Hirdetés
Aktív témák
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
-
-
polonic
félisten
válasz
pete_21
üzenetére
Itt valami nagyon érdekes dolog van.
Az egyik modult tegnap teszteltem több, mint 6 órán át, 13-szor végigment a teszt, nincs hiba. A másik modul meg most tart 3 és fél óránál, 7-szer ment végig és itt sincs hiba.
Mondjuk a ramos topikban kaptam ötleteket.
De nem értem, hogy a win-es memtest meg akkor miért jelzett egyből. -
polonic
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Igen, ezt írták már mások is.
De egyelőre se időm, sem energiám nincs 6-7 óriág egyenként, összesen 14 óriáig tesztelni a modulokat. Majd egyszer.
Közben átraktam a modulokat az 1-3 foglalatból a 2-4-be és az occt teszt pl nem szállt el kékhalállal. Használom tovább a gépet, aztán egyszer majd tesztelek. A memóriára még van bőven garancia, ha az a hibás. -
polonic
félisten
válasz
polonic
üzenetére
Van fejlemény.
Lefuttattam a memtest 86 + programot, nem talált hibát.
Viszont az OCCT cpu occt tesztjénél large data pack-re állítva 1 perc sem telik el és kékhalál. Ha minden igaz, akkor ez a memóriát terheli. Úgyhogy úgy tűnik, a memória a ludas. Jól gondolom?
Hogy tudnám bebizonyítani az iponnak, hogy hibás? -
polonic
félisten
válasz
Воланд
üzenetére
Ezt megtaláltam, de nem igazán segít. . .
Ugyanis nem ez az állandó oka a bs-eknek.Aztán az egyes megoldás kilőve, mivel az sp1 gondolom tartalmazza ezt.
Kettes megoldás is, amd vga-m van.
Hármas megoldás: teszteltem a memóriát, nem jelzett hibát.
Négyes megoldás: nem változtattam semmit a rendszeren, semmi drivertelepítés nem történt, egy hónapja volt az utolsó a vga-hoz, a legfrissebbet tettem fel. A hiba meg péntek óta van. Tuning nincs. C1E pedig már alapból be van kapcsolva, akkor már az elejétől kezdve kéne csinálnia. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Üdv!
Nem értek a kékhalál elemzéséhez, úgyhogy ebben kérnék segítséget tőletek. Ezen a gépen eddig nem is volt egyik oprendsszerrel sem.
F1 2010-zel játszottunk és egyszercsak megtörtént a kékhalál. Aztán megint játszottunk, és újból megtörtén. Később mégegyszer. Tehát összesen 3 volt. Mindegyik az f1 alatt.
Itt a bluescreen viewerről egy kép:Mindhárom hibánál más ok látszik.
Amit még észrevettem, hogy aida64 elindításánál a smart adatok ellenőrzésénél sok időt eltöltött, több mint egy percet. Máskor pillanatok alatt betöltődött. -
polonic
félisten
válasz
@matthew@
üzenetére
Semmi gond.
Az xp tűzfala nem ajánlható tényleg. Mondjuk már inkább az egész xp nem.
De a win7 tűzfalát lehet használni nyugodtan, be lehet konfigurálni elég részletesen, tud két irányba is szűrni. Aki meg olyan módon használja a gépét, azt lehet, hogy egy comodo sem véd meg. -
polonic
félisten
Semmi gond, hogy kérdeztél.
Írtam is, hogy nem konkrétan neked szántam.Olyanokra gondoltam, amikor alap dolgokra kérdeznek ár egyesek, azok mind benne vannak a súgóban, meg még jóval több dolog is. Nagyon hasznos tud lenni.
Meg akkor nem írtam volna le azt, hogy mentsél eseménynaplóból, csak annyit, hogy nézz utána.

Talán az windows - kernel power-ben nézelődj.
-
polonic
félisten
Kijelölöd az eseményeket, egyszerre 256-ot lehet, aztán műveletek menü, események mentése.
Egyébként a súgó sok mindent elárul. Most nem tudom, hogy ez konkrétan benne van-e. De ha legközelebb valami bizonytalan, akkor nyugodtan meg lehet nézni a súgót is. Ezt mindenkire értem, nem konkrétan neked szól.
-
polonic
félisten
válasz
Greenebola
üzenetére
Ez ilyen. A program készítőjének kéne megoldani, hogy aero mellett is működjön minden normálisan.
-
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az nem jelent semmi, hogy mikor adták ki.
-
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De azok a játékok még csak nem is dx10-esek.
-
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A crysis 2 és a bfbc2 kivételével a játékok nem is dx11-esek. . .
A c2 ha van új patched és mindent bekapcsolsz, akkor dx11-nen megy. A bfbc2 meg alapból dx11-ben indul, ha olyan vas. -
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Olvasom.
A laptopon 32 bites rendszer van, ott használok csak tc-t. 64 biten explorert.
Úgyhogy ha nem látja az ott lévő dolgokat, akkor az nem azért van mert 64 biten használom a 32 bites tc-t. -
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Törlés után nem volt ott semmi.
Újraindítás után, megjelent ott a feladat.
Total commanderrel csináltam, rendszergazdaként. Ez egyébként miért baj?
De jó lesz hetire visszaállítva. -
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, visszakerül az alapértelmezett beállítással.
Más szolgáltatásoknál nincs baj. Most kipróbáltam, tudtam rendszervisszaállítást csinálni.
Ez valami bug lehet, ha havira állítjuk, akkor megzavarodik valami. Nem egyedi eset, mert ugye nálam 2 helyen is, aztán Steelmanusnál is ugyanez fordult elő.
Amit linkeltél woland hsz-ét, hogy érted? Az alapértelmezett beállítással visszakerül az a feladat oda. -
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Miután megcsináltam, azután a defrag nem indul. Újraindítás után viszont az alapértelmezett ütemezés állítódik be. Ha átállítom 1 hónapra, akkor kezdődik előlről az egész.
Na mindegy, marad hetire állítva. -
polonic
félisten
válasz
hajtömeg
üzenetére
Elárulom, de gondold meg.

Én pont egy olyan gépen nem kapcsolnám ki. Havonta egyszer kibírható, szerintem.
A frissítések kikapcsolását már gondolom megtaláltad. De azért ezt is leírom. Windows update-nél bal oldalt a beállításokra katt, utána pedig itt beállítani, hogy soha ne keressen. Az üzeneteket a műveletközpont bal oldalt a műveletközpont beállításaira katt, aztán itt, a windows update és a frissítések keresése elől kivenni a pipát. -
polonic
félisten
válasz
chicharitoo.
üzenetére
Ugye nem csak bepipáltad, hogy elolvastad az alapelveket?
Bár úgy tűnik.
Segítek:"amit tiltunk fórumunkban:
- minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan"
És egyébként is. Miért gondolod, hogy természetes dolog lopott cuccokról érdeklődni itt?
-
polonic
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Na, arra aztán semmit.

Űrmanók. . .(#47607) chizow
Úgy kéne lennie. Max egy restartot kér a telepítés végén.
-
polonic
félisten
válasz
Neil Watts
üzenetére
Amit belinkeltél, azon ott van az ok leírva.
-
polonic
félisten
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Mondjuk ez tényleg nem sok cucc.
Mondjuk a realteket kilőheted, torrentet is.
Google frissítés mihez van? Melyik google programhoz? Fontos az?
Aztán az acrobat cuccok is. -
polonic
félisten
válasz
undertaker87
üzenetére
Azért van az az ssd, hogy használd. Nem fog az tönkremenni, mert rajta van a temp mappa.
Előbb fogod eladni vagy lecserélni egész gépestül.
A ph-n van egy írás, amiben ki lett számolva, hogy napi sok gb írással is tizenév az ssd élettartama.
Úgyhogy fölösleges minden ilyen dolgot áthelyezni.
Egyedül a töredezettségmentesítést (bár ez alapból is megtörténik) és a hibernálást kell kikapcsolni. -
polonic
félisten
válasz
undertaker87
üzenetére
És milyen okból kifolyólag akarod áthelyezni?
-
polonic
félisten
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Tegyél be egy képet róla.
-
polonic
félisten
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Talán az felpakolt programok beették magukat az automatikusan indulók közé. Irány msconfig, aztán irtani.
-
polonic
félisten
Apró megjegyzésként, hogy minimum professional változat kell az xp módhoz.
-
polonic
félisten
válasz
westcoastog
üzenetére
Az oldal tetején a 2 soros menü egyből bejött, de a többi nem akar.
Mostanra betöltött, sokat kellett várni.
-
polonic
félisten
válasz
Blood Mage
üzenetére
Az eszközkezelőben nézd meg a hálókártya, egér, bill tulajdonságainál az energiagazdálkodási fülön, hogy be van-e kapcsolva, hogy felébresztheti ez az eszköz a gépet, kapcsold ki.
Azzal sikeresen visszaállítottál egy optimalizált bios beállítást is, ami nagy valószínűséggel visszakapcsolta a flopi meghajtót is. Tiltsd le. -
polonic
félisten
válasz
Abrion
üzenetére
Miért akarod buherálni? Miért nem jó úgy, ahogy van?
Minek külön töredezettségmentesítő? Ott a beépített, amelyik az O & O vagy perfectdisk vagy nem is tudom melyik licensze. Nem régen volt szó róla a topikban.
Benchmark meg van sok. Attól függ mit akarsz bencharkolni. Google/bing segít. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
WhiteEagle77
üzenetére
Üdv!
- Igen, valószínű az az OEM lesz.
- Vehetsz OEM-et.
- Ez a lényeg, amit leaírtál.
- Igen, lehet. Legalábbis szerintem. Nem próbáltam még.
De nem gondolom, hogy ez akadály lenne.
- Igen, kezeli az angol nyelvű a magyar bill-t. Nekem is angol oprendszer van magyar bill-el. Telepítés elején kell kiválaszani a területi beállításokat és a billentyűze nyelvét. -
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Nem kell ez a szöveg.

Ezt más is megkérdezte volna. Mert azért valljuk be, amit leírtál, az milyen?
Most csak azért jobb valami, mert más értéket ír ki és egyáltalán nem biztos, hogy az a jó érték?Az a 600 milliós dolog is hogy jön ide? Talán ők is ugyanezt írták?

Mert egyébként ebből a szempontból teljesen mindegy. -
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Aha.
Tehát csak azért jobb ez a defraggler, mert más számot írt ki?
És mi alapján döntötted el, hogy a windows írt ki fals adatot? Ekkora erővel a defraggler nem írhat ki fals adatot?
Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"Megjelenített legutóbbi programok száma:"