Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueAthlon
senior tag
Na, haladás..
NB/IGP fesz külön állítási lehetőségét nem is értem, hogy miért hagyták benne a lapban, mikor elméletben nincsnek elválaszva egymástól, egy domainben vannak ebből a szempontból. Ergo ha NB-t állítod, IGP is követi ezt... ( Ezt erősítse meg valaki, legyen szíves, mert több vitát is láttam már a neten ezen témában..)
Amúgy 1,3 voltnak elégnek kell lennie a 1013 IGP / 2000 NB / 2133 memória beállításokhoz is... Anno nekem ezekhez 1,2625 volt is elég volt egy másik lapban...
Kicsit melegszik? Fog az még jobban is, főként ha CPU és IGP oldal egyszerre van terhelve.
Memóriáknál először az 1600-at próbáld meg.. Ha azon is stabil IBT-vel, menj fel 1866 manuálra... ( XMP-ből kiolvashatod a beálíltandó időzítéseket... )
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Macbook White 13" unibody
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest