Hirdetés
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
természetesen a maya-ban is van lehetőség automata szétpakolásra, ami berendezi a darabokat négyzetesbe, de általában jobb eredményt érek el kézzel
(jól műxik, de ha kézzel csinálom, akkor van lehetőségem megvágni, és máshova illeszteni darabokat, mert tudom, mi mihez tartozik, és ha egy helyre pont beillik valami, vágok/szabok). azért néha hasznos ez is (pl sok face szétszedéséhez, mint a videóban is volt, csak mint látjátok, kiszúrta a szemem a megoldás
) Amúgy a 8-as maya-ban van egy olyan kapcsoló, amivel uv rendezésnél meg lehet tiltani, hogy átlapolódjanak a darabok... pl ha elsőnek összeilleszted az átlapoló elemeket (ami mindenhol ugyanazt a textúrarészt kapja), utána ha ezt bekapcsolod, lehet rendezni a darabokat rendesen, nem kell tartani, hogy ütközne...
na csináltam egy videócskát az új UV feature-ökből, legalábbis kettőből...
[link]
az arányosságról meg annyit, hogy pont azért írtam ezt a scriptet, hogy minden tökéletesen arányban legyen... 100%-ban arányos (ha nem, azt kézzel csökkentettem le, pl olyan helyeken, ami úgysem látszana...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bestbuy játékok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(jól műxik, de ha kézzel csinálom, akkor van lehetőségem megvágni, és máshova illeszteni darabokat, mert tudom, mi mihez tartozik, és ha egy helyre pont beillik valami, vágok/szabok). azért néha hasznos ez is (pl sok face szétszedéséhez, mint a videóban is volt, csak mint látjátok, kiszúrta a szemem a megoldás