.
Tehát én ha 1db 1333Mhz modul mellé vennék még egy ilyen modult,és meghajtanám 1600-on úgy már jó lesz
[link]2-3 hónapja még 4ezerért vettem 4 gigát most 7-8ezer és 10ezer a kit.
-
subatom
csendes tag
Sziasztok. Ashrock a55m-hvs laphoz, a4 3300 prcihoz milyen ramot ajánlanátok? most csak egy kingstone 1333 vab benne. köszi szépen!
-
törölt tag
Szerintetek egy Athlon II 631 kihajt egy 7770 OC-t?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silentfrog #6908 üzenetére
Figyelj, ez tényleg lutri. A6 3650-es APU ketyeg a lapomban, 3 GHz-en járatom alapfeszen, mert feszemelés után ugyan vígan megy 3.4 GHz fölött is, ha úgy van kedve, de néha meg túl sok a kellemetlen kék képernyő, és nekem többet ér a stabilitás, mint az a pár száz MHz.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Taifa Díaz #6907 üzenetére
Másnak ment könnyedén,én még egy bios frissítést is megpróbáltam,de a bios beállítás után is ugyanannyi a gpu magfeszültség. Nem reagál a beállításra.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silentfrog #6906 üzenetére
Ja, hogy az Asrock lapon van gfx voltage...De ezek szerint az se könnyíti meg a dolgodat, ha még így is xopat.
Hát igen, FM1 nem kifejezetten tuningra készült, mindig beigazolódik, vagy nagyon nehéz dolga van annak, aki megpróbálja. -
Silentfrog
veterán
válasz
Taifa Díaz #6905 üzenetére
Én a cpu nb/gfx voltage-ot emelem de a gpu mag feszültsége nem emelkedik,csak a az északi hid VID feszültsége.
Ennyit nem szopt@m még feszültség emeléssel! -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silentfrog #6904 üzenetére
Nos, akkor az én lapomon a biosban csak együtt lehet nekik feszültséget adni, mert ezen kívül még két esélyes van mellette: CPU VDDP Voltage Control és CPU NB VID Control. Ezek közül valamelyik ad kizárólag a gpu-nak feszültséget...? Egyáltalán lehet külön feszültséget emelni nekik?
-
Silentfrog
veterán
válasz
Taifa Díaz #6903 üzenetére
Az a processzornak ad csak feszültséget ha jól tudom,a gpu-nak nem.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Silentfrog #6902 üzenetére
CPU Voltage Control vagy hasonló, de nekem Gigabyte lapom van, az Asrock-on így kapásból nem tudom, milyen a bios.
-
Silentfrog
veterán
Szeretnék egy kis feszültséget adni az apu-nak,és valamiért nem nagyon sikerül.
Milyen bios menüpontba tudom ezt megtenni?
/ahol én gondolom,hogy emelni kell ott ha emelek akkor az északi VID feszültsége emelkedik de a gpu mag alapba marad./
Tehát egy kis feszültséget akarok adni a gpu magnak,hogy órajelet tudjak emelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest