Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nyúltáp

senior tag

válasz Menthirist #3165 üzenetére

attól függ hova készül a modell. Ha láncinget clothsim-el akarod megmozgatni, akkor mindenféleképpen kell ugye alá a láb, viszont ha csak sima csontozás lesz (esetleg game-be megy a modell) akkor csak magadat szívatod meg ha bent hagyod a lábat, mivel úgy kell majd vhogy felcsontoznod, hogy mozgás közben mégcsak véletlenül se lógjon át láncingen,nameg persze plussz poly-k, uv-zni, textúrázni kell, közben meg egy másodpercig sem fog látszódni. Olyankor szokták benthagyni, mikor a rálógó ruhadarab elég bő ahoz, hogy be lehessen látni alá. Nálad szerintem nem áll fent ennek a veszélye, úgyhogy úgy kéne megoldanod, hogy vmennyire megmodellezed lábat láncing alatt, aztán simán összezárod a kettőt (ezzel egyből vastagságot is adsz neki)....persze ez mind csak akkor áll, ha játékba megy a modell.

Másik dolog amivel az egész okfejtésem értelmét veszti: szerintem a láncingek elején szokott lenni egy hasíték, hogy könnyebben tudjon benne mozogni a katona :DDD
    vagy legalábbis én tennék a helyedben, lehet, hogy akkor a csípő/ágyék részt meg kell hagynod azon a területen, viszont sokkal könnyebb lesz csontozni, mint egy egybefüggő szoknyácskát.
    Mégvmi: nekem még mindig úgy tűnik, hogy az altest vhogy túl csökevényes a felsőtesthez képest, nemtudom milyen páncélokat tervezel még, de egy-eyg csípőről lelógó combvédő fémlap jót tenne az arányoknak.

ui.: ja, hülye vagyok, most látom az előző képeden, hogy raktál már rá comvédőt.....viszont lehetne egy picivel hangsúlyosabb....nemistom, az a gond, hogy az egész csípője túl keskeny....szinte már nőies

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák