Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Támadt egy ötletem...nem tudom tetszeni fog-e :B, mindenesetre egy próbát úgy érzem megér:

Szóval itt van ez a 3D-Palace ([link]), sok jó kis letöltéssel, nomeg egy rakat kívánatos tutor DVD-vel. Csakhogy a letöltésekre sokat kell várni; a sponsor tutor-ok a nagyszabású projektekhez hasonlóan nem elérhetőek földi halandó számára... :(

Namost, mindezt ki lehetne küszöbölni azzal, hogy az ember vált egy 3 hónapos akciós sponsor tagságit + Uberdownload-okhoz való hozzáférést...133$-ért, ami sok pénz. [link]

Gondolom sejtitek már mire akarok kilyukadni. :) Tehát nekem lenne minderre olyan 5-6K-nyi local kreditem, ami ha többen összeállunk (még 5-6... ember) elég is kell, hogy legyen. :B
    Ily módon létrehoznánk egy közös felhasználót + jelszót, s 3 hónap alatt mindenki mindent lehúzhatna a Palace-ról, mégpedig: kedvező áron. :)
    Ha az ember nem eszik 4 napig, ki is jön az ára...megéééri! :))

Komolyra fordítva a szót: Ki az, aki támogatja ezt a kezdeményezést? Izé...ezt úgy értem, hogy ki az, aki anyagiakban is beszáll(na) a dologba...? :B :R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák