Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
Aktív témák
-
norbalia87
tag
Szia Prohardver.
Lenne egy nagy problemam. Roviden :Van legalis windows 7 home edition cd kulcsom, amit ugyebar kaptam a laptophoz, a a problemam, hogy nem kaptam kulon telepito cd-t a gepemhez (nekem kellett volna csinalni, de nem tettem.) Meg akartam particionalni a winyomat, de sikerult valamit elcsesszintenem, ezert tobbet nem kapcsol be a gepem, vagyis bekapcsolt, csak a windows feladta a kuzdelmet az eletben maradasert
. Ezek utan en leformaztam az egesz winyot, hogy sebaj majd ujratelepitem a dvd-rol amit kaptam hozza. (persze az csak egy driveres cd. A kerdesem a kovetkezo? A dell honlapjan vagy valamilyen modon tudok rendelni egy windows telepito dvd-t, elvegre van egy jogtiszta windowsom, csak telepito cd nincs hozza, vagy ezt buktam, ez a kulcs kuka, es ha akarok egy masik oprendszer ismet meg kell vennem?
Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ezek utan en leformaztam az egesz winyot, hogy sebaj majd ujratelepitem a dvd-rol amit kaptam hozza. (persze az csak egy driveres cd. A kerdesem a kovetkezo? A dell honlapjan vagy valamilyen modon tudok rendelni egy windows telepito dvd-t, elvegre van egy jogtiszta windowsom, csak telepito cd nincs hozza, vagy ezt buktam, ez a kulcs kuka, es ha akarok egy masik oprendszer ismet meg kell vennem?