Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5098 üzenetére
Majd mondasz véleményt róla ,hogy milyen kiváncsi vagyok!
(#5099) MZperX75 A 3850 sem szorzózármentes és mégis lehet tuningolni a gpu-t a 3820-at nem lehet?
-
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5097 üzenetére
Alap,mivel ezen nem lehet változtatni
Persze minden LOW-beálítással 0XAA-val.
Tegnap telepítettem a COD-ot(MW2 gyári lemez),így akkor csak 1024x768-ba próbáltam és takkra ugyanennyi fps-t produkált.
Így kíváncsiságból elkezdtem emelni a felbontást,semmi változásFraps-al mértem ,ha kell screenshot-ot csinálok róla.....
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5095 üzenetére
Topikjában ez a típus áll az első helyen amit ajánlott megvenni, hűtését dicsérik nagyon.
Holnap már a gépben lesz, várom. -
MZperX75
addikt
COD MW2-multi FullHD 1080p Low 75-85Fps!
HD6550d
A8-3820-al! DDR3-1600-al 4 Giga ram.
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5094 üzenetére
Használtan? Mit kértek érte?
Te vitted el az uccsót mert már nem elérhető!
Ér 4 k val többet mint a giga?
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5093 üzenetére
Aztán sapphire-t vettem, ezt ajánlották most.
(#5095) Silentfrog
Innen az iponról vettem, használtan lófütty sincs az aprón, pang az egész. -
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5092 üzenetére
VTX3D VX7770 linkeltél be,nem Sapphire-t !
-
westcoastog
veterán
válasz
MZperX75 #5088 üzenetére
Eladtam az alaplapot és ramot, így visszatudok tenni 22k-t, még eladok 1-2 cuccot aztán vissza is mehet a pénz amit most elköltök, na meg megyek gyakorlatra, azért is fogok pénzt kapni, egy keveset.
(#5089) Silentfrog
Az a csöpp oc nem nagyon számít, annyit húzok rajta afterburnerrel, tudom ebben a helyzetben hülyeség a márkát nézni, de a sapphire jobban vonz.(#5090) MZperX75
Tudom jó hülye vagyok na, de nem a te pénzedet költöm szerencsére. -
MZperX75
addikt
válasz
Silentfrog #5089 üzenetére
Mindegy csak költsön
-
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5087 üzenetére
Miért veszel drágábbért, nem oc-s 7770 et, kevesebb garival?
-
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #5087 üzenetére
Nagyon rá vagy kattanra erre a VGA vásárlásra!
minden áron elbaszod a lóvét mi? -
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #5086 üzenetére
Sikerült intéznem muterral még pár forintot a félretett pénzemből, szerintem rendelek is egy VTX3D VX7770 -et.
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5085 üzenetére
Most max 25500-am lenne, csak a félretett pénzemből kellett kivennem más célokra, és maradt a kivett pénzből 3k, ezt dobnám ehhez, iponról pont kijönne így.
Hangszórót is kitudja mikor adom el, bár nagyon jó lenne a 7770, még átgondolom gyűjtsek é valahogy. -
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5084 üzenetére
Ja értem,ha nincs pont annyi pénz akkor érthető,ha nincs 4 ezer akkor nincs sajnos.
-
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5083 üzenetére
Csak nincs még keresetem, így nehezen kaparom össze az árát, nem tudom mit adhatnék el hirtelen hogy tudjak is venni 7770-et.
Az aláírásomban lévő hangszórókat el kell még andi, meg még úgy is kéne valahogyan szereznem pár fillért. Aprón van 28-ért giga 7770, csak elméletileg az eladó nem postáz, cumi. -
Silentfrog
veterán
válasz
westcoastog #5082 üzenetére
Nekem ilyen giga van ami a 30 ezres. Elég játék a hűtése de hangja semmi,sőt én úgy használom,hogy 40% rpm ről 30 ra van fixálva téve és ugy se melegszik 65 fok fölé.
én 34 ért vettem még 2 hete azóta lett egy kicsit olcsóbb.
A 7750 a 6770 alatt van sebességben picivel a 7770 oc meg a 6850 alatt egy picivel.
Szerintem a pár ezres felárat megéri a plusz 30% -
westcoastog
veterán
válasz
Silentfrog #5081 üzenetére
Az mondod várjak még vele akkor? Csak annak a gigának elég gagyinak tűnik a hűtése.
Hm, mit tehetnék még pénzzé... -
Silentfrog
veterán
válasz
Tomix24 #5078 üzenetére
Én sokszor nem értem a külföldi teszteket.
Néha hihetelen eredmények jönnek ki. Lehet ,hogy direkt bizonyos játékokat tesztelnek amik az adott procinak jobban fekszik
Viszont én még magyar tesztekben sosem láttam olyat,hogy azonos vid. kártya mellett egy jobb i7 és egy phenom 980 között 2x fsp számok legyenek,nagy felbontásban. ugyanannál a játékoknál.
Ez hogy lehet?Söt itt a fórumokban is azt irják ,hogy magas felbontásba szinte mindegy a proci,mert a kártya a lényeg./persze egy 100k-s kártyát nem egy Sempon 140-el használnak/
Ha fele annyi fps-t produkálna egy proci mint egy másik akkor biztos nem általánositanák ennyire a véleményüket.(#5080) westcoastog.: szvsz ne! 30k ért van 7770 oc giga 3 év garival. Szerintem az jobb vétel,nem sok a felár.
-
westcoastog
veterán
Belevágjak a 7750-be? Most pont meg tudnám venni.
Ahogy nagy nehezen nézelődtem, a dual graphics épp hogy hozza a 6770 szintjét, amit a 7750 biztosan tud, kis oc-vel meg feljebb is. -
MZperX75
addikt
Cod MW2 gyári lemez 1024x768 low multiplayer 85-95Fps -el megy mindenkit gyalázok!
-
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5073 üzenetére
-
Tomix24
addikt
válasz
atti_2010 #5072 üzenetére
Várjatok, mielőtt elszálltok a rossz irányba..
Ti teszteltétek amit írtok, vagy csak megy a nagy duma, meg 1 játékkal néztétek aztán csőkulcs?
Azért ne reklámozzátok hogy ugyanaz történik egy 7770-nél akár, ha Core i7 vagy A8-3870k van alatta.. Ez elég nagy butaság. Nekem lehetőségem nyílt az összes létező Llano tesztelésére, és videókarinál 7750 + 7770re úgy hogy sajna nagyon nem mindegy a Ghz, illetve hogy Intel-e. Sajnos ez van. Most a családba épp van 1db A6-3670K és egy A8-3870K. Több fajta is volt, de cserélődnek, és fogynak mostanság.Nemcsak a maximális FPS növekedik, de teljesen program függően a legfontosabb, a minimál FPS is növekszik a legkisebb Llano és Legnagyobb közt. Corei7(2600k)-nél meg egyenesen duplázódik. Persze a VGA-t húzva nagyobb a növekedés, de a Proci is kell, főleg ha szarúl van megírva egy program, pl GTA. Na ott mindegy hogy 1080p-ben tolja az ember, kell a proci erő..
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #5071 üzenetére
Sok helyen írnak sokat de lényegében megveszik a méregdrága I7-et aztán csak ott figyelget a gépben kihasználatlanul, ha a BF3-at elviszi a 64-es pályán a 3870 akkor én azt mondom hogy tökéletesen elég mindenre, és akkor az FX 8XX-ról meg nem is beszélve.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #5067 üzenetére
Én meg merném kockáztatni a kijelentést,hogy egy 7850 szintű kártyákhoz is elég egy 3870k ,3.5 ghz-en magas felbontásba/full dh/
Nem kockáztatsz semmit mert valóban elég.
-
MZperX75
addikt
válasz
Tomix24 #5068 üzenetére
Hát azért,gondolom sok sok játék szereti a L3-at ,az meg ugye nincs Llano-ban.
Athlon2 X4 is egy hét után cseréltem.....le Phenom2 X4re......Hát volt különbség főleg
Multis játékokban.Hiába 3.6Ghz. (de egyébkén ez a kihajtja -e,ez hülyeség valahol,mivel kis felbontásban erős procilimit van,nagy felbontásban VGA limit van ,valahol a kettő közé esik a valóság,ott még egy 7870-2G-7950-2G-es is belefér szerintem 1 monitoron) Apropó GTX-el nem próbáltátok?
Érdekes teszt lenne,de szerintem van ilyen a neten. egy jó kis GTX+7970-es karival.Apropó!
A8-3820 2x2 DDR3-1600 ramok! APU 2.5Ghz 1.2V-on
NFS Shift 1280x720 Medium 4xMLAA 25-40Fps sok sok autó,néha füst kanyarban 15fps-re zuhan ,de csak 1x 1x fél óránként.
Spec ops 1366x768 High(all) 2x 25-35FpsMost felteszem a jó régi Farcry2-ömet (gyári lemez) úúú mennyi pályát szerkesztettem vagy 50-et!
Azt is megnézem van bencsmárkja. -
Tomix24
addikt
válasz
Silentfrog #5067 üzenetére
Talán igen. 7850-nel nem próbáltam. De csak akkor szigorúan 1080p és felette..
Én 7750 és 7770-el próbáltam ki mindent. -
Silentfrog
veterán
válasz
Tomix24 #5064 üzenetére
Most egy kicsit vitatkoznék.
Mivel nem rég vettem a 3870k-t mindent kiprobáltam,hogy mit tud ,mi mire elég, mennyit fogyaszt ,tuning. stb
Játszottam az orajel fesz. kombóval is. 1.075 volton 2 ghz elég nagyon sok játéknak 7770 mellett,semmi fps szám csökkeneés nem látszik az eredeti 3 ghz hez képes.
/igy 110 wattal elmegy a BF 3/
Próbáltam a tuningot 3.6 ghz sikerült feltornázni és az emlitett kártya mellett nem vettem észre semmi fps növekedést. 3-4 játékkal próbáltam.
Pedig alacsonyabb felbontásba játszok ott a procierő is befolyásol sokat. /1280X1024/
Én meg merném kockáztatni a kijelentést,hogy egy 7850 szintű kártyákhoz is elég egy 3870k ,3.5 ghz-en magas felbontásba/full dh/ -
Tomix24
addikt
Én nemrég vettem itt a PH-n A8-3780K-t. Minden amit próbáltam 1080p-ben van járatva. Saint Row 1080p/low , Skyrim 1080p /medium-high Sleeping Dogs 1080p/normal(HD texture pack off) és simán játszható. 22K-ért vettem, és még én is megdöbbentem ahogy mennek. Rokonnak vettem ezt pont, naponta látom a játékokat cserélődni, és mennek. Bad Company 2 1080p/low (de eész jól néz ki így is) - Ez tegnapi. Szóval annyira nem gáz az Apu-ja..
-
kelix
csendes tag
Köszönöm a kimerítő választ !
Ha mondjuk fél év múlva vennék bele egy HD 7770 1gb (~32k) dVGA-t , ki tudná-e hajtani ez a rendszer , illetve mekkora változást idézne elő a mostani állapothoz képest ? -
Silentfrog
veterán
Teljesen korekt az amit eddig vettél de ez azért nem általános" max 1366x768-on de azt high-on" a 3870k-val
Erősen játékfüggő.
Sok játékkal tudsz játszni igy,de nagyon sok játék megfekteti ezt az APU-t.
Pl.: a Flatout ultimate Carnage 1280X 1024 ben csak medium felbontásfan fut 25-30 fps-el
900mhz-es gpu tuninggal.
A Fallout 3 meg megy ami a csövön kifér.
A Crysist probáltam még az APU-val,de az a játék nem a "barátja"
Szóval ne lovald bele magad,a 1366+768 magas felbontásba. -
kelix
csendes tag
Sziasztok !
A véleményetekre lennék kíváncsi !
Vásároltam a leendő gépemhez már pár alkatrészt:
TÁP: Chieftec 500w 80p
RAM : 8 GB Corsair Vengeance 1866Mhz
Ház: Shinobi Window
SSD: 120 GB V+200 Kingston
HDD: 1 TB Barracuda Saegate
Szimpatizálok a mostani ára miatt az AMD Liano 3870K-s + Asus F1A75- V Pro kombóval ,ugyanis kb 50k-ért beszerezhető ami tartalmaz egész jó kis GPU-t is.Filmnézésre meg egy kis játékra ( max 1366x768-on de azt high-on) Kezdetben felhúznám a CPU + GPU részét ,és mikor már nagyon kompromisszumossá válik a játékoknál a helyzet , akkor meg vennék bele modernebb VGA-t ! Ez persze csak egy elgondolás , ennek megítélését inkább tapasztalt profikra bíznám a cél hogy 2-3 évig ne kelljen hozzányúlni a VGA-n kívül !
Köszönettel ! -
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog #5058 üzenetére
más a felfogásunk, az időállóság, a bővíthetőség szerintem nem elhagyható a megítélésnél...
pl az AM3+, vagy az 1155-ös is jobb, ha kell mellé vga, de maradhatnuk az fm1-es 651K-nál, ami szintén jobb azzal, hogy csak 20k és cpu-ra ugyanaz, mint a 3870k...
-
kjani18
őstag
válasz
Silentfrog #5058 üzenetére
Semmilyen.
-
stratova
veterán
-
El Kebir
őstag
válasz
kjani18 #5052 üzenetére
alapvetően semmilyet... ezek az apu-k úgy versenyképessek, ha elegendő az igp teljesítménye, ha már plussz vga kell hozzá, akkor vannak jobb alternatívák más "foglalattal"...
(és szvsz, hülyeség eleve "dual graphics" rendszert tervezni, annak csak mint későbbi bővítési opcióként van értelme)
-
kjani18
őstag
Végigolvastam a sok vitát, és azt kérném összefoglalásul írja meg valaki(k) egy 3870K mellé milyen VGA-t a legérdemesebb vennem? ( ár, teljesítmény, stb. figyelembevételével)
-
MZperX75
addikt
"képminőség tekintetében mennyi különbség van?"
Képminőség tekintetében semmi különbség.
Sebesség tekintetében van differencia.6550d-ben 400sp stream processzor van,a 6530d-ben 320sp stream van.
Az az 20%-kal kevesebb ,így lehet következtetni a sebességük különségére illetve itt nem a sebesség a lényeg ,hanem matek 20%-al gyorsabban végez egy feladattal(persze azonos DDR3-as ramok, és azonos GPU clock mellett.Nagymértékben az IGP teljesítményét nem teljesen a Stream procik határozzák meg.
sajnos a DDR3 64 bit-es memória nagyban lerontja ezt a teljesítményt ezen csak,a duál csatornás DDR3 kit segít valamennyit(2 azonos márkájú modul tud jól együtt működni ) minnél gyorsabb annál gyorsabb a VGA az az APU igp-je.
DDR3-as modulok 1333-1600-1866-2000-2133-2400 stb.
1333-ról nagy az ugrás 1866-ra,de felette már annyit nem gyorsul a rendszer illetve a gpu.
Én simán DDR3-1600-as modult használok.PL: 6530d egy 2x2Giga DDR3-1866Mhz-rammal megy úgy ,mint a 6550d 2x2 DDR3-1333Mhz. (játékoknál)
Persze ha valami gyorsabb,akkor egy játékban jobb képminőséget tudsz beállítani ezáltal persze jobb a képminősége a 6550d-nek,de amúgy nem.
-
katona.jozsi
aktív tag
-
NTX
tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy csak HTPC felhasználásra, képminőség tekintetében mennyi különbség van a APU 6530D, 6550D között?
HQV 2.0 Benchmark tesztet csak a 6550D-re találtam a 6530-re nem. -
MZperX75
addikt
válasz
westcoastog #5047 üzenetére
"Bika?"
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5046 üzenetére
Az jó lenne ha tudnál szerezni erősebb vga-t, mert nagyon elbizonytalanodtam hogy kell e a dual graphics, vagy inkább gyűjtsek pénzt és vegyek 7770-et. Így is elég alacsony fogyasztású, és bika gépem lenne.
(#5048) MZperX75
Miért nem lenne az? Nemond hogy egy 4 magos proci, 8gb rammal meg 7770-el nem erős.
És még csak szét sem fűtené magát meg a villanyórát sem tekerné le a falról.
Csak a legolcsóbb 7770 is 32ezer körül van. -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5042 üzenetére
megpróbálok szerezni erősebb vga-t. Esetleg, ha itt valaki felajánlana a tesztek erejéig az lenne a legjobb + egy fogyasztás mérőt, mert azért a fogyasztás sem elhanyagolható
Illetve annak is nagyon örülnék, ha valaki kölcsön tudna adni egy GDDR3-as kártyát és akkor annak a képességeit is megtudnánk nézni a GDDR5-ös kártyával szemben. Még nem döntöttem el, hogy címlapos írás lesz-e. Ez attól függ, hogy mi az amit megtudok csinálni, mert nyílván egy 3D Mark teszttel nem írhatok címlapra ellenben, ha valami összetettebb teszt sikerül, akkor címlapos lesz.
-
MZperX75
addikt
válasz
katona.jozsi #5044 üzenetére
Mert ha nem sok,akkor nincs értelme GDDR5-el venni........
23ezerért már nekem HD7750-et hoznak,akkor azt erőltetem
Mert biosba kilövöm,a nagy kártyát,aztán megy simán IGP-vel,ha meg kell a kraft,akkor go!
Annyit eszik mint 6670-es csak majdnem 2x gyorsabb,idle-ben viszont kevesebb fogyasztása.
-
MZperX75
addikt
válasz
katona.jozsi #5041 üzenetére
Én a legkíváncsibb arra lennék(mivel ilyen teszt rengeteg volt amit szeretnél)
Hogy mi a különbség egy HD6670-1G GDDR3-as Hybrid CFX és egy HD6670-1G GDDR5-ös kártya között?
(árban 15ezer@23ezrerhez) -
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5041 üzenetére
Az lenne a legjobb ha egy erősebb vga-t is tudnál szerezni a teszthez, például 6770, 7750 vagy 7770, hogy ezekhez képest mit hoz a dual.
Címlapos írás lesz? -
katona.jozsi
aktív tag
Igyekszem minél hamarabb egy nagyobb tesztet összeállítani a sima 6550D-ről 1333Mhz-es memóriafrekvenciával, 1866Mhz-es memóriafrekvenciával és a hybridcrossfire-ről (EAH ASUS HD 6670 1GB GDDR5) és akkor mindenki könnyebben tud majd döntetni. Annyiban kérném a segítségeket, hogy írjátok meg léci hogyan érdemes 1866Mhz felé tornászni az órajel frekvenciát, mert alapból 1866Mhz-re képes a memória, de jó lenne egy kis tuning is a tesztbe, hogy lássuk mennyit dob a + frekvencia az APU-n.
-
AaronBass
tag
Sziasztok!
Poénból megnéztem mit tud a noctua hűtésem, életem első jobb torony hűtése, és ezt az eredményt mutatta az AIDA! Szerintetek ez most mi?
A másik kérdésem az lenne, hogy tuningolni szeretnék, pontosabban csak kíváncsi vagyok pár óra erejéig mit bír az A8 3870K-m Cpu+6550d Apu-ja, egy Asrock a55m hvs lappal, és 2x4gb 1600mhz-es rammal!
Idáig 3,6ghz volt a csúcs 1,5vcore-ral + GFX 900Mhz-nél parába lett a gpu! Plusz voltot nem kapott semmi, csak a cpu! Alapból 800mhz-es megy stabilan a GFX!
Várom a tapasztalatokat!Ja és egy olyan kérdésem lenne még, hogy melyiket érdemes választanom videó teljesítmény szempontjából: 6550D crossfire + 6670, vagy rendes 5770 vga
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv. Ab. -
katona.jozsi
aktív tag
A mai napra az utolsó tesztem:
Rasident Evil DirectX 10 1280x720x32bit (ARGB8)
6550D: Average: 61.5fps
6690D2: Average: 106.5fpsFogok majd csinálni egy mindent összefoglaló tesztet a jelenlegi konfigurációmmal. (memória, vga, proci teszt). De ez majd csak szeptember 14-e után, mert akkor lesz a szóbeli nyelvvizsgám és jó lenne rá készülni addig.
Fogok majd ideírni, ha meg vannak a teszt eredmények.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5034 üzenetére
igazad van, de már csak 1 tesztet futtatok le. Most lefutott Az Alien vs Predator dual grap-ban átlag fps: 35
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5033 üzenetére
Szerintem érdemesebb lenne egy excel táblázatba elkészítened az eredményeket, majd egyszerre beírnád ide őket szépen, nem kell külön kommentelgetni mindig.
-
katona.jozsi
aktív tag
aliens-vs-predator-D3D11-Benchmark-v1.03-[Guru3D.com]
hd 6550D átlag fps: 15 -
Tomix24
addikt
válasz
katona.jozsi #5030 üzenetére
Dupla annyi Fps. Azért több mint a semmi
Köszi!
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5030 üzenetére
Azért azt nem mondanám hogy nem profitált belőle.
-
Tomix24
addikt
válasz
katona.jozsi #5028 üzenetére
Dual Grapics-al?
-
Tomix24
addikt
válasz
westcoastog #5026 üzenetére
Lehet nem kompatibilis a Benchmark a Dual Grapiccsal.. Én erre gondolok.
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5023 üzenetére
Csak úgy özönlenek az fps-ek, futtasd le még egyszer, de közben futtass egy frapset is, és közben nézd az hány fps-t ír, egy ilyen kis rendszertől ennyi fps cop alatt dx11-ben eléggé hülyeség.
(#5027) Tomix24
Az lehet, éppen ezért írom hogy nézze teszt közben a frapset, nagyon max 35-40 fps-t ha produkálna, nem 310-et. -
Tomix24
addikt
válasz
katona.jozsi #5024 üzenetére
Averange és maximum értéket elég ha leírod
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5021 üzenetére
nem tudom hogyan álljak ehhez az egészhez, de hát látod. Mit értesz fröcsögés alatt?
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5019 üzenetére
-
Tomix24
addikt
válasz
katona.jozsi #5019 üzenetére
Itt az összes létező Benchmark : [link]
Engem ez érdekelne, ha lefuttatnád: [link] - Angolul installáld. Diretcx11-en indítsd el, és semmin nem állítva futtasd le. A végeredmény kellene. Dual Grapics Vs Dedikált Llano alapokon..
A8-3780K van a családban és gondolkodunk mi legyen(Dual G. vagy dedikált)
A6-3650 + HD7750
A6-3670K + HD7770
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5018 üzenetére
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5017 üzenetére
310 az keményen néz ki.
Azért egy high beállítást megnéznék vele, 1680-ban ugyanígy.
Meg a többi játék amit írtam is jó lenne. -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5010 üzenetére
-
katona.jozsi
aktív tag
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5010 üzenetére
Már is futtatom a tesztet hybrid crossfire-ben, de legyetek szívesek még linket adni az ilyen benchmarkokról, mert én már régen nem játszom és még lemaradtam a call of duty 2-nél, illetve a Need for Speed Pro-ig játszottam (amikor még fiatal voltam
). Amióta egyetemre járok nincs időm játszani (mérnök informatika). De ha minden jól megy januárban meg lesz a diploma, munkahely meg van és végre újra játszhatok. A monitorom bírja a Full HD-t is.
Kérdés h a dual grap. bírja-e.
-
Tomix24
addikt
válasz
katona.jozsi #5013 üzenetére
Javítani? Egy driver? Semmi. 1-2%-al szokott gyorsabb lesabb lenni, változóak az egyre újabb driverek. De van hogy egy játékban javítanak a támogatáson, és 10-20%-al is több FPs-t kapsz. De ez ritka. Ez ennyi. Ha van pénzed, akkor érdemes cserélni Core i5 2300 és HD 7850-re. Na azok 20.000 feletti eredményt adnak az ilyen szintetikus tesztekben
-
MZperX75
addikt
válasz
katona.jozsi #5008 üzenetére
Nem rossz! Mit vársz ettől ?
6670-es kari 400sp-vel +APU (gyenge 64bit-es sávszél)400sp= 800sp,de gyenge ,hiába 6670-es GDDR5 memókkal ,ha 128Bit csak.
Az én régi rendszerem egy Phenom 2-945-95W TDP(3.0ghz)@3.2Ghz-en egy darab HD4870-1G éppen elérte a 10.000 pontot. Szerintem egy 7750-es is kb ennyit csinál(HD4870-el pariban)
Bár A HD4870-1G kártya elméleti kapacitása 1.2Tera Flops/sec. A 7750-esnek 0.87Tera Flops/sec.,csakhát DX11.1 modernebb,jobban optimalizált 55nm/28nm.
HD4870-1G (800sp 256bit GDDR5 )150W TDP-vel. idle 73W load: nálam 165W-ot nyaldosta a te rendszered GPU-val procival együtt sem eszik 120W-nál sokkal többet.Kb HD4850-es szinten van,5750,6750,
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5007 üzenetére
Kapásból futtathatsz egy stalker call of pripyat benchmarkot, vagy olyan játékokat nézel aminek van beépített tesztje.
Elég ha nézed az fps mérőt, és megnézed mennyit ingadozik kb 10 perc játék alatt, hogy ha haladsz úgyis változik a helyszín, leírod min-max értékeket, beállításokat és kész.
I am live, ac revelations, batman arkham city, stalkerek, hirtelen nem jut más az eszembe.
1680x1050-es felbontás, ha van ekkora monitorod, no aa. -
Tomix24
addikt
válasz
katona.jozsi #5008 üzenetére
10.000?
Egymagában 1-3000 lesz kb, együtt a kettő pedig ennyi.
Nálam mikor régen mértem, , A6-3670K(3200Mhz-re húzva) + HD7700-al ennyi volt:
Vantage - semmi állítás , csak elindítottam: -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
westcoastog #5006 üzenetére
Csinálok játéktesztet is csak kérlek írjátok le hogyan kell, hogy az hiteles legyen. Értem ezalatt, hogy milyen FPS mérőt használjak, ami ha lehet ki is írja a végén az értékeket és nem kell folyamatosan bámulnom az FPS mérőt. Csak azért, mert még nem nagyon csináltam ilyet.
-
westcoastog
veterán
válasz
katona.jozsi #5003 üzenetére
Játékokra lennék kíváncsi, csinálhatnál pár tesztet, stalker cop, assassins creed stb, mert már megfordult a fejemben egy 6770 is a dual graphics helyett, csak hát pang az apró, alig van használtan ilyen.
-
Tomix24
addikt
válasz
katona.jozsi #5001 üzenetére
Igen, teljesen reális ez. Látszik hogy Dual Grapicsal csináltad. HD7750-el és A6-3650-el volt nagyon hasonló a mért tesztem.
-
katona.jozsi
aktív tag
Mit gondoltok a teszt eredmények reális képet mutatnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Amd ryzen 7 3700x gyári doboz+hűtő
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest