- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7 Archívum II.
- (téma lezárva)
-
45000 - 44901
49999 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sub-ZeRo
nagyúr
irtam ide kb 2hete, hogy reggel ugy keltem fel, hogy a szgep nem lat a vincseszter 3 particiojabol 2-t. lemezkezelöben pedig azt irja, hogy nem formazott terület. nemtudtam vele micsinalni, leformaztam, utana ugyanugy masoltam ra cuccokat, telepitgettem, aztan ma megint elöjött. ugyanaz a 2 particio tünt el megint, es megint azt irja, hogy nem formazott terület. hibas lehet a vinyo, vagy mi okozhatja ? :S:S:S
Meg lehet hogy pusztul. HDD sentinelt, vagy valami hasonló progit dobj fel és nézzd meg a kondícióját.
-
flash-
veterán
kell hogy legyen valami harmadik eset is
ugyanis más aki x64 es w7 et használ annak ez az exe kivállóan fut,és ugyanarról a helyről töltötte le mint én.
szóval nem értem
többször is leszedtem,de mindig ezt írja ki. -
expander
senior tag
irtam ide kb 2hete, hogy reggel ugy keltem fel, hogy a szgep nem lat a vincseszter 3 particiojabol 2-t. lemezkezelöben pedig azt irja, hogy nem formazott terület. nemtudtam vele micsinalni, leformaztam, utana ugyanugy masoltam ra cuccokat, telepitgettem, aztan ma megint elöjött. ugyanaz a 2 particio tünt el megint, es megint azt irja, hogy nem formazott terület. hibas lehet a vinyo, vagy mi okozhatja ? :S:S:S
-
Realradical
őstag
Csinálj egy kis dos bat-ot amiben net use paranccsal mappeled fel a driveot. A net use elé pedig pedig tegyél be pár pinget ami időt húz. Utána tedd be a startupba. Esetleg egy buherális ideiglenes megoldás lehet

-
Lenry
félisten
sziasztok
inditanék egy programot,de indításnál ezt írja:nem érvényes win32 alkalmazás
Máshonnan is letöltöttem már ezt a progit de hiába.
próbáltam rendszergazda módban futtatni,de az sem oldotta meg a problémát.
Másnál ez a progri ugyanezen a platformon(vagyis w7 x64 home premium)jól működik.Merre keressem a problémát?mi lehet a gond??
ezt a hibaüzenetet két esetben írja:
- ha 64 bites programot próbálsz 32 bites Windows alatt futtatni
- vagy ha sérült a fájl -
flash-
veterán
sziasztok
inditanék egy programot,de indításnál ezt írja:nem érvényes win32 alkalmazás
Máshonnan is letöltöttem már ezt a progit de hiába.
próbáltam rendszergazda módban futtatni,de az sem oldotta meg a problémát.
Másnál ez a progri ugyanezen a platformon(vagyis w7 x64 home premium)jól működik.Merre keressem a problémát?mi lehet a gond??
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ohh. Értem.

Csak azért kérdem, mert csinálnom kell egy notit, amihez ugye járt HP liszensz.. Viszont a partícionálás szörnyű, plusz van jó pár felesleges program, így az mellett döntöttünk, hogy újratelepítés.. Csak viszont csak SP1-es telepítőt sikerült szereznem, így gondoltam kérdezek..
Bár valahol nyilvánvaló lehet, mert ugye az is előfordulhat, hogy sima HP fel, minden frissítést felpakolunk, és utána aktiváljuk be.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy "sima" Home Premium kulccsal Sp1-el telepített Home Premiumot minden gond nélkül lehet aktiválni?
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Laraxior
titán
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Killing
addikt
-
Laraxior
titán
milyen programmal lehet formázni egy winyot Win alól? Teljesen új a winchester,most tettem be

Asszem partition mng-el,de azzal ezelőtt is elbaltáztam...valami egyszerűbb kellene
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Sziasztok!
Van egy notebookom amiben gallyra ment a DVD olvasó, tehát nem tud bebootolni DVD-ről. Hogyan tudnék bebootolni a lehető legolcsóbban? Értem ez alatt hogy ne kelljen külső DVD olvasót venni, csak végső esetben. Van egy külső USB winchesterem, erről nem lehet megoldani valahogy? Illetve külső USB-s DVD olvasóról belehet bootolni?Pendrive-ról tudsz bootolni nem? [link]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Van egy notebookom amiben gallyra ment a DVD olvasó, tehát nem tud bebootolni DVD-ről. Hogyan tudnék bebootolni a lehető legolcsóbban? Értem ez alatt hogy ne kelljen külső DVD olvasót venni, csak végső esetben. Van egy külső USB winchesterem, erről nem lehet megoldani valahogy? Illetve külső USB-s DVD olvasóról belehet bootolni? -
Franklin
addikt
Tudnátok pár tippet adni (most lett w7 64 a gépemen) hogyan állítsam be hogy alapból ne 1gb ramot egyen? próbáltam pár alkalmazást a feladatkezelőben kikapcsolni de maguktól újraindultak..
Ugyanezen a konfigon az xp 300megát eszik.Eddig amit állítottam:
alap kinézet
asztalon a baromságok kikapcsolásaA 32 bites kevesebb memóriát eszik, azt ajánlom, ha csak nincs vmi oka, ami miatt mindenképpen 64 bites kell.
-
Lenry
félisten
Tudnátok pár tippet adni (most lett w7 64 a gépemen) hogyan állítsam be hogy alapból ne 1gb ramot egyen? próbáltam pár alkalmazást a feladatkezelőben kikapcsolni de maguktól újraindultak..
alap kinézet
asztalon a baromságok kikapcsolásane állítgasd.
pont annyival több szolgáltatást indít el és tölt be, mint amennyivel több memória kell neki. ez van.
gondolom nem az az 1GB az összes (különben minek a 64 bit?), akkor meg örülj neki, hogy mindent szépen betölt a RAMba és nem 25 perc vinyókerregtetés egy rohadt sajátgép indítása is.egyébként meg nem azért van a RAM, hogy abban legyen is valami?
-
RootRulez
félisten
alap kinézet
asztalon a baromságok kikapcsolásaVegyél még ramot

Nekem anno 2GB-al meglassult sok firefox füllelt + más háttéralkalmazásokkal (torrent winamp, stb), Volt 2-300MB szabadon, de csak akadozott alkalmanként...
Vettem bele egy GB ramot és megérte, így mindig van szabadon egy giga ramom, így nem ér kellemetlenség, akármit indítok... -
kapcs-ford
őstag
alap kinézet
asztalon a baromságok kikapcsolása -
fatal`
titán
Memory remap enabled a biosban?
Hardverek számára fenntartva: 1541MB
Amúgy meg ne evvel foglalkozz, mennyit ír a feladatkezelő?
-
canniball
nagyúr
Ugyebár nem jutottam dűlőre az x86-tal (4GB RAM, ebből 512MB az integrált VGA-nak), hát feltettem az x64-t. Erre most az Erőforrás-figyelő azt mondja, hogy Hardverek számára fenntartva: 1541MB. Még a WU is elszállt, közölve hogy kevés a memória.
Akkor most merre? -
Sweet Lou 6
addikt
Nekem ugyanez a program van K-Lite Codec Packben, ha fent vannak a szükséges codecek, akkor nem, nem fog.
-
canniball
nagyúr
Nem tudom mindenhol azonosak-e a szabályok, de nálunk (elvileg) csak egyszer telepíthető (tehát a kérdésedre válaszolva: bukta). Másrészt az ő kulcsát te nem használhatnád, ezért ki is zárhatják a rendszerből...
-
Franklin
addikt
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van MSDN előfizuja, kaptam tőle egy legális Win7 serialt. Fel is telepítettem a win-t, be is aktiválta szépen.
Ha a későbbiekben valami miatt újra kell telepítenem a gépet, akkor jó lesz ez a serial, vagy bukta?
-
canniball
nagyúr
-
fatal`
titán
Attól még beköti. Pontosabban ha már él a háló és rákattintasz ugyanúgy működik, úgyhogy nincs értelme késleltetni.
-
canniball
nagyúr
A hálózati meghajtó csatlakoztatását lehet-e időzíteni? Betöltéskor van pár pillanat amikor még nem él a háló, így jó lenne 1-2 másodperccel eltolni a dolgot.
-
scope2007
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
Bocsi, de lenne 1 láma kérdésem. Monitor +TV felállást szeretnék (néha) használni (TV HDMI-n). Kb olyan formában, hogy mondjuk a TV-re kirakni filmet, a monitoron meg közbe netezni, vagy játszani (más felbontásúak, a monitor 1680x1050, a TV full HD). Erre mi a megoldás, és a két eszköz között hogyan "váltok" (tehát, mondjuk az egér alapban a monitorhoz van "rendelve", de van, amikor a TV-n kellene valamit csinálni vele. Előre is köszönöm a segítséget.

Netezés és filmezés megy simán, ha összedugod hdmi-n a gépet a tvvel, beállítod hogy a tv a másodlagos kijelző és tudsz neki külön felbontást is állítani, a vga szoftverében (atinál legalább is, de gondolom nvidiánál is működik). Ezek után az egeret simán áthúzva a monitor egyik szélén, át megy a tvre az egér kurzor, így át tudod oda húzni pl a videó lejátszó ablakát és ott kitenni full screenbe közben a monitoron tudsz netezni. Játszani még nem próbáltam filmezéssel egyszerre. Ha játszani akarsz akkor gondolom állítgatni kell a hang kimenetet is, hogy a videó lejhátszó mit használjon és hogy a játék min szóljon.
-
Realradical
őstag
Bocsi, de lenne 1 láma kérdésem. Monitor +TV felállást szeretnék (néha) használni (TV HDMI-n). Kb olyan formában, hogy mondjuk a TV-re kirakni filmet, a monitoron meg közbe netezni, vagy játszani (más felbontásúak, a monitor 1680x1050, a TV full HD). Erre mi a megoldás, és a két eszköz között hogyan "váltok" (tehát, mondjuk az egér alapban a monitorhoz van "rendelve", de van, amikor a TV-n kellene valamit csinálni vele. Előre is köszönöm a segítséget.

Egyszerre játszani és filmet nézni nehéz, mert a játék folyton ki fogja ugrasztani a filmet a full screenből. Én Windows media centerrel oldottam meg, hogy az asszony nézzen valami női filmet a hátam mögött xboxon keresztül az lcd-n és meg boldogan játszok a monitoron. Persze bármi ami ismeri a media centert jó lehet.
-
Sub-ZeRo
nagyúr

Azonnali kérdések topikban (is) érdeklődj.
-
Allien
veterán

-
Steelmanus
addikt
Inkabb azt mondom hogy visszaallitodott. Tobben is irtak mar regebben hogy eltuntek a visszaallitasi pontok pedig emlekeztek hogy engedelyezve volt X meretben.
En is raszoktam nezni mert mar volt hogy nalam is 0-ra allt magatol. -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
polonic
félisten
Igen a particio meretehez igazodik 50 Gb-os particional 1,5 Gb-ra allitja be, alapbol amugy telepites utan meg 0, de amikor a frissitesek jonnek a WU-rol akkor nalam ennyire allitja be.
Ez érdekes, mert én február 27-én telepítettem, azóta már nyilván voltak frissítések és nem állítódott át nulláról.
Mindegy, beállítottam kézzel 3 %-ra, ez 1,17 giga. -
Steelmanus
addikt
Igen a particio meretehez igazodik 50 Gb-os particional 1,5 Gb-ra allitja be, alapbol amugy telepites utan meg 0, de amikor a frissitesek jonnek a WU-rol akkor nalam ennyire allitja be.
-
polonic
félisten
Meg tudnátok nézni nekem, hogy mennyi az alapétrelmezett beállítása a rendszervisszaállítás területének?
Vagy ez partíciómérettől függően változik?
Nekem 0 %-on volt, pedig én aztán végképp nem állítottam semmit, nem értem hogy került oda. -
fatal`
titán
-
tope
addikt
-
leroyclub
senior tag
Lehet hogy hülye kérdés, de honnan tudom hogy a RAM-om hány Mhz-es?
-
sz.j
nagyúr
Az OEM-el csak az a bajom, hogy ha cserélgetem a konfigom (ami nálam olykor megesik), akkor vehetek újat, és így már drágább lesz (így is a nyugdíjam fele rámenne az XP-Win7 váltásra...).
Amúgy mindkettőtöknek köszi az infókat.

-
ollie
MODERÁTOR
-
Gorneck
legenda
-
sz.j
nagyúr
Sziasztok!
XP Prof-om van.
Kérdésem az lenne, hogy van-e valamilyen lehetősége arra, hogy valami upgrade csomagban kedvezményes áron vegyem meg win7-et ..., vagy csak teljes áron tudom megvenni? -
Sub-ZeRo
nagyúr
Nem kellett volna. Elég lett volna egy MPC-HC és kész.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Feltettem a k-lite codec packot. Az miért van, hogy ha akármilyen fájlkezelőben (pl. TC) mkv-ra kattintok simán lejátsza az MP, de ha a MP-Fájl-Megynitás útvonalon tallózom be (esetleg behúzom a lejátszási listába), kiírja hogy nem támogatott fájlformátum és kilép?
-
Morden24
nagyúr
-
fatal`
titán
-
polonic
félisten
-
SzalaiG
addikt
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Egy új konfigot szeretnék összeállítani, ahol egy új 1000 GB-os Samsung vinyóra menne fel egy Win 7 Pro 64 bit op. rendszer. A régi gépből átkerülne 2 vinyó (500 és 320 GB), amelyeken található külün külön egy egy op. rendszer (Win xp és Win7). Ha átrakom a 2 vinyót a rajta lévő adatokkal, és az újra feltelepítem a win 7 op. rendszert, akkor mi fog történni? Hogyan lehet megoldani a problémát, abban az esetben, ha csak a régi vinyókon lévő állományokra van szükségem, a rajta lévúő op. rendszerekre nem? Remélem, nem írtam nagy fas*ságokat. Üdv
Semmi csak úgy telepítsd az 7-et, hogy amiken a többi rendszer van, nem dugod rá.
Majd törlöd ami nem kell. Ha nem megy a windowsból, akkor win 7 telepítő be, majd törlöd és létrehozol új partíciókat. -
Laccoss
addikt
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Egy új konfigot szeretnék összeállítani, ahol egy új 1000 GB-os Samsung vinyóra menne fel egy Win 7 Pro 64 bit op. rendszer. A régi gépből átkerülne 2 vinyó (500 és 320 GB), amelyeken található külün külön egy egy op. rendszer (Win xp és Win7). Ha átrakom a 2 vinyót a rajta lévő adatokkal, és az újra feltelepítem a win 7 op. rendszert, akkor mi fog történni? Hogyan lehet megoldani a problémát, abban az esetben, ha csak a régi vinyókon lévő állományokra van szükségem, a rajta lévúő op. rendszerekre nem? Remélem, nem írtam nagy fas*ságokat. Üdv
Az 1TBos vinyót megpartícionálod telepítéskor. Pl. 50-100GB legyen a rendszer partíció. Arra felrakod a win7et, a többi particióra meg átmásolod a fájlokat a két vinyóról amire szükséged van.
-
Tappancs2001
senior tag
-
jericho69
tag
A meghajtónak sikerült nevet adnom, sajátgépben is megjelenik, de a C meghajtóról sajnos még mindig nem hajlandó Boot-olni a rendszer. Lehúztam a D-t, parancssorba beírtam a 2 parancsot, ujraindítottam, de ugyan úgy kiírja, hogy hiányzó bootmgr. Most bállítottam, hogy D-ről boot-oljon, így sikerült. Szerinted maradhat így, hogy a C-n van a rendszer, de boot-oláshoz a D-t állítottam be? Vagy van esetleg valami más megoldás?
Közben újratelepítettem a rendszert még egyszer és most úgy néz ki minden jó

-
Morden24
nagyúr
-
polonic
félisten
-
SzalaiG
addikt
A win7ben gyárilag hányas directx van?
-
jericho69
tag
A meghajtónak sikerült nevet adnom, sajátgépben is megjelenik, de a C meghajtóról sajnos még mindig nem hajlandó Boot-olni a rendszer. Lehúztam a D-t, parancssorba beírtam a 2 parancsot, ujraindítottam, de ugyan úgy kiírja, hogy hiányzó bootmgr. Most bállítottam, hogy D-ről boot-oljon, így sikerült. Szerinted maradhat így, hogy a C-n van a rendszer, de boot-oláshoz a D-t állítottam be? Vagy van esetleg valami más megoldás?
-
Laccoss
addikt
Hello!
Újratelepítettem ma a windows-t, de sajnos a 2 merevlemezből most csak az egyiket látja (C), a D valamiért eltűnt. Lemezről sikeresen be boot-ol a rendszer, de ha beállítom, hogy a C meghajtóról boot-oljon, akkor azt írja, hogy boot valami hiányzik ctrl+alt+del-el újraindítás, de akkor is ezt írja. Ilyenkor mi lehet a teendő? Hol tudom beállítani, hogy a másik meghajtót is észlelje?
Lemezkezelőben adj neki betűjelet.
Húzd le a másik vinyót, számítógép javítás. Ha nem sikerül megcsinálni, akkor számítógép javítás, majd megjelenő ablakban, legalul parancssor és oda beírod hogy
Bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot -
jericho69
tag
Hello!
Újratelepítettem ma a windows-t, de sajnos a 2 merevlemezből most csak az egyiket látja (C), a D valamiért eltűnt. Lemezről sikeresen be boot-ol a rendszer, de ha beállítom, hogy a C meghajtóról boot-oljon, akkor azt írja, hogy boot valami hiányzik ctrl+alt+del-el újraindítás, de akkor is ezt írja. Ilyenkor mi lehet a teendő? Hol tudom beállítani, hogy a másik meghajtót is észlelje?
-
- = Zk = -
félisten
Nem érdekel a proci. Az usb miatt, mert lehet hogy bugos. Van fent szerintem új bios.
De te tudod. Ha nem találsz megoldást akkor egy bios frissítést kipróbálhatsz.
[link]Sidebar.exe kilövöd, újraindítod a gépet, majd ha nem indul el újra elindítod a minialkalmazásokat, majd megint gép restart. És megnézed.
megoldódni látszik. pár kattintás a BIOS Power Managemant-ben, és lááss csodát. minden oké lett
...de a sidebar b.szik megjavulni
... -
osszaki
tag
Sziasztok! Olyan két éves laptopra mászott fel az SP1, és telepítés közben kikampózott a rendszer. Ezek után nem jön be, safe mode-ban sem és error C0000034 -es hibakóddal üdvözöl. Utánaolvasgatva láttam, hogy elég sok felhasználónak jött ez elő, többlépéses megoldást is találtam rá, de mivel sehogy nem jön be a rendszer, így az felejtős. Valami megoldás, rendszerújrarákásán kívül? Köszi előre is a válaszokat.
-
Morden24
nagyúr
-
Met
nagyúr
töredezettségmentesítő volt futtatva?
A C (rendszer partíció) 0% töredezett
-
Apollyon
Korrektor
Nah akkor válaszolok mindenkinek

ollie: Köszi, végül nem az volt, de megoldottam, most már nem pixeles.
hunfatal: Ahol mondtad ott nincs olyan beállítás, külön a Creative settingsben van csak ilyesmi. Windowsban nem lehet ezeket állítani, Creative volt szíves nem írni normális audigy drivert Win7-re.
Sub-zero: Ahogy hunfatal is mondja, én is azt szeretem ha az összes hangszóróból jön a hang. Attól, hogy a Rear Left, és rear rightból is jön hang még nem lesz szarabb, hátul is ugyanúgy stereo. Ha profi hangzást akarok, úgyis felteszem a profibb AKG fejhallgatóm aztán hello tourist.
Hja és ez egy koncert dvd, nem film, nem zene, hanem mindkettő
Sajna csak stereo hang van rajta alapból, de evva.Már rég volt, de amúgy nincs fent AC3, meg semmi külső kodek, de ami alapból 5.1, azt 5.1-ben játssza le a MP12, AVI-tól wmv-ig mindent! Óje

-
Sweet Lou 6
addikt
-
Met
nagyúr
-
Sweet Lou 6
addikt
Szia Prohardver.
Lenne egy nagy problemam. Roviden :Van legalis windows 7 home edition cd kulcsom, amit ugyebar kaptam a laptophoz, a a problemam, hogy nem kaptam kulon telepito cd-t a gepemhez (nekem kellett volna csinalni, de nem tettem.) Meg akartam particionalni a winyomat, de sikerult valamit elcsesszintenem, ezert tobbet nem kapcsol be a gepem, vagyis bekapcsolt, csak a windows feladta a kuzdelmet az eletben maradasert
. Ezek utan en leformaztam az egesz winyot, hogy sebaj majd ujratelepitem a dvd-rol amit kaptam hozza. (persze az csak egy driveres cd. A kerdesem a kovetkezo? A dell honlapjan vagy valamilyen modon tudok rendelni egy windows telepito dvd-t, elvegre van egy jogtiszta windowsom, csak telepito cd nincs hozza, vagy ezt buktam, ez a kulcs kuka, es ha akarok egy masik oprendszer ismet meg kell vennem?ha kulcs megvan, akkor nem kell újat venned, mert a kulcs maga a licensz. Viszont be kell szerezned egy telepítő médiát, erre több lehetőség van:
1. kérsz kölcsön valamelyik ismerősödtől, akinek ugyanez a verziója megvan, vagy ugyanezt a verziót kapta a gépéhez.
2. felhívod a Dellt, és kapsz tőlük lemezt.
3. ezt inkább privátban. -
Morden24
nagyúr
Szia Prohardver.
Lenne egy nagy problemam. Roviden :Van legalis windows 7 home edition cd kulcsom, amit ugyebar kaptam a laptophoz, a a problemam, hogy nem kaptam kulon telepito cd-t a gepemhez (nekem kellett volna csinalni, de nem tettem.) Meg akartam particionalni a winyomat, de sikerult valamit elcsesszintenem, ezert tobbet nem kapcsol be a gepem, vagyis bekapcsolt, csak a windows feladta a kuzdelmet az eletben maradasert
. Ezek utan en leformaztam az egesz winyot, hogy sebaj majd ujratelepitem a dvd-rol amit kaptam hozza. (persze az csak egy driveres cd. A kerdesem a kovetkezo? A dell honlapjan vagy valamilyen modon tudok rendelni egy windows telepito dvd-t, elvegre van egy jogtiszta windowsom, csak telepito cd nincs hozza, vagy ezt buktam, ez a kulcs kuka, es ha akarok egy masik oprendszer ismet meg kell vennem?Természetesen nem kuka. Hívd fel valamelyik magyar Dell supportert (pl. HRP), vagy közvetlenül a Microsoftot (0612674636), és tuti kapsz választ.
-
artiny
őstag
Win7ben hol lehet megnézni, állítani ha egy program nem ad hangot?
Idegen nyelv oktató programomban(Language Techear) nem olvassa fel a példa szöveget amit eddig felolvasott,de a windows hang szabályzónál (mixer résznél ahol külön ikonok jelzik,hogy melyik program ad hangot) a programban mozog fel-le a hangszínszabályzósáv...de semmi hangot nem ad.(a hangszoro be van kapcsolva..más program ad hangot)megj.: ha feltelepitem virtual xp re akkor megy a hang a programban...
lehet ott lett valmi elállítódva,amikor bekapcsoltam a controlpanel>>>sound - Recording fülön a STEREO MIX-et.(ez azért kellet,hogy elinduljon a COD4 . mivel ez nélkül hibaüzenettel leállt a játék) Próbáltam vissza állítani (apply>>ok),de semmi változás...sok variálás és kombináció ellenére is.
A programban is próbáltam a varróállásokat...de szerintem ott jó minden (azóta volt un és reinstal is a programmal)
-
norbalia87
tag
Szia Prohardver.
. Ezek utan en leformaztam az egesz winyot, hogy sebaj majd ujratelepitem a dvd-rol amit kaptam hozza. (persze az csak egy driveres cd. A kerdesem a kovetkezo? A dell honlapjan vagy valamilyen modon tudok rendelni egy windows telepito dvd-t, elvegre van egy jogtiszta windowsom, csak telepito cd nincs hozza, vagy ezt buktam, ez a kulcs kuka, es ha akarok egy masik oprendszer ismet meg kell vennem? -
Morden24
nagyúr
Idegen nyelv oktató programomban(Language Techear) nem olvassa fel a példa szöveget amit eddig felolvasott,de a windows hang szabályzónál (mixer résznél ahol külön ikonok jelzik,hogy melyik program ad hangot) a programban mozog fel-le a hangszínszabályzósáv...de semmi hangot nem ad.(a hangszoro be van kapcsolva..más program ad hangot)Akkor ennyi, valamit a programon belül kell intézned.
Nem lehetséges, hogy a programon belül meg lehet adni, hogy mire történjen a hangkivitel, és ez rosszul van belőve? -
artiny
őstag
Idegen nyelv oktató programomban(Language Techear) nem olvassa fel a példa szöveget amit eddig felolvasott,de a windows hang szabályzónál (mixer résznél ahol külön ikonok jelzik,hogy melyik program ad hangot) a programban mozog fel-le a hangszínszabályzósáv...de semmi hangot nem ad.(a hangszoro be van kapcsolva..más program ad hangot) -
Sub-ZeRo
nagyúr
nem. Giga 790x ds4. Benne a 940be...
Nem hiszem, h ehez a procihoz kéne bios update. Az van, amit a proci megjelentekor feltettem...A sidebar problemara mi lehet a megoldás?
Nem érdekel a proci. Az usb miatt, mert lehet hogy bugos. Van fent szerintem új bios.
De te tudod. Ha nem találsz megoldást akkor egy bios frissítést kipróbálhatsz.
[link]Sidebar.exe kilövöd, újraindítod a gépet, majd ha nem indul el újra elindítod a minialkalmazásokat, majd megint gép restart. És megnézed.
-
- = Zk = -
félisten
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
chungee
addikt
Értem, köszönöm.
-
Morden24
nagyúr
Én meg 500 gigán vagyok notebookon. Meg van egy external 1TB-vel. A számolgatást meg leszarom, így is nagyon szépen vannak rendszerezve illetve backupolva a holmijaim
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pete_21
addikt
Privátban segítek.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
+1. Most 200 gigán vagyok.
A steam miatt. De amúgy nekem a 80-on, 3 játékkal 24 giga üres hely maradt. Szóval egy 80-as vinyó külön a rendszernek tökéletes. -
Morden24
nagyúr
Dehogy írtam, csak lebuktam, hogy én MinWin-t használok

Amúgy köszi, jaja, gigára gondoltam
(#44914) Sub-ZeRo: 25-30 minden más nélkül, persze. Mondjuk én az egész centizgetős partícionálós biznisztől agyhúgykövet kapok, szóval nekem mindegy

-
scope2007
addikt
-
canniball
nagyúr
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Kiadásonként eltérő, de 20GB szerintem korrekt megállapítás. Ez csak az os, tehát minimum egy 25-30 megás partíció kellene neked, vagy akármennyi, függően a telepítendő programoktól meg egyebektől.
-
scope2007
addikt
-
canniball
nagyúr
-
scope2007
addikt
A következő problémára keresem a megoldást. Meg lehet azt oldani vhogy, akár külső programmal hogy a tálcára rögzített ikonokat mozgatni lehessen és ott is maradjanak?
Amint a kép is mutatja és azt a programot a jobb szélre szeretném, de ha ott elengedem akkor visszaszalad a bal oldalra a legutolsó mögé.
-
scope2007
addikt
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
RootRulez
félisten
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Alapból frissen telepített win 7 ult. 64bit mennyi helyet foglal
-
sfdrakex
nagyúr
Ugyanúgy mint régen dos alatt belépsz a program mappájába amit elakarsz indítani, beírod az exe nevét és enter majd elindul a program.
-
SLYM
veterán
kraftxld, hunfatal kösz a választ. letöltöttem ezt a dosbox-ot, megjelent a régi DOS-os felület. mit kell beleírjak?
"heló, tudom, hogy elég beteg kérdés, de windows 7 64 bit alatt életre lehet valahogy kelteni a warcraft 2 játékot? mindegy hogyan. kösz a választ"
-
canniball
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
-
scope2007
addikt
A következő problémára keresem a megoldást. Meg lehet azt oldani vhogy, akár külső programmal hogy a tálcára rögzített ikonokat mozgatni lehessen és ott is maradjanak?
Amint a kép is mutatja és azt a programot a jobb szélre szeretném, de ha ott elengedem akkor visszaszalad a bal oldalra a legutolsó mögé.
szerintem ezt csak új eszköztárral lehet megcsinálni, és ott az ikonokat nagyra állítod, majd a címsor és és a szöveg megjelenítést kikapcsolod
Aktív témák
-
45000 - 44901
49999 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7 Archívum II.
- (téma lezárva)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - AMD GAMING PC! Ryzen 9 7900 / RX 7900 XTX / 32GB DDR5 / 2TB SSD / X670 / 100w Gold! BeszámítOK
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kész is
Nem kell külön program, ha van benne beépített és tökéletes. 
Akkor most merre?

...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)