- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Dany007 #12585 üzenetére
Lehet vicces de azert, mert nincs szuksegem màr erre az erore, mostanaban csak neha van jatek, de inkabb netezés. Ehhez eleg lenne az apu is, es szimpi azert ez a vonal, raadasul ugy tudnek cserelni, h marad meg penzem is a biznisz utan. Ha meg eleg az igp akkor eladom a 7850-et is.. Ja es megegy banàlis ok, mert a jelen konfigommal "serceg" az FX proci a lapommal, ha mozgatom az egeret. Irtak ra h mi lehet, de ez nem a tàp miatt es nem a C6 state miatt van, azt is probaltam. Es ugyanez a tappal (corsair vx450) es lappal a phenom2 nem csinalta, a haver richland konfigjat is meghajtottam a tapommal es az se csinalta.. Es nem egyedi hiba sztem, mas is irta ezt.
Intel meg tudom h jo, de az elvek embere vagyok, es nincs szuksegem nagyobb erore, csak egy olcso apu konfigra igy inkabb maradok az amdnel..
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest