Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
válasz
Memora
üzenetére
Most konkrétan mit akarsz törölni? Másik vinyón, más mappákat? Ha igen, akkor format neki. Ha a 7-et ráraktad az xp partícióra és windows old mappád van, akkor formázd meg, telepítsd fel újbol a 7-et és nem kell vergődnöd. Ha meg nem tudsz magadnak engedély adni, akkor user error.
(#44299) ErosenZold :Hát pedig egyáltalán nem fogja a gépet a defender. Nálad lesz gubanc.
-
Memora
senior tag
válasz
Воланд
üzenetére
Az "uac"-ot (az ugye a "felhasználói fiókok felügyelete beállításai"?) most lehúztam teljesen.
A mappa tulajdonságainál is előhozható jobbegér-menüben a biztonság fülön az összes felhasználói profilhoz "teljes hozzáférést" rendeltem hozzá. Első alkalommal ezt sem engedte a saját rendszergazda profilomnál, valami összeférhetetlenségre hivatkozva...
Ezek után még mindig ugyanazt az idegesítő szöveget tolja az arcomba, hogy "kérjen engedélyt a rendszergazdától"
...A gépen lévő ÖSSZES mappát hogy tudnám a saját tulajdonomba venni, ill. az engedélybeállításokat hol/hogy tudnám úgy beállítani, hogy többé ne szóljon be?
-
Воланд
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Milyen durván?
-
ErosenZold
senior tag
A windows defender ilyen durván képes visszafogni a Windows indulását?

-
Lenry
félisten
válasz
Memora
üzenetére
vedd saját tulajdonba a mappákat, nem olyan bonyolult, itt szájbarágósan leírtam, hogy hogyan kell
-
Memora
senior tag
Van egy fölösleges winXP maradvány egy kölcsön külső-HDD-n, azt szeretném törölni. Először jött egy ilyen "Trusted installer" mizériával, ahoz végigfutottam ezt
Azóta is küldi a hülyeségeit, hogy a rendszergazdától, vagy önmagamtól kérjek engedélyt a file-ok törléséhez...
Azt szeretném, ha mindenféle programozói ismeretek nélkül tudnám használni az op-rendszert. XP-vel ez ment, Win7-tel miért nem megy?
Tényleg bennem van a hiba, ha normálisan akarom használni a gépemet, anélkül, hogy ezerféle beállítást/attribútumot/stb-t meg kellene először változtatnom? Szerintem nem... -
Memora
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni rendszergazdai problémához. Hogy lehet beállítani azt (Windows 7 professional 32 bit), hogy ne kérje állandóan a rendszergazdai jogosultságokat? Rendszergazdai fiókkal jelentkezek be, legalábbis azt írja ki a windows (a vezérlőpulban is), de néha egyszerűen nem tudok törölni/módosítani mappákat, mert olyan sületlenségeket ír ki, hogy kérjek engedélyt a rendszergazdától, sőt, néha azt akarja, hogy kérjek engedélyt ÖNMAGAMTÓL

Lassan már ott tartok, hogy letakarítom ezt az egész windows 7 nevű bitszemetet, és visszarakom a jó öreg XP-t. Eredeti Win7 van a gépemen, de csak azért, mert nekem "jár", egyébként biztos, hogy nem adnék egy fillért sem ezért a #&%#-ért... -
koshmar
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Az akkumulátort azért vettem ki, mert azt akartam, hogy végre leálljon.
Ugyanis ugyanúgy ment a gép, mint bekapcsolva, csak kép nélkül.
(Ventillátor ment, LED folyamatosan világított, HDD-led villogott)
Onnan tudom, hogy alvó állapotba került, hogy a ventillátor leáll, és power-led csak villog- egyik sem történt meg.)
Lehet, hogy velem van a baj, de minden úgy történt, ahogy fentebb leírtam.
Az akksit természetesen nem szoktam kivenni, ha alvóra teszem, minden benne van)negyedes: Nincs rajta firewire port.
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Ha kivennéd a vinyót és úgy próbálnád meg?
-
fatal`
titán
válasz
koshmar
üzenetére
Akkor mégegyszer: Ha alvóba rakod és kiveszed az akksit (úgy hogy nincs a konnektorba dugva, tehát nem kap áramot) akkor pontosan a hibernálást éred el.
BIOSban nézd meg, hogy a suspend mode S3on van e, bár nem tudom notebookon állítható e ez egyáltalán.
(#44277) Heffi: Valamelyik minialkalmazás memory leakel, ki kéne derítened melyik okozza és, ahelyett másikat használni.
Az svchost.exe-ben a szolgáltatások (és ezekszerint a minialkalmazások) futnak.
-
Heffi
őstag
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Azt nem tudna megmondani nekem valaki hogy miert all fel lassabban a rendszer miota tegnap beraktam megegy 1T-s HDD-t a gepbe?
Amikor formazni kellett, kerdezte a W7, hogy GPT vagy MBR legyen. Én MBR-t választottam. Ma sima formázással újraformáztam. Jól tettem? Gondom nem lesz belőle? 
Szóval mi lehet a lassulás oka?
ABIOS-ban AHCI mód van beállítva, W7-es driver kezeli.Üdv. core2
-
Heffi
őstag
Találkoztatok már olyan hibával, hogy a gadgetek felemésztik a fizikai memóriát? Illetve hízik velük egy "svchost" nevű alkalmazás is, amiről nem tudom mire való. Ime egy screenshot.
Amíg be nem zárom az összes kütyüt, nem kapom vissza a lefoglalt többszázMB memóriát.
Szokott még olyan is történni, hogy random leállnak a minialkalmazások.Mi lehet a hiba oka?
-
koshmar
veterán
válasz
vargadani
üzenetére
Nem azért vettem ki. Azért vettem ki, hogy végre álljon már le.
Alvóra tettem, de a power-led továbbra is folyamatosan világított, a ventillátor pörgött, a HDD-ledje villogott.
Holott alvó módnál leáll a ventillátor, a power-led meg csak villog.
Azt nem tudom, hogy a winyó megáll-e, mindenesetre én nem hallom, hogy forogna.
Csak ha normálisan megy a gép, akkor.hunfatal: Hibernálni csak akkor szoktam, ha tudom, hogy hosszabb ideig (1-2 napig) nem használom.
Csak akkor rakom alvóra, ha néhány óráig nem szoktam használni. -
vargadani
tag
válasz
koshmar
üzenetére
de ha alvóra teszed, akkor miért kell kivenni az aksit? akk elég kattingatni az egérrel v megnyomni a bekapcsológombot. akk betölt a rendszer és végleg kikapcsolhatod - ha akarod.érdemes körülnézned a progijaid között, hogy mi -és miért- fut, ami sokat eszik (pl egy feladatkezelőben).
és egy laptop takarítás sem árt, természetesen hardver (lehet h be van szöszölődve a ventillátor) és szoftver
-
alienpapa
senior tag
Van egy trial progi, aminek lejárt a felhasználási ideje, újratelepítettem de felismerte, h egyszer már fel volt rakva, és így nem használhatom. Ezek a cuccok hová írják be magukat a win7en belül?
-
SzalaiG
addikt
Hogyan lehet kikapcsolni, azt, h mindig rákérdez mindenre?
-
koshmar
veterán
válasz
vargadani
üzenetére
Én az ágyon használtam, ilyenkor szokott néha hangoskodni.
Egyébként ennek a gépnek alul semmilyen hűtőnyílása nincs, így nyugodtan lehet a fentebb leírt helyen használni.De másodjára is ugyanezt csinálta.
Elég rossz érzés kétszer kivenni az akksit, hogy végre leálljon. -
-
martin66
senior tag
Üdv skacok!
2 monitorom van és két télca kellene mind a 2 monitorra külön külön, légyszíves segítsetek, hogy lehetne ezt megoldani. Előre is kösz -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sajnos behalt a windows 7,2db hdd van a gépemben de csak az egyik van bekötve így használom most a másik hdd használtam.Így átkötöttem a második winyóra az osx nem vált be
,igy vissza kötöttem az elsö hdd-re.Ezen win van ubuntuval dual bootba sajnos nem indult el egyik op sem.Windows még csökkentett módban sem,igaz a két hdd csere közben átraktam más slotokba audigy 4 hangkártyámat és a firewire kártyámat is.Windows csökkentett módban elindul de amikor tölti be a drivereket akor Classpnp.sys fagy le.Mi lehet a gond mert volt,hogy a windows 7 alatt alaplapot is cseréltem és nem volt semmi gond? -
koshmar
veterán
Tiszteletem!
Nemrég alvóra raktam a laptopot, és csak zúgott tovább.
Gondoltam, most hosszabb ideig tart, mire leáll.
Ahan, 5 perc után is ugyanúgy ment a venti, stb.Miért?
(W7 Pro 64 bit)
-
deter
aktív tag
Tudnátok egy olyan partíció backup programot ajánlani, ami megbízható és mondjuk mellé hordozható is? Tehát ami nem szemeteli tele a registy-t.
-
VGYke
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyon köszönöm!
Bár próbálkoztam kérdésem előtt, de egérrel az ide-oda húzogatás a WMP-ben számomra ismeretlen volt. Tényleg egyszerű.
Már csak annyi a kérdésem, hogy a WMP-vel tudok olyan mp3-at tartalmazó albumban m3u lejátszási listát létrehozni, ahol az nincs meg?
(Nem értek ezekhez, bocs ha butaságokat kérdezek) -
cigam
titán
válasz
laccy88
üzenetére
Telepíts egy Virtuális hangkártyát.
-
laccy88
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
arra gondoltam, mikor pl xp-n beállítottad, hogy a felvétel forrása legyen stereo mixer vagy ilyesmi, akkor a felvétel forrásának a hangszórókimenetet tekintette, így ami megszólalt rajta, azt tudtam rögzíteni, mikrofon nélkül. pl msn hangklip felvétel

az energiagazdálkodási beállítások kiegyensúlyozotton vannak, de ránézek azért.
-
polonic
félisten
válasz
laccy88
üzenetére
A hangszórón lévő legyen a forrás. . .
Hogy is van ez? Most a hangszóron van egy mikrofon? Mert akkor lennie kell vezetéknek, azt dugd be a mikrofon bemenetbe.Lehet, hogy csak elég lenne az energiagazdálkodásnál szétnézni. Esetleg nem teljesítménycetrikusra van téve és azért merül le hamarabb?
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
kettő kérdésem lenne:Windows 7 alatt hogyan tudom beállítani, hogy hangfelvételnél a hangszórón lévő legyen a forrás?

A másik, jelenleg win7 van telepítve a laptop-omra, amivel sokkal kevesebb ideig bírja az akku mint win xp alatt. Valahogy meg lehet oldani, hogy a jelenlegi win7 rendszerem mellé telepítsek egy xp-t? és indításkor választani tudjak.
köszi!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Воланд
üzenetére
Ezen a héten jöttek elő a gondok, először azt hittem, hogy csak a rasapi miatt, és mikor azt kicseréltem, a hiba látványos része megjavult.
Sajnos nincs használható rendszervisszaállítási pontom. Utoljára WinME idejében szorultam rá, hogy használni kellett a visszaállítást.
Fire/SOUL/CD:
Az elmúlt két hétben mindössze a radtools került a gépre, amit korábban is használtam win7-tel.
A megjelenése óta használom már a Win7-et, semmiféle gondja nem volt még nálam.Most lehet az lesz, hogy egy másik vinyóra rakok win7-et, és abból kimásolom a vacak DLL-eket, és felülírom az ittenieket. Nem nagyon van kedvem GRUB visszaállítást csinálni.
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Ha tényleg nem tudsz rendszer-visszaállítást "elővarázsolni", akkor szvsz ugorj neki, aztán húzd újra a rendszert. Ezt követően meg használj valami ingyenes rendszermentő alkalmazást, vagy a W7 beépítettjét, ha az a szimpatikusabb...
Ha gyakran próbálsz ki progikat és azt nem virtuális gép alatt teszed, akkor az általam is használt Comodo Time Machine-t tudnám javasolni.
UI: Ha RAID tömböket használsz, akkor a Comodo-t vedd tárgytalannak, nálam egyszer csúnya dolgot produkált régebben.kb 10 másodperc alatt lehet a különböző állapotokat visszaállítani, ahogy látod én a kergetők miatt használom. Beépül a boot-ba, W7 indulása előtt pár másodpercre feltűnik, ha ott HOME billentyűt nyomsz, már be is jön a menü, ahol backup/restore stb funkciókat találod.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Erre mar latod nem emlekszem, eleg regen hasznaltam utoljara. Your Uninstaller! 2010-em van, szerintem jo.
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Működni működik, csak a 64 bites progikat nem látja, hiányoznak a listájából...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megint egy kis DLL segítséget kérek, újabb gondok adódtak, de még mindig a korábbi rasapi32.dll-el kapcsolatban.
Amit szeretnék elkérni tőletek most, az a:
winspool.drv
rasplap.dllCsináltam egy sfc /scannow futtatást, de csak azt mondja, hogy nem tudja kijavítani ezeket a fájlokat, meg a rasapi32.dll-t.
Most az a szitu, hogy szinte mindegy mit akarok indítani, 0xc000007b inicializációs hibát dobnak. -
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Revo Free valtozata mukodik W7 x64 alatt, meg ha hivatalosan nincs is tamogatva.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Valamiért úgy gondolom, hogy nem a "windows a sz@r" ebben az esetben.Mivel ez már a második telepítés és az előzővel is ugyanez volt a helyzet.
Tény, hogy néhány törés kártevőket is tartalmazhat, de inkább csak annak látja őket a vírusírtó. Nem hinném, hogy ez a baj - bár úgy lenne. -
pzstm
titán
-
válasz
ЯΞNΞGΔT
üzenetére
Mivel vesztenivalód nincs, ezért futtasd a Wise Registry takarítót, 2-vel feljebb linkeltem. Ilyet nem szoktam javasolni, de a biztonságosan nem eltávolítható bejegyzéseket is töröltesd vele és gép restart.
Más ötletem nincs sajnos... (Azon kívül, hogy újrahúzd a rendszert, és ne használj töréseket, amik olyan kártevőt juttatnak a gépedre, ami más programok működésére így ki tud hatni) -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Megcsináltam amiket javasoltál. Az MBAM 1 kártevőt talált is (cr4ck - 3dmarkhoz). A driver sweepert próbáltam már tegnap de akkor nem tudodd frissülni, állandóan hibát írt ki, de most az MBAM után működött rendesen.Ezután futtattam CCleanert is.Majd felraktam a legujjabb drivert - de sajnos még most is jelen van a hiba. Bár most Aero témával is ritkábban jelentkezik.
-
válasz
vargadani
üzenetére
Revo Uninstaller Free - W7 x64 támogatás csak aPro-ban
Advanced Uninstaller Free
Wise Registry Cleaner - Free - Csak bátor, avagy nagyon elkeseredett emberkéknek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
UI: Az Uninstallerek futtatják az adott progi eltávolítóját, ha az restart-ot kér, akkor nem kell megengedni, majd ezt követően takarítanak a registry-ben ill. a vinyón.
A Wise az nem uninstaller, hanem kifejezetten registry takarító -
vargadani
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
igen, ez valóban segített. esetleg nincs vmi olyan progi, ami kitörli a mappákat mindenhonnan? attól h nincs most fent az avast, se a minialkalmazás, attól még a program files és program data mappában ugyanúgy ott van 1-1 avast! mappa

-
DonThomasino
veterán
válasz
Воланд
üzenetére
De ott jelen van szépen, ha lecsapom a főkapcsolót ugyan ezzel hiba kóddal kerül be.
Kritikus 2011.04.22. 16:55:53 Kernel-Power 41 (63)
Kritikus 2011.04.20. 17:13:31 Kernel-Power 41 (63) (B)Ez én voltam
(/B)
Kritikus 2011.04.19. 21:17:59 Kernel-Power 41 (63)
Kritikus 2011.04.18. 15:38:18 Kernel-Power 41 (63)Részletek:
System- Provider
[ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power
[ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}EventID 41
Version 2
Level 1
Task 63
Opcode 0
Keywords 0x8000000000000002
- TimeCreated
[ SystemTime] 2011-04-22T14:55:53.159613400Z
EventRecordID 11624
Correlation
- Execution
[ ProcessID] 4
[ ThreadID] 8Channel System
Computer Bubber-PC
- Security
[ UserID] S-1-5-18
- EventData
BugcheckCode 0
BugcheckParameter1 0x0
BugcheckParameter2 0x0
BugcheckParameter3 0x0
BugcheckParameter4 0x0
SleepInProgress false
PowerButtonTimestamp 0Értehtetlen számomra miért nem kerül be minidump ba,
DT
-
polonic
félisten
Ha kell, akkor inkább a saját oldaláról szedje le a driver sweepert. A guru3d-n nem éppen a legfrissebb van, ott nem igazán követik az új verziókat.
Vagy a sofrpedia.

-
válasz
ЯΞNΞGΔT
üzenetére
Az MBAM nem valósidejű védelem, hanem kiegészítő védelem, 1-2 hetente célszerű lefuttatni, bármilyen kergetőt is használsz... Azért jó, mert nagyon jó az eltávolítási képessége, amikkel a legtöbb esetben a kergetők nem birkóznak meg, azzal az MBAM általában igen.
És igen (bocsi), a Driver Sweeper-re gondoltam...

vargadani
Akkor telepítsd fel újra az Avast-ot, frissírsd meg minden. Aztán utána az eltávolítóval csökkentett módban levarázsolni. -
Воланд
titán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Pedig ez alapján el kellene tárolódnia. Eseménynaplóba sem kerül be?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen eredeti a W7 (Msdna-ról van és a kulcsom is onnan van)
Nod32-t használok, már futtattam a C-n nem talált semmit. Nem ismerem ezt az MBAM-ot ez jobb mint a nod?
Az "ezzel takarítsd le a display drivert meg a physX" -et - ide gondolom akartál egy linket dobni
vagy tévedek? -
GIJoe
addikt
Megnéztem a BIOSt szerintem elég régi R0230Y8 a honlapon pedig legújabb letölthető a R0300Y8... kellene vmi lista change loggal, na meg a kérdés hogy, ahogy olvasom ezt a biost elvileg csak win alól telepítve lehet feltenni...
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

Ahány oldal annyi féle eredmény?
(#44208) ErosenZoldSzerintem igen.
(#44210) ErosenZold:
Nem azt írtad hogy felraktad?Nem.
(#44214) Csabee.:Avastot nem használtam még. Amúgy meg olyan vírusírtót használsz, ami neked szimpatikus, tetszik, meg szerintd jó. Nekem a nod a végére elég keményen kékhalálozott, meg nem volt olyan jó, az MSE egyszerűen nem jött be, az avira eddig a befutó. De maradok is ennél.
(#44216) GIJoe: Én nem próbálnám meg win alol frissíteni. [link] Egy példa hogy lehet bisból frissíteni, de nem biztos mindegyik így működik.
-
válasz
ЯΞNΞGΔT
üzenetére
1. Eredeti a W7?
2. Viruskergetőt futtattál már? Ha nem, akkor ezzel egy teljes ellenőrzést indíts (Csak a C meghajtón elég): MBAM Free
3. Ezzel takarítsd le a display drivert meg a Physx-et, és telepítsd újra a legújabb drivert
vargadani
Ezzel takarítsd le, ahogy írva is vagyon, csökkentett módban. -
vargadani
tag
A gépemről letöröltem az avastot, de a minialkalmazása nem tűnik el. Legalább is a felső, szürke része. Mikor bekapcsolom a gépet, állandóan ott van. Ccleanerrel töröltem a progit + megkerestem az összes avast mappát és töröltem, a registry cleaner (free és pro) sem segített. természetesen a minialkalmazások közül is töröltem. Körbenéztem a feladatkezelőnél és az msconfignál is. semmi eredmény....
valakinek esetleg ötlete? -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Rajtam kívül tapasztalt már valaki ilyen hibát (ha igen mi lett a megoldás):
"A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt."
"A (z) NVIDIA windows kernel mode driver, version 258.96 képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt" kép
Teljesen random csinálja, legalábbis nem vettem észre semmi logikát benne. Ha Windows Aero be van kapcsolva akkor szinte percenként dobja, ha egyszerű Windows 7 akkor kb 10-15 percenként felugrik.
Windows újratelepítés után is maradt a hiba.Mindenből a legfrissebb driver van (de próbáltam más nvidia driverrel, meg régebbi alaplapi biossal is, de azokkal ez volt).
Futtattam Furmark-ot egyszer OpenGL hibával elszállt (Code 8) máskor meg fél órán keresztül ment és semmi hiba.BC2 is gond nélkül ment, meg 3D markok is (egyszer ez is kidobott egy OpenGL hibát Code 4-el).
Minden cucc új kivéve a vinyókat.
Ha valaki megtudná mondani mi okozhatja a hibát annak örülnék nagyon, mert elég idegesítő a dolog.
Köszönöm!
-
ErosenZold
senior tag
A SB Audigy Series Support Pack 3.8 nem akar telepíteni, azt írja már fenn van de közbe nincs, ellenben a 2.7 felmenne
-
twine
veterán
válasz
polonic
üzenetére
Sajnos nincs a programokban ehhez még csak megközelítő beállítás sem

Energiagazdálkodásnál nincs engedélyezve a hálókarinak,,,,,Biosban sincs engedélyezve,,,közben biost, és hálókártya drivert frissítettem,de a problémám megmaradt
Érdekes hogy ott van a logmein ami folyamatosan fut, és ugyanugy hálózati kapcsolatot igényel....és azzal semmi gond....attól simán lealszik a gép
-
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Matousec (Proaktív képességek tesztelése, helyén kezelni a dolgot!!!)
RAP Test
AV-C Dynamic test
Flash Test
AV-Comparative - Február
AV-Test.org - Első negyedév W7-en -
válasz
ErosenZold
üzenetére
A .reg fájlt megnyitod szöveg szerkeztővel, mondjuk a gyárival és megnézed hogy hova írja a bejegyzést, majd futtatás, regedit és megkeresed majd törlöd.
Miért raktad fel? Nekem is 4 giga van audigy4-hez és nincs fel dobva. -
ErosenZold
senior tag
Audigy support pack 3.8 ból feltettem a Win7Vista_4GB_MicFix.reg-et, és lenne egy olyan kérdésem, ezt hogyan tudom "letörölni" ?
-
-
polonic
félisten
Esetleg a két program beállítasaiban nincs erre vonatkozó rész?
Az is lehet, mivel állandó netkapcsolatot igényelnek ezek, a hálókártya miatt van ez. Nézd meg a hálókártya energiagazdálkodási beállításait az eszközkezelőben, ha be van pipálva, hogy felébresztheti a gépet, akkor szedd ki.
Aktív témák
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Peugeot, Citroën topik
- BestBuy topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- BMW topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor formazni kellett, kerdezte a W7, hogy GPT vagy MBR legyen. Én MBR-t választottam. Ma sima formázással újraformáztam. Jól tettem? Gondom nem lesz belőle? 
Bár próbálkoztam kérdésem előtt, de egérrel az ide-oda húzogatás a WMP-ben számomra ismeretlen volt. Tényleg egyszerű.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vagy tévedek?