- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
A start menübe helyezés az a programtól függ, ugyanúgy mint a tálca.
Azért kerül oda, mert oda le van húzva az asztal..
Ha kikapcsolod az asztal eszköztárat akkor sztem kipakolja az asztalra mindet...
Start menü jobb katt->eszköztárak->asztal - de így minden ottani ikon ki fog kerülni az asztalra. szerintem..
-
-
-
sz.j
nagyúr
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Mint ahogy fentebb is írtam, leszeretném tölteni majd használni a win7 90 napos próbaverzióját, de sajnos eddig nem sikerült, mert nem találtam a letöltési linket és nem értettem, hogy miért.
Most viszont az egyik weboldalon lévő cikkben ezt olvastam:
"Fontos, hogy habár a Microsoft leginkább a nagy céges felhasználókra gondolva tette közzé a Windows 7 Enterprise RTM verzióját, a TechNet weboldalán nem nézi, hogy kik vagyunk (csupán az identitásuknál kell egy kicsit kamuznunk). Magyarán egy kis hazugság árán bárki letöltheti a 90 napos próbaverziót, amihez csak egy Live ID azonosítóval kell rendelkezni...."Ez most igaz?
A sima user ezek szerint ki se próbálhatja, vagy kamu az egész és bárki használhatja 90 napig??? -
-
Hali!
Ahogy Morden24 is javasolta, ez esetben x64.
Még annyi kiegészítés, ha az XP Pro-ban használtad/kihasználtad azokat a plusz szolgáltatásokat, amiben több az XP Home-nál, akkor valóban alaposan vizsgáld át az összehasonlító táblázatokat.Csak egy példa, pl Home Premium-ban nincs Group Policy(csoport házirend), ez csak Pro és Ult.-ban van, stb...
Fire.
-
Hali!
Próbaváltozat linkjét az Első hozzászólásban megtalálod.
"Most egy xp prof-ot használok, melyik win7 az ami ennél gyorsabb, ill. többet tud?"
Végül is Home Basic változattól felfelé mindegyik, de egy átlagos user számára a Home Premium lehet az ideális választás.
Itt van 2 összehasonlító táblázat: [link] [link]Fire.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged