- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz
MZperX75 #5130 üzenetére
Mivel te is szeretsz játszani az órajelekkel és igy a fogyasztással neked vetnék fel egy ötletet.
Én régebben csináltam úgy a Phenomommal ,hogy kiválasztottam egy órajelet a processzornak amivel még jól futnak a játékok,és megpróbáltam a legalacsonyabb feszültséget hozzá megkeresni.
Most is kipróbáltam ezt a taktikát már fél orája meg a stabilitás teszt és még minden ok.A jelelegi APU-m 3ghz -es orajellel megy alapba,és megpróbáltam alulorajelezni 2ghz re. Igy kipóbáltam a Flatout autós játékot. Ugy néz ki,hogy a 60 fps helyett igy 40 fps-e fut a játék,igy a 2 ghz lett a proci órajele. Kinyomtam a biosba az energiagazdálkodást majd nekiestem a feszültségnek.
Egy kis próbálkozás után meg is lett az 1.0857 v.
Igy stabil./nem veszi vissza ennyi fixen/
Terhelve az AIDA stabilitás teszjével 75 wattal megy az egész gép 130 watt helyett 7770 kártyával. /durva különbség/
Szerintem hagyom is igy,net,közbe nincs lassulás és a kisebb játékok elmennek az alacsonyabb orajelen is 15-20 fps csökkenéssel.
Azért jutottál te eszembe mivel te mivel neked sem biztos,hogy kell a 2.6 ghz orajel a 6550D mellé
.Neked most pont forditva van mint a játékosoknál akik kérdezik,hogy "kihajtsa e" a proci a vga-t .
Neked biztos,igy lehet egy kicsit játszani még a fogyasztással.
Idle modban meg 5 watt amivel többet kér.Ez csak egy ötlet,amit gondoltam megosztok veled.
(#5135) westcoastog.: Nálatok Pick Pack Pont nincs? Mert akkor csak 1100ft a kiszállitás az ipontól és ugyan úgy van garifutár is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest