Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shalala
üzenetére
Annak idején nekem sem működött ez a fajta módszer, lehet, szintén neki kellene állnom...valami emberi időben rá is nézek mit tud ez a Multi/Sub-Object Material!

Megvolt az első ''éles'' 3ds max órám!
Nagyon állat, megtanultuk a Lathe módosító használatát és a Loft modellezés módszereit. (Már itt is volt újdonság, tehát igencsak hasznosnak tűnik ez a kurzus - még ha kreditet végül nem is kapok érte.
) Az óra végén a Tepot objektumot kellett lemodellezni.
Egy jelenetben figyelt a saját és a beépített Teapot, a tanár először összekeverte őket.
(Az elején még könnyen vagyok.
)
Vizsgafeladatként lehet egy bonyolultabb modellről előadást tartani, szóval azt hiszem ez a rész kipipálva.

Féléves házi viszont lesz, majd biztosan kérek Tőletek tanácsot/segítséget...elég gáz lenne megcsünni vele.
A gépezet pedig finomodik, csak az apró részleteket elég macerás szépen belemodellezni, s nem is tudok minden nap foglalkozni vele. De valamikor már csak elkészül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Spórolós topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- Mobil flották
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon állat, megtanultuk a Lathe módosító használatát és a Loft modellezés módszereit. (Már itt is volt újdonság, tehát igencsak hasznosnak tűnik ez a kurzus - még ha kreditet végül nem is kapok érte.
) Az óra végén a Tepot objektumot kellett lemodellezni.
(Az elején még könnyen vagyok.
)