Hirdetés
-
PROHARDVER!
Animal Croissing: New Horizons topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkh
tag
5 éve...
-
g@bo
nagyúr
Urak
Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise Megèr most 15.56 fontot, jó kieg?
-
30z.Samu
félisten
Még mindig tud újat mutatni a játék.
4:40-kor kezdtem a melót most, de kb 6 óráig a fű sem nő, gondoltam akkor behozom a Switch-et és picit tolom az AC-t. Beléptem 4:55-kor, kicsit Isabella mondja hogy késő éjszaka van, de Ő bírja....közben majd leborul az asztalra.
Mentem, kicsit tettem-vettem, majd elkezd tölteni a játék. Mondom ez meg mi a sz@r, ilyennel még nem találkoztam. És itt lehettem annak szemtanúja, hogy 5:00-kor konkrétan reset-elődik a sziget és Isabella újra beköszön, hogy jó reggelt, 5 óra van Samu Dhabin.
Ez kicsit life hack (mármint a rendszer idejének babrálásán kívül), hiszen amit elkezdesz addig ami csak másnapra lesz kész, az így kész is lesz. Olyan, mintha eltelt volna egy nap. Ezt onnan tudom hogy pont a reset előtt ültettem egy pénz fát és a reset után láttam hogy már nőtt. Viszont napfelkelte szerintem nincs a játékban. Gondoltam ha már így alakult megnézem, de csak világosodott az égbolt.
-
Tippre azt mondanám, hogy egyik gépen expansion pack-es előfizetéses userrel vagy bejelentkezve, ahhoz jár az AC Happy Home Paradise DLC-je, másik gépen meg olyan user van bejelentkezve, ahol nincs ez az előfizetés.
Ha ez a helyzet, és családi az a csomag, ..és még van hely benne, akkor a másik usert hozzá lehet adni a csomaghoz, a DLC tartalma utólag is aktiválódik.
-
g@bo
nagyúr
sziasztok, egy anomália
2 gépen újrakezdtem a játékot, s az egyiken már az elején mikor tom megnyitotta a városházát megjelent egy lehetőség, hogy egy másik szigeten lakberendezői munkát nyomassak, a másik gépen haladtam (bőven) tovább, de ez a lehetőség sehol, ez mi lehet?
-
30z.Samu
félisten
Június tartogat rendesen újdonságot azoknak, akik még gyűjtik a bogarakat és a halakat.
-
válasz
30z.Samu #1963 üzenetére
Sok ilyen kis apróságot lehetne még írni.
Pár, ami beugrik:
-ha már bolt zárás, a zárás előtti utolsó 10 percben más zene szól, csak akkor és csak ott
-viharnál, tűzijátéknál a fények, hangok beszűrödnek a házba
-őszi reggeleken a vízfelületeken pára látható
-más lépés hang van, cipőben, zokniban vagy mezitláb a különböző felületeken
-bár szinte csak fülessel hallani, de a kézben lévő szerzámok menet közben zörögnek
-esőben az esernyőt pörgetve a vízcseppeket lerázzák róla
-lufival rohangálva időnként pofára esik a karakter, ugyanígy el tudja magát dobni pohárral, turmixxal a kézben futva, ekkor az összetörik, a lufi elszáll.
-közelben szóló zene dallamát úgyahogy követik, ha nyomkodunk valami hangszert (talán a zenedoboz a kivétel)
DLC content: "végigjátszás után" megnyíló parti zenéjét tompán, de már messziről hallani a szigeten. -
30z.Samu
félisten
Durva hogy még most is lehet 1-2 apróságot felfedezni, amik a jàték szempontjából nem relevánsak, de tök jó hogy erre is szántak időt. Pl este amikor zár a bolt, akkor a lámpa lekapcsolódik akkor is amikor ott vagy ès nem csak akkor frissül ha bemész valahova és kijössz. Vagy a bagoly alszik este 6-ig, ha ott vagy akkor előtted ébred fel. Tudom ezek nem nagy dolgok, de Nekem mindig bejön, ha figyelnek az ilyesmire.
-
30z.Samu
félisten
Az április hozott új halakat és bogarakat rendesen. Tegnap kicsit játszottam, hó elején fixen belépek hogy tudjam gyüjtögetni a halakat, bogarakat meg a vízben élőket. Most màr nem játszom akkora elénnal vele, de kb két hetente belépek hogy tevékenykedjek meg loot-oljak persze.
-
g@bo
nagyúr
Valaki? Ma tolom időszakosan
-
Rage47
veterán
varlak samu
-
Rage47
veterán
válasz
scyllafren #1947 üzenetére
Ez a Nintendo Online app?
-
30z.Samu
félisten
válasz
scyllafren #1947 üzenetére
-
Rage47
veterán
mikor toljatok?
SW-3757-1139-8787 -
Kai_Rong
senior tag
Ha kell valami cucc, szóljatok
Megihletődtem tőletek én is, beraktam a játékot a gépbe, megöltem a csótányokat a karakterem házában, meghallgattam a síró lakókat, akik arról panaszkodtak, hogy majdnem két éve nem láttak, szóval vendégfogadásra alkalmas állapotban vagyok
-
30z.Samu
félisten
Meglehetősen lazán tolom másodjára a játékot, olyannyira hogy heti egyszer, max kétszer lépek be megnézni mi a helyzet Samu Dhabi-n. Észrevettem 1-2 apróságot, amit lehet hogy első alkalommal nem vettem észre és tök jó pofa. Pl hogy reggel Isabelle előtt van kávé vagy tea. A karakterek ásítoznak, persze nem folyamatosan, de egyszer egyszer fellelhető. Apróságok, de látszik hogy próbáltak odafigyelni az ilyenekre is és ez tetszik. Több minden van, amit még tavalyelőtt fedeztem fel, pl hogy ha esik az eső vagy a hó, akkor az látszik az ablakból is vagy hogy óránként szól a harang. Nálatok van még valami ilyesmi, amit felfedeztetek és jó pofa?
-
g@bo
nagyúr
sziasztok, újre kezdtem (ugrott a mentés, oled lett..
)
ezért jó lenne bandázni, átugrik valaki?
friend code: SW-8422-8735-0025
-
30z.Samu
félisten
Na, csak nem bírtam Magammal, megvettem újra a játékot ès belefogtam egy teljesen új kalandba. Azért előtte benéztem a régi szigetre, durva hogy mondják a lakók hogy egy éve és tíz hónapja láttak utoljára. Más meg közölte hogy hagyjam a faxba merz pecázik. Mondom én kérek elnézést!
Szóval kezdtem egy teljesen új játékot, más elosztású szigettel, más néven, lazább felfogásban. Terveim szerint így el leszek a kövi AC megjelenéséig, ami 2024 nyarán lesz, ha lehet hinni a pletykáknak.
-
30z.Samu
félisten
Eltelt fél év úgy hogy egy hsz nem született, kicsit meghalt a game.
Én a napokban kezdtem el agyalni azon hogy megveszem újra, mert játszanék vele.
-
Troy.
addikt
Én most játszok vele. Igen addiktív.
-
30z.Samu
félisten
Pont gondoltam benézek a topikba rákérdezni hogy a nagy update-ek óta jött-e valami vagy elengedték ezt a játékot a fejlesztők.
-
Troy.
addikt
Én most kezdtem el vele játszani. Igencsak beszippantott.
-
Sziasztok!
Több felhasználó egy gépen témában kellene egy kis segítség. Lehet, hogy már szó volt erről, de nem találtam az előzményekben.
A helyzet az, hogy a Switchen kettő user van, a feleségem és én. Én megvettem a játékot és minden jól működik, de arra nem tudunk rájönni, hogy hogyan tudna a feleségem is új karaktert indítani. Amikor elindítja a játékot, az megkérdezi, hogy melyik userrel menjen, de ha ő lép be, akkor csak az én szigetemre tud menni, mintha egy új lakó lenne ott. Ez azért baj, mert teljesen megöli számára a felfedezés örömét, mert már fel van építve ott több dolog is, amit én előtte napokig vadásztam.
A neten nem kaptam egyértelmű választ, bár ahol volt erről szó, ott úgy jött le nekem, mintha nem lehetne olyat csinálni, hogy ő is tiszta lappal indul, csak ha törli a gépen lévő adatokat, amivel meg az én játékom borulna. Ezt tényleg így oldották meg, vagy van valami módszer amit nem veszünk észre? PS után kicsit fura az egész Nintendo szemlélet.
-
NORB1337
csendes újonc
Sziasztok!
Most szeretném elkezdeni és érdeklődni szeretnék, hogy mennyire aktív a közösség ? -
g@bo
nagyúr
ennek vége fiúk? lassan senki nem aktív a barátlistámon.,
v a barátok koptak le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest