Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Bluetooth hangszórók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Házimozi belépő szinten
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Mert előtte semmi gond nem volt a géppel, miután felpakoltam, meg elvégezte a dolgait, majd restart-ot kért, már nem indult a masina, azért...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Visszaállítottam a rendszert a soluto előtti állapotra és megint ment minden rendesen...Én meggyőződésből mondom (ami mögött van kb 17 év tapasztalat), hogy a Windows-nak (nem csak a W7-nek) 2 dologra van alapvetően szüksége. Az egyik a registry/temp karbantartása, a másik meg néhanapján defrag.
A különböző rendszer-optimalizálók legtöbb esetben több gondot okoznak, mint hasznot, még akkor is, ha első "látásra" nem is veszed észre a "jótékony" hatásukat.
(Pl egy valag szolgáltatást letilt, de a későbbiekben meg kellenének és akkor van az, hogy hát ez miért nem működik, meg az miért nem működik, arról meg már elfeledkezik a user, hogy pl fél éve használt ilyen optimalizálót)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor milyen alapon jelented ki, hogy a Soluto felelős egy személyben a bsodért?
-
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Ebben tud valaki segíteni?(#44047)
"A Games For Windows Live-ban szeretnék offline profilt létrhozni az online mellett, viszont ahol a profilokat kéne létrehozni, nem lehet csak online-t ( nincs ott ez a lehetőség ). Erre van vmi megoldás?Igen, tudom, hogy ez nem ide tartozik és ezért bocsánat, de nem tudom hol kéne megkérdezni ezt és itt azért vannak sokan, így nagyobb az esélye, hogy tud valaki segíteni.
" -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Utánanéztél, miért volt bsod?
-
-
flash-
veterán
sziasztok
nekem olyan programra lenne szükségem amivel kideríthető hogy melyik program miatt indul lassan (boot)a windows 7 -
deter
aktív tag
Esetleg valaki megtudná adni, MSDN-ről letölthető magyar Windows 7 Proffesional x64 SP1 képfájl hash (SHA1) értékét? Tehát csak ami bizonyosan az MSDN-ről való.
üdv_
deter -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ErosenZold
üzenetére
Ne foglalkozz vele, a kártya úgy sem tudja a teljes jelút alatt a 24 bites felbontást. Ahhoz már legalább Audigy2 kellene, az SE meg a sima, első generációs Audigy (ami szintén nem tudja a teljes jelút alatti 24 bitet) butított változata.
Psychonaut: Thinkpadek tudják bios szinten.
-
ErosenZold
senior tag
Na végülis sikerült felizzadnom egy Win7-et. De amikor megpróbáltam 24 bitre átálítani a hangot, kaptam egy hibaüzenetet, hogy egy mási keszköz használja jelenleg, majd miután leokoztam elment a hang, független attól hogy 16 biten van jelenleg a hang. A mikrofont érzékeli, szóval nem a hangkártya szart be. (Sound Blaster Audigy SE kártya)
-
vgergo
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi az infót, de mikor saját tulajdonba akarom tenni a mappát, akkor azt írja ki, hogy "Hozzáférés megtagadva."
-
oli83
tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valami olyan trükkötök, amivel fel lehetne cserélni két gomb funkcióját?
Ctrl-t szeretném felcserélni az Fn-el. Meg még pár másik gombot. PGUP-ot Home-val, PgDn-t End-el............ (Így jobban kézre esne.)
Ez valami Windows-os beállítás lehet, vagy, külön progi kellene hozzá?
Lenovo laptopoknál bios-ba fel lehet cserélni az Fn-t és a Ctrl-t, de nekem sajnos nem ilyen masinám van.Üdv.: oli83
-
pzstm
titán
válasz
Psychonaut
üzenetére
még egy lájk....izé ez nem az az oldal akkor csak plusz

-
Morden24
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
+1 a Shark007-nek

-
Edween
őstag
.mkv kiterjesztésű fájlnak, hogyan lehet megjelentetni a miniatűr nézetet, van rá valamilyen lehetőség?

-
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
kössz a segitséget, de szerintem bill gates közbe avatkozott, mert hirtelen hajlandó lett a telepitő formázni... Csak igy magától és már lassan fel is mászik rá a Win7 elméletileg. Ha nem akkor még visszatérek
-
válasz
ErosenZold
üzenetére
Ha a W7 telepítőről boot-olva képes voltál eljutni a parancssorig, akkor a bootrec /fixmbr parancsot add ki. Nem tudom, milyen a partícióstruktúrád, azok típusai, úgy hogy csak saját felelősségre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ErosenZold
üzenetére
Mert nem jó szintaxissal használod. [Windowsos CMD szintaxisok - link]
FORMAT drive: [/FS:file-system] [/V:label] [/Q] [size]
Tehát neked pl. az E meghajtóhoz a format így kell kinézzen:
format e: /FS:ntfs /V:cuccok
-
ErosenZold
senior tag
Miután parancsosrban kiválasztottam azt a particiot amit formázni akarok miért nem formázza meg a
FORMAT FS=NTFS parancsal? Azt irja válaszon ki egy kötetet majd próbálja újra, de ezt már csináltam
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Köszi srácok!
A dátumok azonosak voltak, de nálam a system32-ben lévő rasapi mérete kisebb volt. Linux alól felülírtam, most minden fasza. Végre a routeremhez is tud kapcsolódni a gép simán.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valaki aki frissíti is a rendszerét win updattel, az feltenné nekem netre a Rasapi32.dll fájlt a windowsból? A korábban írt hiba mellett egyéb hálózati hibákat is okoz a fájl.
2shared.com, toldacuccot.hu, stb., hálás lennék érte!
-
ErosenZold
senior tag
Ez tök érdekes. Ha felrakom az ubuntut akkor a telepitő eljut a formázásig, de amint törölni, vagy formázni akarom a 100 gigás particiót úgymond ismét lefagy. Pörög a kis kör mintha csinálná, de nem csinál semmit
-
pete_21
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Azóta kaptam még egy kékhalált, amikor ki akartam lépni az Assassin's Creed Brotherhood-ból, ez most BAD_POOL_CALLER-re hallgat, ez is a dxgmms1.sys-re hivatkozik.
Még ennyivel kiegészíteném a hsz-emet: én a memóriámat CL4-4-4-12-n használtam, 2,1 V-on. Pár napja visszaraktam mind a feszültséget, mind az időzítéseket automatára, és azóta kaptam ezeket a BSOD-ket. Lehetséges, hogy valami automatán rosszul lő be, és amiatt van? :S
Most átraktam 5-5-5-15-re, és a feszt pedig automatára.
Illetve pár napja feltettem az új Intel Chipset drivert, de ahogy láttam, alig frissített valamit, talán csak 2 dolgot. Az nem okozhat ilyet, ugye?
Köszi a válaszokat! -
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát de most őszintén, mi a herémért fagy le ez a csoda, akkor ha le akarok formázni egy teljes 100 gigás particiót amin van 1 grub? Most őszintén, mit érdekli, hogy az egy GRUB ha az egészet akarom formázni?
*Mind1, most rakok fel egy ubuntut aztán leformázom arról, de ha akkor se lesz jó kibaszom az ablakon az biztos
-
válasz
ErosenZold
üzenetére
Nem a W7 hibája, hogy a GRUB a kiskirály a rendszereden...
Ha akarsz W7-et arra a HDD-re, akkor meneszteni kell a GRUB-ot, nincs más út vaze...
(Magyarul mentsd el másik hdd-re/írd ki stb a tényleg fontos/pótolhatatlan adatokat, aztán gatter...) -
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
az a gáz, hogy a másik particiókon vannak fontos adatok
Nem gondoltam volna, hogy sokszáz újrarakás után most baszik ki velem ez a fos. -
válasz
ErosenZold
üzenetére
Válassz fegyvert
Minden partíciót le kell törölni és hozz is létre egy elsődleges NTFS partíciót vele, aztán majd a W7 telepítőből feldarabolhatod ha kell. (Ez esetben azonban létrejön a 100megás rejtett partíció. Ha ezt el akarod kerülni, akkor 2 db elsődleges NTFS partíciót hozz létre és azt csak formázni kell csak majd a W7 telepítővel, ahol kiválaszthatod, hogy hova telepítsd az OS-t)woland_y2k
Az sajnos nem "teljes" megoldás , csak részmegoldás, mivel amit linkeltél, az azt feltételezi, hogy le lett(ek) törölve a partíció(k) és újra létre lett(ek) hozva.(épp ez a gond, hogy nem)
Természetesen ezt is meg lehet játszani parancssorból, csak így látatlanba inkább nem írom le, mert "könnyen" le lehet commandból takarítani azt is, amit nem kellene...
-
Воланд
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Ami még ugyanígy lassított nekem az egy üres sd-microsd átalakító volt, amiben nem volt kártya, csak gondoltam azt tartom benne a műanyagdarab helyett. Ugyanazt a hatást váltotta ki, mint a floppy le nem tiltása. Bár nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Linux live cdvel törölj el minden partíciót és úgy bootolj a win7 dvd-ről, más ötletem nincsen.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Formáznám en, ha a GRUB nem a C-n lett volna és igy nem indul el az openSUSE, live Cd-m meg nincs hozzá
-
válasz
ErosenZold
üzenetére
Nem volt előtte esetleg más OS (tipikusan Linux) telepítve a HDD-re? Ha igen (meg ha nem akkor is), érdemes lenne előparticionálni és formázni a vinyót.
-
fatal`
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
BIOSban floppy tiltva? Ha nincs, akkor is továbbmegy csak rohadt lassan.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, most próbálom 1-2 perc és kiderül hogy működik-e de remélem hogy igen mert már felcseszett

*UPDATE* Sajnos nem jó, beállitottam a type ot AHCI re de ugyan eddig jut el, azt mutatja, hogy tölt közbe meg nem
-
válasz
ErosenZold
üzenetére
SATA AHCI-t kapcsold be a BIOS-ban. Nekem régebben a Hitachi HDD-kre (NCQ-sak) nem lehetett IDE módban telepíteni a W7-et (de a Vista-t sem), egy ponton (talán a területi beállítások után) csak a szép zöld háttér ácsorgott és nem ment tovább.
(Azért IDE módban akartam telepíteni, mert akkor nem kellett volna integrálnom az XP-be az AHCI drivert, de nem így lett
)Laccoss #44046
Esténként valamelyest lassul a net, de igazából az online játszásnál (mivel évek óta játszom azzal a játékkal) már tudom, hogy melyik szerverek, amik biztosan nem laggolnak még így sem. Nem 2011-es a játék, lehet, ha egy új játékkal szeretnék játszani a neten, ahhoz már kevés lenne, de ez nem fenyeget, mert abszolút nem érdekelnek a játékok (főleg nem ez a"szétlövök mindenkit" kategória (kivéve azt az egyet), max stratégiai játékokkal játszom, de sajnos annyi felesleges időm nincs. (Tegnap és mai csak azért van, mert az egyik iparosnak tegnap be kellett vinni a gyerkőcét a kórházba, aztán bent is fogták, és ma sem tudott jönni (lakásfelújítás a köbön zajlik nálam)) -
ErosenZold
senior tag
hello
Az miért van, hogy a Win7 boot dvd-je nem hajlandó betölteni? Pontosabban egy ideig betölt, amig kiirja, hogy Microsoft Corporation és megy felette a zöld cucc, de onnan nem hajlandó tovább tolteni. Próbáltam már 3 különböző Win7 verzióval is de egyik sem volt jó.
(Igen, nem eredeti a Windows-om, de tökéletes nem agyon fosott rendszereket próbálok.)
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
A Games For Windows Live-ban szeretnék offline profilt létrhozni az online mellett, viszont ahol a profilokat kéne létrehozni, nem lehet csak online-t ( nincs ott ez a lehetőség ). Erre van vmi megoldás?
Igen, tudom, hogy ez nem ide tartozik és ezért bocsánat, de nem tudom hol kéne megkérdezni ezt és itt azért vannak sokan, így nagyobb az esélye, hogy tud valaki segíteni.

-
Laccoss
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
De ha berakod végtelenre a pingelést, akkor biztos lesz ott valami. Nekem speedtestnél sem írt gondot, csak a multiplayer játéknál. És mikor elvégeztem a reg bejegyzés átírását, reboot, és rögtön jó volt a pingem. A multimedia osztályütemezőt pedig csak a hibajelenség miatt írtam annak kikapcsolását.
-
-
fatal`
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Persze pingelgesd a routert.

-
föccer
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fake!
Vagy nem az első hálózati routert kellett volna megpingelni

üdv, föccer
-
Morden24
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Jaja, ennyi. Régen bebetonozott 85 volt, aztán pár hónapja feltűnt, hogy most már 75 és 85 között van, kedvétől függően.
Megjegyzem, én Reachcsezni szoktam rajta, és nem szokott bajom lenni
(Mondjuk nem vagyok egy Csáknorisz, mindig elvernek a koreai meg egyéb kistigris gyerekek, de azt nincs ppofám a pingre fogni
) -
Воланд
titán
válasz
Grave Digger
üzenetére
Backup a fájlokról, aztán clean install.
Milyen játékokról van szó?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Grave Digger
üzenetére
Ha más egyéb para nem játszik közre, akkor természetesen igen.
-
Grave Digger
tag
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem. 32 bites Vistáról váltanék 64 bites Win7-re. Az előbbi oprendszer alatt elmentett játékállásaim használhatóak lesznek az utóbbi alatt is?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Haggyadmá, nekem 7,2/3,6 és kőbe vésett 75-85 ping. Mobilnet

-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy április 12-én böngészés közben kaptam egy BSOD-t, ezzel az üzenettel: PFN_LIST_CORRUPT. BlueScreenView-val megnéztem, és ezekre hivatkozik: dxgmms1.sys és ntoskrnl.exe. Az utóbbi nem meglepő, az előbbi ugye valami videodriver. Lehet, hogy egy szimpla videoillesztő bug? Azóta nem jött vissza...
Tegnap kiléptem a böngészőből, és abban a pillanatban (semmi egyéb nem volt megnyitva) újabb BSOD, ezzel az üzenettel: MEMORY_MANAGEMENT. Itt már csak az ntoskrnl.exe-re hivatkozik.
Van valami mód rá, hogy a bugcheck kódokból, vagy valahogyan megtudjuk, mi is okozta a hibát?
A memtest nem ír hibát, viszont a Windowsom már sokat megélt. November-december között tönkrement az nVidia videokarim, és ebből kifolyólag sok resetet kapott a gép. Utána néhány DriverSweeper követte, hogy eltávolítsam az nVidia drivereket, és ATI-ra térjek át. Most meg az Assassin's Creed Brotherhood-nál is fagyott jópárszor.
Van valami tippetek? Vagy már sokat megélt ez a Windows, és nem csoda, ha belerokkant? (bár szerintem ki kéne bírnia...)
Előre is köszi a segítséget!
-
Laccoss
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
És mekkora a pinged?
-
-
Laccoss
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Majd meglátod.. attól is függ milyen játékkal játszol. Mert pl. ahol nem számít a lag ott nem gond ha 50-100ms a pinged. Amúgy stabilitást nem befolyásol, és ha gond van vissza lehet csinálni.
Fire/SOUL/CD: Mint írtam nem feltétlen szükséges, viszont akkor egy idő után hibaüzenet jelenik meg. Gondolom nem játszol, és nem érdekel a ping

-
föccer
nagyúr
válasz
Laccoss
üzenetére
Szia!
Ha akár csak minimálisan is befolyásolja a rendszer stabilitását, akkor részemről felejtős
Annyit nekem nem ér a dolog. Nem vagyok én ilyan játékos,hogy észrevegyem a 100ms és az 50ms közötti különbséget.fire:
Bár nem nagyon tudom kibogarászni, hogy mit is jelent a cikk, de hiszek neked.
Köszi a válaszokat.
üdv, föccer
-
Laccoss
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Nem valamelyest, hanem maximálisan csökkenti a laggolást, persze ez netfüggő. Nekem 40-300as pingből csinált 8-10est (szerverfüggő)
Digi 80/25ös. Valami mindig megfogta a netet, magas volt a ping. Ugyanakkor ha módosítasz, akkor egy idő után win bootolás után belassul a gép, és feljön egy hibaablak. Sokáig törtem rajta a fejem és pár win telepítés után rájöttem a problémra. Msconfig-ban a szolgáltatásoknál a multimedia osztályütemezőt ki kell kapcsolni. Hátránya nincs, legalábbis nem vettem észre, esetleg ha wmp-vel küldesz multimedia lejátszóra, de ez mivel nekem nincs ilyen, nem tudtam tesztelni. Se játék, se film, se kódolásnál nem zavar be. Nekem RC óta módosítva van. -
föccer
nagyúr
Üdv!
Tisztelt hozzáértő társaságot kérdezem, hogy az alábbi lépések mire vezetnek/vezethetnek egy frissített, eredeti Win7 Home premium 64 bit rendszerre:
msconfig futtatása > szolgáltatásoknál a Multimédia osztályütemező-t kikapcsolni, ezután egy gyors reboot.
regedit megnyitása > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Audiosrv\ megkeresése, utána DependOnService kulcson 2x katt és a végéről MMCSS törlése.Az infót innen szereztem. Az eredeti cél az, hogy a multiplayer játékok alatt valamelyest csökkenti a lag-olást. Hogy mi módon? Erre szeretnék rájönni.
Köszi szépen.
üdv, föccer
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Pár napja az egyik frissítés után 2 könyvtár jelent meg a d: meghajtómon "2f28e8dbbde4c521e707454b54670a93" és "4b4d868b60a821cf71532381". A frissítés telepítése után sem tűntek el. Sőt még rendszergazdaként sem tudom törölni. Próbáltam pl.: LockHunter-rel is, úgy sem ment. Miért a d: meghajtóra szemetel a win frissítések? Miért nem tudom törölni ezeket a könyvtárakat?
Windows 7 Home Premium X64-t használok
c: ide telepítettem a Win-t 60Gb ssd 14.3Gb üres
d: csak adattárolás 2Tb hdd 45Gb üresElőre is köszi a segítséget
üdv.:vgergo
-
újoncrs
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy vettem egy hp multi nyomtatót és mikor fel akarom telepíteni,akkor az a hibaüzenet fogad hogy (administrator Rights), ilyenkor mit lehet csinálni mikor csak én vagyok egyedül a gépen nincs más fiók egyátalán.
Remélem tudtok segíteni
Előre is köszönöm

-
pohár
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
na erre a csoportházirendre rávetem magam és áttanulmányozom

öö ez hol is van??
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Megpróbálom, úgy is van most frissebb verzió belőle. Régebben minden játék videóját a radvideó-val kódolták be, ami tulképpen a radtools. Ma ez az egyetlen progi, ami képes átkonvertálni a fényképezőm videofelvételét.
A remote acceshez viszont tuti semmi köze.
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
És ha uninstallálnád a radtools-t elsőre? Ha eltűnik a hiba, legalább tudod mi okozza...
Sajnos nem ismerem ezt a RadTolls progit, nem tudom mi köze van(ha van) a Remote Access-hoz...pohár
Ha W7 Pro vagy "nagyobb" változatod van, akkor csoportházirenddel (is) lehet operálni, ha Home Premium, akkor marad a Biztonsági füles játék... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tegnap óta bejelentkezéskor és kilépéskor is rinyál a win, hogy a rasapi32.dll-t nem ehhez a winhez tervezték. Természetesen a win semmiféle megoldást nem kínál a problémára, csak leokézhatom az üzenetet, hogy folytatódjon a boot...
Utóbbi időben csak a radtools lett telepítve, amit eddig is használtam win7 alatt, gond nélkül. Rákerestem a rasapire, de vagy 4 helyen is van ilyen fájl, mit csináljak vele?
Toljak egy dll unregister servert?
-
pohár
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
adtam telepítése útvonalat, de egy fájlt kitesz a gyökérbe, és erre hivatkozik ha korlázotozott felhasználóként akartam elindítani
a rendszergazda hozzáférés lesz a valószínű, mert miután rg. jogot adtam tesómnak, egyből futott a progi
a másik kérdésre tudsz válaszolni? hogy mivel/hol tudok letiltani egyes programokat egyes felhasználóknál
-
C gyökérbe? Akkor uninstallád, és telepítsd újra, de más telepítési útvonalat adj meg (remélem lehet) pl c:\ubul\kreszprogi vagy akár másik partícióra...(ez utóbbi esetben simán mennie kell korlátozott fiókban, kivéve, ha valamiért rendszergazda hozzáférés kell neki a működéshez)
-
pohár
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
csak a program ikonján próbáltam eddig, ez eszembe se jutott

amúgy amikor próbáltam indítani a progit, akkor az általa a C: gyökerébe másolt fájl miatt nyekergett, és dobta a hibákat, ezen is beállítottam a biztonsági dolgokat, de így se tudta elérni a progi
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja nem haraptam, csak leírtam, hogy kb. mik voltak/lehettek az okok

szerk.: Egyébként Adobe Labs-os betákkal tényleg nincsen gond a 10.0x-10.1 környéke óta. -
A progi mappáján jobb egér/Tulajdonságok/Biztonság fül és vedd fel, majd ruházd fel megfelelő jogokkal a felhasználót.
Morden24 #44007
Majd kipróbálom, hátha akkor IE9 alatt megszűnik Nálam is, a "fekete semmi jelenség", youtube-on. IE9 x64 alatt beta flash-el nincs gond...Szerk
Kipróbáltam, most már nem fekete a kép, pillanat kép van, fejlődik a flash...
-
pohár
félisten
üdv mindenkinek

lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy tudom azt megcsinálni, hogy tesómnak kéne egy kresz progi, amit szépen fel is tettem, és mivel én rendszergazda vagyok, nálam simán megy, nála pedig hibával elszáll a progi... na mivel sehogy se tudtam megcsinálni hogy nála is menjen korlátozott felhasználóként, kénytelen voltam neki rendszergazdajogot adni, és láss csodát, repül mint a kisangyal a program

ja igen, olyat még hol tudom beállítani, hogy mely programokat futtathassa korl. felhasználóként?
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen beta.
Miért? Mert csak... ha jól emlékszem, egyébként azért, mert több helyen olvastam, hogy teljesítményben jobb, stabil is és a legutóbbi biztonsági fuckup sincsen benne. Mondjuk mindjárt nézem várjál... 8/3/11 és 24/2/11 a telepítési dátum, szóval nem mostanság volt. Az x64-et meg nyilván azért frissítettem, mert az amúgy is beta.(#43998) polonic: De tényleg

-
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az adobe labs oldalán kell kutakodni az ilyenek után.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Van olyan program kategória, aminek nem érdekelnek a hibái, így a Soluto-é sem. 10 másodperc alatt állítom vissza a rendszerem, nincs mit vesztenem, amikor tesztelgetek/próbálgatok progikat.
"

Nem gondoltam volna, hogy sokszáz újrarakás után most baszik ki velem ez a fos.