Hirdetés
Aktív témák
-
animatrix11
őstag
üdv
van rá lehetőség hogy a win 7 alát xp-t rakjak, ha a proci nem támogatja a virtualizációt? mert sajna ez a helyzet de kéne
-
Hali!
Régebben írtam, hogy ezidáig nem futottam bele Magyar x64 Ultimate OEM-be, most igen. Feltelepítettem a user gépére, WU, aztán a szükséges driverek, progik, semmi extra.
Pár óra alatt 4-5x BSOD, Irql not less.... meg bad pool header és mindegyiket az ntoskrnl.exe okozza. Ugyebár ezzel nem nagyon van mit kezdeni, mert ez az OS kernel része...
Felraktam a saját dobozos/fullos Angol x64 Ultimate-em, WU, Driverek, ua. progik. BSOD-nek nyoma sincs...
Hajnalban vissza újra a korábbi magyar OEM-et, (mert fanatix vagyok)
WU+Driverek+ua. progik, na mi lett? Igen, igen, megint jöttek a BSOD-ek... 
Ahogy Hofi mondaná: "Az Isten mentsen meg minket a W7 x64 Magyar OEM-től elvtársak..."

Fire.
UI: Hab a tortán, hogy a bootscreen(telepítés indításakor) Vista-s(19"-os CRT monitoron), míg a saját Ultimate telepítésekor meg a W7 bootscreen-el veszi kezdetét a telepítés)
Az MS szerintem semmi mást nem csinált csak WAIK-al belevágta a magyar nyelvi fájlokat(amit bárki megcsinálhat maga is amúgy) meg valamit elxart... -
kovacszk
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a laposomon most win 7 home premium x86-van fent, ezt szeretném lecserélni 64 bites verzióra, van rá esély hogy az x86 kódjával meg tudom ezt tenni. Ha nem akkor pedig van e mód x86-os licensből x64-et csinálni.
-
Laccoss
addikt
válasz
Bazzzs
üzenetére
Ez így nagyon komoly
De ugye nem MSDN? Hanem tisztaszoftveres?Amúgy ezt találtam: [link]
Egzee: Első körben talán próbáld ki a Windows Upgrade Advisor-t, hátha már ott kibukik valami inkompatibilitás, driver szinten. Ha nincs eredmény, lehetne, hogy a hardvereket egyenként leteszteled, mondjuk nem sok szokott lenni ma már ami nem integrált alapokon van. De ha van videókártyád, és van vga kimenet az alaplapon akkor videókártya kiszed, és úgy próbáld használni.
-
Egzee
őstag
Valaki segítsen plz!!! Hsz
SLYM: Ha az alaplap chipset azonos és az alaplap gyártó is akkor esélyes, hogy megúszd, de ha más a chipset felejtsd el...
-
SLYM
veterán
alaplap cserénél újra kell tenni a windowst?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Bazzzs
üzenetére
Közben kipróbáltam, gondoltam, max szól, hogy ez a kód nem jó. Elindítottam a windows anytime upgrade programot és beírtam az Ultimate liszensz kódját. Elindult a frissítés és 10 perc után már az Ultimate indult
Viszont így továbbra se értem, hogy akkor mit jelent az upgrade verzió (vagy ez is az volt?) 
-
tom_tol
addikt
Sziasztok
használ valaki Norman antivirust és ha igen milyen a tapasztalat
kösz
Üdv -
Bazzzs
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Köszi a választ, de a professional az most van fent a gépen. A tisztaszoftver keretében az egyetemi felületen tudtam igényelni egy liszensz kulcsot, utána pedig letölteni magát a windows-t. Mindenhol ultimate volt írva, illetve a letöltött mappa is a 'hu_windows_7_ultimate_win32...' névre hallgat. Ha beolvastatom az image fájlt, akkor megkérdezi, hogy telepíteni vagy frissíteni szeretnék-e. Viszont a frissítésnél azt mondja, hogy két windows 7 verzió között használjam a windows anytime upgrade programot. Az viszont kér egy upgrade kulcsot. Azt nem tudom, hogy az ultimate kódjával lehet-e frissíteni a professional verzióról vagy mit takar ez az upgrade kulcs.
-
Bazzzs
senior tag
Hmmm... egyszerűen nem találok megoldást a problémámra. Felteszem itt is a kérdést, hátha valaki tudja a választ

Van a gépemen egy jogtiszta Windows 7 Professional. Mivel egyetemista vagyok, így tudtam igényelni a tisztaszoftver program keretében egy jogtiszta Windows 7 Ultimate verziót. Elvileg csak pár dologban tér el a kettő, de szeretnék frissíteni az új verzióra. Akárhol és akárhogy kerestem azonban a neten, mindig csak arról találtam leírást, hogy a különböző verziók között át lehet térni, ha veszek egy upgrade verziót. Arról viszont nem találok sehol se leírást, hogy teljes Ultimate verzióval (nem upgrade) lehet-e frissíteni. Magyarán, ha a windows upgrade anytime programba én a most kapott Ultimate kódját írom be, akkor azzal lehet frissíteni vagy újra kell telepítenem az egészet? Előre is köszi, ha tudja valaki
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Szerintetek a következő konfigra fel lehet tenni Win7-et?
AMD Sempron 3200+(1,6 Ghz), 1 GB Ram, Nvidia videokártya. Régebbi laptopról van szó.
Elvileg úgy olvastam, megfelel a rendszerkövetelménynek, de vajon hogy futna rajta?
Aki esetleg megpróbálta hasonló erőforrásokkal beírná a tapasztalatát? Előre is köszi. -
dangerzone
addikt
Windows hiba okozhat gép újraindulgatást?

-
bobsys
veterán
válasz
JamesHolden
üzenetére
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Van egy asztali gépem Win7-tel (32bit) ill. egy notebookom XP-vel (32bit) mindkettő vezetékes úton kapcsolódik egy D-Link routeren keresztül a nethez.
Szeretném ha az asztali gépen láthatnám a notimon levő partíciókat!
(szeretnék rá másolni, róla törölni, ergo teljes hozzáférést szeretnék hozzá)
Hogy lehetséges ez? Mit kell az egyik ill. mit kell a másik gépen beállítanom?
Létezik erről valami részletesebb leírás?Köszi
-
Atom_Anti
senior tag
Windows 7 prof X64em van (eredeti) és olyan problémám van hogy elszállt internetkapcsolatom. Vagy is nem, de nem tudok internetelni sem Operában, sem IE-ben. Az IE hibakeresője szerint semmi hiba nincsen, de oldalt nem tölt be, pedig kapcsolódva van az internethez. Ha átjövök a régi XP prof x64-be ugyanazona a gépen, hálozaton, akkor megy az internet. Valaki tudna megoldást mondani problémámra?
-
Laccoss
addikt
válasz
artiny
üzenetére
Mozilla oldaláról kell olyan kiegészítőt leszedni, hogy Flashgot. Mikor telepíted beépül a firefoxba, és ha olyan helyen jársz ahol flash van, és menthető, akkor egy kis filmszallag (mozi) jelenik meg alul a statuszsornál. Arra rákattintva menti, az mp3at, vagy flv, vagy mp4et, vagy épp amilyen formátumban meg van hívva a lejátszóba a fájl.
-
petrusz82
aktív tag
Az megoldható -e valahogy, ha van egy merevlemez első partícióján egy 32 a másikon pedig egy 64 bites win7, hogy a 32 bites törlöm a 64 bites alatt a lemezkezelőből, majd összevonom az üres területet a 64 bitesével? Mert nincs sok kedvem minden újratelepíteni.
-
pckownz
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Csak egy tipp:
Javítási indítás? -
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Ma frissítettem biost a gépemen. Azóta a windows nem hajlandó betöltődni normálisan. Vagyis bejön az asztal, az ikonok, meg pár program a tálcán, viszont egy idő után megáll a programok betöltése, és szörnyű lassú lesz az egész. Még 10 perc alatt sem töltött be szinte semmit.
Most is csökkentett módból netezek.Nem lehetne evvel valamit kezdeni, hogy ne kelljen újratennem a windózt?
-
raczger
őstag
Olyan problémám lenne, hogyha a gépet nem hálózatról kapcsolom be, aztán rádugom, és játszanék akkor nem megy vissza a gép teljesítménybe, hiába van teljesítménycentrikusra van beállítva. Játékot futtatva kb fele fps-em szokott lenni ilyenkor, everest szerint a vga órajele rendben van, viszont a proci szorzója marad a minimumon, 6x-os szórzón, tehát 2ghz helyett 1ghz-en üzemel. Vista és XP alatt ilyen problémám sose volt. Energiagazdálkodásnál a maximum cpu terhelés 100%-ra van állítva mind hálózatról, mind akkuról.
Win7 Prof 32bites -
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez
üzenetére
Tegnap ezt a problémát megoldottam egy ScanDisk-kel, de ma megint előjött. Szerencsére tegnap csináltam egy rendszer vissza állítási pontot is, így nem kellett megint kínlódnom vele, nem tudom mi lehet a baj... Windows betöltés, "Üdvözöljük" felírat után fekete háttér, egérkurzor semmi más...

-
LuiT
aktív tag
Win 7 x64, 6GB RAM-al használok.
A következő problémába ütköztem:
CD-t, vagy DVD-t a gépre felmásolni lassú és néhány fájlt kihagy, írásvédetségre hivatkozva, vagy híbásnak itéli. Ugyan ezeket a lemezeket virtuális XP alatt viszont gond nélkül másolja fel a gépre.Mi lehet a magoldás, vagy a hiba oka???
-
Egzee
őstag
Valaki segítsen legyen szíves, aki ért a BSOD-khez.
Elkezdett BSOD-t dobálni a gépem és a Win7 a kernel fáljljaira hivatkozik. Tegnap újraraktam, de nem oldódott meg, biztos hardverhiba, de én nem tudom megfejteni a hibát. Bemásolom a hibajelentést, valaki segítsen legyen szíves.
Windows 7 64bit
hardverek a profilomban vannak
Nagyrészt erre az ntoskernelre hivatkozik, de volt már kb 3 fajta BSOD, de azok elvesztek az újratelepítésnél, azt hittem megoldódik... -
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Mi a megoldás arra, hogy a WinMobile-os PDA-mat a PC-vel USB-kábelen keresztül összekötve a PDA-t sima USB háttértárként (ld. pendrive) lássa a PC, és az MS ActiveSync megkerülésésével lehessen file-okat mozgatni?
Win7 az asztali rendszer.Köszönöm
-
strebacom
senior tag
Szeretném megkérdezni, hogy a Windows licenc lejárt...üzenetet miért irja ki.....elég gyakran jelentkezik, bármilyen másik proginál is, pedig aktív a Win7-em.....

-
artiny
őstag
Hova mentödik el a w7-n a zene,videó pl.youtube amit a neten nézek vagy hallgatok?
Föleg a zene érdekelne. Amit nemtudok letőlteni zenét,de megtudom hallgatni azt kimásolnám arról a helyről ahova mentődik - ezt meglehet oldani?
Itt van egy pl. link amit meglehet hallgatni[link]zenet. -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nincsen megosztva. Még a homegroup sincs belőve, semmi. 2 napos rendszer. Annyit csináltam, hogy a Users (ami én vagyok) még adtam hozzá engedélyeket, mert 3-at, vagy 4 volt kipipálva alapból. Most 1 híján az összes. És akkor is ezt csinálja.
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hali!
A Nyilvános mappa nincs megosztva esetleg hálózaton?
Ace Ventura
Chipset-et NE! Jelen pillanatban még abban a stádiumban vagyunk, hogy nem mindegyik gyártó képes 100%-ban kompatibilis chipsetet készíteni, szóval többet árt, mint használ...
Persze ez nem mindegyikre igaz, de ha nem muszáj, akkor hanyagold. Amihez nincs driver(eszközkezelőben nem ismerte fel), akkor lehet a Windows Update-el illetve a gyári/gyártó oldalakkal probálkozni.Csak akkor lehet szükség a lassú formázásra, ha tudod, hogy esetleg sérülhetett a HDD korábban, vagy tutira kártevők hemzsegnek rajta...Előbbi esetben, mert legalább a BAD sectorok lefoglalásra kerülnek, ha vannak újabbak akkor azok is(gyors format ezt nem teszi meg, csak a már ismerteket rögzíti), utóbbi esetben meg nem magyarázom miért...

Fire.
-
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Csak hang, meg a vga és elég neki.
A win7 törlése is jó. A vistáé is ilyen volt már.
-
Ace Ventura
addikt
Na gyerekek!
Látom nemcsak nekem vannak ilyesmi kérdéseim.
Mit tegyek fel win7 32 bithez?Eszközkezelőben nem keres semmihez drivert, még a vga-hoz sem.Valamit azért csak fel kell tenni neki.Chipset, lan, hang, stb, vagy bizzam az op rendszerre?
A másik kérdésem, hogy XP telepités előtt egy teljes formázás 30 percig is eltartott, itt 1 perc alatt kész van.Mennyire megbízható a win 7 formázása?Nem kell előtte legyalulni rendesen a vinyót? -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Rosszul emlékeztem

-
Gabás
addikt
válasz
Lokids
üzenetére
nos, ezért van lehetőség más nyelv feltételére más verzióknál is, de az erre vonatkozó licenfeltételeket nem ismerem
-
válasz
SOMASOMA
üzenetére
Hali!
Ha pakoltál fel chipset-et is a CD-ről, akkor az okozhat ilyet, mert az egyik hiba, az a CPU driver okozza. A másik lehet egyenesági következménye ennek, de ott a Directx Multimedia System modul okozza a bajt. Ez lehet Hang vagy Video driver probléma is.
SLYM
Jó pár különbség van, de "hétköznapi" felhasználók számára ez lényegtelen.
User szempontjából az lehet fontos, hogy használ-e 4G vagy több memóriát, ha igen akkor x64, ha nem(és nem is tervez venni, vagy pl laptop, amibe amúgy is csak max 3G RAM megy) akkor meg maradhat az x86-nál. Szóval jelenleg a választásnak ez szokott a legfőbb szempontja lenni.Ha valaki x64 -et telepít, akkor azért illik meggyőződni előtte arról, hogy minden perifériához legyen driver, legalább egy Vista x64-es. Bár a Windows Update-ről sok mindenhez jön le driver, de egy öregebb scannerhez stb, már nem biztos...
Fire.
-
-
SOMASOMA
csendes tag
Sziasztok!
Segitsetek légyszíves a hiba feltárásában. Most raktam fel az új gépre egy win7 enterprise-t, de eddig kétszer bevillant egy hibával. A drivereket cd-ről tettem fel, most probálkozom a legfrissebbekkel
BlueScreenView -
SLYM
veterán
hali. mit jelent, hogy egy windows 32 bites, vagy 64 bites? miben különböznek ezek? XP-nél és Win 7-nél is érdekelne ez. köszi
-
Lokids
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez mekkora kibb@szás...
-
biker
nagyúr
van egy kis bt gps gondom.
xp alatt jó volt a haicom 407bt modul.
most win7s alatt összepárosítom, okénak mondja, de nem csatlakozik össze, sőt, a bt menüben szürke az eszköz csatlakozásának engedélyezése fül. vagyis az automata csatlakozás -
-
Lokids
addikt
Azt tudja valaki hogy lehet új nyelvet installálni a win7 alá? Mert most angol van, de ősöknek kell a magyar. Viszont mikor megpróbáltam feltenni azzal szembesültem, hogy a Keyboards and languages fülön csak a keyboard beállításra van lehetőség. Hiányzik az a menü amivel nyelvet lehet hozzáadni.
Valaki tudja erre a megoldást? -
RootRulez
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Ettől függetlenül változatlanul a Win7-et ajánlom. "Próbáld ki" és ha bejön megveszed...
-
Laccoss
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
7600 az verziószám, és gyakorlatilag RTM vagyis végleges kiadás. Persze igazából a 16385ös a végleges, tehát 7600.16385. Az meg hogy eredeti attól függ hogy kóddal vagy loaderrel aktiváltad. Mert az előbbi eredeti, utóbbi crackelt.
-
RootRulez
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Manapság már teljes nyugalommal Win7.
Hacsak nem StarCraft-al akarsz LAN-ozni, mert IPX/SPX nincs Win7ben ;
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Xp vagy Win7 játékok alá? -
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Elsődleges van. A win 7 partíció. Töröltem egy 200 gigás vinyót, és csak elsődleges meghajtót tudok belőle létrehozni. Nekem meg logikai kellene.
Xp alatt meglehetett csinálni, itt meg nem tudom.
-
-
Ronyman
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mennyire igazad van! Már használtam ezt a programot, de most valahogy kiment a fejemből. Akkor nem lesz prof verzió!

Köszönöm!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ma reggel bekapcsolnám a gépet, de az üdvözöljük képernyő után fekete képernyő fogad,m ami érdekes, hogy egérkurzorom van, tehát a képet gyönyörűen megjeleníti, csak épp az semmi + egy egérkurzor. Csökkentett módban bejön... Valaki találkozott már hasonlóval?
Nem gányolt Windowsom van
Üdv: RR
-
A win7-ben létre lehet hozni logikai meghajtót? mert csak elsődlegest tudok létrehozni.

-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
válasz
Ronyman
üzenetére
Hali!
"Valószínűleg a Prof. verzió mellett fogok dönteni az xp mode miatt."
Csak ez miatt nem érdemes. Használj VmWare-t, nagyságrendekkel jobb, mint az xp mode. Én is xp mode-ot használtam sokáig, de aztán kíváncsiságból felpakoltam a VmWare-t, azóta az XP mode repült is.VmWare Player - teljesen ingyenes
Ilyen dolgokra is alkalmas
A fizetős változathoz képest(Workstation) alapvetően ennyi a különbségSzóval szerintem tegyél vele egy próbát...
Fire.
-
negyedes
addikt
válasz
Ronyman
üzenetére
Ha csak annyira kell az xp mode akkor nem lesz semmi gond.
Szerintem be fog valni. Nekem msdnaa-as programbol van legalis win 7em, de ugyis masik orszag fia vagyok szoval esik a tisztasoftve 
#20017: ujraparticionalaskor sem engedi? Vagy azt nem szeretned mert az egyiken adatok vannak? Sima formazas utan se engedi?
-
Ronyman
aktív tag
válasz
negyedes
üzenetére
Tosee, negyedes!
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
Valószínűleg a Prof. verzió mellett fogok dönteni az xp mode miatt. Nem játékra kell. Van egy honlaptervező programom amit mindenképpen használni szeretnék, mert egyik ismerősömnek abban készítettem el a honlapját, amit rendszeresen frissítenem kell, de a 64 bites win7-tel nem ment. Na most vagy a 64 bit miatt vagy csak xpvel megy normálisan. Nem tudom.
Egyelőre marad 2gb memória, nem hiszem, hogy 2-3 hónap alatt most bővíteni fogom a gépem.
Köszönöm, hogy adtál tippet, hogy hol rendeljem meg, de egyelőre csak kipróbálásnak teszem fel. Ha beválik megrendelem, de nekem minimális összegért adják, mert tanár vagyok. (Ha diákok/tanárok vagytok akkor ezt ti is megtehetitek a Tisztaszoftver oldalán )Köszönöm a válaszokat!
Üdv: Ronyman
-
negyedes
addikt
válasz
Ronyman
üzenetére
3 fele verzio van: Home Premium, Professional, Ultimate. A tobbit nem lehet kapni boltban, csak a 3. vilag orszagaiban. Otthoni hasznalatra eleg a Home Premium, ha kell az xp mode akkor prof, ultimate folosleges. Elore szolok xp mode nem jo jatekra! Nincs benne 3d gyorsitas.
Ha tervezel a kozeljovoben 4 gb ramig valo bovitest akkor 64bites ajanlott, gondolva a jovore. Ha nem akkor mehet siman a 32bites.
Te nem vagy rendszergazda, senki se az. Ez mar Vista ota igy van. Eleg bena program lehet. Az uacon keresztul engedelyezes, hogy elinduljon a telepito es felrakja magat.
Meg egy jotanacs: az amazon.co.uk-rol erdemes rendelni, sokkal olcsobban kijosz. Ha kell a magyar nyelv, akkor azt siman, legalisan felteheted.
petrusz82: a CPU-d tamogatja a 64bites modot?
-
petrusz82
aktív tag
Kis segítséget kérnék! Fel szeretném rakni a win7 64 bites verzióját, azonban mikor a telepítő betölt, egyik particióra sem engedélyezi a telepítést. 32 bites az meg simán felmegy.
-
Tosee
őstag
válasz
Ronyman
üzenetére
Szia!
Erre a konfigra elég a 32bites! Verziók közül pedig egy Home Basic / Premium!
Verziók összehasonlítása
Amennyiben tervezed a memória bővítését +2gb -al, akkor érdemes lehet 64bittel próbálkozni! -
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Most már eljött az idő, hogy a laptopomra windows 7-et telepítsek. Annyi verzió van már ebből az oprendszerből is, hogy már nem is tudom hol áll a fejem. Elolvastam az első hozzászólást, amiben van egy link a verziókról.
A következő lenne a kérdésem:A 64 bites vagy 32 bites verziót tegyem fel? Érdemes a 64 bitest feltenni?
Átlagos felhasználásra melyik rendszert ajánljátok Starter.....Ultimate?A gépem adatai:
Acer TravelMate 5520G
Proci: TK-55 Athlon 64 X2 dual core 1,8 ghz 2X256 L2 cache
VGA: ATI Mobility Radeon HD 2400XT
Mem: 2X1gbVolt már fent valamilyen 64 bitesverzió, de azon nem nagyon futottak a programjaim, most már látom, hogy van XP mode, szóval megpróbálkoznék a telepítéssel. Olyan probléma is előfordult, hogy nem tudtam telepíteni arra a meghajtóra amin a win 7 volt, mert azt írta, hogy rendszergazdai jog kell, hozzá, pedig én rendszergazdaként léptem be!!
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdv: Ronyman
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hát a bios át van írva... Azért az mégis csak nem gyári bios.
Hogy évek óta megy, az egy dolog. Lehet most kezdi megadni magát. Nem lehet tudni.
A tuningot a win 7 meg nem nagyon komálja sajnos, nem xp.
Megrepedt? Akkor ne csodálkozz rajta, ha hibázik a kari.
Azért egy másik gépben megnézném azokat a karikat.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kész, eddig nem volt kékhalál. Kell neki pár nap mire előjön.
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
és Fire/SOUL/CD köszi a megoldásokat, rá fogok nézni!
Sub-ZeRo! Nem forró a legjobb hűtők vannak rajtuk, mindkettőn egyforma, a bios nincs módosítva mióta tuningoltam a gépet, a VGA biousuk viszont át van írva 'kissé'! A tápom bírja, évek óta bírja. Egy időben a GTX és 7600GS is volt bent, ment. A tuning marad, mert évek óta így megy nem volt vele gond. Ja mindkét kártya Vmodos, de ezzel sem volt gondom soha.
Várom a másik ultrát (gyári OC) addig nem akarok rendszert telepíteni, pedig jó lenne már kideríteni mit akarok eladni és mi marad nálam.
Amúgy atájt indultak a kékhalálok amikor az ultrán elkezdtem a matatást, és emlékszem meg is lepett hogy a gtx alatt is omlottam amikor azelőtt nem volt vele gondom. Hm! Rengeteg órajelet kipróbáltam és sok driver volt már a gépen. Az már nálam hagyomány, hogy miután felteszi a win update az nvidia drivert (az újat) és újraindulok azonnal beomlok. Mióta az eszemet tudom ezt csinálja. Mindig kell egy + restart és helyrejön.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hali!
1. Töltsd le ezt: Guru3D - Driver Sweeper
2. Töltsd le a legutolsó W7 (x86 vagy x64) NVidia drivert: [link]
3. Eszközkezelőből töröld a kártyát
4. Használd a Driver Sweeper-t (csak a Displayt jelöld be, nehogy olyat is leszedj, amit nem kellene)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
5. Reboot
6. Új NVidia driver telepít és megint reboot(ha kéri, ha nem)Ezzel a módszerrel legalább a szoftveres(driver) hiba kizárható, vagy legalábbis minimálisra csökkenthető. Ha meg esetleg HW-s a gond, abban Sub-ZeRo adott jótanácsokat.
Fire.
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hát akkor a GTX-ek is ki kellene próbálod, hogy kékhalálozik e. Ha igen, akkor lehet hogy a 2 kártya esetleg túl forró, vagy a biosban van el állítva valami. Vagy egy bios update a végén szóba jöhet, hátha az újjal már jó lesz és nem lesz kékhalálod.
Esetleg táp probláma is lehet. Lehet hogy az ultárnak kevés a táp, esetleg a csatlakozó nincs jól bedugva, vagy egy másik tápcsatit kellene kipróbálnod. Hirtelen ennyi jutott eszembe.Ja és ha tuning van a gépen akkor vedd vissza, hátha az nem tetszik a rendszernek.
-
Üdv Win 7 topic! Adott egy win 7 ami olyan fél éves, rengeteg VGA karim megfordult benne (4 legalább). A legtöbbet mostanában egy 8800GTX és egy 8800Ultra váltogatja egymást. A baj csak az hogy rendszeresen összeomlok, kizárólag indításkor, ha már megy a gép atombiztos. Takarítás után kicsit ritkultak a kékhalálok, de ma reggel nem tudtam elindítani a gépet. Javítsára kellett mennem, na ná hogy nem tudta megoldani, a befejez gombra a gép kikapcsolt, ezután viszont simán elindult, minden a 8800Ultra alatt történt. Betettem a GTX-et, azzal megy de gyanítom, hogy ezzel is hosszú idő után kékhalálozni fog. Sajnos jelenleg ezen a két kártyán tudom csak "tesztelni". A kérdés, miért van ez? A HW hiba nekem nem esne jól tehát csak SW lehet.
Megártott neki a sok VGA? -
válasz
üzenetére
Hali!
Hát ha nem "ismernélek" régebb óta más topic-okból, akkor most azt mondanám, hogy hát ja, jó elbarmoltad a beállításokat, aztán most valamire rá kell fogni, csak lököd a rizsát...

De mivel ez nem így van, így csak azt tudom mondani, hogy ez az újdonság erejével hat számomra(meg szerintem még jó pár "szaki" számára is). Ilyenről még nem is hallottam, hogy a W7 azért nem megy le alvásba, mert egy Linux van mellette illetve a Grub...
Mindig tanul/tapasztal az ember...
Fire.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
WU+Driverek+ua. progik, na mi lett? Igen, igen, megint jöttek a BSOD-ek... 

De ugye nem MSDN? Hanem tisztaszoftveres?
Viszont így továbbra se értem, hogy akkor mit jelent az upgrade verzió (vagy ez is az volt?) 

Szerintem be fog valni. Nekem msdnaa-as programbol van legalis win 7em, de ugyis masik orszag fia vagyok szoval esik a tisztasoftve
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)