Új hozzászólás Aktív témák
-
troszti
aktív tag
válasz
Silentfrog #6197 üzenetére
Eddig azt hittem hogy a BIOS nem ott van.... De így már értem miért nem tudtam semmit állítani
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Arra van valami ötletetek, hogy hol tudom kikapcsolni a BIOS-ban, hogy amikor nem megy a gép, ne kapjon áramot az egér? Kicsit zavaró, hogy este bevilágítja a szobát
Köszi előre is!
-
glovasi
tag
Hali!
Most helyeztem üzembe egy 3870K-t egy A75M alaplapon. Feltettem rá egy Win7 64bit-et. Milyen drivert kell feltennem, hogy rendes képernyő felbontást tudjak beállítani, és a win7 élmény indexe ne 1.0-t írjon a VGA-ra? Jelenleg csak 1440-es felbontást hagy.
Üdv:
G. -
zetecR
addikt
válasz
Silentfrog #6189 üzenetére
Tuti jól van rajta a hűtés?
-
troszti
aktív tag
válasz
alias_bobo #6181 üzenetére
Na ma átállítottam 1,65V-ról 1,55V-ra, ahogy mondtad, és egyenlőre minden jó, reméljük így is lesz
Köszi a segítséget
Amúgy az normális, hogy induláskor kicsit lassan áll fel a rendszer, tehát mire mindent betölt. Nem indul sok minden, csak pár program, a feleslegest kikapcsoltam, ja és pár minialkalmazás
-
Silentfrog
veterán
Érdekes dologra lettem figyelmes. Ha a házon minden/3db/ 12 centis ventit maxra állitok és a tx 2 venti fordulatát is maxra állitom akkor nem jelentkezik a hiba. igy az Apu játék közben 35 fokos. Egyébként max 45 a naplózásból kideritve,automata szabályzáson
Lehet,hogy valamelyik alaplapi áramkör meglegszik túl az Apu használatával?
Ha a hd 7770 van a gépbe akkor tuninggal 55 fok körül is stabil.!egyébként a lapot és a apu-t is az iponról rendeltem de a alpa behat és nem tudták kicserélni igy visszaadták az árárt.,igy a helyi boltban vettem meg. Jobb lett volna ha minkettő egy helyről van mert akkor visszaküldeném mindkettőt totózzák ki ők mi a rossz!
/
-
alias_bobo
tag
válasz
Silentfrog #6187 üzenetére
Szerintem APU, ide került az INT frafika...
-
válasz
Silentfrog #6184 üzenetére
gariztatás?
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6184 üzenetére
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #6182 üzenetére
Ram+Táp hiba ami lehet.
kék-halál lehet proci hiba Fix 30x szorzó alapfeszen teszteld a ,ramokat vedd vissza 1600Mhz-re min 1.55V-on.
Az alulfeszelés szokott még ilyet csinálni,ha hosszútávon használod,hiába emeled vissza ,szarakodik,néha megjavul.Az első hetes folyamatos tesztemnél mikor összeállt a rendszer 1.375V-ról 1.2V-on toltam az A8-3820-asom hiba nélkül lementek a tesztek,a gond egy jó hónap után kezdődött, most fix 1.3V-on használom rendben van.
GPU általában a hibázik ritkán kék halállal teszi azt ,annak más hibával kell jelentkeznie.
-
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom amivel nem boldogulok.Van egy 3870k APU-m amin játszadozok.
Olyan hiba jelentkezik,hogy 5-20 perc elteltével ha futtatok egy játékot kifagy,kékhalál és a secondery pocesszor hibát ir ki a kék képernyő.Amit kipróbáltam. Win 7 újrarakás,memteszt,alulfesz, + feszültség a procinak,hőmérsékletek naplózása,plusz feszültség a memoriáknak. Minden ok,de igy is kifagy
Én a gpu résznél gondolom a hibát,mert eddig is játszottam,és a hardverek mind ugyanazok,csak a 7770 került ki a gépből.
Pár napja kértem tanácsot gpu feszültség emelésről,de pont az a menüpont nincs nálam a biosba amivel ezt megtehetném,igy a gpu nak sem tudok feszültséget adni,ha esetleg az lenne a bajaMost nem tudom mit csináljak.
Szerintetek?
-
-
troszti
aktív tag
Hát eddig még egyiket se sikerült
Valami javaslat?(#6175) MZperX75
Megemeltem a RAM feszültségét 1,65V-ra. Így látszólag minden oké, nem volt eddig még semmi random hiba. Viszont normális az, hogy ennyi feszt kapnak? Hosszú távon nem eredményez ez valami gubancot? Mégse a gyári értéken döcögnek.
Amúgy a bill még mindig nem megy, és nem jövök rá hogy miért. Pár napja vettem, tökéletesen ment, most meg nem akar semmire se semmit csinálni.
Erre valami ötlet? -
troszti
aktív tag
válasz
alias_bobo #6174 üzenetére
Igen, ez van!
Valami programot tudsz ajánlani, vagy mindegy? Googli amit elsőre kidob?
-
próba egy modullal. ha ott is kékhalál: próba csak a másik modullal
nekem adatáim ugy haltak el, hogy csak dualban halt el a gép 1-2 naponta
egykeként ment mindkettő...
-
MZperX75
addikt
válasz
troszti #6169 üzenetére
"Amúgy Asus programmal megnéztem a feszültségeket, az normális hogy a 12V-on 12,259, a 3,3V-on meg 3,385 jön?"
Az semmi gond a feszekkel normális.
"Ramnak adjak plusz feszt, de mennyit ?
Nagyon nem vagyok ebben otthon...
Megpróbálom 1600 on."A ram 1.5V-ról max 1.65V-ra emelheted ,talán még 1.66-ra is mehet. Nálam 1.65V-ra tettem 1.5V-ról mert néha csíkozott a ram,a videó megjelenítéskor,mondjuk fagyni nem fagyott.
Ha a CPU-n van OC tedd alapra. Ha alulfeszelted az APU-t tedd autóra.A szorzó legyen autón.
Vagy tedd alap 30X azt hiszem 30X100=3Ghz -
alias_bobo
tag
válasz
troszti #6171 üzenetére
A RAM modulokon is ez van (CMZ8GX3M2A1866C9)?
Ajánlott lenne ezekkel a beállításokkal tuningmentesen egy memtest lefutatása... -
troszti
aktív tag
Arra ötlet, hogy a billentyűzetet egyik percről a másikra miért nem ismeri fel?
-
troszti
aktív tag
válasz
alias_bobo #6170 üzenetére
Szia!
Na megnéztem a RAM-ot, hát 9-10-9-27 1,5V- on volt alapból, kipróbáltam 9-9-9-27-et de el se indult, egyből kékhalál...
Viszont a proci 3300 mhz-en ment, nem értem miért, visszavettem 3000-re. Bár elvileg ez nem lehet probléma, legalább is remélem, mert szeretném majd kicsit meghúzni, csak még nincs rendes hűtőm... -
alias_bobo
tag
válasz
troszti #6169 üzenetére
Hali!
Szerintem nézd meg a RAM-okon, hogy milyen időzítések vannak írva. Nekem is ilyen ramjaim vannak. 9-10-9-27 mennek 1866-on 1,5v feszültséggel.
Kipróbáltam 9-9-9-24 időzítéssel én is 1866-on 1,5v-on én is találkoztam ilyen random hibával.Szerk: feszt én csak 1,65v -ig emelném, ha szükséges.
-
MZperX75
addikt
Bár képernyő csíkozásra nem panaszkodott VGA nélküli használata közben,azért ott azonnal látszódna,ezért sem írtam,de persze az is lehet.
) troszti
A ramnak adjál még plusz feszt! vagy vedd vissza 1600-ra,egy próbát megér.Egyenlőre nincs meg a pontos baja,így a Win7 újrahúzása sem biztos problémamegoldásra,csak azt nézzük valamitől szarul megy,ritka a win7 hiba.
A fizikai hiba megmarad akkor az újratelepítés biztos nem segít,pláne ha szar akkor a Win7 is szarul megy fel. -
troszti
aktív tag
-
nameg a klasszikus: random hibák = ram
(nyilván nem mindig)
-
MZperX75
addikt
válasz
troszti #6164 üzenetére
A tápot ellenőrizném elsőnek!
,Csere vinyó csere táppal persze ,ha van.
Ezzel kizárhatnánk a táp és rendszer vinyó hibáit.A táp hibák csuda dolgokat tudnak művelni.
A net hibák gyakoriak,nálam is modemet néha indítsd újra,vagy hálózati kapcsolat varázslót futtatod,az is megoldja.
A bios frissítése a hálózati problémákat orvosolhatja.De a táppal kezd!
A táphiba elsődleges áldozata a HDD,általában fizikailag tönkre megy,érdekes hibákat produkál a teljes tönkre menetéig.A legrosszabb ,ha tápot is cserélned kell+rendszer vinyót ,arra már mehet az új rendszer .
Persze hozzá teszem a rendszer az az hardver hőmérsékleteket szintén ellenőrizd!
Proci hőmérséklet,alaplap hőmérséklet,és az egyik legfontosabb a HDD-k hőmérséklete.Proci 65foknál ne legyen melegebb
alaplap max 40-45fok
HDD-k 40fok felett ne legyenek!
Fizikai tűréshatár max 50-55fok utána gyorsan tönkre megy. -
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Van pár problémám, és a segítségeteket szeretném kérni!
Fura dolgokat csinál a gépem. Sokszor kijön, hogy egy éppen használt alkalmazás, valamilyen okból leállt, és hogy újra karom e indítani. Párszor volt induláskor egyből kékhalál. A Chrome folyton azt csinálja, hogy netezek, és az oldal elmegy, majd kijön, hogy a manóba, valamiért nem tudja megjeleníteni az adott oldalt, töltsem újra. Újratöltöm, majd 1-2 perc múlva megint, vagy hamarabb. Aztán valamelyik alkalmazás (a böngészőben) folyton összeomlik, de mindig más, amik eddig tökéletesen mentek.
Ma bekapcsolom a gépet, nincs net, írja hogy nincs bedugva a képel (pedig be van). Újraindítom, jó. Most az usb-s billentyűzetemet nem akarja felismerni, amit eddig tökéletesen használtam.Mi lehet szerintetek a probléma?
Megoldaná egy Win újratelepítés.Amúgy 8 is volt fent egy napig, ott semmi ilyen probléma nem jött elő, csak valamiért inkább feltettem a 7-et és azóta mindig van valami.
Amúgy a konfig: Asus F1A55-A, 3870K, Corsair Vengeance 8gb 1866mhz, FSP Hexa 400
Köszi, Troszti
-
MZperX75
addikt
Köszi,ezzel megerősítésem van,nem cserélek,mert házat és hűtőt is cserélnem kellene,hűtés és Wattok miatt.
Ha már tuningolható a 3870K ,akkor adjak neki min 3.5-3.6Ghz-re GPU-n min +100-150Mhz-et,különben minek?Manapság szinte egyáltalán játszom,talán 2 hete nyomtam egy 30percet CODMW3 multival,de sok volt a csaló.
-
Peak
addikt
válasz
MZperX75 #6159 üzenetére
általános felhasználás mellett azt gondolom, hogy nem éri meg. de még ha mindig csak 100%on menne, mert FullHD játékot játszol, akkor sem biztos, hogy megérné.
3870K prociban a szorzózármentessék a poén, amivel szénné lehet tuningolni.az 5-6k ráfizetés magyarul az esetleges tuningpotenciált, illetve időtálló(bb)ságot jelentené.
-
MZperX75
addikt
Hát gyerekek egy A8-3870K-n gondolkozom.
Mit gondoltok megérné 5-6000Ft ráfizetéssel A8-3820 X4-et lecserélnem?
Talán el tudom adni a 3820-am 18.000Ft körül 23ezerért kb 3870K-ára.Bár azt sem tudom,hogy elég lenne-e
ez a hűtöm hozzá,a A8-3820-as szépen dolgozik ezzel,bár ez 65W-TDP-s APU-ci.Bár ez az alaplapom 100W-ig hitelesíti az Asrock
Asrock A75M miniITX 17cmX17cmVéleményetekre adok..............
-
válasz
Silentfrog #6157 üzenetére
rakd fel, a changelog sose teljes (2 asrock lapom van, mindkettő uefis, mindkettőben jöttek az idővel olyan featurek amiket a 2 soros changelog meg se említ)
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6155 üzenetére
A francba, akkor feladom, a legújabb bios van fent?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6153 üzenetére
1.2volton biosba beállitva a gpu-z és az AIDA szeint is csak 1.15 voltom megy.
De miért?
De könyörgöm mit ír az alaplap Hardware Health Event Monitoring Screen menüpontnál , már negyedjére nem kérdem meg, ott fel kellene legyenek sorolva a feszültségek.
-
Silentfrog
veterán
válasz
atti_2010 #6152 üzenetére
Játékfüggő de többnyire 750mhz körül a vége.
Rájöttem mi a gond.
Csak a GFX E. kell emelni,ha alapba hagyom akkor 1 volton meg terhelve,viszont ha a biosba beállitom 1.2 voltra akkor terhelve 1.15 ön meg a gpu mag.
Tehát a fesz. emelés hatására emelkedik ,de egy program sem azt az értéket irja ki mint ami a biosba be van állitva.
Ilyenkor mi van?
1.2volton biosba beállitva a gpu-z és az AIDA szeint is csak 1.15 voltom megy.De miért?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6151 üzenetére
Nem ez egyszerű csak a lapod nem áll a helyzet magaslatán, így meddig tudod húzni az IGP-t?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6149 üzenetére
És ha 1,250V teszel akkor hogy változik? És a Biosba nézd ahol írtam ne ezeket a szoftvereket.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6147 üzenetére
GFX engine-t emeld, és a Hardware Health Event Monitoring Screen menüpontnál nézd meg az értékeket.
-
Silentfrog
veterán
Ez igy ok is lenne de nekem ilyenek nincsennek!
Ami van
CPU v
NB v
SB v
GFx ENGINE v.Ennyi.
Ráadásul minden program azt irja ki,hogy a gpu magfeszültsége 1 volt és hivatalosan is annyiViszont nálam bármelyik leiírt bios menüpont 1.2 ről indul a mauális beállitásában tehát még ebből sem tudom kikövetkeztetni,hogy melyiket kellene emelnem a gpu túlhajtásához.
-
zetecR
addikt
válasz
Silentfrog #6137 üzenetére
GPU volts:
CPU VCORE NB VID Control, this is the main GPU voltage but it only requires a slight bump. Ideally, it should be tested gradually in +0.05 increments. This voltage can be pushed to 1.45v if there is sufficient cooling and if the GPU scales with volts. I've found with this particular A8-3850 CPU that it does not like going past +0.05 hence why I stress the importance of testing in small increments
.
CPU VDDP Voltage Control, helps stabilise GPU, memory and base clock at high frequency. This voltage in most cases can be left at 1.2v (stock) which is what was used in most of our test. We did see some gains when testing big memory clocks and used up to 1.28v to stabilise clocks. Raising higher to 1.3 can negatively affect main GPU voltage control. For max clocks a delicate balance is required between VDDP and core. Every APU will act differently with volts so generally look to increase VDDP only slightly (in +0.02 jumps).
CPU VCORE Control is the main CPU voltage and as you increase the frequency voltage needs to be adjusted accordingly. We've found that you will gain generally 100Mhz with every 0.05v increase in VCORE but heat and silicone frequency limit may affect max clocks.
-
Silentfrog
veterán
válasz
hyperman25 #6144 üzenetére
Terhelve is annyi,csak az órajelet veszi vissza
-
hyperman25
tag
válasz
Silentfrog #6143 üzenetére
Lehet, hogy visszaveszi a feszültséget, ha üresjáratban van.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6141 üzenetére
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6139 üzenetére
Hagyd a fenébe az Aidat néha abszolút hülyeséget ír, állítsd be a Biost és annak kell hinni, amúgy a bios is kell mutassa.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6137 üzenetére
GPU-nak GFX voltage kellene legyen és adhatsz neki 0,15V-ot úgy első körben.
-
Silentfrog
veterán
Én nem a procit hanem a gpu részét szeretném tuningolni eredetileg 600 Mhz ról. 800 nál már kellene a feszültség és én ezt vettem alapul Idézek a nagy Llano tesztből.:
"Mindehhez az integrált NB (valamint az azzal egy vonalon ülő GPU, UVD, GMC, IMC) feszültségét 1,100-ről 1,300-ra toltuk fel."
Ez ok nálam is egy volton meg az AIDA szerint, Csak azt nem tudom,hogy milyen menüpontban van ennek a feszültségnek az emelése.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6135 üzenetére
1,35V kell annak a procinak alapból, 1,45 -ig el mehetsz vele.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #6133 üzenetére
CPU voltage kellene legyen csak szimplán, de a fene tudja ezzel a sok UEFI Biosal, 1,45V-ig mehet.
-
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy kis feszültséget adni a 3870k gpu részének de pontosan nem tudom,hogy mennyit adhatok és ,hogy pontosan milyen név alatt szerepel ez a biosba.
/A CPU NB/Gfx lehet az ami nekem kell?/
-
lakisoft
veterán
válasz
oliverkiss32 #5999 üzenetére
Biztos lesz még belőle. Meg a másik hogy használtban is lesz kínálat. Egyenlőre a Q6600-ból van hiány, de az meg téged nem igazán érdekel szerintem.
-
troszti
aktív tag
válasz
Mahrenburg #6127 üzenetére
Szia!
Hát volt szerencsém egy Asrock laphoz is, aminek a minőségével egyáltalán nem volt baj, ahogy ezzel sincs. Van két szép passzív hűtője, venti csatlakozókból nincs hiány
Teljesen korrekt, eddig, összhatásban ez a legjobb lapom.
Én fölöslegesnek tratom az A75 ös lapot, ezen is van USB3, raid dolgokkal meg nem foglalkozom.
Az UEFI biost nagyon összerakták, tetszik.Minden ment amúgy pöccre, még csak 1 napja használom, ha gondolod későbbikében írok még, de remélem csak ugyan ezeket tudom majd mondani
Két monitorral használom amúgy, egy D-SUB és egy DVI van rákötve, ez is gond nélkül ment...Úgy nagyjából ennyi jutott eszembe
Troszti
-
troszti
aktív tag
Na végre összeállt a gép
bár kis csúszással....
Asus F1A55-V lap, 3870K proci, Corsair Vengeance 1866 os ramok (8 giga) FSP Hexa 400-as táp, Sharkoon Vaya ház
Ha valakit érdekel tapasztalat, írjon nyugodtan
Amúgy mindent sikerült elsőre beállítani, köszi a sok segítséget srácok
Troszti
-
Tomi0703
addikt
Üdv.Az érdekelne, hogy az A8 5500 és az A10 5700-ben integrált "videókártya" milyen konkrét típusnak felel meg kb. Továbbá érdekelne, hogy a két proci milyen videó kártyát hajtana ki?Ha már itt vagyok akkor megkérdezném, hogy mi a vélemény Asrock FM2A55M-DGS lapról?Szerk.: Bocsánat! Most nézem, hogy ez Llano topik.
-
MZperX75
addikt
válasz
troszti #6122 üzenetére
"Ezeket akkor még a rendszer telepítése előtt csináljam meg igaz?"
A ram állítása másodlagos,amíg a rendszer nem települ tök mindegy. előtte utána mindegy.
azt is a bios-ban"Azt hol tudom beállítani, hogy a proci mennyi memóriát használjon?
Meg ezt mennyire érdemes állítani? 8 giga ramom van, de azt hallottam valahol, hogy nem érdemes 512-nél többet beállítani. Ez igaz?"Azt is a bios-ba.... tök mindegy ,1Giga vagy 512,bár állítsd a max.. gond még nem volt belőle
akkor nem az ha kevés ramod van,ma 4Giga minimum van akkor mindegy.
Ha csak egy 2-es a ramod, akkor már sok 1 Giga ram a beállítás,mert 1 giga marad a rendszernek.felhasználás szempontjából tűréshatáron belül van a különbség teljesítményben ,tehát tök mindegy .azért viszont a 256K ...... az kevéske lehet játékokhoz.....
-
troszti
aktív tag
válasz
Aflamin #6120 üzenetére
Köszönöm!
Ezeket akkor még a rendszer telepítése előtt csináljam meg igaz?
Amúgy nincs DVD íróm
Fölöslegesnek tartottam csak azért venni egy SATA-sat, hogy telepítsem a Windows-t. Ha írni kell ott a laptop, de Isten tudja mikor írtam utoljára
Szerk:
Azt hol tudom beállítani, hogy a proci mennyi memóriát használjon? Meg ezt mennyire érdemes állítani? 8 giga ramom van, de azt hallottam valahol, hogy nem érdemes 512-nél többet beállítani. Ez igaz?Köszi, Troszti
-
annyira tudtam, hogy onkyo lesz
máshol már olvastam a problémáról ezekkel kapcsolatban
nekem H/K360 van, itt pl a pass-through esetén átmegy a 3d video, pedig ez se mai cucc
(mondjuk jött hozzá fw frissítés, de nemtudom anélkül is ment volna-e, mert nincs 3d képes kijelzőm)
-
Tomix24
addikt
Nem működne.
Álltalában amelyik erősítőn van HDMI bemenet, azon van kimenet is. Így célszerű az erősítőbe be, onnan pedig ki a TV-re kötni a HDMI-t.
Persze más kérdés, ha nem 1.4-es az erősítő. Ilyenkor két megoldás marad:
- A fenti, de akkor az MKV Half 3D menne csak nagy eséllyel.
- HDMI a TV-be és Optikai kábel az erősítőbe - MVC-3d esetére. -
rudi77
tag
Asrock a75pro4 + a6 procival rendelkezek.
Ha raknák egy plusz vga-t a gépbe CrossFire módba akkor működne hogy az egyik hdmi kimenet menne a 3d tv-be.(csak kép)A másik hdmi kimenet meg a házimozi erősitőbe a dtshd miatt.(csak hang)
Müködne így?
Vagy valami más megoldással esetleg? -
-
Blackhill
csendes tag
Sziasztok! Ne haragudjatok de a megfelelő topikban nem kaptam válasz a kérdésemre lehet én tettem fel rosszul a kérdést
Nos gépem vérfrissítését tervezem és nagyjából megvan hogy miből mit szeretnék csak a procinál nem tudom mi lenne a jobb vagy időtállóbb választás. Illetve az is tudom de arra nincs keret
Amire tervezem: nem vagyok egy játék fan de ha már van azért játszok persze nem ragaszkodom hogy full hd ben mennyen minden mindig, plusz videoszerkesztéssel foglalkozom hobbiból tehát renderelés van és film nézés de mondjuk ott a hd azért ne akadjon. Elsőre erős vga-t nem tervezek mert a keret sovány.A terv: 1. AMD Phenom II X4 965 Black Edition
2. AMD A8 5600KHa valaki leírná nekem a véleményét azt előre is köszönöm
-
válasz
Plazmacucci #6097 üzenetére
gondolom nem állítottad be, hogy a gpu (videokártya rész) dekódolja a videot, pedig kellene (a cpud komolyabb hdfilmekhez már kevés lehet)
[link] - szedd le az x86 (32bites) változatot, majd filmlejátszáskor ellenőrizd, hogy alul a "playing" felirat mellett látod-e a (DXVA) jelzést - ez mutatja, hogy a GPU dekódolja a videot
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Hurkaleves #6102 üzenetére
Igen a K a szorzózár mentességre utal.
-
Hurkaleves
őstag
köszi srácok! tisztában vagyok vele, hogy kb. a jelenlegi procim tudását hozza majd, nem is ezért cserélek.
integrált vga nem feltétlen szükséges nekem mert mindig is diszkrét vga-t használtam mivel gémelek azért keményen, ezért elég nekem a vga nélküli athlon is! szal jelen esetemben csak a cpu számítási teljesítményére vagyok kíváncsi! ami már érdekesebb az amit írtál, hogy az újabb szériás apu-k is fm2-re jönnek majd ki! így már elgondolkodtatóbb a vásárlás, de még mindig nem tudom...a számozások végén a "K" a szorzózár mentességet jelzi? tehát athlon esetében is (651K)?
"építkezni" nem nagyon akarok a jelenlegi AM2+ gépem már vagy 4 éve megvan és a mai napig tökéletesen kielégítő a teljesítménye!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest